من 1 مگ محدود دارم سرعت 200 هستنقل قول:
Printable View
من 1 مگ محدود دارم سرعت 200 هستنقل قول:
زنگ زدم 2020 طرف ميگه نامحدودا بايد سرعتشون در حد وبگردي باشه.ميگفت نامحدود همون دايل آپ هستش ك ما در قالب سرويس پرسرعت ميديم.گفتم الان محدودها هم سرعتشون پايين هستش قضيه اين پس چيه.ميگه اين هم معلوم نيست كي درست بشه.ميگفت ISP هاي خصوصي از مخابرات شكايت كردن بخاطر ول دادن پهناي باند و به خاطر همينم مخابرات تحت فشاره و سرعتا رو اورده پايين!!!
حالا تا كجا حرف اين طرف درسته نميدونم والا.يه مشت بي سواد جمع شدن هر روز يه نظر ميدن :n21:
دوستان شما ها که این همه صبر کردین یه خورده دیگه هم صبر کنید به امید خدا درست میشه و مشکل همه حل میشهنقل قول:
گ.... بخرده . چون مازندرانی ها کلأ اعتراض تو کارشون نیست هر بلایی که بخوان سر این مملکت در بیارن تستش رو روی ما انجام میدن . خ ... دارن این کارو تو تبریز بکنن ببینن مردم چطوری ش...میارن پ.... .نقل قول:
این مطلب خیلی جالبه ک...شعر بتمام معنانقل قول:
دقيق تر اينکه شاتل شکايت کرده و امکان اينکه سرعت ها به حالات قبلی برگرده صفر هستنقل قول:
اره والا.مخابرات اشغال بود كم كم داره به گ..ه تبديل ميشه:jealous:نقل قول:
از پسرعموم اکانت گرفتم تست کردم
128 نامحدود
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
128 نامحدود:
سرعت دانلود الکیه.
من جداکثر سرعت دانلودم 70 هستش.
اسپید تست جوگرفتتش.
سرور خارجی :
اینم وضعیت پینگ:
اقايون شما كدوم شهر هستيد ك 128 نامحدود 50 تا 70 هستش!؟؟؟؟:n13:
من ساري 512 دارم سرعتم از 50 بالاتر نميره !!!!!!!
چند وقت پیش هم میگفتن آسیاتک و شاتل از مخابرات شکایت کردن دقیقا همین اوضاع بود دوباهر خوب شدنقل قول:
داداش بابل.نقل قول:
256 نامحدود
سرعت همچنان همون 31-32 کیلو /بهشهر
.............
دوستان سرعت 256 نامحدود 1 ماه با 6 ماه یه 1 ساله فرق میکنه ؟
اگه اره ، من ماه بعد یه چند ماه شارز کنم ؟
کاملا درستهنقل قول:
مازندارن یعنی ایننننننننننننننننننننننن
برشیطون لعنت
یه چندباری مودم دیسی شده از صب تا حالا ولی همون آش و همون کاسه
من که از دیروز ساعت 4 بعداظهر قطع شده هنوز وصل نشد!!
مودم رو ریست کنم درست میشه آیا ؟
نقل قول:
بابل ام عزیز ...
الان داشتم تاپیک رو میخوندم گفتم نکنه دوباره سرعتا پایین اومده باشه ... خوشبختانه ثابت مونده :
همین الان :
داداش منم بابلم ولی سرعت 70 هستش. همین 128 نامحدود.نقل قول:
مال شما استثناست.
عزیز من 256 ام ...نقل قول:
احتمالا بخاطر خود خطه ... خط من قدیمیه نسبتا ... مرکز دانشگاه هم هستم ... بخاطر ایناس شاید ...
به هر حال امیدوارم برای همه سرعت به همین میزان باشه :)
مودم رو ریست کردی؟نقل قول:
1مگ محدود دارم
دیشب همون زمان که دوستان گفتن ریست کن ریست کردم . یه 2 ساعتی نتم قطع بود کانکنت نمیشد ولی بعدش اوکی شد ...نقل قول:
از ساعت 2 شب به بعد سرعت به روال عادی ماه های قبل برگشت.
یعنی مودم رو ریست کنیم بعد دوباره کانفیگ کنیم درست میشه؟ (ولی فکر کنم فقط محدودها رو افزایش دادن)
سرعت 128 محدود 6 ماهه /سرعت دانلود 50 الی 60ذئستان همه بیان بگین وضعیتشون چطوریه
الان فقط بابل سرعتا درست شده!؟
ما ك تغييري نميبينيم.128 تو بابل 70 هستش ولي 512 تو شهراي ديگه 30 تا 50 هستش.
ر..دم تو سيستم مخابرات!!!!!
اقا كسي از بابل يا شهرهايي ك سرعتشون برگشته 512 نامحدود ميتونن آمار بدن سرعتش چنده؟؟؟
آخر نفهمیدیم بین محدودا و نامحدودا تفاوت هست یا نه! ساری 512 نامحدود سرعت 50. یه مگ محدود 230.موندم یه مگ نامحدود بگیرم همین 230 هست یا نه!
نمیشه گفت که موج سرعت از بابل داره به شهرهای دیگه میاد....نقل قول:
در کل هیچ چیزی پایدار نیست هنوزم مسئولین دارن تلاش های شبانه روزی انجام میدن حتماااااا
همه کلنگ به دست دارن تعمیر میکنن:n02:
این همسایه من سرعتش قبل از افزایش سرعت 50 بود الان هم 50 هستش. البته قبلا به زور تا 50 میرفت ولی الان تا 53 میره.سرویسش هم 128 محدود 6ماهه.
خودمم 128 نامحدود با ای دی ام تا 68 دان دارم.
دوستان 256 امار بدن ببینیم چجوریه.
قلا که سرعتم 500 بود از تو سایت دیجی.کالا نمیتونستم انلاین فیلم نگاه کنم.
اما الان باسرعت 70 میتونم فیلم ها رو با کیفیت 360 بدون کمترین لکی نگاه کنم.
قبلا سرعت بالا بود ولی با چند کانکشن اما الان تک کانکشن با چند کانکشن فرقی نمیکنه.
داداش با ای دی ام سرعتت چنده؟؟نقل قول:
دقیقا درست میگید الان با این سرعت آنلاین فیلم دیدن میچسبه من آسیاتک حجمی داشتم اینطوری نبودنقل قول:
حسین این چند وقته نبودی؟؟نقل قول:
نکنه رفته بودی سراغ اسیا تک؟؟
اگر ثبات تک کانکشن همینجوری بمونه خیلی خوب میشه.
باز دوباره نزنن خراب نکنن.
پاک شود...........
»ن نامحدود256 دارم شش ماهه تا دیروز سرعتم 80 بود. دیروز نتم چند ساعت قطع شد وقتی درست شد سرعتم اومد روی 32 . فقط موندم بعضی از دوستان به این سرعتهای 80-100 چرا راضین؟ یا دوستی میگفت به 30 راضیم؟ الکی نیست وضعیت ما روز به روز بدتر میشه. ما ایرانیا فقط پشت کامپوتر بلدیم حرف بزنیم.
اقایون خاموش روشن کردن مودم بر روی اعمال تغییرات تاثیر داره.
..من تازه مودمو خاموش روشن کردم ..
128 نا محدود دارم سرعت رفته تا 70...تا قبل خاموشی رو 7 بود....همین چند دقیقه پیش..
ایجا مازندران است ..صدای ما را از ساری میشنوید..مرکز معلم.
یک هفته ای میشه که بعد 2 تا 3 ساعت استفاده ارتباطم قطع میشه . چراغ adsl قطع و وصل میشه تمام سیم ها رو چک کردم مودم پسرعموم رو هم تست کردم همینطوریه این وظعت واسه چند ساعت ثابته بعدش دوباره دو سه ساعت وصله به نظر دوستان مشکل از کجاست کسی اطلاعاتی داره؟