میتونید موقعی که اینترنت قطع شد تمدید کنید و 20 گیگ هم دوباره تعلق میگیره.هر بار که نامحدود میخرید تعلق میگیره و فوری هم فعال میشه.اصلا لازم نیست قرارداد رزرو داشته باشین.نقل قول:
Printable View
میتونید موقعی که اینترنت قطع شد تمدید کنید و 20 گیگ هم دوباره تعلق میگیره.هر بار که نامحدود میخرید تعلق میگیره و فوری هم فعال میشه.اصلا لازم نیست قرارداد رزرو داشته باشین.نقل قول:
به من یکسال انتی ویروس بیت دیفندر رو دادن . اول اینکه این یکسال چی هست با نسخه های موجود در اینترنت چه فرقی میکنه ؟
50 هزار تومان ارزشش را نوشته که هست آیا ارزش داره اینقدر یا نه ؟
سلام
من میخواستم 128 نامحدود از پارس انلاین بگیرم.
میخواستم بپرسم متوسط سرعتش چطوره؟
و اون دوستانی که دارن راضی هستن؟؟؟
این نسخه قانونی بیت دیفندر هستش و بالطبع امنیتش خیلی بیشتره.البته برای ما کاربرای خانگی که کارمون با همون Nod32 هم راه میفته خیلی اهمیتی نداره که آنتی ویروس اورجینال باشه یا نه اما برا شرکتها و ادارات و افرادی که معاملات مالی زیادی دارن و امنیت براشون مهمه فرق میکنه.نقل قول:
تو بعضی سایتها که امکان خرید و فروش وجود داره میتونید شماره سریالشو حراج کنید. اگه گفتن قیمتش 50 تومنه شما 45 تومن بفروشین.مشتری پیدا میشه.
گشتم نبود...نقل قول:
ممکنه برای تصحیح ایمیل باشه؟
هر دلیلی هم که داشته باشه فرقی نمیکنه.شما امروزو صبر کنید و اگه یک گیگ ندادن فردا بهشون زنگ بزنید.02182201نقل قول:
دوستان برای من جستو تو گوگل خیلی سایت دیر بالا میاد ت یاهو مشکلی ندارم یعنی مشکل از https?
سلام
من میخواستم 128 نامحدود از پارس انلاین بگیرم.:n29:
میخواستم بپرسم متوسط سرعتش چطوره؟
و اون دوستانی که دارن راضی هستن؟؟؟
برای من هم ایمیل و شماره تلفنم رو تایید کردم و آخرش هم اون عکس امنیتی رو تایپ کردم و کلیک کردم نوشت که ثبت شد اما رفتم توی ایمیل و خبری نبود.
دوباره رفتم ثبت کردم نوشت که در حال بررسی هست.
1 گیگ میخوان بدن خیر سرشون چه بازی در میارن :n21:
دوست عزیز ممنون بابت راهنمایی هات :n12: اینجوری خیلی خوبه . فقط خدا کنه همیشه سرعت روی 1 مگ باشه توی اون 20 گیگ جایزه که فکر نکنم اینطوری باشه ! :n02:نقل قول: