سلام صد درصد ارزش دارهنقل قول:
سلام صد درصد ارزش دارهنقل قول:
سلام . در تکمیل صحبت سعید عزیز خدمتتون بگم که در آپگرید سیستم به این نکته توجه داشته باشید که باید ضعیف ترین ها شناسایی بشن و بعد تعویض بشن تا بهترین نتیجه حاصل بشه. به شخصه کسی رو دیدم که رفته بود 3 تومن برای p99 داده بود ولی به باند فابریک وصل کرده بود !!!! میگفت فروشنده بهم گفته این ضبط عالیه. ولی هممون میدونیم صدای جالبی رو اون شخص دریافت نمیکرد.نقل قول:
در جواب سواب باید گفت بله p80 بهتره. ولی سوال مهمتر اینه که شما از چه قطعاتی استفاده میکنید و آیا بهترین به روز رسانی برای شما پخشتونه ؟!!
مخلص.
والا قطعات فعلی بنده اینه روی پراید:نقل قول:
پخش kenwood x400
کواک کاپا 11
کامپوننت هلیکس e42c.2(استیج جلو)کامپوننت هلیکس حرف نداره عالیه.
امپ سونی n1004
ساب سونی
امپ مونو kicker cx600.1
بنده از صدا راضی ام منتها مراتب ولوم از 30 به بعد تیز میشه تو برخی از آهنگ ها.ولی در کل صدا شفاف و تفکیک خوبی دارم.
Sent from my LG-E975 using Tapatalk
من جای شما باشم اول آمپ 4 کانال رو تعویض میکنم . بعد از اون ساب رو تعویض میکنم. مراحل بعدی احتیاج به بحث بیشتری داره.نقل قول:
متاسفانه حمید آقا این روزا کمتر سر میزنه و این به خاطر کم لطفی برخی دوستانه. به شخصه همیشه از ایشون ممنونم چون منو با دنیای حرفه ای سیستم های صوتی آشنا کردن. جواب برخی از سوالاتتون رو که به نظرم میرسه میدم تا ایشون خودشون بیان.نقل قول:
1. پخش 7056 که من دارم گزینه مشابهی بابت این ماجرا داره ولی به شخصه معتقدم اگر از موزیک های با کیفیت 320 استفاده کنید اصلا احتاجی به این کار نیست و شاید برای موزیک های کیفیت پایین کمی تو بهبود کیفیت تاثیر داشته باشه.
2. در این مورد اگر تفاوتی در صدا حس نمیکنید بهش دست نزنید. البته حساسیت شما رو درک میکنم چون خودمم روی سیستم خودم حساسیت بالایی دارم. حمید آقا بیشتر تو این مورد اطلاعات دارن.
3. قاب پیشت آیینه فایبر پرشیا رو من قیمت دارم. اگر بدم برای کامپ خاصی برام بسازن 110 در میاد. 300 نیست و گزینه بسیار خوبیه. برای ال ممد هم نباید قیمت با این تفاوت خاصی داشته باشه.
4. ساب p3 یک ساب به نسبت قدرتیه . مدل آمپتونو نگفتید و منم از این برند اصلا اطلاعات ندارم. ساب p3 اگر با آمپ مناسب درایو بشه قدرت بسیار خوبی رو در کنار کیفیت نسبتا خوب بهتون میده (کیفیتش یکم از گلیدن و هلیکس پایینتره) آمپ مناسب برای این ساب حداقل حداقل 700 هزینه داره (نمیدونم دو کویل دو اهمی دارید یا دو کویل 4 اهمی ولی از این قیمت کمتر خوب نیست) . باکس پرتد در ولوم های بالا یکمی البته خیلی کم تاخیر میندازه تو صدا و جاهایی که بیس ها سرعتشون میره بالا و موزیک سریع میشه نمیتونه دقت بالایی از خودش نشون بده و صدا کمی به هم میریزه. در باکس سیلد دقت به طرز محسوسی بالا میره ولی در عوض قدر حتی تا نصف کاهش پیدا میکنه. من rs12 رو خودم توی باکس سیلد دارم روی پرشیا واز حجم بیس راضیم شما اگر دنبال کیفیت بالا هستید از این باکس استفاده کنید.
مخلص.
باسلام خدمت عزیزان و اساتید محترم، همچنین خوشحالم که به جمع شما پیوستم.راهنمایی میخوام در مورد خرید سیستم صوتی، خودرو سورن کلاس 11 بودجه حدودا تاسقف 4 میلیون حالا یه خورده پایین بالا مشکلی نیست و اینکه صدای کیفیتی در درجه اول میخوام و بعد چاشنی قدرتی.میخوام رو طاقچه عقب و در های جلو یه تغییراتی بدم و یه باکس هم تو صندوق بزارم.با تغییر در طاقچه عقب مشکلی ندارم ولی تا بشه رو درهای جلو تغییری نباشه به نظرتون استفاده از کامپ 16 واسه عقب و کامپ 13 واسه جلو خوبه ! یا استفاده از میدرنج و تیوتر.لطفا در حد بودجه باذکر مدل و نام پیشنهادات خودتون رو بفرمایید.چون پخش هم میخوام بخرم پس لطفا مدل پخش با بقیه محصولات همخوانی داشته باشه.یه پیشنهادی بهم شده که از این قراره استفاده از کامپونت های سری mile هرتز 1650برای عقب و 130 برای جلو با باکس ebx300 و یونیت 80prs امپ هم از محصولات خوده هرتز ولی قیمت نگرفتم هنوز! لطفا راهنمایی بفرمایید .خلاصه میخوام اگه هزینه دارم میکنم با یه انتخاب خوب و آگاه و همراه با مشورت باشه !!
با کمال تشکر از همه عزیزان.
سلام و عرض ادبنقل قول:
1- چنین تکنولوژی هایی صرفاً جنبه ی تبلیغاتی دارند و با توجه به تجربه ای که دارم معمولاً در تصحیح فرکانس ها و افزایش کیفیت نقشی ندارند. بلکه نوعی Equalizer محسوب میشن که صدا رو دستکاری می کنه و برخی از رنج های فرکانسی رو تقویت یا تضعیف می کنه.
مثلاً در کلاریون هم ADF یا Anti Distortion Filter وجود داره که به جای دلنشین کردن صدا و زدودن اعوجاج ها، صدا رو خراب می کنه.
Media Xpander آلپاین هم مشابه مورد بالاست که عرض کردم، با این تفاوت که مقداری هم به صدا رنگ میده.
به نظر من در حالت Flat و بدون On کردن MediaXpander به آهنگ گوش کنید.
2- این هم از عواقب نداشتن Grill هست. باکس بنده هم گریل نداره و بسیار خطرناکه. خودم باید بسازم، چون مورد باب میل و با کیفیت از جنس استیل خیلی کم پیدا میشه.
معمولاً تا زمانی که سوراخی در صفحه ایجاد نشه مشکلی پیش نمیاد، حساس نشید.
3- بهترین راه خرید پاد هست. اغلب کاربران از جهت دهی درست توئیتر ها به سوی گوش بی اطلاع هستند و خیال می کنند که توئیتر هر سمتی تنظیم بشه مشکلی نیست. در صورتی که به گواهی Audiophile ها و توصیه های کمپانی های بزرگ اسپیکرسازی و همچنینی تجربه ی بنده ی حقیر، باید خدمتتون عرض کنم که مهم ترین دلیل لذت بردن از موسیقی، تنظیم درست و صحیح توئیتر هاست. چون در صورت تنظیم نادرست شاهد جیغ شدن صدا در محدوده ی وکال و High خواهیم بود. خرید پاد بهترین راه هست و تنظیم صحیح به سوی گوش از اون مهم تر.
4- برای نزدیک شدن به دقت و Precise و گریز از بهم ریختگی صدای ساب تون چهار مورد رو رعایت کنید.
1) سفارش ساخت یک باکس سیلد طبق کاتالوگ کمپانی با لیتراژ توصیه شده
2) گین آمپ رو زیاد باز نکنید و به ساب فشار نیارید.
3) دائماً با Sub level پخش کلنجار برید و در سبک های مختف موسیقی اون رو تغییر بدید
4) دقت کنید که Bass Boost موجود بر آمپ صفر باشه. (0db)
سلامنقل قول:
ورودتون به تالار دوستانه ی ما رو تبریک عرض می کنم
پیش از هر کاری به این کلیپ نگاه کنید که روی سورن سیستم صوتی خوبی نصب کردند. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شخصاً با قطعات به کار رفته در سیستم موجود در کلیپ موافقم ولی نصب و استیج بندی بسیار غیر اصولی هست.
- نظر شخصی و تجربه ی تخصصی بنده این رو میگه که قرار گیری اسپیکر روی طاقچه ی سورن رو فراموش کنید. صفحات قبل تر حسابی راجع بهش بحث شده.
قطعاتی که بهتون معرفی کردند از لحاظ کیفیت صدا بد نیستند، ولی ایده آل هم نیستند. من در عمق صدای سری mille هرتز گم نمیشم. صداشون Detail خوبی داره ولی با Spirituality و مفهوم روح موسیقی خیلی فاصله داره.
اگر روی درب جلو از کامپ 16.5 سانتی استفاده کنید بسیار بهتر هست و صدای Wide Stage دریافت خواهید کرد. کمی برش کاری حساسیت برانگیز نیست. چون در فروش ماشین تاثیری نداره. مؤکداً پیشنهاد می کنم کامپ 16 سانتی در درب های جلو بگذارید.
پخش P80 پخش معقولی هست و صدایی بسیار بهتر نسبت به 9650 و امثالهم داره ولی صدای آلپاین CDE-164EBT رو بهتر می دونم و به سایر دوستان هم در P.M عرض کردم.
میتونید دو تا Demo از این پخش در یوتیوب مشاهده کنید: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سیستم پیشنهادی بنده به شرح زیر هست:
H.U: Alpine CDE-164EBT
AMP: Mosconi One130.4
Comp: Focal PS 165 FX
Sub: Gladen RS 12
تقریباً زیر 4/200/000 تومان درمیاد که با هزینه ی اکسسوری درجه یک و نصب تمیز روی 5 میلیون حساب کنید. ولی صدای دریافتی تون چیزی شبیه به یک رویای کم تکرار هست.
سلامی دوباره.اقا اگه میگید استیج عقب رو فراموش کنم یعنی اینکه یه دست کامپ بزارم جلو و یه ساب توصندوق و کلا طاقچه عقب رو دست نزنم ؟
ممنونم از هر دوتا اقا امیر بزرگوار :n16:
مورد 1 و 2 به لطف دوستان قانع شدم. فقط تو جوابای اقا AmirELX در باره موارد 3 و 4 بازم واسم سوال پیش اومده که جسارتا مطرح میکنم و امیدوارم بازم راهنماییم کنن.
اقای amirsein هم چندتا نکته داشتن که لابلای سوالات خودم جوابشون رو دادم
اقا امیر ممنون از توضیحاتتون. درباره ی موارد 3 و 4 دوباره واسم سوال پیش اومدنقل قول:
3- پاد واسه سایز توییتر من پیدا میشه؟ قیمتش چقدره؟ پاد به یا جایی پیچ میشه یا بصورت فابریکی میشه جایی نصبش کرد؟ اخه یکی از دوستان توصیه کرده بود قاب پشت ستون یا قاب پشت اینه ی دست ساز تهیه کنم که یه اقایی تو تهران میسازه و سایز هر توییترم فیت درمیاره و خودش میگفت زاویه رو هم هرجور بخوام واسم درمیاره (هم ضربدری هم رو به گوش طرف). قیمت قاب پشت اینه رو جفتش 140 گفته بود و قاب پشت ستونم جفتش 250 تومن. از اونجایی که اینه هام برقی نیستن و دوست ندارم قاب در سوراخ کاری بشه برای این قاب دست ساز و از طرفی هم تنظیم زاویه مناسب تقریبا غیر ممکنه چون مقابل فرمان ماشین قرار میگیره پس ترجیحم به قاب پشت ستونه که با هزینه خرید سیم و دستمزد و اینا حدود 300 و احتمالا بیشتر هم درمیاد. میخوام ببینم با این تفاسیر میخوام بدونم کدومش ارزش داره؟ اخه یه جا پاد دیدم واسه فروش زده بود دونه ای 300 تومن. البته اون جنسش الومینیوم بود حالا نمیدونم قیمتش بالا پایین داره یا نه.
4- یعنی با خرید یه امپ مناسب تر تغییر محسوسی ایجاد نمیشه؟ امپی که بهش وصله امپ exile xm15.4 -800w 4ch هستش. خودمم اطلاعات زیادی راجع به این برند ندارم و بخاطر قیمت مناسب و made in usa بودنش خریدمش :n02:. البته یکی از دوستان سیستم باز هم تاییدش کردن.
در مورد کویل هم سابم دو کویل 4اهمی داره و 600وات توان rmsش هست. ولی امپم بصورت بریج 450تاشو پر میکنه.
عذر میخوام از دوستان اگه جواب میدم ولی بهتر دیدم تجربه ی کوتاه خودم رو صرف نظر از درست و غلط یا حرفه ای و غیر حرفه ای بودنش به اشتراک بذارم.نقل قول:
بله دقیقا منظورشون همینه. برای جلوگیری از هزینه ی اضافی از قبیل:
1- اگه هنوز پخش تهیه نکردید میتونید با یه پخش با دو جفت خروجی هم کارتونو راه بندازید. هرچند که پخشای خوب و کیفیتی بازار سه جفت خروجی دارن ولی اگه نمیخواین خیلی هزینه کنین این راهم جلوتون هست برای کاهش هزینه.
2- برای کاهش هزینه تو خرید امپلی فایر. مثلا با یه امپ 4کاناله خوب یا یه دو کانال برای کامپوننت و یه دو کانال یا مونو برای ساب میتونید سیستمتونو راه بندازید ولی برای اضافه کردن یه استیج دیگه مجبورید براش امپلی فایر مناسب هم تهیه کنید که تفاوت قیمتیش زیاده.
3- هزینه ی خرید خروجی صدای عقب چه کامپوننت باشه چه باند خربزه ای یا گرد رو تو سیستم تک استیجی ندارید دیگه :n26:
جدا از هزینه مشکلاتی از قبیل مچ کردن استیج عقب و جلو (هم از نظر کیفیت هم قدرت) اگه حساس باشید میتونه خیلی چالشی باشه.
اگه هدفتون برای استیج عقب داشتن اینه که صدا از همه طرف بیاد و دالبی طور باشه خودم فکر میکنم تو یه محیط کوچیکی مثل ماشین یا نمیشه یا خیلی سخته که بشه. سخت از این نظر که استیج جلو و عقب از نظر صدایی مچ باشن و درست تنظیم بشن.
ولی تفاوت تک استیج و دو استیج مثل مانیتور ال سی دی و ال ای دی هستش. تا ال ای دی رو نبینی فکر میکنی بهترین مانیتورو داری و مشکلی هم نداری
ولی استیج عقب واسه سرنشین عقب خیلی تاثیر داره چون بنده استیج عقب دارم و یه مدت امپ استج عقب خراب شده بود هرکدوم از دوستان که صندلی عقب مینشست شاکی بود که عقب چرا صدا نداره :n27: ولی واسه خودم زیاد مهم نبود و حتی شاید به سختی تفاوتی حس میکردم. پس اگه سرنشین عقب واستون مهم نیست کلا استیج عقب رو میتونید بیخیال بشید.