مدلش و قیمتشنقل قول:
Printable View
مدلش و قیمتشنقل قول:
151نقل قول:
حدود 70 تومن
مطمنید برادکام هست کسی تایید میکنهنقل قول:
دوستانSNR و اینا چیز خاصی نیست و تنظیماتش هم میشه گفت دست خودشون هست .
برای من میگفتن چون SNR روی 7.5 هست اگه خط رو بالاتر ببندیم کلا اینترنت قطع میشه برات !!
قبلا SNR ها روی حدود 7.5 بود الان این وضعیت من هست بعد از اینکه خطم رو روی حدود 10 مگ بسنن !
Downstream Upstream SNR Margin (dB): 12.4 28.8 Attenuation (dB): 35.0 18.0 Output Power (dBm): 19.6 12.6 Attainable Rate (Kbps): 11928 1087 Rate (Kbps): 9994 508
الان با این وضعیت جدید خط بازم میتونم سرعتم رو ببرم بالا ؟؟ آخه گفتن سرویس 10 مگ رو روی 20 مگ میبندن !!
اگه امکان داره لطفا بگین تا پیگیری کنم . ممنون
شما رو نمیدونم !!!نقل قول:
اما من تا از چیزی مطمئن نباشم حرفشو نمیزنم
من چند تایشو برا مشتریام که خط نویزدار داشتند تنظیم کردم
چیپست برودکام هم از ویژگیهاش مقاوم در برابر نویز بودنشه
ضمنا نت زیر دستتونه یه سرچ کوچولو بکنید شرکت پخش کننده مشخصات زده
داداش معذرت میخوام قصد جسارت نداشتم حالا نتیجشون چی شد تاثیر خوبی داره الان خط من با مودم tp link td 8817 سرعت 9 مگ رو میگیریم ایا با اون فرقی میکنه چثدر تاثیر داره داداش ADSL 2 و ADS2+ پشتیبانی میکنهنقل قول:
سلام
من میخواستم سرویسم رو تمدید کنم 2 روز از زمانش مونده.حالا سوال من اینه که از حجمم 2.5 گیگ مونده (همون حجمی هستش که خودش هنگام تمدید داده حجم اضافی نخریدم) اگر من تمدید کنم حجمم به دوره بعد منتقل میشه یانه؟ (سرویسم 1مگ-8 گیگ هستش میخوام به 1مگ -5گیگ تغییر بدم)
سلام
لطفا یه نفر سرعت دانلود شبانه سرویسهای محدود مخابرات رو بگه.
الانم سرعت همه سرویسا بازه؟ قبلا با 128 شبانه بین 8 تا 9 گیگ دانلود میکردم میخوام بدونم محدودش کردن یا نه؟
یکی از دوستان زحمت بکشه از صفحه تعرفه ها و قیمتهای جشنواره مخابرات یه اسکرین شات بذاره
در پرتابل جدید قابل رویت نیس برا غیرمشترکین
دوست عزیز میشه جواب من رو بدید ممنونمنقل قول: