نه برادر من ... رایگان چیه ...... همه چیو زدن حذف کردننقل قول:
Printable View
نه برادر من ... رایگان چیه ...... همه چیو زدن حذف کردننقل قول:
سلام
دزدای اول گند شد باز ، هم نویزم بالاست ، هم سرعتم کم شده و هم اینکه page ها رو نصفه بالا میاره ، باید 10 بار رفریش کنم تا درست بالا بیاد
امروز دانشگاه بودم که از تنطیم مقررات برام زنگ زدن و گفتن مشکلت حل شده یا نه که منم گفتم نه
طرف خیلی پیگیر کارا بود و شمارش رو بهم داد که یه نسخه از قراردادم رو براش فکس کنم با یه شکایت کامل و واضح .امروز ساعت 3 ( تقریبا 2 ساعت پیش ) دوباره جلسه داشتن با زیرساخت و خود تنظیم و مقررات و .....
راستی اون طرف که باهام صحبت کرد خودش دانشجوی ارشد توی لاهیجان هست و گفت حتما پیگیر کارا میشه
حالا فقط مونده برم امور مشترکین مرکزی و یه نسخه از قراردادم رو بگیرم و براشون فکس کنم
دوستانی که قرارداد دارن و توی قرارداد میزان سرعت توی بازه رایگان ذکر نشده بگن بهشون شماره بدم ، شما هم فکس کنید
نقل قول:نقل قول:این سرعت های عالی که دوستان عکس میزارن حتما با بسته ممکن میشه ؟! من هم همراه اول و هم ایرانسل (سمت فلکه گاز سابق ! ) با 2 تا 3 آنتن حداکثر تا 150 رفتن اونم با نوسان شدید ! ( بدون بسته ) حتی زیر دکل ایرانسل رفتم:n02: با آنتن فول H+ سرعت تا 200 نهایت رفت !نقل قول:
(با دانلود منیجر گوشی)
میخواستم بدونم بعد از خرید بسته سرعت بیشتر میشه ؟! یا همینه ؟! :n13:
نقل قول:
خیر عزیز آشنای اول یا همون دزد اول هم یکی دو ماه بازی در آورد آخرشم دانلود شبانه رو حذف کرده وگرنه ما دنبال 3G و اینا و اینترنت سیمکارت بخاطر 4 تا دانلود نبودیم که :n27:فقط قرارداد های یک سالش ، دانلود شبانه اونم با نصف سرعت سرویس خریداری شده میده که اونم اطمینانی نیست 2 روز دیگه یهو حذف میشه :n21:
خوب یه بررسی بکنیم ببینیم اینجا چه خبره!
دوباره معلوم نیست پای کی رفته رو سیم ها !!!
این کشتی ها نمودن ما رو ، لنگرو بکش بالا باباااااااااااااااا چند هزار نفر علاف شمان
صبح تا ظهر کلا وی پی ان قطع بود ، الان هم اینقدر کنده که نزنی سنگین تره
کلا پروتکل ssl و سایت های اینطوری واسه من بالا نمیاد ، پیج باز کردن و ... به کنار
عجیبه سرعت دانلودم خوب مونده
پیج باز نمیشه پینگ داغون ، بعضی سایت ها کلا بالا نمیاد هر فیلتر شکنی رو تست کردن گند خورده توش معلو نیست دوباره چه خبر شده
نقل قول:
DOWNTIME اعلام نشذه
تا 1 تموم میشه. کار زیرساخته
ok شد
نه با خرید بسته دیگه بهتر نمیشه سرعت همینه البته بعضی شب ها یا ساعت ها سرعت بهتر میشه بعضی وقتها هم سرعت میاد پایین من با ایرانسل سرعت یک مگ و همراه اول سرعت 700 کیلوبایت دانلود داشتم گوشی رو از طریق کابل به کامپیوتر وصل کن و باهاش برو اینترنت یه تست بزن ببین چه جوری هستش و تو تنظیمات گوشی حالت شبکه رو حتما بزار روی WCDMAنقل قول:
دوستان ساکن رشت. از کدوم شرکت سرویس بگیرم که کمترین پینگ رو داشته باشه؟ برای بازی انلاین میخوام. دانلود شبانه هم داشته باشه چه بهتر
از لحاظ پینگ برا گیم آنلاین ، شاتل و مخابرات پیشنهاد میشه ، که شاتل دانلود شبانه رو یکی دو شب دانلود کنی با قانون های مزخرف محدود میکنه ! مخابرات هم کلا شبانه نداره :n21: ، متاسفانه به لحاظ پینگ همین 2 انتخاب تو رشت هست !نقل قول:
+
مخابرات از سرور خاصی پینگ خواستی تو پیغام خصوصی بگو برات پینگ میگیرم تا اوضاع دستت بیاد ;)
دوستان چرا snr دانلود و آپلود مودم و اندیشه عکس هم نوشته شده ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]