سلام
یک سوال خیلی فوری!!!
ما کنسول ایکس باکس رو میخواهیم استقاده کنیم ولی نه ال سی دی داریم نه کابل کامپوزیت! چه راه دیگه ی هست برای اتصال به تلویزیون یا مانیتور
باید تو کف بمونیم! یا میشه کاری کرد؟!
سلام
یک سوال خیلی فوری!!!
ما کنسول ایکس باکس رو میخواهیم استقاده کنیم ولی نه ال سی دی داریم نه کابل کامپوزیت! چه راه دیگه ی هست برای اتصال به تلویزیون یا مانیتور
باید تو کف بمونیم! یا میشه کاری کرد؟!
اگه تلويزيونتون كامپوزيت و كامپوننت نميخوره ميتونيد از سوكت اسكارت استفاده كنيد كه توي خود پك X360 هست!
براي اتصال به مانيتور هم ميتونيد از تبديلهاي HDMI به DVI يا VGAاستفاده كنيد!
كلا" راه زياده واسشون غصه نخور ! ماكروسافت به فكر همه جوونا هست:31:
سلام خواهشا سوال من رو تکمیل و درست جواب بدین دوستان عزیزم !
آقا من میخوام 20 فروردین یه kinect بخرم ! اما نمیدونم دقیقا قیمت الان چه جوریاست ؟! یه جا کرج پرسیدم گفت 205 هزار !
آخرین قیمت چنده؟
سوال بعدیم اینه که آیا حالت خاصی داره؟ منظورم تکنیک خاصی برای تشخیص دادن تقلبی یا اصل بودنش ! خلاصه اطلاعات بدین بهم. که جعبه اش چه شکلی هستش ... چه چیزهایی توش باید باشه؟ چطور تشخیص بدم خلاصه سرم کلاه نره ! منتظرم
---------- Post added at 02:13 PM ---------- Previous post was at 02:12 PM ----------
البته یه جا توی یک فروم دیگه از همین سایت هم یکی از دوستان بهم گفت : 180 هزار تومان تهران ....
الان فروشگاه سونی تو تهران 195 تومن میده. البته تا همین 2-3 روز پیش 185 تومن میداد.نقل قول:
یک سوال داشتم: چرا الان بعضی از دوستان با بازی black ops مشکل دارن؟ هنوز من داشبوردمو آپدیت کینکت نکردم چی کار باید کنم که به مشکلی که بعضی از دوستان دارن برنخورم؟
عزیزم این مشکل نیست !! یه مورد بسیار واضح هست !! مشکل زمانی بوجود میاد که شما ندونی باید چیکار کنی و مجبور شی دنبال راه حل بگردی.نقل قول:
شما باید بازی رو یا خودت Patch کنی یا اینکه Patch شدش رو از جاهای معتبر بخری . مخصوصا Online Shop ها که خرید آنلاین بازی دارن.
نقل قول:
الان قیمت بین 205 تا 210 هستش......
تقلبی هم نداره،کل دستگاها رو چین داره میزنه.....
چیز خاصی هم تو جعبش نیست یه کینکته با یه سیم..........
راستش ps3 اصلآ شکست نخورده. فروش 360 به زور همین کپی خور شدنش با ps3 برابره. به نظر من مایکروسافت بیاد به جای این سیاستا یه بازی مثل god of war بسازه. اصلآ یه مرحله از gow رو بسازه.نقل قول:
کابل کامپوزیت تو جعبه خود کنسوله. (همه مدلا) بیرون هم میفروشن. به تلویزیون sd وصل کن اگه hd نداری. اینجوری از کف هم در میاینقل قول:
---------- Post added at 07:13 PM ---------- Previous post was at 07:11 PM ----------
اول آپدیت کینکت میکنی. بعد +LT میریزی. بعد black ops رو پچ میکنی. اینجوری مشکلی پیش نمیادنقل قول:
از نظر فروش Ps3 هرگز به 360 نخواهد رسید کما اینکه این دو تا کنسول روی هم هرگز به DS نمیرسه و هر دوشون روی هم به Wii میرسند .نقل قول:
فروش Ps3 یک روند صعودی برای مدت کوتاهی داشت اون هم به خاطر ورود Move به بازار بود و چون کاربر میتونست تجربه ی wii رو با Ps3 داشته باشه فروشش یک دفعه زیاد شد ولی الان دوباره با حالت قبلی برگشته .
برای دیدن آمار فروش این سایت رو ببینید :کد:http://www.vgchartz.com/
360 همیشه حدود 3 میلیون دستگاه جلوتر بوده و کماکان این روند رو حفظ کرده - اگر شما تشریف بیارید اروپا که فرمودید 50-50 هستش میبینید که اول روز بخش مربوط به 360 رو پر میکنند و آخر روز تقریبا همش رفته و خالی شده ولی بخش مربوطه به Ps3 همیشه ی خدا پر پره .
البته از زمانی که قیمت 360 به Ps3 نزدیک شده یک مقداری توازن بیشتری ایجاد شده ولی کماکان 360 فروش بیشتری داره و دلیلش هم Live هستش ، Psn رو بهش 1000 سال دیگه ه م فرصت بدی به لایو نمیرسه همون طور که اگر اندروید شاپ رو بهش 1000 سال دیگه فرصت بدی به اپل استور نمیرسه .
بابا PSN اینقد هم که شما درپیت نیست..........نقل قول:
Psn رو بهش 1000 سال دیگه ه م فرصت بدی به لایو نمیرسه
کدوم بازی آنلاین 360 به MAG میرسه.....
درسته الان یه ذره کم استفاده میشه اما اول که اومده کل بچه های اینجا بازی میکردن.......
ولی در کل به نظر من PSN با لایو زیاد فرقی نداره....