bitdefender هم همچین چیزخاصی نیست! من از آنتی ویروس رایگان Microsoft کاملاً راضیم، سبک و سریع هستش
بفروشش
Printable View
bitdefender هم همچین چیزخاصی نیست! من از آنتی ویروس رایگان Microsoft کاملاً راضیم، سبک و سریع هستش
بفروشش
آره منم مایکروسافت استفاده میکنمنقل قول:
چه کم فقط ا گیگ من به هوای 2 گیگ بودم به هر حال داشتنش بهتر از نداشتنش هست ، همچین گفتن هدیه نوروزی به ایمیل شما ارسال میشه گفتم شاید یک چیز دیگه باشه
سلامنقل قول:
شما الان بایک مگ محدود واون چه توریزکردتون هستش یعنی متوسظش شبی چند گیگ می تونید دانلود کنید؟
سلام
دوستان چه مودمي رو براي پارس آنلاين توصيه ميكنيد كه نويز روش تاثير كمي داشته باشه، قوي باشه و تا حدودي جلوي نويز رو بگيره ؟
وايرلس نميخواهم باشه همين ساده باشه .
ممنون
من با یک مگ محدود در بدترین حالت شبی 2.5 گیگابایت دانلود میکنم.بهترین رکوردم هم 5.7 گیگابایت هستش.سرعتم شبها از 150 کیلوبایت کمتر نمیشه و هرچی به صبح نزدیکتر میشه سرعت بالاتر میره.نقل قول:
ایول این رکورد مال جدیدا هستش ؟خیلی خوبهنقل قول:
1 گیگ عیدی ما هم اضافه شد :n20:
دیشب هم میلش اومده بود توی اسپم ولی اسپم توی more بود اصلاً دقت نکرده بودم :n02: الان more رو زدم و اسپم رو چک کردم و فعال کردم :n09::n20::n19::n10::n02:
این رکورد مال 18 روز پیشه.از اونوقت تا حالا هم تکرار نشده.4 گیگ و 5 گیگ دانلود داشتم اما 5.7 نه.بیشتر همون 4 گیگ.نقل قول:
البته این سه چهار روز سرعت شبانم افت کرده.نمیدونم سراسریه یا بخاطر تعطیلی دانشگاهها و برگشتن دانشجوها به خونه هاشون دوباره خطها شلوغ شده.
اینم دانلود دیشب: 4458 مگابایت.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ما که نامحدود هستیم عیدی چیزی بهمون نمیدن ؟
آقا جان شما وضعتون اینجوریه !!! الکی مردمو با دانلودای خودتون گمراه نکنید .نقل قول:
من با 256 تست بهترین حالت شبی 913 مگ دانلود کردم ، و بدترین حالت هم 16 مگ بوده !!!!!!!!!!!!!!!
بعدش هم یکی بود تو همین انجمن نمیدونم کجایی بود چند صفحه قبل که اکانت 1 مگ داشت اون هم ، باز کلی مینالید البته نگفت شب چقدر میگیره ، در هر صورت اینکه شما تبلیغ شرایط خودت رو میکنی ، وضعیت دیگران هم ضمیمه اش کن .