از قسمت پایین اگه داخل ساختمان نباشه عکس بگذارید . از راک.نقل قول:
Printable View
از قسمت پایین اگه داخل ساختمان نباشه عکس بگذارید . از راک.نقل قول:
وضع شرکت به شدت خراب است. از این بیشتر نمیتوانم چیزی بگویم.نقل قول:
نقشه درست و حسابی وجود ندارد. هر کسی هم نقشه بدهد کامل نیست. چون شرایط تغییر میکند . ولی تا اخر فروردین قول دادند تهران کامل شود. عید که تهران تعطیل است 50 سایت کلا جابه جا خواهد شد..نقل قول:
سلام. تا اخر اردیبهشت ماه.نقل قول:
نایین تا اوایل اردبهشت برای ایرانسل کار دارد.نقل قول:
سلام. سمنان از برنامه عقب است. تا اخر بهار 94 زمان میبرد.نقل قول:
سلام. این اخرین پست است که میگذارم. دیروز ایرانسل برای خودش جشنی گرفت تا در ظاهر حفظ ابرو کند . ولی این مردم هستند که نتیجه بازی را رقم خواهند زد. عوامل زیادی دست به دست داد تا شرکت به اخرین نقطه برسد. الان 3 ماه از برنامه عقب هستیم. کمبود بودجه و تجهیزات و پهنای باند بیداد میکند. اخرین سری تجهیزات چند روز قبل وارد ایران شد. همکاران سعی دارند تا اواسط اسفند سایتها را تجهیز کنند. ولی این گام اول است و تا برقرای شرایط مطلوب زمان زیادی در راه است. امید است زمان هایی که قول دادیم دوستان بتوانند در وقت خود برسانند. تا چند ماه دیگر در خدمت دوستان خواهم بود شاد و پیروز باشید.
آخه من این طوری یک جا خونده بودم ، اما خوب نوشهر و چالوس و با هم در نظر می گیرن چون همه چیه شهراشون یکی هستش،فقط اسمن دو شهر جدا هستن،مثلا" مدیریت مخابراتی و اداره گاز و آب ... همه چیشون مشترک هستش ، مرزی هم با هم ندارند که سر جمع 130 هزار نفر فکر می کنم جمعبت داشته باشن فقط قسمت شهریشون،رامسر هم که بحثش جداست کلا" تو شمال :n01: از دید دیگه باید به خاطر این تهرانیا باشه :n28: که 3g و همراه اول براشون فعال کرده که آخر هفته ها میان ویلاهاشون بی اینترنت نمونن :n02:من نمی دونم این چالوس و نوشهر نبود اینا کجا می خواستن برن :n32:نقل قول:
آقا رضا من یه سوال داشتم
تو تهران کدوم مناطق پوشش 4G دارند ؟
من کنار پاساژ علاءالدين هم تست کردم ولی فقط 3G بود.
گوشیم هم iPhone 5S هست.
و اینکه نقشه پوشش 3G و 4G رو میشه گیر آورد؟
ممنون
ممنون آقا رضا عزیزنقل قول:
همراه اول کی در نایین فعال میشه ؟؟؟
دوست عزیز شما مطمئنی گوشیت 4 جی ساپرت می کنه توی جمهوری خ ابوریحان م ولیعصر و خیلی جاهای دیگه 4جی هست اول ببین سیم کارتت و گوشیت 4 جی رو ساپرت می کنه من توی شوش و خراسان هم 4 جی دارم. خ مجاهدین خ گاندی رو خودم کار کردم با 4 جینقل قول:
از دست تو :n08:نقل قول:
منم فرستادم فقط یه مشکل دیگه
آخرش گفت شماره دیگه ای با این اسم داری بگو منم یه شماره دیگه داشتم 2 سال پیش ولی بی استفاده موند و گم و گور شد الانم شمارش و دقیق یادم نیست زدم ندارم مشکلی پیش نمیاد؟
گوشيم iPhone 5S هستش كه 4G ساپورت ميكنه و سيم كارتمم عوض كردم 4G گرفتمنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نوشته شده توسط SMB_77 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
داداش اگه میشه پاسخ مارو بده
فرکانسی که الان ایرانسل برای 4g میده 1800 هستش؟؟
یا فرکانس دیگه ای هم هست؟
این فرکانس تغییر داده نمیشه؟
پوشش 4g تو مشهد الان چطوریه؟
پیشاپیش ممنون از پاسخ گوییتون
1900 و 2600 بستگی به سایت دارد. اکثرا 2600.قرار است در اینده نزدیک بین 850 تا 900 هر دو شبکه ست شوند.. پوشش در حد 50 درصد است.
بنده از این جواب شما تعجب می کنم. ایرانسل روی 1900 هیچ جا 4 جی نمیده بلکه همانطور که دوستان قبلا هم نشون دادن از b3 استفاده می کنه که نشان دهنده 1800 هست. البته سازمان تنظیم مقررات فرکانس 2600 رو هم تعیین کرده که فکر نمی کنم فعلا ایرانسل استفاده کرده باشه و اونجا می تونه از دو تا 15 مگاهرتز استفاده کنه اما الان فکر می کنم داره از 1800 هم برای 4 جی استفاده می کنه هم 2 جی احتمالا دو تا 10 مگا هرتز برای هر کدوم. اما اینکه گفتید 800 900 خودتون قبلا گفته بودید که با این فرکانسها موافقت نشده پس چطور می گید در آینده. یعنی اینطوری 4 جی ایرانسل سه فرکانسه میشه 1800 2600 و 800 اینکه خیلی بعیده.
ضمنا اگر شما خارج از کشور هم باشید می تونید به بعضی از سوالات جواب بدید. نمی دونم شاید اینقدر مشغله دارید که سراغ اینترنت و یا فروم نمی رید
اینترنت نسل چهار ایرانسل
ایرانسل به عنوان اولین اپراتور LTE ، اینترنت نسل چهار خود را در مشهد و نقاطی از تهران راه اندازی کرده است و در نمایشگاه تله کام مهرماه 93 اینترنت نسل چهار خود را برای عموم به اشتراک گذاشت و سرعتی برابر 50 مگابیت در ثانیه 50Mbps نیز توسط کاربران تایید شده است. که در آینده ای نزدیک تمامی نقاط تهران را پوشش خواهد داد. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لازم بذکر است برای رسیدن به حد اکثر سرعت به سیم کارت های جدید USIM نیاز داریم. ضمنا فرکانس نسل چهار ایرانسل 1800MHZ و از نوع FDD است و تمامی گوشی هایی که فرکانس مذکور را در شبکه نسل چهار خود دارند قابلیت اتصال خواهند داشت
منبع3
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
دولت ۱۷.۳ هزار میلیارد تومان از ایرانسل درآمد داشته است
http://www.zoomit.ir/it-news/14861-government-income-from-irancell
d
چرا دروغ میگید این همه پول دارید پارو میکنید بازم حرف از کمبود بودجه و تجهیزات میکنید
خب وقتی هنوز رو همین 3g موندی و همه جا رو مجهز نکردی مجبورید برید تجهیزات 4g بخرید
یعنی حرص پول در اوردن داره ازتون میباره
با این حرفای دروغت هم میدونم می خوای اروم کنی مردم رو ولی همه شماهارو شناختن :n21::n21::n21::n21::n21::n21::n21::n21::n21::n21:
ایشالله هرچی پول حرومه خرج دوا درمون خودشون کنن
جالبه دو تا بسته گذاشته یکی 50 گیگ 3ماهه یکی هم 30 گیگ 3ماهه
هر دو هم 150 هزار تومن.(به احتمال زیاد میخاد اولی رو چند روز دیگه حذف کنه)
احتمالاً به جای 120 اشتباها زده 150نقل قول:
کاری نداره با 555 چک کن.
اتفاقا می خواد بزاره بمونه چون قبلا توی طرح ویژه بود اما الان کلیه
واسه اینه سیم کارتای بی هویت و هویت جعلی مشخص بشه میگن دیگه!! حالا بسوزونن یا نه رو نمیدونمنقل قول:
سلام کسی میدونه 3G همراه اول تو یزد کی فعال میشه؟
ایرانسل اوایل که راه انداخته بود مخصوصا منطقه میدان طلاییه هم سرعتش فوق العاده بود و پوشش داخلی داشت و آنتن فول.اما بعد یه مدتی بعد از دو سه تا قطعی پوشش داخلی از بین رفت و پوشش خارجی با افت سرعت زیادی مواجه شد دلیلش رو کسی میدونه
ایرانسل بد جور ترسیده و داره به طور ناشیانه قیمت بسته ها را بالا پایین میکنه :n09:
حال به تصویر بالا نگاه کنید
1 - بسته 350 مگی 7 هزار تومان و بسته 400 مگی 8 هزار تومان است . این یعنی 50 مگ مساوی با هزار تومان است که میشود گیگی حال و حوش 20 هزار تومان:n38: :n36:
2 - بسته 200 مگی 5 هزار تومان و بسته 350 مگی 7 هزار تومان است. این یعنی بسته ی 200 مگی با سه بسته دیگر تناقض دارد.حال باید این بسته به 250 مگ افزایش و یا قیمت ان به 4000 تومان کاهش یابد.
بالا گفتم ایرانسل ترسیده اما حرفمو تصحیح میکنم . ایرانسل با پر رویی تمام در حال ست کردن بسته های جدید با این قیمت گران است و همچنان صدای مشترکین را نشنیده میگیرد.
ایا وقت ان نرسیده که مشترکین هم به ایرانسل قدرت خود را نشان بدهند؟
کد:
کد:
#تحریم ایرانسل
با سلام و خسته نباشید آقا رضا.منظورت از راک چیه.اینم یه عکس دیگه از دکل.لطفا بگو چی هس.3g یا 2g.من همراه اول دارم تازه اینجا 3g شده هی شبکه میره روی h+ یا 3g یا هم h.تا نزدیک این دکل میشم آنتن پر میشه.تا یکم ازش دور میشم آنتنش کم میشه نزدیکش میشم آنتن پر میشه.میخواستم بدونم آخه 3g همراه اول دکلش چطوریه.این عکسش خیلی وقت پیش گرفتم اون ماهواره هارو نداره آقا رضا
با این بسته های چرت و پرت میخواد ملت رو گیج کنه
من که دیروز بستم تموم شد با اینکه 1.5 گیگ تهش مونده بود دیگه شارژ نکردم رفتم adsl رو شارژ کردم
تحریم ایرانسل
Send:5 Receive:Bastehaye Internetنقل قول:
1-Bastehaye Ruzaneh
2-Bastehaye Haftegi
3-Bastehaye Mahaneh
4-Bastehaye Boland Modat
5-Vijeh Hafteye Vahdat
Send:4
Receive:Boland Modat
1-3Mahe600MB/12,000T
5-3Mahe3GB/30,000T
6-3Mahe 6GB/50,000T
7-3Mahe 9GB/65,000T
8-3Mahe 12GB/75,000T
9-3Mahe 15GB/90,000T
# Badi
Send:#
Receive:10-3Mahe 18GB/95,000T
11-3Mahe 30GB/120,000T
2-3Mahe50GB/150,000T
3-6Mahe70GB/260,000T
4-12Mahe100GB/350,000T
* Ghabli
دوستان این اس ام اس تکمیل اطلاعات رو چجوری باید فرستاد؟!
نمیره واسه من!
اون شماره که میگه رو چحوری باید وارد کنم؟
قیمت قبلی 24 گیگ شبانه 1 ماه چند بود ؟
سلامنقل قول:
تغییری نکرده همون 10.000 تومان هست
یکی هم جواب ما رو بده!نقل قول:
کسی لطف میکنه خلاصه بگه جریان چیه؟نقل قول:
دوست عزیز جریان اینه که در سال 94 مشترکین دوبار میتوانند اوپراتور خود را تغییر بدهند شما ایرانسل هستید و میخواهید با همان شماره به اپراتور رایتل بروید مثلا از تعرفه های اپراتور خود راضی نیستید و یا سایر اپراتور های دیگر ...نقل قول:
ایرانسل محدودیت خرید بسته در 24 ساعت رو برداشته، نه اینکه خیلی ارزونه فکر کرده ملت روزی ده تا بسته میخرن[emoji16]
دوستان گل نمیدونین شیراز کی 4G میاد؟
اقایون کسی نمیدنه این قیمت خرید اعتبار از وب کجا رفته ؟ منظورم قسمت ساخت بسته ترکیبی هستش .
بعد از رفع مشکل دور زدن توسط کاربران زرنگ و اعمال نرخهای فضایی دردسترس قرار خواهد گرفت :n31:نقل قول:
#تحریم_ایرانسل
برو سایت ایرانسل پایینش نوشته تکمیل مشخصات از اونجا وارد کننقل قول:
سلامنقل قول:
الان 4G توی بعضی از مناطق شیراز راه افتاده
من امروز صبح نمایندگی ایرانسل بودم و گفتن 4 شنبه همین هفته به صورت رسمی کلید میخوره توی شیراز
بیلبورد جدیدی رو هم قبل از فلکه ی علم گذاشته و نوشته اولین.. آخرین.. در شیراز
واسه تعویض سیمکارت هم میتونی بری ملاصدرا - خیابان حکیمی یا بلوار نصر . این دوتا نمایندگی اصلی ایرانسل توی شیراز هستن
قاب سیمکارت ، کارت ملی ( باید مالک خط باشی ) و یک رمز که باید زنگ بزنی از 700 بگیری لازم هست
و یه چیز دیگه
الان 3G توی شیراز با اختلال شدید مواجه شده
گفتن که بخاطر تست شبکه 4G هست و 4 شنبه که کلید بخوره سرعت باز بالا میره و شبکه اکی میشه