دقیقا همین بلا دیشب سر منم اومد ساعت 1 شروع کرده بود به دانلود 6 م قطع کرده بود !نقل قول:
یه گیگ و نیم از شارژم پرید :n30:
Printable View
دقیقا همین بلا دیشب سر منم اومد ساعت 1 شروع کرده بود به دانلود 6 م قطع کرده بود !نقل قول:
یه گیگ و نیم از شارژم پرید :n30:
برا منم اینجوری شده.همیجوریش حجم کم میارم حالا این یه گیگ هم الکی رفت:n03:نقل قول:
دوستا جواب منو چرا کسی نداد ؟
یه سرویس 128 دارم ، حداکثر سرعت دانلودی که میتونم داشته باشم هم در روز و هم در شب چقدره ؟
اگه میشه جواب بدید ببینم اگه کمه بیاد چیکار کنم
وقتی قراردادم تموم بشه چند روز بعد خط ازاد میشه؟
لعنتی ها می خوان 2 گیگ هدیه بدن بعد میان ساعت رو دستکاری می کنن حجممون بپره این به اون در بشه :n21:
یکی دو بار باهاتون تماس میگیرن پس چرا تمدید نمکنین و یه مهلتی میدن بهتون تا تمدید کنید ( فکر کنم حدود 10 روز) که اگه نکنید میگن خط شما رو از رانژه در میارننقل قول:
ساعت پارس که 1 فروردین عوض میشه.اینبار مشکل از ساعت ویندوز بوده.البته 1 فروردین هم باید مواظب باشید چون اونموقع نوبت پارس میرسه که ساعتو تغییر بده.نقل قول:
اگه سرویس محدود منظورتونه سرعت روزانش باید بین 120 تا 140 کیلوبایت باشه و شبها هم بین 15 تا 30 کیلوبایت.اگه از این اعداد بالاتر رفت بخاطر خلوت بودن منطقه مخابراتیه و اگه پایینتر اومد بخاطر شلوغی منطقه مخابراتی یا مشکل در کیفیت خط تلفن.نقل قول:
نقل قول:نقل قول:منم دانلود نداشتم ولی دیشب دیدم ساعت عوض شده. این تنظیمات کامپیوتره که اینجوری میشه. فکر کنم یک بار هم چند روز قبل از اول مهر اینطوری میشه.نقل قول:
نقل قول:من 128 دارم سرعت روزانه ش در حدود 320 هست و شب ها هم حدود 30 هستش. از ساعت 4 به بعد تقریباً میره بالای 50. یه سره تا حالا امتحان نکردم که ببینم چقدر دانلود می کنه.نقل قول:
یعنی چطور میشه و چکار باید کرد ؟نقل قول: