حتماهم همون قضیه دختری بود که استخدام کرده بودوانداخته بودنش بیرون .امافراموش نکن که بعدازبرکناریش اینکاروکردند.ضمنا باکسانی که موافق باش بودند اگرباطرفداران شن سای ساوه و سپاهان صحبت کنندنظرشون برمیگرده .نقل قول:
حتماهم همون قضیه دختری بود که استخدام کرده بودوانداخته بودنش بیرون .امافراموش نکن که بعدازبرکناریش اینکاروکردند.ضمنا باکسانی که موافق باش بودند اگرباطرفداران شن سای ساوه و سپاهان صحبت کنندنظرشون برمیگرده .نقل قول:
مس رفسنجان 2 استقلال 0
چقدر با رمز صحبت میکنید
اونی از اول ماجرا رو تعریف کن من خودم میکم تقصیر کی بوده : دی
اگه هم نمیشه حداقل تو پیغام خصوصی بگو
ساکت: جهنم آزادی برای بازیکنان سپاهان بهشت است.
در آستانه دیدار با پرسپولیس در جام حذفی
مدیر عامل باشگاه سپاهان گفت: بازیکنان ما هیچ هراسی برای بازی در ورزشگاه آزادی با پرسپولیس در مرحله یک هشتم نهایی جام حذفی ندارند.
محمدرضا ساکت درباره مسابقه حساس تیم های فوتبال پرسپولیس و سپاهان در مرحله یک هشتم نهایی جام حذفی اظهار داشت: بر خلاف نظر عده ای که می گویند که سپاهان در جهنم ورزشگاه آزادی گرفتار خواهد شد، باید بگویم که بازیکنان ما در جو بسیار سنگین برابر اوراواردز بازی کرده اند که جو سنگین این ورزشگاه ژاپنی با آزادی قابل مقایسه نیست.
وی ادامه داد: ورزشگاه آزادی نه تنها برای سپاهان جهنم نیست بلکه با توجه به تجارب بازیکنان ما این ورزشگاه برای ما بهشت است.
ساکت گفت: بدون شک مسابقه فردا با سایر دیدارها تفاوت بسیاری دارد. همواره تیم های پرسپولیس و سپاهان بازی های جوانمردانه ای را برگزار کرده اند و امیداورم فردا نیز یک بازی جذاب و ناب ایرانی را از سوی هر دو تیم شاهد باشیم.
وی تاکیدکرد: با توجه به اینکه سپاهان و پرسپولیس در مسابقات لیگ از کسب مقام های اول، دوم و سوم محروم شده اند، بنابراین قهرمانی در جام حذفی ایران تنها راه کسب جواز حضور در لیگ قهرمانان آسیا است. با توجه به شرایط فعلی هر دو تیم انگیزه زیادی برای این مسابقه دارند و می خواهند تیم پیروز میدان باشند.
وی ادامه داد: متاسفانه تعداد کمی از رسانه ها با برخی بزرگ نمایی ها حاشیه هایی را برای هر دو تیم به وجود آورده اند؛ اما در خصوص سپاهان تاکید می کنم که ما فقط روی بازی تمرکز داریم و می خواهیم برنده میدان باشیم.
ساکت یادآور شد: فردا یک روز حیثیتی برای سپاهان است، چون هر یک از بازیکنان ما نام های بزرگی در فوتبال ایران دارند و فردا می خواهند خودشان را نشان دهند.
مدیر عامل سپاهان خاطر نشان کرد: فشردگی مسابقات لیگ برتر باعث شده که برخی بازیکنان کم صبر شده و واکنش های خوبی از خود نشان نمیدهند، اما به عنوان مدیر عامل سپاهان تاکید می کنم که با بی انضباطی ها برخورد خواهیم کرد چون بحث انضباطی در اولویت برنامه های ما قرار دارد.
وی درباره اظهارات بازیکن عراقی سپاهان گفت: متاسفانه ابوالهیل صحبت های نامناسبی را بیان کرده و به همین دلیل ما این بازیکن را به کمیته انضباطی باشگاه احضار خواهیم کرد. ابوالهیل بازیکن خوش اخلاقی است و احساس می کنم در مورد صحبت های این بازیکن شیطنت هایی انجام شد؛ اما هرگز از بی انضباطی به راحتی گذشت نخواهیم کرد. در قرارداد بازیکنان سپاهان بندی جود دارد که با هماهنگی باشگاه مصاحبه های خود را انجام دهند و در واقع باید خواسته های باشگاه را مدنظر داشته باشند.
وی درباره همتای خود در باشگاه پرسپولیس گفت: عباس انصاری فرد یک مدیر فرهیخته است و اطمینان دارم که برای برگزاری یک مسابقه جذاب و بدون تنش تلاش خواهد کرد. امیدوارم فردا در ورزشگاه آزادی هواداران فضای پاکی را به وجود آوردند.
ساکت درباره محرومان و مصدومان سپاهان برای بازی فردا عنوان کرد: با توجه به فشردگی مسابقات داخلی و خارجی، تیم ما مصدومان و محرومان زیادی دارد؛ اما فرهاد کاظمی با وجود همه مشکلات تیم را خوب اداره کرده و نتایج نسبتاً خوبی هم کسب کرده است.
شانس صادقی برای استقلالی شدن کم است.
مس کرمان یکی از نمایندگان ایران در فصل آینده لیگ قهرمانان آسیا خواهد بود و تیمی که با هدایت پرویز مظلومی توانست بر سکوی سوم لیگ برتر قرار گرفته و پس از ۳ فصل حضور در این پیکارها، کارنامه خود را بین المللی کند به همین خاطر طبیعی است که مدیریت باشگاه برای حفظ نفرات کنونی خود تلاش گسترده ای انجام داده و بازیکنان جدیدی را هم برای حضور قدرتمندانه در لیگ قهرمانان آسیا جذب کنند اما ظاهراً احتمال جدایی چند نفری هم وجود دارد .یکی از نفراتی که شایعات زیادی در موردش به گوش می رسد امیرحسین صادقی است. مدافعی که فصل قبل با سر و صدای فراوان از استقلال به مس پیوست . این طور که شنیده ایم صادقی دوست دارد دوباره به جمع آبی پوشان بازگردد و برای این مهم مذاکراتی هم به صورت غیرمستقیم انجام داده است تا در صورت حصول توافق با امیر قلعه نویی بار دیگر استقلالی شود البته از بخت بد او استقلال احتمالاً در فصل نقل و انتقالات تغییرات چندانی نخواهد داشت.
استقلال به بازی در استان همجوار محکوم شد.
کمیته انضباطی فدراسیون در ارتباط با تخلف تماشاگران منتسب به تیم فوتبال استقلال، سرمربی این تیم و همچنین تخلف باشگاه سایپا آرای خود را اعلام کرد.
با توجه به تخلفات قلعه نویی مبنی بر اعتراض به نحوه قضاوت، دخالت در امر داوری و تحریک تماشاگران، منطبق با بند الف و ب ماده ۳۴ به توبیخ کتبی با درج در پرونده و پرداخت مبلغ بیست میلیون ریال جریمه نقدی محکوم شد.
* در خصوص فحاشی تماشاگران منتسب به تیم استقلال نسبت به داوران، مسئولان فدراسیون و سرمربی تیم مقابل، منطبق با ماده ۷۱ آئین نامه انضباطی، باشگاه استقلال به برگزاری یک مسابقه به عنوان میزبان در استان همجوار با نظر سازمان لیگ برتر با حضور هواداران و قید عدم حضور لیدرها و پرداخت مبلغ بیست میلیون ریال محکوم شده است.
* تمامی لیدرهای استقلال تهران به استناد ماده ۸۶ از حضور در استادیوم های ورزشی تا اطلاع ثانوی محروم می شوند.
* تیم سایپا کرج به استناد بند الف ماده ۶۹ آئین نامه و به دلیل اخطار گرفتن چهار بازیکن این تیم به پرداخت مبلغ دو میلیون ریال جریمه نقدی محکوم می شود.
استقلال با یک گردان غایب تمرین کرد.
تمرین آبی پوشان پایتخت ساعت ۱۷ و در ورزشگاه دستگردی آغاز شد. قهرمانی استقلال در هفته پایانی لیگ سبب شد تا آب ها با طراوت و شادابی خاصی به انجام تمرین بپردازند. آنها هنوز متاثر از قهرمانی خود بودند.
آماده باش قلعه نویی به ذخیره ها
سرمربی استقلال پیش از آغاز تمرین برای دقایقی با شاگردانش به صحبت پرداخت. امیر قلعه نویی طی صحبتی با بازیکنان آبی پوش از بازی مقابل مس رفسنجان حرف زد و از ذخیره های تیمش خواست درصد آمادگی خود را بالاتر ببرند. قلعه نویی با اشاره به میدان دادن به نیمکت نشین های استقلال در رقابت های حذفی آن ها گفت: هر که در بازی های حذفی خوب کار کند به ترکیب ثابت تیم برمی گردد.
حیدری اختصاصی تمرین کرد
مصدومیت جزیی خسرو حیدری سبب شد تا این بازیکن به صورت اختصاصی تمرین کند. هافبک استقلال تحت نظر مهریزی به دویدن دور زمین پرداخت. احتمال بازی نکردن حیدری مقابل مس رفسنجان وجود دارد. در ضمن تمرین دیروز استقلال ۱۰ غایب داشت. فابیوجان واریو، طالب لو، برهانی، کاظمی، روانخواه با اجازه از کادر فنی در دستگردی حاضر نشدند. ضمن اینکه منتظری، کوشکی، جباری، اکبرپور و رینالدو هم به دلیل آسیب دیدگی مطابق روزهای گذشته غیبت داشتند.
قلعه نویی سکونشین شد
هواداران حاضر در ورزشگاه که چیزی حدود ۳۵۰ نفر بودند از سرمربی استقلال خواستند در جمع آنها حاضر شود. امیر قلعه نویی هم به درخواست هواداران آبی نه نگفت تا با حضور در جمع آنها بر روی سکوهای دستگردی به احساسات آبی دوستان پاسخ بگوید. قلعه نویی به هواداران استقلال گفت: قهرمانی تیم را مدیون شما هستم.اگر حمایت های شما نبود ما قهرمان نمی شدیم.
تشویق شدیدآل نعمه
تماشاگران استقلال مدام به تشویق بازیکن گلزن فولاد پرداختند. آنها با حمایت خود از احمد آل نعمه بابت گلزنی این بازیکن مقابل ذوب آهن از وی تشکر کردند.شعار « خوزستان آبی ته» از دیگرتشویق های حمایتی آنها از فولاد بود.
شرح تمرین
استقلالی ها پس از ۵ دقیقه گرم کردن به عبور از مانع پرداختند. آنها پس از انجام کارهای تاکتیکی به بازی در ۲ گروه زرد و آبی پرداختند. که در این بازی پولادی، اکبری و عباسفرد گلزنی کردند. پایان تمرین با ضربات پنالتی همراه بود که اکثر استقلالی ها پنالتی های خود را نتوانستند به گل تبدیل کنند.
زرینچه: روزی حرفهای من هم مثل نظریهی «گالیله» ثابت خواهد شد.
کاپیتان اسبق تیم فوتبال استقلال تهران گفت: نمیدانم باشگاه استقلال به چه دلیلی از من و نوازی شکایت کرده است.
جواد زرینچه پس از اعلام محرومیت ۵ جلسهای از سوی کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال، افزود: احتمالا تا پایان هفته به تهران خواهم رفت تا با واعظ آشتیانی در این رابطه صحبت کنم؛ مشکل خاصی نیست و خدا را شکر استقلال هم قهرمان لیگ برتر شده است؛ فکر میکنم یک عده در این میان شیطنت میکنند و خودم با مدیرعامل استقلال صحبت خواهم کرد تا این مسئله حل شود؛ من از خانواده استقلال هستم، ما استقلالیها شاید گوشت هم را بخوریم اما، مطمئن باشید استخوان یکدیگر را دور نمیاندازیم.
سرمربی تیم آلومینیوم اراک در مورد بازی تیمش برابر سپاهان نوین اصفهان اظهار کرد: این بازی برای ما حیاتی بود؛ هر دو تیم برای باقی ماندن در کورس نیاز مبرمی به سه امتیاز این دیدار داشتند؛ خوشبختانه ما شرایط بهتری داشتیم و توانستیم با تلاش بیشتر پیروز از میدان خارج شویم.
وی در مورد بازی محتاط بازیکنانش در نیمه دوم گفت: در ۳-۴ بازی اخیر ما از حریفان پیش بودیم اما، نتوانستیم گلهای زده شده را حفظ کنیم؛ به همین دلیل در دیدار با سپاهان نوین بیگدار به آب نزدیم و در نیمه دوم سعی کردیم بازی را اداره کنیم.
زرینچه در پاسخ به سوال یکی از خبرنگاران که آیا سپاهان نوین به تیم شما راه داد تا پیروز شوید؟ اظهار کرد: مسئله راه دادنی در کار نبود؛ ما تا اینجای کار با اقتدار کار کردهایم؛ در مورد مسائل مطرح شده در چند هفته اخیر هم باید بگویم که «روزی گالیله گفت زمین دور خودش میچرخد اما، آن زمان گفتند این شخص را اعدام کنید»؛ من هم صحبتی کردم اما، در آینده همه چیز ثابت خواهد شد.
کاپیتان اسبق تیم فوتبال استقلال تهران در پاسخ به این سوال که شما باید از قهرمانی استقلال در لیگ برتر بیش از همه خوشحال شده باشید چراکه، در صورت عدم قهرمانی استقلال یکی از مقصران ناکامی این تیم معرفی میشدید، چه نظری در این رابطه دارید؟ اظهار کرد: من این مسئله را قبول ندارم؛ همان طور که قلعهنوعی در برنامه ۹۰ گفت، استقلال بعد از بازی با پرسپولیس از ۳۳ امتیاز ممکن ۱۲-۱۳ امتیاز گرفت؛ البته خیلیها دوست داشتند ما را مقصر ناکامی استقلال معرفی کنند.
زرینچه درباره این مسئله که شاید صحبتهای شما یک شوک مثبت به استقلال در راه قهرمانی در لیگ برتر وارد کرد؟ گفت: بحث شوک در این میان مطرح است؛ این رفتارها است که به موفقیت یک تیم کمک میکند؛ به نظر من این مسائلی که در چند هفته اخیر پیش آمد، کمک کرد که استقلال انسجام بهتری پیدا کند؛ من فکر میکنم اگر استقلال از ابتدای فصل همانند دیدار با سایپا و فولاد بازی میکرد، تا هفته بیستودوم قهرمان لیگ برتر میشد.
سرمربی تیم آلومینیوم اراک در پایان در مورد صدور رای مجدد از سوی کمیته انضباطی و محرومیت ۵ جلسهای از حضور در دیدارهای تیم آلومینوم به خبرنگار ایسنا گفت: نمیدانم این محرومیت برای چیست؛ این یک مسئله خانوادگی بود که برطرف شد و اتفاقاتی افتاد که اصلا نباید میافتاد؛ هم من و هم نوازی از قهرمانی استقلال به شدت خوشحال شدیم اما، اگر به نفع این فوتبال پاک است، برای همیشه از فوتبال کنار میروم.
محمد نوازی: چرا باید محروم شوم؟
کاپیتان تیم فوتبال آلومینیوم اراک گفت: با پیروزی برابر سپاهان نوین اصفهان تا حدود زیادی از بحران خارج شدیم.
محمد نوازی پس از پیروزی یک بر صفر تیمش در هفته بیستویکم لیگ آزادگان، افزود: چند هفتهای بود که علیرغم تلاش فراوان، شانس با ما یار نبود و در نتیجهگیری موفق ظاهر نمیشدیم اما، خوشبختانه در دیدار با سپاهان نوین با ارائه یک بازی منطقی سه امتیاز ارزشمند را کسب کردیم.
وی افزود: هر دو تیم بازی خوبی را به نمایش گذاشتند؛ بعد از گلی که زدیم، بچهها خیلی حرفهای کار کردند و خوشحالم که توانستیم جواب هواداران و علاقهمندانی که به استادیوم آمده بودند را با این پیروزی بدهیم.
نوازی در مورد گلهای سه امتیازی که در دیدارهای رفت و برگشت برابر سپاهان نوین به ثمر رساند، گفت: من وطیفه خودم را در این دیدار انجام دادم و این هواداران بودند که مثل همیشه به ما لطف داشتند؛ البته گل این بازی را من نزدم بلکه، مهدی بدرلو این گل را به ثمر رساند.
وی در مورد شانس صعود تیمش به لیگ برتر اظهار کرد: در نیم فصل دوم امتیازات حساس زیادی را از دست دادیم اما، مطمئن باشید اگر در دیدارهای باقی مانده به همین صورت بازی کنیم، شانس بالایی برای صعود خواهیم داشت.
بازیکن اسبق تیم فوتبال استقلال تهران در پایان در مورد صدور رای مجدد از سوی کمیته انضباطی و محرومیت ۴ جلسهای از حضور در دیدارهای تیم آلومینوم گفت: اصلا چرا باید من محروم شوم؟ مگر کمیته انضباطی قبلا در این رابطه رای صادر و من را دو میلیون تومان جریمه نکرده بود؟ این رای عادلانه نیست و زیر بار آن نخواهیم رفت.
من جانو آریو هستم!
او بهترین خرید خارجی استقلال و یکی از دو بازیکن برتر این تیم در طول فصل گذشته بود.فابیو گل قهرمانی استقلال در مشهد را به ثمر رساند.
فابیو به همراه همسرش در گفت و گویی با سایت باشگاه استقلال شرکت کرده است که متن آن را در زیر می خوانید:
*بعد از ظهر یکشنبه در چه لحظه ای باور کردی که استقلال قهرمان شد؟
-تا آخرین لحظه مطمئن نبودم. مدام به اسکوربورد نگاه می کردم. فقط می دانم بدترین لحظه وقتی بود که ذوب آهن گل زد و بازی مساوی شد.
*بهترین تصویری که از روز یکشنبه در ذهنت ثبت کردی چه تصویری است؟
-بهترین خاطره من هیجان مردم در فرودگاه تهران بود. من خیلی تلاش کردم از دست آن همه ازدحام جمعیت در فرودگاه مهرآباد فرار کنم اما خوشبختانه موفق نشدم و صحنه هایی به وجود آمد که تا آخر عمرم فراموش نمی کنم. استقبال مردم از ما فوق العاده بود. مانند فاتحان یک جنگ بزرگ. از همه آنها متشکرم.
*در این مدت اتفاق افتاد که همه امیدت را از دست بدهی؟ مثلاً به خودت بگویی که دیگر قهرمان نمی شویم؟
-وقتی در دقیقه ۹۴ بازی با سایپا گل خوردیم و بازی مساوی شد تقریباً همه امیدم را از دست دادم.یادم هست بعد از بازی به فرهاد مجیدی گفتم که دیگر قهرمان نمی شویم.
*و حالا تو یکی از محبوب ترین بازیکنان استقلال هستی، چون گل قهرمانی استقلال را زدی،این موضوع را احساس کردی که محبوبیت تو به شدت بیشتر شده ؟
-بله، اما من به تنهایی استقلال را قهرمان نکردم. این یک کار گروهی بود. من فقط تلاش کردم همیشه جزو بهترین ها باشم. نمی دانم موفق شدم یا نه؟! اما مهم این است که استقلال قهرمان شد.
*بهترین مسابقه ای که در این فصل برای استقلال انجام دادی کدام بازی بود؟
-الان هیچی را به یاد نمی آورم. من فقط یکشنبه را به یاد دارم. همه افکارم در همان روز فعلاً باقی مانده.
* راستی واکنش همسرت بعد از قهرمانی و بازگشت به خانه چطور بود؟
-ساعت ۵ صبح دوشنبه بود که به خانه رسیدم. دیدم همسرم پیراهن استقلال را پوشیده و جلوی در ایستاده. تا به حال نشده بود که وقتی از یک مسابقه برمی گردم چهره همسرم را اینقدر خوشحال ببینم.
*در برزیل چه خبر بود،خانواده ات مسابقه را دیدند؟
-نه، اما همه آنها نشسته بودند پای کامپیوتر و اینترنت و لحظه به لحظه نتیجه را دنبال می کردند. پدرم می گفت شما پیام را می برید اما فولاد نمی تواند ذوب آهن را شکست بدهد. به خاطر همین وقتی می بیند که من گل زدم و پیام را شکست دادیم خوشحال می شوند اما یکی دو ساعت بعد از بازی پدرم با بی حوصلگی و برای کنجکاوی پای اینترنت می رود تا نتیجه نهایی مسابقه ذوب آهن و فولاد را متوجه شود. پدرم می گفت وقتی دیده که فولاد چهار بر یک ذوب آهن را برده آنقدر فریاد زده که همه همسایه ها متوجه شدند که استقلال، تیم پسرش در ایران قهرمان شده است. در شب قهرمانی استقلال همه اقوام ما در خانه پدرم جمع شدند و این قهرمانی را جشن گرفتند.
*بهترین دوستان تو در ایران چه کسانی هستند؟
-در تیم استقلال فرهاد و پژمان و رینالدو اما در بیرون از استقلال آقای نیکومنش از دوستان خوب ایرانی من است. با کاسترو در ذوب آهن، والنته و کارلوس در فولاد هم خیلی دوست هستم.
*البته کارلوس (دروازه بان فولاد) هم به تیم تو کمک بزرگی کرد. او بیشتر از شش موقعیت صددرصد گل را از ذوب آهن گرفت.
-کارلوس فوق العاده بازیکن حرفه ای و با اخلاقی است. بعد از مسابقه با من تماس گرفت و گفت که «فابیو، پیروز شدیم، فقط به خاطر تو.» همبازی های من در فولاد به من گفتند که وقتی اواخر بازی فولاد چهار بر یک پیش بود بعضی از هواداران وقتی شنیدند که من گل استقلال را زدم من را تشویق می کردند.
*فابیو، خودت فکر می کنی راز این همه محبوبیت چیست؟
-من آدم ساده ای هستم و به همه احترام می گذارم. برای من رده و مرتبه فرقی نمی کند.
مصاحبه با همسر جانواریو
*وقتی شنیدید که روز یکشنبه فابیو گل زد، کجا بودیدو چه می کردید؟
-تنها بودم. واقعاً قلبم داشت می ایستاد. شاید باور نکنید اما احساس می کردم که اشتباه کردم وقتی گزارشگر «اسم» فابیو را آورد متوجه شدم که خواب نیستم.مسابقه ذوب آهن با فولاد خیلی هیجان انگیز بود اما وقتی ۳ بر یک به نفع فولاد شد، دیگر آنقدر استرس داشتم که نمی توانستم صفحه تلویزیون را ببینم. کف دستهام به شدت عرق کرده بود..
*واکنش پدر و مادر شما بعد از قهرمانی فابیو چطور بود؟
-پدر من ویدیوی صحنه گل فابیو را به همراه جشن قهرمانی استقلال را روی facebook گذاشته است که همه دوستانش ببینند. الان که با شما حرف می زنم در خانه ما در برزیل جشن قهرمانی فابیو در حال برگزاری است.
فابیو به میان مصاحبه می آید: او از یک چیزی متنفر است!
همسر فابیو که انگار به یاد می آورد با هیجان می گوید:من خیلی حرص می خورم که در ایران نام خانوادگی فابیو را اشتباه تلفظ می کنند. حالا مردم عادی اشکالی ندارد اما گزارشگران شما هم نام خانوادگی اش را اشتباه می گویند. او فابیو جانواریو نیست. یعنی در فامیلی او حرف «واو» وجود ندارد.او جانوآریو است.