من دیشب رکورد زدم - پریشب هم خوب بود ، اما دیشب عالی .
سرویس 128 Eco - اینم عکسش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
من دیشب رکورد زدم - پریشب هم خوب بود ، اما دیشب عالی .
سرویس 128 Eco - اینم عکسش
نقل قول:
بیا!
پینگ رو ببین ! پینگ رو ببین!
ولی خب بی انصافی نکنم همیشه اینطور نیست ! 90 درصد اینطوریه :27:
همین الان شاتل من وصل شد
تستش چطوره 128 اکو
یارو که اومده بود اقرار کرد که شبا یه سری سرور های مهم مثل رپید شیر رو سرعتشو کم میکنیم
کلی ازش حرف کشیدم :31:
چطوریه که اکو 128 اینقدر دانلود شبانه داره اما اکو 512 به زحمت به 1 گیگ میرسه؟اصلا با عقل جور در نمیاد!؟:2:نقل قول:
حاجی میگم چیکار می کنی که انقدر می تونی دانلود کنی ؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:18:نقل قول:
من شبهایی که سرعتم عالی باشه نهایتا 1300 مگ دانلود می کنم:13:
خوب خیلی ساده هستنقل قول:
من چند شب پیش حدود 4800 مگابایت دانلود کردم
من متوجه شدم که سرعت اینترنت کلا پایین نیست برای مثال اگر از سایت مگااپلود دانلود کنی سرعتت پایین هست
ولی اگر از راپیدشیر دانلود کنی با بالاترین سرعت می تونی دانلود کنی
من این کار رو کردم و جواب خوی هم گرفتم من فقط از چند سایت خاص دانلود می کنم و و به طور میانگین دو تا سه گیگ دانلود می کنم
چه طور؟ من از رپید شیر رپید باز و... با اکانت پریموم برای هردو دانلود میکنم شبی 1گیگ به زور بشه البته با سرعت128 که 512بستن
ولی خوبی شاتل اینه که 128رو 512میبنده این خیلی عالیه البته کاری به بقیش ندارم ولی این یکی خیلی عالیه البته نمیدونم برای 1مگ و 2مگ چقدر میبندن ولی 128 که عالی هست
جالبه
گفته بودن از 12 تا 8 صبح
برای من از همین الان اختلالات شروع شده
سرعت کم شده و خیلی از سایت ها مثل خود کنترل پنل شاتل جون میکنه تا لود بشه
کشتم خودم رو تا وارد شد و 1 گیگ ترافیک خریدم انلاین
اینم سند دزدیه شاتل:
مرکز مخابراتی ما شیراز شهرک گلستان هست که هفته پیش از روز سه شنبه 29 تیر تا عصر پنج شنبه 31 تیر به خاطر مشکلی در مرکز مخابراتی و بعدش هم کابل برگردون شاتل اینترنت قطع بود.
روز 3 شنبه که کلا اینترنت قطع بود من هیچ مصرفی نداشتم و البته چهار و پنج نشبه هم همینطور.
اما روز 4 شنبه می بینید که مصرف روزانه برای من ثبت شده در صورتی که اینترنت قطع بود
روز پنج شنبه هم عصر این روز اینترنت وصل شد و این مصرف رایگان پنج شنبه هم حالا از کجا اومده خدا می دونه.
امکانش هست که توی این مدتی که اینترنت قطع بوده کسی با استفاده از حساب کاربری من استفاده کرده باشه؟یا اینکه شاتل خودش اومده و اینطوری این مقدار رو از من کم کرده؟
نه دیگه, انتظار نداشته باش با 512 بتونی 4 گیگ دانلود کنی. با 512 ماکسیومش همون 1500 مگ هست نه بیشتر. سرعت من روی 2048 هست. یعنی 250 کیلوبایت در ثانیه (اگر باشه که اکثر اوقات نیست).نقل قول: