نمیدونم چرا دوستان همیشه فاز مقابله دارند .بگذریم دیگه ایرانمون هست دیگه :sq_9:
دوست عزیز اولا من هم ایپد پرو دارم هم اپل تی وی
ایپد پرو HDR ساپورت میکنه
من زبانم فوله
کریسمس فصل حراجه خدایی اینو از کجا میاری میگی؟ یعنی مردم اینو هم نمیفهمند؟؟...!!
کیفیت به گیگ نیست!!!
یک بار گفتم چرا با خودتان لج میکنید ایتونز بخش فروش فیلمهای هم زمان اکران با سینما داره که همون موقع میتونی بخری و یا کرایه کنی :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این فیلمها تازه 4 ماه دیگه برای دیسک و دانلود برای شما میاد . مثلا این عنوان را خریدم که هم اکنون 4K HDR به فروش میره و الان اکران سینماست شما واستی 4 ماه دیگه برانون ریپ دیسکش میاد:
اپل بزودی گفته تمامی فیلمهای اکران سینما را تو خودش اضافه میکنه
در رابطه با شکتون خواهش میکنم دیگه تو ایران جو احساساتی وجود داره برای شما:
کلی هم این هفته کریسمس و تعطیلات فیلمهای کرایه ای 1 دلاری شده بودند فرصت خوبی اگه خرج زیاد نمخواد بکنی به خصوص فیلمهای مستند ارزشش رو خیلی داره :sq_25:
دیگه علاقه هست یکی علاقه به خرج و خرید بازی و کنسول داره یکی سیگار و قلیون یکی هم مثل ما این ولی خوب من به کپی رایت خیلی احترام میگدارم. الان هم تو بخش موزیک خیلی ها در ایران اسپوتیفای و یا اپل میوزیک دارند و اشتراک و استفاده و لذت میبرند که نشان از درک بالاشون و احترام به سازنده کار و کپی رایت و...هست که هر روز داره بیشتر میشوند. تصویری شاید برای همه هنوز نباشند ولی اینده خودش اینو میاره.
نت من 50 مگ هم هست همیشه تصاویر دانلودهام تو بخشش هست سر بزن ببین گیگی 3 دقیقه دانلود میکنم
من هیچ وقت چیزی رو دروغ نمیگم. من تو scene بودم از پس دزدی فیلم و سریال و موزیک دیدم حالم به هم خورد امدم بیرون. از دانلود غیر قانونی متنفرم. :sq_23: