سلام
دوستان کمپین سالیانه آشنای اول دو مگ، سرعت شبانش چنده؟
Printable View
سلام
دوستان کمپین سالیانه آشنای اول دو مگ، سرعت شبانش چنده؟
بله تایید میکنم که 3g ایرانسل همه جا آنتن نمیده. من تو بلوار دیلمان 3g ندارم. رفیقم تو بلوار دیلمان یه کوچه پایین تر (100 متر حدودا) داره. اینطوریاست خلاصه
دوستانی که از بسته های 3G همراه اول یا ایرانسل استفاده میکنن و میگن سرعت خوبه تو رشت ، لطف میکنن توضیح بدن وضعیت دانلودر ها چطوره ؟
+
اینطور که من تو سایت هاشون دیدم ، اگه به 150 مگ روزانه و 1.5 گیگ یه ماهه باشه که اصلا نمیصرفه !:n21:وقتی حجم 1.5 گیگ ماهیانه باشه ، سرعت 1000 مگ هم باشه کاملا بی ارزش میشه :n27: ! اگه بسته خاصی سراغ دارید برا هر کدوم از اپراتور ها که بشه حداقل ماهی 30 گیگ دانلود کرد ممنون میشم معرفی کنید استفاده کنیم ،:)
این آشنای اول رو هم فسخ میکنم تا عید :n21:
125 :n21: کم فروشی و دزدی در حد تیم ملی .نقل قول:
من چند صفحه قبل سرعت دانلود با همراه اول رو گذاشتمنقل قول:
به نظر من ایرانسل از لحاظ قیمت به صرفه تر هستش
1 گیگ 1 روزه 2-8 صبح 1000 تومن
ساعت 2 تا 8 صبح نامحدود بمدت یک هفته 10 تومن
ساعت 2-8 صبح 24 گیگ یک ماهه 10 تومن
-----------------------------
کاربر naim697 شما مودم 3g دارید مارکش چی هست؟ سرعتش با نرم افزار IDM چند کیلوبایت هستش؟باتشکر
نقل قول:
ایرانسل طرح شبانه 7 روزه 2-8 نامحدود با هزینه 10 تومن بنظرم ارزش داره ولی مثل اینکه جا با جا سرعتش خیلی فرق میکنه
واسه من روی H و گاهی اوقات H+ و با استفاده از هات اسپات گوشی سرعتش حدودا 300-400 بود
نقل قول:
بنده مرکز شهر هستم 3g کجا بود
بعضی وقتا میرسیم سر گلسار تازه میفهمم اینترنت چیه همه برنامه ها آپدیت میشه :ی
ارسال کننده های 3g هزینش زیاده طول میکشه همه جار رو نصب کنن ، مثل مبین نت یه سری مراکز رو راه انداخت ولی نه همه جا رو ، ایرانسل و بقیه هم فقط مراکز اصلی شهرهای اصلی استان ها ، هر استان چند تا شهر اونم نه همه جا
تو کوه و جنگل شاید به دکل نزدیک بودید و امواج رو راحت گرفتید دلیل نمیشه ولی تو شهر ها اینطور نیست
عجیبه تو ای دی اس ال که میگن رشت شهری که تراکمش زیاده و زیر ساختش مشکل داره یعنی نمیشه این بار قضیه به نفع مردم بشه ؟ چند تا پخش کننده رو دکل ها بیشتر نصب کنن جمعیت مگه متمرکز نیست تو یه منطقه و مثل شهرهای دیگه پخش نیستن چرا باز این موضوع به ضرر ما گیلانی ها تموم میشه
اینجاست که هر دری که به نفعشون باشه حرف میزنن
یه سوال برای شما هم سرعت نت آشنای آخر کم شده ؟؟؟ من 512 دارم خیلی سرعت کم شده :| .... بعد نویز هم رفته بالا :| .... قضیه چیه ؟؟؟ لطفا یکی توضیح بده ؟:n34:
سلام دوستان. 6 7 سال هست که از مشترکین پارس انلاین هسم ولی چند ماه پیش دانلود رایگان شبانه رو حذف کردن, حالا میخوام تخلیه کنم بیام آشنای اول. سوالم اینه که دانلود شبانه در آشنای اول رایگانه ؟ اگه رایگان هست در چه ساعاتی و سرعت در چه حدی هست.
نقل قول:
سلام
افت سرعت و قطعی نداره؟
چه سرویسی دارین و سرعت دانلود چقدره؟