[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مال کن که خوبه 128 eco مشهد
Printable View
مال کن که خوبه 128 eco مشهد
سرعت دانلود بنده ( ART1 )
سرعت بین 25 الی 40 نوسان داره ! ای کاش سرعت من هم بالای 100 بود ...
دون استریم بنده رو روی 288 بستن !
اینترنت ما هم مشکلی پیدا نکرده...ولی حدس میزنم الان برای چه برنامه ای اینترنت مشکل دار شده....
نقل قول:
درود
کلا" پارس آفلاین که خیلی مشکل داره. نمونش :
-در ساعاتی که رایگانه و محدودیت نداره (1-6) قطعی زیاد میشه ، سرعتش هم میاد پایین (در حد تیم ملی اروگوئه)
-مثلا" من 50 مگ دانلود میکنم ، یهو میبینم 80 مگ کم شده!! (این مشکل برای یکی دیگه از دوستان هم پیش اومده بود)
و مشکلاتی دیگه که باعث شد من و برو بکس دیگه تحریم کنیم پارس آنلاینو...:27:
ممنونم رفیق.
:46:
نقل قول:
آره sp3 هست ایکس پی من یه غلطی کردم اول فعالش کردم بعد پشیمون شدم غیر فعال کردم بازم داشت میگرفت.
من eset smart security 4 دارم چجوری اینکارو کنم؟
اقا تا الان که خبری نبوده...یعنی جریان چی میتونه باشه؟؟!:5:
از این شرکت ارائه دهنده adsl خیلی خوشم میومد ولی الان دیگه ازش متنفرم . برای گرفتم سرعت 512 نامه اشتغال به تحصیل دانشگاه بردم قبول نکردن گفت باشه قبول .رفتم یه نامه گرفتم روی سربرگ نبود گفتن روی سربرگ . منم چون یکی از فامیل تو دانشگاه اصفهان بود گفتم ببینم اون میتونه برام نامه جور کنه ولی اولش زنگ زدم ببینم نامه شهرستان قبول میکنن وقتی زنگ زدم یارو مرد گفت اشکال نداره . بعد دانشگاه اصفهان بهم نامه نداد . رفتم از شهرستان ورامین از یه دفتر فنی معماری نامه با همون متن و مهر و شماره ثبت و سربرگ و کوف و زهره مار گرفتم وقتی ارسال کردم براشون گفتن این که ماله ورامین شهرستان قبول نمیکنیم . چرا اینقدر اذیت میکنن . 2 ماه مودم خریدم مودم دیگه خاک نشته روش . زنگ زدم به آسیاتک میگه با نامه شهرستان مشکلی نداریم 512 میدیم ولی متاسفانه پورت خالی نداره مرکز تلفنیمون .
باز هم 100 رحمت به این شاتل که مثل پفک 1مگ 2مگ رو میده به آدمنقل قول:
یکی از عوامل موفقیتشونم همینه.
یه راه حلش اینه که بذاری هر چی میخواد دانلود کنه ، بعد قطع میشه:27:نقل قول:
که البته 300 400 مگ از شما خورده میشه!:19:
یه راهش هم اینه که میری توی بخش network connections برنامه eset و svchost.exe ای که داره دانلود می کنه رو deny کنی
که این کارو باید هر بار موقع بالا اومدن ویندوز انجام بدی
البته یه نفر در این مورد قبلا تایپیک زده بود:
که اونجا هم راه حلی برای رفع دائمی اون پیدا نکردیم
ضمنا ویروس نیستکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=412381