وای تعمیر ونگهداری؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این دیگه دیگه چه صیغه ای! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
وای تعمیر ونگهداری؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این دیگه دیگه چه صیغه ای! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چند دقیقه قبل یه ایمیل با این متن برای من اومد
مشترك گرامي
علاقهمنديم به اطلاع برسانيم، به مناسبت میلاد امام زمان (ع)، چنانچه در دورهی زمانی 9 مرداد تا 27 مرداد ماه براي خريد ترافيك اضافي اقدام فرماييد، در ازاي خريد 1 پكيج 3 گيگ ترافيك، 3 گيگ ترافيك رايگان به مناسبت اين میلاد باسعادت از سوي گروه شركتهاي شاتل براي دورهي فعلي سرويس شما به شما اختصاص خواهد يافت كه ميتوانيد از آن در دورهي حاضر سرويس خود بهره گيريد. با آروزي موفقيت و شادماني براي شما.
با سپاس
گروه شرکتهای شاتل
اینم داره مثل پارس آنلاین خراب میشه !نقل قول:
دوستان به سرویس 1 مگابیت محدودیت جایزه مایزه نمیدن ؟
شاتل تو ساعات رایگان با کدوم سرور ها مشکلی برا دانلود نداره ؟
خوب بچه ها چهار روز دیگه قراردادم با شاتل تمومه حالا موندم که تمدیدش کنم یانه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خدایی تو این سه ماه هم زیاد بدی از شاتل ندیدم فقط بعضی شبا مشکل داشت.ترافیک هدیه هم تا دلت بخواد. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه سوال من اگه تمدید نکنم سرچهار روز قطع میشه؟چندروزه پورت را از خطم جدا میکنند؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام به دوستان و اساتید گرامی!
من یه 1 ماهی هست که درخواست برای سرویس اکو 512 دادم و قراردادمم نوشتم
ولی به دلیل مشکلات مخابراتی تو منطقه سرویسم هنوز وصل نشده !
میخواستم بپرسم در کل این شاتل خوبه یا نه؟!
با تشکر از همه
حتما برو و در خواست بده بردارند
چون بعدان میکنند تو پاچت
دوستان سایت شاتل برای شما بالا میاد؟دی:
نه کنترل پنل میاد نه سایت اصلی:31:
درست شد
Internet Download Manager 6.0 Beta هم امده
ماها بين بد و بدتر ، بد رو انتخاب كرديم با اين وضعيت اينترنت در ايران فكر كنم همين شاشتل از بقيه بهتره !:5: