@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گوشی بنده 6 اس هست و قابلیت پلاس رو داره
Printable View
@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گوشی بنده 6 اس هست و قابلیت پلاس رو داره
هر چی فایل دانلود می کنم از
download.ir
و سایتای مشابه با سیمکارت همراه اول می گیرم خرابه :n34: اما با سیمکارت ایرانسل اما فایل درسته . آیا دوباره مخابرات انگلکی کرده که مردم اسفتاده نکنن از پهنای باند برای دانلود ؟
ربطی به قابلیت پلاس ندارهنقل قول:
کلا اپل مشکلات داره با اپراتورای ایران
نه ipv6 نه volte نه ..
همراه اولم تا پروفایل تجمیع برای ایفون نده نمیشه
خودم گوشیم 7 پلاسه به هیچ وجه فورجی پلاس نمیشه (تو همین منطقه گوشی سامسونگ میره رو تجمیع)
Volte که دروغ محضهنقل قول:
Sent from my SM-J710F using Tapatalk
سلام دوستان سوالی داشتم. من بسته 10 گیگ 1 ماهه دارم. میشه همزمان بسته آلفا+ شبانه(با حجم محدود) فعال کنم؟
سلامنقل قول:
بله میتونید
من بسته یک هفته شبانه با حجم محدود 10 گیگ فعال کردم ولی به عنوان رزرو ثبت میشه. من میخواستم همزمان با بسته روزانه اون هم فعال بشه
یکی از دوستانم یک سیم کارت اعتباری همراه اول چند سال پیش خرید دیگه بعد زا مدتی استفاده نکرد الان سیم کارت رو گوشی میذاره همراه اول سیم کارت پیام no acees میده
آیا اپراتور حق استفاده از سمی کارت به کسی دیگه واگذار کرده یا بخاطر استفاده نکردن بصورت موقت قطع کرده؟
حتما لغو مالکیت شده و سلب امتیاز.نقل قول:
بله طبق قانون اگه 90 روز خط خاموش باشه و استفاده نشه حق سلب امتیاز رو دارند
امروز با کارشناس وزارت ارتباطات تماس گرفتم کسانیکه در تعرفه اینترنت رایگان عید تا عید 10 تا 18 شهریور چه دائمی و چه اعتباری ضرر کرده اند و براشون قبض دراز صادر شده یا شارژ سیم کارت اعتباری شون صفر شده در 195 ثبت شکایت کنند هرچه ثبت شکایت بیشتر شود فشار بیشتری به رسیدگی درهمراه اول میارن که پول به حساب شون برگرده
اینو خود کارشناس گفتش
محدودیت ۸ به جایی نرسید؟
انجامشد:n16::n05:نقل قول:
همراه اول ترافیک اینترنت نامحدود شبانه هدیه می دهد:n13:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستش نمیدونم چرا، ولی هر موقع یه خبر (تو ظاهر خوب) میبینم/میشنوم/میخونم، کلا حس بدی بهم دست میده، انگار که قرار بدتر شه! :n35:نقل قول:
وقتی تماس گرفتمنقل قول:
میگه چرا فقط شما شکایت ثبت کردی پس چرا بقیه که تو طرح عید تا عید متضرر شدن به 195 شکایت پر نکردن
گفتش اگر تعداد شکایت ها تو این طرح عید تا عید بیشتر بشه بازرس میفرستیم همراه اول
سلام...
من تا دیروز سرعت نتم 23 مگ بود الان هر چی تست می گبرم همش 8 مگ هست...ممنون میشم یه راهنمایی کنید... .
سلامنقل قول:
اگر از ۸ بیشتر نمیشه در هیچ منطقه ایی سیمکارت شما محدود شده و فعلا راه حلی نداره
Sent from my iPhone using Tapatalk
ممنون پاسخ دادید...فقط چیزی که هست...دلیلش چیه...برای همه محدود شده یا برای بعضی ها؟؟؟ چرا؟؟؟!!!نقل قول:
مرسی / ممنون
من 31 شهریور به علت جابجایی ساعت 80 تومن از شارژم کم شد که دانلود کرده بودم توی اون مدت.
امروز به سیم کارت برگشت.:n04:
زر می زنهنقل قول:
خیلی ها توی همین تاپیک اونروز شکایت کردن
تنها راه حل سیکارت های محدود شده اینه که ترابرد کنن اپراتور دیگهنقل قول:
ما راه های دیگه رو هم رفتیم نتیجه نداد
فقط این یه راه جواب داد فعلا :n03:
با سرعت محدود ۸ مگابیت
فکرشون اینه که 8 مگابیت از سر همه هم زیادهنقل قول:
اپراتوری که 20 سال نسل 1 بود براش هضم نسل 4 و اینکه به کاربراش سرعت بده سخته :n21:
محدود می کنه که نکنه بهتون خوش بگذره :n30:
این چرا اینطوری می کنه ؟ :V10:نقل قول:
خواهش میکنمنقل قول:
برای برخی محدود شده و بعید نیست برای بقیه هم محدود بشه
با تماس با پشتیبانی و کارشناسان شبکه همراه اول جوابی که دادن این بود که اولین باره چنین موردی میشنویم!
Sent from my iPhone using Tapatalk
خود مودم های 4G که همراه آخر میفروشه سرعت دانلودشون چقدره؟
دقیقا عین همین جمله رو من هم شنیدمنقل قول:
ابلاغ کردن بهشون اینو بگن :n08::n08::n08:
چند روزه که هیئت بودم مثل اینکه همه جوون ها ترابرد کردن از همراه اول به اونای دیگه
این انقدر با مردم بد تا کرد که چوبش رو خورد
خودم جواب خودم را میدمنقل قول:
با همراه اول فایل هجیم خراب میشه
نگیرید
باز هم تست کردم
همون شرایطه
همراه اول ترافیک اینترنت نامحدود شبانه هدیه می دهد
به گزارش اداره کل ارتباطات شرکت ارتباطات سیار ایران، در این طرح به مدت محدود و تا پایان پاییز ۹۶، تمامی مشترکانی که از بسته های اینترنت نوترینو استفاده می کنند، میتوانند از ساعت ۳ بامداد تا ۹ صبح از ترافیک نامحدود رایگان بهره مند شوند.
تمامی مشترکان اعتباری و دائمی که بسته اینترنت فعال دارند می توانند از این طرح استفاده کنند و این هدیه شامل مشترکینی که از اینترنت با تعرفه آزاد استفاده می کنند، نمی شود.
بنابراین گزارش، این طرح شامل ترافیک اینترنت بین الملل و هم چنین سایت های داخلی و شامل تمام بسته های یک روزه، یک هفته، یک ماهه، ۳ ماهه، ۶ ماهه، یکساله و سایر بسته های اینترنت مانند بسته های اینترنت همراهی و بسته های هدیه طرح تعویض سیم به یوسیم (۱۵ و ۲۰گیگابایت) می شود. همچنین مشترکین از هریک از درگاه های فعالسازی مانند #۱*، #۱۰*، #۱۰۰*، #۱۰۰۰*، پیامک ۸۰۸۰، پیامک ۱۰، وب سایت و اپلیکیشن «همراه من» و IVR اقدام به خرید بسته کنند، مشمول این طرح می شوند.
گفتنی است این طرح به صورت خودکار برای تمامی مشترکانی که بسته دیتا دارند فعال شده و نیازی به شماره گیری کد خاصی برای فعالسازی طرح نیست.
سیمکارت ها مون محدود شدهنقل قول:
هر کی سیمکارتش نامحدود هست بگیره
من میگم چرا هی هر چی شبها این هدیه ۲۰گیگ تعویض به یوسیم رو میرم تموم نمیشه و شبانه ام فعال نمیشه![emoji16] فکر می کردم این چند روز سیستمشون دچار مشکل شده که حجم بسته رو درست نشون نمیده، نگو این طرح رو گذاشتن! چه خوب واقعا[emoji106]نقل قول:
Sent from my SM-G610F using Tapatalk
نمیدونم چرا رو 4جی دیتا ندارم :n03:
شامل بسته های هدیه یک ماهه هم میشه؟نقل قول:
سرعتش هم بدک نیست خوبهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
تبدیل سیم کارت به یوسیم تاثیری در سرعت داره یا نه ؟
سلام
دوستان کسی پیامی شبیه پیام زیر براش اومده یا نه؟از سمت سایت cra.ir که همون سایت تنظیمات و مقرراته
اما متن اینه:"مشترک گرامی در تاریخ 7/10 سیم کارت ثبت شده شما به شماره ......09 در اپراتور همراه اول تعویض گردیده است.در صورت وجود مغایرت به اپراتور مذکور مراجعه فرمایید"
چند ماه پیش هم شبیه این پیام برام اومد .در صورتی که من اصلا درخواست تعویض نداده بودم
خواستم ببینم مشکل ساز نشه؟اگرچه تا حالا مشکلی هم برام پیش نیومده
اقایون یکی خواهشا کمک کنه روی 4جی دیتا ندارم ولی تری جی کار میکنه و اینکه 3جی روی کدوم باند بزارم که سرعت مطلوب بده
راستی داره بارون میباره دلیل میشه که 4جی کار نکنه ؟؟؟؟
تیریجی باند ۱ سرعتش بهتره.ممکنه بارون تاثیر بذاره البته بارون باید شدید باشه و رادیو ها های سایت ها از هم دور باشن و یا فرکانسشون بالا و غیرهنقل قول:
برای من زمانی این پیغام اومد که یوسیم گرفتمنقل قول: