سلام
1.سرعت دانلود در طرح های نامحدود بعد از استفاده از حجم جایزه،در سرعت اسمی ثابت میشه یا بازم بالا پایین میره؟
2.سرعت دانلود در طرحهای حجمی در روزانه و شبانه چقدره؟
3.این تست رایگان رو چجوری باید گرفت و چقدره؟
:n16:
Printable View
سلام
1.سرعت دانلود در طرح های نامحدود بعد از استفاده از حجم جایزه،در سرعت اسمی ثابت میشه یا بازم بالا پایین میره؟
2.سرعت دانلود در طرحهای حجمی در روزانه و شبانه چقدره؟
3.این تست رایگان رو چجوری باید گرفت و چقدره؟
:n16:
نقل قول:
تا اونجایی که من میدونم همین ضریب اشتراک هم در مورد پارس صدق میکنه .تو صفحه تعرفه ها نوشته و چی شده که فکر میکنی فقط در مخابرات هست ؟؟ همین سرعت نیمچه واقعی شبانه ما به دلیل همین ضریب لعنتیه :n23:
دوستان برید وارد صفحه کاربریتون بشید اونجا بهتون پیام میده باید روی اون لینک کلیلک کنید تا ایمیل براتون ارسال بشه.
میتونم از این 1 گیگ هدیه 14 روز بعد استفاده کنم؟
منم گرفتم :n19::n20::n02::n01::n05:
فقط 1 گیگ :n13:
:n04:
:n24:
بله چون هدیه هست حتی اگر هم استفاده نکنید بعد از تمدید قرارداد به قرارداد جدیدتون اضافه میشه.نقل قول:
ضریب اشتراک تو پارس فقط برای سرویسهای TRA وجود داره.اگه این سرویسهای نامحدودی که الان ارائه میشه رو 1 به 8 به اشتراک بذاره حتی یه نفر هم سراغ این سرویسها نمیره چون سرعت به شدت پایین میاد.مثل سرویسهای TRA که در گذشته وجود داشت و کمتر کسی سراغشون میرفت.نقل قول:
سلام دوستان
من الان ٢سال پارس انلاين دارم خيلي هم راضيم هميشه هم ١مگ داشتم الانم سرعت روزانش بين ٤٥٠ تا ٥٠٠ هميشه غير ٣ روز كه خودش پيام داد كه تعميرات داره !
شبانه هم بين ٢ تا ٥ حدود ١٨٠ تا ٢٠٠ ،٥ به بعد به ٤٠٠ ميرسه اگه مشهد كسي هست حتما پارس بگيره فقط به خاطر سرعت بالا نويز داره كه بايد يك مودم خيلي خوب بگيري مشكل حله
یادش بخیر، نوروز سال 90 کل 13 روز ترافیک مجانی بود. فقط تو 3 4 روز نزدیک 50 گیگ دانلود کردم.اون موقع چیز پی ان هم عالی کار می کرد. :n03:
هدیه که به ما دادن که غیر قابل استفاده هست !
هديه مذکور عبارت است از يک سال اشتراک آنتی ويروس بيت ديفندربه ارزش 500/000 ريال که به کاربران منتخب اهدا خواهد گرديد.