احتمالا همین داشته واست درستش میکردهنقل قول:
چون طول میکشه تا پورتت رو پیدا کنن و باید چند دقیقه پشت خط بمونی
Printable View
احتمالا همین داشته واست درستش میکردهنقل قول:
چون طول میکشه تا پورتت رو پیدا کنن و باید چند دقیقه پشت خط بمونی
الان این اینطوریه از 14 هم رفته بالاتر مکس ریت
Max Rate :21080 2388 kbps
نقل قول:
مودم را ریستارت کردم درست نشد. عصری می رم دفتر اکسین
عجب داستانی داری با این جماعتنقل قول:
هر وقت زنگ میزنی یه چندتا اصطلاح واسشون بیا که بدونن چیزی بارته و نمیتونن بپیچوننت ، شاید نتیجه بگیری
امیدوارم کارت زود راه بیوفته
ناراحت هم نشو، ما که کاربرا قدیمیشونیم اینقدر از اینا خوردیم :n06:
دوست عزیز THE VAIPER مخابرات خوبه ولی اگه میخوای بمونی باید پوست کلفت باشی موقعی که من ثبت نام کردم گفتن 2 یا 3 روز رانژه میشه این حرفشون شد 1 ماه تمام . 2 سال مخابرات بودم و هر موقع کاری داشتم برام اوکی نمیکردن دیگه خدا به داد شما یوزر جدیدا برسه
ساعت 7 دوباره تماس گرفتم. پاسخگو 20 برداشت. باز مشکل را بهش گفتم و داستان این چند روزه
شماره ام را گرفت و 4 دقیقه موندم پشت خط. در مورد مودم بهش گفتم که اطلاعات اون جوری هست مودم که دروغ نمی گه و...
بعد گفت شاید خطت نمی کشه بهش گفتم من 6 مگ داشتم از پارس انلاین راحت می کشید. بعد گفت اگر نویز داشته باشه هر چی بالاتر ببندن سرعت میاد پایین تر
بهش گفتم من هم خودم دیدم و هم نشون چند نفر دادم اصلا نویز نداره. بعد گفت من طبق وظیفه ام شماره ات را دادم به قسمت خرابی اونا مشکلت را درست می کنند
بهش گفتم کی درست میشه گفت معلوم نیست
حالا پناه بر خدا شاید درست شد اگر هم نشد از اواسط هفته اینده دوباره زنگ می زنم :n27:
این حرفت منو یاد اونموقع انداخت که ماناماد بودم آخر سر مجبور شدم تخلیه کنمنقل قول:
این ای پی 37.221 چقدر خوبه
1 ساعت فیکس تو نت می گشتم با شیلتر شکن فقط 99 مگ کم کرد از ترافیک
پارس انلاین کافی بود نیم ساعت به شیلتر شکن وصل بشم. راحت 200 تا 250 مگ کم می کرد
دوستان من یه مشکل نسبتا بزرگ دارم، اونم پکت لاس عجیب این چند روزه هست.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر دقت کنید همونطور که توی عکس مشخصه، دقیقا هر 10-15 دقیقه، یه پکت لاس میده ولی توی بازی 1 پکت لاس نمیشه، دقیقا برای 1 ثانیه، هر چی پکت ارسال میشه گم میشه. یعنی توی بازی 1 ثانیه گیر میکنه و یه دفعه پرت و پلا میشه :n34:
این مشکل دیروز شروع شده، یعنی همون موقعی که مسیرها باز عوض شد(2.185 و 2.189 و 37.221 همه روی یک مسیر هستن الان ولی با پهنای باند متفاوت) و الان TTL برای همه ی IP ها شده 238 :n29:
شما هم این مشکل رو دارید؟
تست پینگ بذارید لطفا، ببینم برای شما هم هر چند ثانیه میده یا مشکل از طرف منه... :n35: