خیلی خوش شانسینقل قول:
من که تو اصفهان هنوز 4g جایی ندیدم
Sent from my iPhone 6s+
Printable View
خیلی خوش شانسینقل قول:
من که تو اصفهان هنوز 4g جایی ندیدم
Sent from my iPhone 6s+
دوست عزیز اصفهان 4gندیدم چیه.90%شهر 4gهست.سمت خود ما هم نظام مهندسی 4gفول انتن سرعت زیر 23مگ نمیاد.حتی همراه اول هم 4g و های وب 4g هم 3تا انتن میده
منم همین مشکلو دارمنقل قول:
منطقه ما تحت پوشش نیست ، با مودم به زور میگیرمش که یهو در میره :n02: شما جای مودم رو عوض کن شاید بهتر بشه
این مشکل با یک آنتن یاگی رو سقف منزل حل میشه .نقل قول:
بنده ساکن تهران هستم، تا یکی دو ماه پیش سرعت 4G تا 32 مگابیت میرسید و سرعت دانلودم حدود 4 مگابایت بر ثانیه بود.
از دو ماه پیش سرعت 4G به شدت کم شده (حدود 1 مگابیت) ولی در عوض 3G شده 22 مگابیت! من از مودم خود ایرانسل استفاده میکنم.
غیر عادی نیست این موضوع افت سرعت روی 4G؟ به نظرتون با تماس گرفتن و طرح شکایت ممکنه تغییری حاصل بشه؟
با تشکر
نقل قول:نقل قول:نقل قول:البته من این اختلاف نظر دوستان درباره فرکانس اختصاص یافته به ایرانسل را دیر دیدم و ظاهرا طرفین به تفاهم رسیده اند که ایرانسل قرار است TDD LTE یا همان اینترنت نسل چهار ثابت را در محدوده فرکانسی 3500 ارائه کند. فقط نکته ای که به نظرم می رسه به یک واقعیت فنی مربوط می شه و اون همپوشانی فرکانسی خدمات وایمکس و نسل چهار ثابت است و ایرانسل هم از ابتدا با در نظر گرفتن همین موضوع که کاهش هزینه ها و سرمایه گذاری مورد نیاز برای مهاجرت از وایمکس به نسل چهار ثابت را در پی دارد، برای این تغییر پا پیش گذاشت. هم اکنون خدمات وایمکس مبین نت و ایرانسل در محدوده فرکانسی 3500 ارائه می شود و سازمان تنظیم مقررات رادیویی هم به این دو اپراتور سراسری و نیز داتک و های وب از ابتدا با این شرط مجوز راه اندازی خدمات نسل چهار ثابت را اعطا کرد که فعالیت شان را در همین مجدوده فرکانسی 3500 پیگیری کنند بنابراین به کارگیری بازه فرکانسی 3500 برای ارائه خدمات نسل چهار ثابت چندان عجیب نیست بویژه آنکه هزینه های عملیاتی و سرمایه گذاری اولیه را تا میزان قابل توجهی کاهش می دهد و با بروزرسانی هسته یا Core شبکه وایمکس زمینه برای مهاجرت به نسل چهار ثابت هموار می شود.نقل قول:
برای پیدا کردن پاسخ سوالتون هم باید کمی وقت بذارید و تجربیات دوستان حااضر در این تاپیک را مطالعه کنید و هم کیفیت دسترسی به نسل سه و چهار ایرانسل را در محدوده ای که قرار است از آن استفاده کنید بررسی نمایید چون هم پهنای باند اختصاص یافته هم ترافیک کاربران از یک دکل به دکلی دیگر متفاوت است بنابراین همه تجربه یکسانی در استفاده از بسته های مختلف اینترنتت ایرانسل را در ساعت ها و مناطق گوناگون ندارند. مثلا چند روز پیش یکی از اعضای پی سی ورلد در این تاپیک تجربه خود را در زمینه استفاده از بسته سه ساعته نامحدود 2 تا 8 صبح با مودم E3372 به اشتراک گذاشته که در نشانی زیر در دسترس است:نقل قول:
با این وجود کسانی هم با همین بسته شبانه از تجربه دانلود حدودا 60 گیگابایتی خبر داده بودند که اظهاراتشان در پستهای قبلی همین تاپیک موجود است.
دوستان من شارژ زیاد میخوام بخرم واسه بسته یک ساله یا 6ماهه . جایی مطمئن هست ارزون بده؟
با تشکر
دوست عزیز ممکنه یه tracert از 8.8.8.8 بگیرید ؟نقل قول: