آقا من یک سوال دارم این محدودیت پورت در بعضی مراکز واسه چیه؟ به کجا باید شکایت کرد؟
Printable View
آقا من یک سوال دارم این محدودیت پورت در بعضی مراکز واسه چیه؟ به کجا باید شکایت کرد؟
سلامنقل قول:
علت محدودیت پورت مشخصا تعدد کاربرا و تموم شدن پورت آزاد هستش.
به جای خاصی نمیشه شکایت کرد چون هر شرکتی از جمله آسیاتک تمام تلاششو میکنه که هر چه سریعتر پورت جدید رو نصب و تحویل بده.
منتها در حین این فرآیند نفس گیر اینقدر مخابرات چاله چوله میندازه که .....
حتما گذرتون به ادارات دولتی خورده...
سری قبل برای توسعه فولادشهر فقط یک امضا از سمت یکی از مدیران اصفهان حدود 18 روز زمان برد !!!
علت عدم امضا هم پیچوندن شرکت ها برای توسعه adsl خود مخابرات بود.
موفق باشید
دوستان شما همه 10 گیگ رو مصرف دارین؟ بریم تو سایت حداقل به عنوان پیشنهاد به اینا بگیم همچین کاری انجام بدننقل قول:
سلام دوستان یک سوال دارم
سرعت دانلود سرویس های محدود حامی و چالاک چقدره؟
سلام.چرا جایزه حجم اضافه رابرداشتن؟
سلام به شماها و اقای نعمیمی از اسیا تک
چند روزه که همه تعرفه ها رو انتخاب کردم از تا خوده 10 مگ - هر چند خطم روی 12 بسته شده و از سرعت روزانم رازی هستم ولی ازسرعت دانلود شبانم اصلا راصی نیستم به خاطر همین مجبور به تغییر مدام تعرفه ها شدم - هر چقدر تعرفم رو بالاتر میبردم = حجم دانلود شبانم میرفت بالاتر - الان که ده مگ گرفتم سرعت 250 بهم میده
حالا سوالم اینجاست که یه تعرفه دارن ( ده مگ - با ترافیک 6 گیگ - یکساله - 4 تا 10 رایگان و دانلود حداقل 88 گیگ )
قضیه این هشتاد گیگ چیه ؟- یعنی بعد 88 گیگ سرعتم تغییر چقدر میشه ؟
اصلا این تعرفه رو چرا توی کنترل پنلم نمی بینم ؟فقط تو لیست تعرفه هاست
با سلام
با توجه به مشکلات پیش آمده دیگر قادر به پاسخگویی در انجمن یا به صورت ویژه نمیباشم
هرگونه مشکلی اول با قسمت فنی اگر حل نشد واحد در خدمتتون هست
بنده دیگر حضوری در انجمن نخواهم داشت
خدانگهدار .
سلام بنده از سوال یا محتوای کاربران خبر ندارم اما داداش گلم باید قبول کنیم که آسیاتک هم یک تعداد خانم و آقا که اصولا هم از نظر فنی سواد درستی ندارند پاسخگو هستند و در 99 درصد مواقع برای خود بنده پیش امده که نویز خط و یا مشکلات دیگر را بهانه میکنند و هر چقدر هم بخوای قانع کنی که بابا جان نویز خط ندارم و یا در تنظیمات مودم کیفیت خط بنده بسیار هم عالی هست با توجه به snr و فقط در فلان ساعت این مشکل هست باز هم میگن که خیر مشکل از اسیاتک نیست در صورتی که واقعا خیلی مواقع مشکل از اکانتینگ و یا کمبود پهنای باند در ساعت های مختلف و یا مشکلاتی از این دست هست که حتی قبول دار هم نمیشوند.نقل قول:
یه ویژگی اسیاتک خیلی بده. سرعت آپ استریم برای 12مگ کمه...
وقتی یه چیزی دانلود میکنی بدلیل پر شدن اپلود درخواستی دیگه رد و بدل نمیشه و یا اگر انجام بشه سایتها رو خیلی دیر باز میکنه یا باز نمیکنه.
برای دان استریمی مانند 12مگ باید آپ استریم 1مگ هم در نظر میگرفتن تا چنین مشکلی پیش نمیومد...
---------------
@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این دوستمون اقای نعیما متاسفانه نمیدونم چه مشکلی براشون پیش اومد که به یه روز نکشید منصرف شد از کمک کردن به کاربرا...
حضور چنین افرادی در انجمن ها خیلی مفیده و در حل مشکلات کاربران تاثیر گذار هستند.امیدوارم ازاین تصمیمشون صرف نظر کنن و مجدد به کاربرا در مشکلاتشون کمک کنند و از حضورشون بهره مند شویم.:n16:
اینو وقتی میگفتین ک یه سری افراد با این فرد کل کل میکردن! کلا فقط بلدیم غر بزنیم! وگرنه وضعیت اینطور نبود