آخه من دیگه واقعا کم آوردم:n04: گیرم شب باشه و هجوم کاربرا مگه قرار نیست هر خطی حداکثر بین 8 نفر به اشتراک گذاشته بشه(مثلا قانونه) حالا 1024 رو تقسیم به 8 کنید چند میشه؟نقل قول:
Printable View
آخه من دیگه واقعا کم آوردم:n04: گیرم شب باشه و هجوم کاربرا مگه قرار نیست هر خطی حداکثر بین 8 نفر به اشتراک گذاشته بشه(مثلا قانونه) حالا 1024 رو تقسیم به 8 کنید چند میشه؟نقل قول:
من که شفاف میگم شب سرعت ها را اتوماتیک کاهش داده میشهنقل قول:
مهندس شما هم برای طرحتون پول پرداخت میکنید ؟ یا شما دیگه رایگان هستید ؟ :n02:نقل قول:
مهندس شما هم برای طرحتون پول پرداخت میکنید ؟ یا شما دیگه رایگان هستید ؟نقل قول:
میشه 16KB/s یا 128kb/sنقل قول:
خب بله کم میاد ولی یک امکان رایگان هست که مشترک استفاده کند دلیل نمیشه که هزینه اضافی بشود ترافیک شب خالی بوده کفتن که شب رایگان استفاده کنید حالااگر سرعت کاهش پیدا میکنه خب ترافیک بالا میره بخاطر رایگان بودنشنقل قول:
نقل قول:
خیلی ممنون شفاف گفتین پس هی نگین پهنای باند کم داریم
فردا شب همه به غیر از یک نفر تو مشهد دانلود نکنند باز به لطف شما وضعیت همینه
بالاخره اعتراف کرد اتوماتیک کاهش داده میشه پس ربطی به هجوم کاربران نداره هرچقدر کمتر مصرف کنیم به نفع مخابرات چون حجم کمتری از زیرساخت میخرهنقل قول:
من طرح طلایی دارم.به جناب مهندس پیامک زدم که سرعت دانلود روزانم بین 180 تا 185 هست و باید به گفته خودتون بین 250 تا 256 باشه ایشون هم لطف کردن باهم تماس گرفتند و گفتن خداوکیلی خوب نیست 185؟!! باشه میدم بررسی کنند ایشالاه درست میشه.بعد دو روز میبینم که سرعتم شده بین 170 تا 175 دقیقا 10 کیلو بایت از سرعتم کم کرده.
وقتم که تموم بشه حتما میرم از شاتل اینترنت میگیرم.
مخابرت دزده کلاه بردار
عزیز دلم کاهش سرعت هم بخاطر هم شما شب رایگان ها هست اگر این کار نشود که 10 بیت هم بشما نمیرسدنقل قول:
تشکر میکنم از لطفا شمانقل قول:
جل الخالق يك ماهه سر همين موضوع بحث داريم كه خودتون سرعت رو محدود ميكنين
مهندس ميگه نه هجوم كاربرا در شب باعث كاهش سرعت ميشه
بسته به طرح دارهنقل قول:
طلایی=تا 2mb/s
نقره ای=تا 1mb/s
برنزی =تا 512kb/s
256=تا 256kb/s
128=تا 128kb/s
:n05::n05::n05:نقل قول:
پس جناب مهندس حداقل طرح های جدیدرو سریع تربزارید که دوستانی که می خوان طرحشون رو عوض کنند
سرعتها شب بنا به طرح به شکل زیر محدود میشود:نقل قول:
بسته به طرح داره
طلایی=تا 2mb/s
نقره ای=تا 1mb/s
برنزی =تا 512kb/s
256=تا 256kb/s
128=تا 128kb/s
حتما تا 2 هفته دیگه میذاریمنقل قول:
خب دوستان تا شبی دیگر شب خوش
مهندس الحق كه بيخود نيس شما مدير شديننقل قول:
يه جوري سفسطه ميكنين و موضوع رو مي پيچونين كه ميخوام سزمو بكوبم به ديوار
آخه تا دو مگ يعني چي؟يعني انصافه مال من نود باشه؟
حالا طرح جدید چیه ۴تا طلا نقره برنز ... بهش میبندن در صورتیکه پیت حلبی هم نیست
جناب مهندس خب چرا از اول موقع فروش اینو نگفتین ما روی حساب اینکه شب می تونیم با سرعت 2 مگ نزدیک 5 گیگ دانلود کنیم پول دادیم حالا اومدید می گید این یه امکان رایگان هرچی دوست داشتیم می دیمنقل قول:
الان مهندس محدودیت سرعت شبانه طلایی دقیقا چیه ؟نقل قول:
سرعتها شب بنا به طرح به شکل زیر محدود میشود:
بسته به طرح دارهطلایی=تا 2mb/s
این که شد همون سرعت خودش محدودیت نداره دیگه
شما مطمئنید پست های ما رو میخونید 2 صفحه قبل گفتم قبل از این اقدامات مثلا اصلاحی تون با وجود نارضایتی ها هر کس بسته به طرح 1 تا 4 گیگ دانلود داشته و تا جاییکه یادم میاد هیچ کس وضعش اینقدر خراب نبود مث الان.نقل قول:
آمد و رفت. نتیجه؟ هیچی :n08:
رفت و باز هم ما ماندیم و این سرعت داغون :n28:
نمیشه همه چی رو برگردونید به تاریخ قبل 20 مهر ؟ :n28:
چقد خوب بود اون روزا به نظرم مخابرات بهترین بود!
شب های قبل که مستقیما باهاش بحث نکرده بودم یعنی دیر می رسیدم حس میکردم یکی داره منو ترول میکنه ولی الان که با خودش روبرو شدم خیلی احساس تلخ تری دارم:n21:
امشب که نسبت به شب های قبل وضعیت خیلی افتضاح تر شده....
چند دقیقه باید صبر کنم تا صفحه لود بشه چه برسه به دانلود کردن
وضعیت سرعت شما هم به نسبت شب های قبل بدتر شده یا فقط واسه من اینجوری شده؟:n13:
امشب از همه شبا افتضاح تره
چون امشب جمعه ست مردم همه خونهاشونن برای همین زدن دانلود سرعت پایین اومده مثل خیابونای دور حرم که برای مناسبت ها بیشتر مسافرها میان برای زیارت و شلوغتر از روزای شلوغ دیگه میشه :| نه مهندس؟
داغ دلمو تازه نکن دانلود با سرعت 4KB سرعت طرح 1024Kb به قول آقای همساده من دیگه حرفی ندارم.نقل قول:
مال من به همون گندي شبهاي قبله بدتر نشدهنقل قول:
البته شماره مو دادم به مهندس اگه فردا صبح
دست به كار بدتر كردنش نشه شانس آوردم
ميبينين به چه روزي افتاديم كه ميگيم ياد قبل از 20 مهر بخير
داره يادمون ميره يه روزايي اينترنت نامحدود داشتيم با سرعت ثابت
چه روزاي خوبي بود
امشب هم سر کارتون گذاشت رفت ؟ :n08:
حسی که مهندس الان داره :n09:
و حس ما که همچین سرعتی داریم :n29:
چند بار بگم این مهندس کار درست کن نیست . حتی حاضر نیست راستش رو بگه که دارند محدود میکنن سرعتها رو .
من خودم که نمیرسم توی این بازه ی زمانی خودم رو برسونم به این تاپیک اما اگه فردا اومد همین رو خواهشا یکی بهش بگه
که بیاد واسه همه طرحها یه درصد محدودیت بزاره . مثلا طلایی 192 ، نقره ای 128 ، برنزی 90 ، طرح های بعد هم به همین نسبت کم کم برن پایین (دقیقا متناسب با پولی که میدن)
و همچنین باید تعهد بده که این سرعت فیکس باشه و بحث ضریب 1 به 8 رو نکشه وسط .
راستی یه نکته خیلی جالب :
خودش داره میگه 78 درصد شبا کانکت میشن .
خوب عزیز دلم باز از این 78درصد مگه چقدر میزارن دانلود شبانه تا صبح ؟
یعنی دقیقا همه 78% فقط واسه دانلود شبنه تا 7 صبح میزارن ؟ خیلی خنده داره :n08:
یعنی کسی نیست که مثلا تا یه ساعت فیلم انلاین یا بازی انلاین پلی کنه یا وب گردی کنه و بعد دیسی بشه ؟
یا کسی نیست که تا موقعی که فقط بیداره مثلا 3 شب بزاره دانلود و بعد خاموش کنه و بره بخوابه ؟
پس چرا توی بازه ی رایگان هیچ افزایش سرعتی رو شاهد نیستیم ؟
اصلا 78% واقعا مسخره است :n04:
چند درصد از کاربراتون اینترنت زیر برنزی دارن ؟
حداقل فکر کنم یک چهارم باشن . اینا که دیگه کلا با این وضعیت محدود کردن شما عمرا دانلود شبانه نمیزارن و حتی پهنای باندی اشغال نمیکنن .
پس حتی اگه تمام کسایی که توی مشهد سرویس برنزی ، نقره ای ، طلایی دارن هم بزارن واسه دانلود شبانه عمرا به 78% کاربرا برسه .
خودتونو مسخره کنین خواهشا . انگار نه انگار با یه جمع دانشجو و مهندس صحبت میکننن :n23:
من که گفتم از اول الکیه همه ی حرفاش ولی باز اومدم تا اتمام حجت کرده باشمنقل قول:
نمیدونم چرا چند وقته نسبت به کلمه مهندس آلرژی پیدا کردمنقل قول:
اعتراف به کم فروشی!!!! دیگه چی میخاید؟؟؟ وقتی میتونن و نمیدن خوب پس قضیه حله. یک سال منو درست کردین. الاهی که مرض لاعلاج بگیرین.نقل قول:
نقل قول:
قبلا گفتم بازم میگم. شما "مردانه" محدود نکنیین. من هر چقدر سرعت باشه قبول دارم. بشرطی که شما با مدرک محکم ثابت کنید دارید محدود نمیکنید. (من مطمئنم محدود نکنن میشم 256 مثل شبای اول که طرحو گرفته بودم_چرا اون زمان 256 بود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟ چرا؟؟؟؟؟؟؟چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟ مگه اون زمان مردم رو داون نمیزاشتن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟)
مهندس شما که از سایت tct.ir مدرک میاری
اینم ببین
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این نامحدودا چیه پس؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟ 2MB فقط 74000 تمنه نه مثل اینجا 180000 تومان. دزدی یعنی چی؟؟؟؟؟؟
دوستان فرم شکایت توی سایت مخابرات ایران پر کنید
شما اینا رو نشناختی همین سوالو چند بار پرسیدیم و پرسیدند میگه تهران هم دیگه نمیده بابا دستشون تو یه کاسه هست خانه از پای بست ویرانه این پستو ببیننقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] حوصله ندارم آمار قیمت و سرعت نت بقیه کشورا رو دربیارم در مقایسه با اونا تمام ISP های ایرانی بلا استثنا گرانفروش و کم فروشند
سرعت هرشب افتضاح تر میشه خداوکیلی با این سرعت پولی که ادم میده نصف سرعت دیال اپ رو هم بهت نمیدن:n14:
پشتیبانی که کاری نمیکنه اگر مشکل درست شدنی نیست بگید دنبال شرکت دیگه ای باشیم مجانی که اینترنت نمیدین پول میگیرید سرعت درست بدین قیمت رو ببرین بالاتر ولی سرعت واقعی رو بدین
با این سرعت به نظرشما چیکار میشه کرد ؟
راست میگه کجا می خوای در بری ؟! مگه مخابرات می زاره ؟؟ زیاد مقاومت کنی یه خط فیبر نوری میکشه در خونت که تا عمر داری جایی نتونی بری :n19:نقل قول: