اتفاقا تو اون 20 گیگ جایزه سرعتش بالای 120 کیلوبایت هست و بعد پایین میاد.نقل قول:
لینک توضیحات کامل: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
اتفاقا تو اون 20 گیگ جایزه سرعتش بالای 120 کیلوبایت هست و بعد پایین میاد.نقل قول:
لینک توضیحات کامل: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:سلامنقل قول:
آخرین ورژنشم دانلود کردم ولی وصل نمیشه.
اون اوایل که خودم پارس آنلاینی شدم دوستم که از قبل پارس آنلاین داشت می گفت تور وصل نمیشه ولی وقتی من گرفتم وصل میشد!
حالا الان مدتیه که مال منم وصل نمیشه. دلیلش چیه؟به خودشون بگم کاری می کنند؟به تنظیماتشون ربط داره؟
دوست عزیز منم منظورم همین بود . گفتم خدا کنه 120 فیکس باشه نه هی افت سرعت باشه سرعت بیاد رو 50-60!نقل قول:
من 128 دارم ماهی 2 گیگنقل قول:
سرعت دانلود در روز 320 - 330 هم میشه شاید هم بیشتر و خب میشه گفت رو این سرعت ثابت میمونه
شبا من با 7-8 دانلود دارم شاید به 15 هم برسه به ندرت هم سرعت 25 رویت میشه البته زیاد هم به صفر میرسه :n03:
حالا نمیدونم بقیه که 128 دارن هم همینطوره یا نه ؟
دوستان عزیز برای ایمیل تایید هدیه ی نوروزی ! حدالامکان از جیمیل استفاده کنند 100% فرستاده میشود ( برای من تو اسپم ها بود )
بله واسه منم اومد تو اسپم
به این اسم هم اومده بود
PolPortalAdmin
جدا فکر میکنم اینجای کار هم دستکاری کردن که اسپم باشه و خیلی ها نتونن یه گیگ عیدی رو بگیرن :n15:
واسه ما که میلی نیومده!
احتمالا به یه سریا همینجوری رندم عیدی میدن: دی
این ساعت پارس دیگه کجاست ؟؟؟ من ۳۰ام ساعت ۱۲ شب میزارم ۱ باید قاعدتا درست بشه !؟!نقل قول:
یک سوال اساسی ذهنم رو مشغول کرده چرا وقتی مخابرات سرویس ۲ مگ نامحدود را میده ۷۰ تومن یکی باید بیاد سرویس نامحدود پارس با قیمت نجومی را بگیره ؟؟؟ سرویس ۵۱۲ نامحدود پارس در میاد ۹۰ تومن اونم با سرعت ۶۰ (مقدار سرعت اولیه را یک فرد دانلود کن تو ۸ روز تموم میکنه ) و سرویس ۲ مگ مخابرات که ۷۰ تومنه هرچقدر هم بد باشه بجای KB/S ۲۵۰ حتی اگر ۱۵۰ بده بازم سرعت بیشتر از۲برابر ۵۱۲ پارس که ماهی ۹۰تومن است. شاید باور نکنید دوست من با ۱۲۸ نامحدود مخابرات کرمان سرعتش ۱۰۰ به بالاست مخصوصا در ساعات غیراداری و غیر اوج مصرف :n04:
من اگر قرارداد ۱ ساله نبسته بودم لحظه ای در ۲ مگ نامحدود مخابرات درنگ نمیکردم
ساعت پارس رو از تو گزارش مصرف میتونید ببینید.منظورم اینه که مثلا 1 شب دیسکانکت کنید و توی گزارش مصرف ببینید زمان دیسکانکت شما رو جه ساعتی زده تا یه وقت مشکلی پیش نیاد.اینجوری میفهمید که ساعت کامپیوترتون با پارس چقدر اختلاف داره.نقل قول:
سرویس 2 مگ نامحدود مخابرات بصورت اشتراکی هست.یعنی یک خط 2 مگابیت (سرعت 256 کیلوبایت) را بین 8 نفر share میکنن.وقتی فقط یه نفر آنلاین باشه سرعتش میشه 256 اما وقتی هر 8 نفر آنلاین باشن سرعت هر کدومشون میشه 32 کیلوبایت.مردم سرویس نامحدود رو برای دانلودهای زیاد میخرن بنابراین همیشه آنلاینن پس سرعت همیشه بین چند نفر تقسیم میشه.
با سرویس 512 نامحدود پارس هم اولش میتونید 67 گیگابایت رو با سرعت بالای 220 کیلوبایت دانلود کنید و بعد از اون سرعتتون میاد روی 60 کیلوبایت.
منم 1 گیگ رو گرفتم