شما اگه دان استریمت روی 8500 باشه snr تا 20 بالا میره من همین مشکل رو دارم چند بار که لینک میپره دان استریم میشه 8500نقل قول:
سرعت دانلود همون 650 میمونه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
شما اگه دان استریمت روی 8500 باشه snr تا 20 بالا میره من همین مشکل رو دارم چند بار که لینک میپره دان استریم میشه 8500نقل قول:
سرعت دانلود همون 650 میمونه
آقای ع ح. درسته ؟نقل قول:
پسورد سامانه رو براتون فعال کردم.
یوزر : همونی که فرستادید
پسورد : همون رمزی که باهاش مودم رو کانفیگ کردید
موفق باشید
نقل قول:نقل قول:شما بالاخره ۵.۲۳۳ هستی یا ۵.۲۲۳ اگه اولیه تو گروه مایی . این IP هم هیچوقت تغییر نمیکنه .نقل قول:
من تا جایی که یادمه ترافیک رزرو منتقل میشد . اما ترافیک باقیمانده منتقل نمیشد . شاید جدیدا تغییر داده باشن قوانینشون رو .
من نظرم اینه شما اول پیگیر باش سرعتت رو ۱۰ مگ بزارن بعد برو ۲ مگ بخر . بعدش یه خبر بده که اگر رفتی رو ۲ مگ شبانه سرعتت اسمی میشه یا رو هموم ۱۰ میمونه
Sent from my Xiaomi MI3 using Tapatalk
نقل قول:
امروز با دفتر فروش تماس گرفتم این نامردا هم می گن باید ترافیکت را کامل بسوزونی تا بتونی 2 مگ بگیری:n28:
پشتیبانی بهش می گم دان استریم را ببر بالا میگه اطلاعات روی سیستم ام نمیاد
من 5.223 هستمنقل قول:
شما بالاخره ۵.۲۳۳ هستی یا ۵.۲۲۳ اگه اولیه تو گروه مایی . این IP هم هیچوقت تغییر نمیکنه .
پارتاک باز نمیشه ! یعنی آفلاین شده میشه دانلود کرد ؟ :n37:
اینجا باز میشه .نقل قول:
اما معلوم نیست . اما اگه ibs هم باز نمیشد اونموقه میشد نظر قطعی داد
ما 5.233 هستیم که با شما فرق میکنه . تا حالا ندیدا بودم کسی 5.223 باشهنقل قول:
دفتر فروش کجاست . شما تماس بگیر با 2020 . بعدش اینکه گفته باید ترافیکت رو مصرف کنی کاملا چرت محضه . (شما چرا دو بار تو یه سوراخ می افتی) اینا همونایین ک بهت گفتن 10 مگ شبانه داره , به حرفای اینا بعضیاشون گوش نده که یه روده راست توشکمشون نیست . ( منظورم همه کارمندان نیست )نقل قول:
شما وقتی 2 مگ بخری میتونی سریع سوییچ کنی رو 2 مگ نگران نباش . اما پیگیر افزایش سرعت باش که از زیر کار در میرن و میگن یادداشت میکنیم و خلاصه فقط میخوان طولش بدن که به حقت نرسی .
نقل قول:
خوب می دونم می تونم ولی ترافیک ام می پره . 30 تومان پولی که دادم علکی می ره:n35:
نقل قول:
ممنون. دیروز خود پشتیبانی درست کرد برام
سلام به کاربران گل گلاب مخابرات
اقایونی که از 2 و 5 مگ استفاده کردن لطف کنن بگن سرعت روزانه تا چند بازه ؟