[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ساعت 2 رایگان دانلود
خداکنه همین سرعت ادامه داشته باشه
Printable View
ساعت 2 رایگان دانلود
خداکنه همین سرعت ادامه داشته باشه
نام شرکت : مخابرات - ضحی
شهرت : دزد - مادر بوق
وضعیت : آشغال
پشتیبانی : زیر آشغال
سرویس : به اصطلاح 2 مگ
پ ن : اینا رسما" دارن اینترنت ملی می کنن تو پاچمون
دیشب نزدیک 3گیگ دانلود داشتم. سرعت بین 370 تا 450 بود.
الان سرعت 220تا 270 هستش.
احتمالا" برای شما اکانتینگ از کار افتاده بوده :n01:نقل قول:
خطط روی 4 مگه .اگه مثل ما روی 2 مگ بود عمرا میتونستی یه همچین سرعتی بگیری:n14:نقل قول:
بله 4مگ بسته شده البته همیشه این سرعت نیست از اکاتینگ محدود شده روی 240.نقل قول:
دیشپ ساعت رایگان 400تا 450 دانلود میکردم. امروز صبح هم همینطور بود. الان بیشتر از 240 نمیره.:n05:
منم گهگاهی از اینترنت ذغالی 128 کیلوبیت وایمکس ایرانسل استفاده میکنم.:n22:نقل قول:
دو روز پیش برای خرید ای پی استاتیک به شرکت وزین پاس ماماناد مراجعه کردم گفتم ای پی استاتیک میخام گفت ای پی استاتیک دیگه چیه ؟ گفتم یک ای پی ثابت و ایستا هست که وقتی مودم رو خاموش روشن کردم ای پیم عوض نشه گفت مگه الان اینترنتون قطعه ؟ گفتم چه ربطی داره ؟ خانومه گفت اگه ای پی تون عوض میشه باید با پشتیبانی تماس بگیرید تا کارشناس بفرستن ببینیم مشکل خطتون چیه شاید از ویندوز یا انتی ویروستون باشه که ای پی تون عوض میشه....
در اون لحظه خیلی دوست داشتم عمل کوبیدن سر به دیوار رو انجام بدم ولی بی خیال شدم......واقعا جای تاسف داره.اما بی خیال .همین قدر که الان از سرعتم راضیم واسم کافیه.بقیش دیگه بخوره تو سرشون.
:n08::n08::n08:نقل قول:
این چطوره؟
دیجی کالاست ها.
ایمان پاتو از تاپیک مخابرات بکش بیرون :n19::n19:نقل قول:
دوستان من حدودا 1 ماه پیش اومدم جایی که فیبر نوری بعد ماناماد ثبت نام کردم . خطم رانژه شد ولی چراغ لینک مودم اصلا روشن نمیشد ! 2 بار پورتمو عوض کردن بازم روشن نشد ! حتی اومدن از توی حیاط از سر خط چک کردن بازم چراغ لینک روشن نشد آخرش هم گفتن نمیتونیم بهت سرویس بدیم ! به نظرتون ماناماد از قصد نمیخواست سرویس بده یا واقعا نمیشده ؟! الان وایمکس گرفتم پینگش افتضاح دیوانه شدم :n03: جالبه هنوز هم خطم از سمت ماناماد رانژه هست . اگه یه راه حلی بدید که چطوری پیگیری کنم که برگردم به ADSL ممنون میشم واقعا پینگ ADSL یه چیز دیگه هست :n03:
خوب سرعتم را باز کم کردند .چند روزیه که سرعتم بین 20تا 40 در نوسانه.سرویس 1 مگ نا محدود
مخابرات چند ماهه اساسا گند زدهوبد بختی جای دیگه قیمت مناسب نمیده آدم دربیاد.الان پینگ با گوگل مدتهاس طرفای 300 هست با داخل هم که نگو.بین 120-70
منم به مخابراتی ها پیوستم البته به اجبار ( فیبر نوری)
بچه پینگ داخل چنده ؟ واسه بازی خوبه ؟
بابا براچی اومدی از مخابرات اینترنت گرفتی؟؟مگه بدبختی گرفتته؟؟
بجز مخابرات شرکتی دیگه فیبر نوری نمیده
شنبه هفته پیش رفتم نمایندگی اکسین خیابون 12 غربی کیانپارس که یه مشت احمق نفهم نشته اونجا،درخواست تخلیه خطمو دادم که خطم و از رانژه در بیارم و از شر این آشغالا راحت بشم....
بعد درخواست رو نوشتم بش دادم بعد بم گفت دلیل هم باید بنویسی که چرا میخوای خط رو تخلیه کنی؛منم یه صفحه کامل براش نوشتم....بعد آشغال در اومده میگه یکی دو ماه طول میکشه تا از رانژه در بیاد...
میگم چه خبره تمام شرکتا دو روزه در میارن میگه ما با بقیه فرق داریم.....خو یکی نیست بگه لا الله الا الله .........
دوباره امروز رفتم میگه یکی دو ماه طول میکشه...
8 روز از درخواستم گذشته خدا میدونه درخواستمو چیکار کردهم:پارش کرده انداخته تو سطل آشغال..
کسی راهی ،چیزی بلده که سربع درش بیارم از رانژه؟
ممنون میشم
ممنون مخابرات:
مخابرات چمران
سرویس 1مگ محدود
چرا مال شما پینگش زیاده ؟نسبت به بالایینقل قول:
نمیدونم والانقل قول:
ممنون مخابرات ؟!نقل قول:
نکنه کارمندا مخابرات شروع کردن بیان توی فروم ها طرفداری کنن از اینترنت مزخرفشون ؟
داداش میای اینجا می خوای به پست بذاری ، بی زحمت قبلش به 1000 تا پست قبلی هم یه نگاه بنداز ببین اوضای ملت چطوریه،اون موقع اگه واسه خودت دیگه نمیای اینو به ما بگی
در ضمن جوجه رو آخر پاییز میشمارن بذار یه مدت از اشتراکت بگذره بعد معنیه ممنون مخابرات و متوجه میشی ...
همش زیر سر خودشونه چون سرعت اپلودت خراب نشده که بگیم مشکل دارننقل قول:
منم وقتی درخواست تخلیه دادم 1هفته بعد رفتم دیدم برگه ی تخلیه رو گم کرده و موندم اونجا تا خطمو تخلیه کرد تقریبا 10 دقیقه ای طول کشید اما بعدش خطمو pcm کردن حواست باشه خطتو pcm نکنننقل قول:
نقل قول:
من احتمال میدم چون یوزر زیادی گرفته اینطوری شده .پهنای باند ماناماد کم اومده .اما تو هم بیراه نمیگی روز اول که گرفتم سرغتش از 2 مگ هم بیشتر بود فکر کنم نستش رو دیدی چند صفحه قبل اما دو روز بعدش این ریختی شد .اینا یه روده راست توی شکمشون نیست معلوم نیست پهنای باند کم اوردن ضریب رو زیاد کردن مریضن میخان ملت رو ازار بدن .... واقعا معلوم نیست دلیلش کدوم یکه .
فرشاد یه سوالی مدتهاست ذهن منو به خودش مشغول کرده . خط وقتی pcm میشه دستگاهش باید نصب بشه دم در خونتون .پس چه جوری pcm شده ؟ اگه نرم افزاریه که به راحتی از مرکز مخابراتی هم میشه تغییرش داد .پس مشکل کجاست ؟نقل قول:
کارمند مخابرات چیه داداش. ما هم مثل خودتون هستیم اگه پست های ارسال من رو دنبال کنی متوجه میشی تا همین 3هفته پیش خطم اینقدر نویز داشت که با 1000 بدبختی لینک ثابت میشد.نقل قول:
قبلآ هم قرار داد 1ساله داشتم. الان هم 3ماه گرفتم .
ممنون مخابرات گفتم چون کمتر از شرکت های دیگه اذیت میکنه. تقریبآ سرعت ش نوسان کمتری نسبت به جاهای دیگه داره. الان هم که دارم این پست رو میزنم سرعتم روی 270 هستش.
حرف اخر : ما هم مثل شما هستیم یک کاربر ساده. نه کارمند و نه اپراتور جایی هستیم./
موفق باشی
جعبهه نصبه دیگه چون تو منطقه خط pcm هست فقط کافیه خطو بزارن تو جعبه pcm نمیدونم جریان چیه ولی 90درصد احتمال میدم که زیر سر ماناماد باشه چون خود منشیه قبل از اینکه تخلیه کنم تهدید کرده بود شکایت هم کردم ولی فایده ای نداشتنقل قول:
تا قبل از اینکه پورتا رو از ضحی بگیره خوب بود اما وقتی که پورتا رو پس گرفت غیر قابل تحمل شد واسم هم شارژ خوریشون بیشتر شد هم سرعتش کندترنقل قول:
نقل قول:
نه بعید میدونم اینکارو کرده باشن. به نظرم فقط نرم افزاری تغییرش دادن تا جای دیگه بهت اینترنت ندن .ببین وقتی یک کاربر از مرکز مخابراتی یا نمایندگی اینترنت مخابرات وارد سایت مخابرات میشه یه چیزی هست مثل اکانتینگ که به خطط دسترسی داره و میتونه همه کاری بکنه .من اون روز که دفتر بودم مشکل داشتم شمارمو زد امار خطم کامل اومد حتی نوشته بود از روز کشیدن خط تا الان چه اعمالی روش انجام شده و ...... خلاصه مراکز مخابراتی هم بهش دسترسی دارن + نمایندگی اینترنت مخابرات + دفاتر خدمات ارتباطی .هر کاری روی خطط انجام بدن مراحلش کامل اون تو ثبت میشه و تا زمانی که کار سخت افزاری انجام ندن خطط pcm نمیشه .احتمالا از توی سیستم تغییرش داده که دیگه نتونی از جای دیگه بگیری بنابراین از مرکز مخابراتی پیگیری کن تا اگر نرم افزاری تغییرش دادن درستش کنن.
جدیدا پینگ من روی گیت وی های تک رقمی هم از خارج و هم از داخل دوبرابر بقیه گیت وی ها شده .به عنوان مثال پینگ 4.2.2.4 با ای پی 2.185.46.22 حدود 245 هست و با ای پی 2.185.1.1 طرفای 411 .البته این مشکل مربوط به مخابرات نیست و از طرف زیرساخته که داره روی لینک های ورودی کار میکنه و در هر سرویس دهنده ای به شکلی تاثیرگذار شده اما شانس اوردم ای پی استاتیک نگرفتم وگرنه الان............
دیگه از این به بعد اگر روی ای پی تک رقمی افتادم باید مودم رو ریست کنم تا یکی از اون ای پی های مظخرف مثل 2.183 بگیره تا پینگ خوبی داشته باشم..
سلام دوستان دیشب ساعت رایگان سرعت شما چند بودش.؟
واسه من بعد از چند روز که سرعت بالای 300 داشتم دیشب سرعت بیش تر از 120 نمیشد.
دوستان چند ماهی میشه که دارم سرویس 512 نامحدود رو از مخابرات میگیرم که سرعت دانلودم 99 درصد مواقع روی 55 تا 65 بوده میخواستم بپرسم اگر سرویس 1 مگ نامحدود بگیرم سرعت دانلودم روی چند ثابت میمونه سرویس 2 مگ روی چند؟
من یه ماه نامحدود 1 مگ داشتم سرعت واقعیه محدودیت خاصی نمیدادن البته ( سه چهار ماه پیش بود ) حدود 130 بود :n16:نقل قول:
امروز رفته بودم شرکت ماناماد برای تخلیه فرم رو که پر کردم اولش گفت چند روزی طول میکشه بعد رفت با یکی از خانوما که معلوم نیست چکاره اونجا بود صحبت کرد بعد خانومه اومده میگه در حال حاضر امکان تخلیه وجود نداره و خلاصه گفت فعلا کاری از دست ما برنمیاد وباید صبر کنید تا امکانش فراهم بشه .حالا چه ربطی داشت واقعا نمیدونم...خلاصه کلی دروغ و دغل سوار کردن که منو منصرف کنن که موفق هم شدن .البنه منم راه چاره ای نداشتم چون نتیجه کار مشخص بود ..بهشون گفتم در جریان هستم که وقتی ملت میان برای تخلیه چه بلایی سرشون میارید بعد در کمال پررویی گفت اره اینطوریه دیگه ...منم با اعصاب خراب اومدم بیرون.واقعا تخسیر اینا نیست تخسیر خودمونه اگه ادم همون اول با چشم باز انتخاب کنه این بلا سرش نمیاد چون هیچ ارزونی بی حکمت نیست.الان هم که تعرفه ها رو گرون کردن دیگه فرقی با بقیه سرویس دهنده ها نداره با اون سرعت مظخرفش .مخابرات رو فقط باید برای فیبرنوری ها میزاشتن وگرنه کی حاضره با وجود این همه شرکت بره از این نفهمای زورگو اینترنت بگیره .ترجیح دادم با اینترنت زغالیشون سر کنم تا اینکه چند ماه بدون اینترنت بمونم بعدش معلوم نیست با خطم چکار کنن...
دوست عزیز من اگه جات بودم 4 تا ریچار بارشون میگردمنقل قول:
بعدشم بزار 1 سال خطو تخلیه نکنن
میرفتم یه خط میگرفتم با 50 تومن
ولی حاضر نبودم حرفه زور بشنوم