[QUOTE=robin_a;7617369]نقل قول:
قیمتش بازار تهران حول و حوش 50 تومنه. برند معروفی نیست و خیلی خنک و فرش هست و خوراک فصل گرمه. ساخت سوئیسه و کیفیتشم خوبه
Printable View
[QUOTE=robin_a;7617369]نقل قول:
قیمتش بازار تهران حول و حوش 50 تومنه. برند معروفی نیست و خیلی خنک و فرش هست و خوراک فصل گرمه. ساخت سوئیسه و کیفیتشم خوبه
فرید جان ماندگاری و پخش بالا که نمیخواد گیلتی معرفی کردي.بنده خدا برا مدت کم میخواد.نقل قول:
از نمونه های ریو میتونی مشابه های گوچی بای گوچی اسپرت . آلور اسپرت . هپی کلینیک . لاکوست آبی و جیو از ریو کالکشن رو تهیه کنی. نمایندگی اصلیش پاساژ موثقی تو پانزده خرداد هستش. حتی میتونی یه جین 12 میلی با رایحه های متفاوت بخری. جینش حدود 50 تومنه .100 میل هاشم بین 30 تا 40 تومنه نمایندگیش.
دوستان نظرتون در مورد گوچی پور هوم 2 چیه و قیمتش چنده الان تو بازار
[QUOTE=nadermatin2;7617836]کلا ارزش خرید داره؟یا گزینه های بهتری هم تو این رنج قیمت هست؟آخه دوام و پخش بوش خیلی خوبهنقل قول:
اسپلندور ساخت سوییس است؟
دست بردارید؛ حتا اگر روش خورده باشد هم باور نکنید
:n03::n03::n03:نقل قول:
دوستان چرا اين سوال من رو جواب نميديد ؟شايد ديده نميشه ! اگه مي بينيد نظرتون رو در مورد zirh ikon هم بنويسيد و راهنمايي كنيد . و از نظر بوي ملايم تر بين اين دو مورد كدوم مورد نظرتون هست.نقل قول:
[QUOTE=tehran corner;7619081]اسپلندور ساخت سوییس است؟
دست بردارید؛ حتا اگر روش خورده باشد هم باور نکنید[/Q]
شما میتونی باور نکنی!! کلا بعضی افراد هستن که فکر میکنن قیمت هرچی بالاتر باشه کیفیت بهتره که بنظر من کاملا در اشتباه هستن.
قیمتش 15-17 تومن بود الان که دلار 3 برابر شده شده حدود 50 تومن .همین امروز از بازار برای دوستم خریدم 50 تومن. راه راه مشکی و سفیدش خیلی عالیه . مدل اوشن که راههای سفید و آبی داره موندگاریش کمه
کلا بنظر من عطر دم دستی نباید گرون باشه.در بین عطرای ارزون هم کارهای خوب و باکیفیت کم نیست فقط نباید بچسبی به مارک و برند . البته هر کسی عقیده خودشو داره که همه هم محترمه.
همون که شیشه اش نیم دایره هست؟ بوش خیلی عالیه فقط پخش و ماندگاریه پایینی داره . زیر آیکون هم بوی ادویه ای داره همه پسند نیست بخصوص دخترا زیاد خوششون نمیاد ولی بنظرم خوشبوئهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای اینکه علاقه مندان به عطر بتوانند با یکدیگر مراوده داشته باشند نیاز دارند از کلماتی استفاده نمایند که استاندارد است و برای تمامی افراد معنای خاصّی را تداعی می کند. بدین منظور ذیلاً برخی از واژه های معروف که مابین علاقه مندان بسیار کاربرد دارد بیان می شود.
آکورد: Accord
مجموعه ی دو یا بیشترِ موادّ عطّاری، در نسبت های مشخّص، بگونه ای که بوی هیچ کدام از مواد، غالب نبوده و رایحه ی کلّی در حالت تعادل باشد. در این حالت از ترکیب دو یا چند مادّه، رایحه ی جدیدی بوجود می آید. این روش، پایه ی عطّاری بوده و بدین سان عطرهای پیچیده ساخته می شوند.
نوت: Note
رایحه ای که یادآور مکان، محصول، وضعیّت و یا ... خاصّی باشد. مثلاً نوتِ اقّیانوسی، نوتِ مرکّباتی، نوتِ میوه ای، نوتِ گرم، نوتِ خنک و ... . در حالی که آکورد تعادل بین دو یا چند مادّه را نشان می دهد که ممکن است از نوت های متفاوتی تشکیل شده باشند.
رایحه: Odour
بوهای مطبوع و خوش آیند. رایحه بوهای عادّی و ناخوش آیند را شامل نمی شود.
بو: Smell
شامل رایحه و بوهای نامطبوع و دیگر انواع آن. هر رایحه ای بو است ولی هر بویی رایحه نیست.
روغن عطر: Fragrance Oil
به عطر رقیق نشده روغن عطر گفته می شود. برای کاهش هزینه ی حمل و نقل معمولاً عطر بصورت رقیق نشده به مقصد ارسال شده و در مقصد که معمولاً حلّال هایی از قبیل الکل، دی.پی.جی و ... وجود دارد به میزان کافی رقیق شده و به بازار ارسال می گردد. حال اگر روی عطر نوشته شده بود Fragrance made in France بدین معنی است که روغن عطر از فرانسه وارد و داخل کشور بمیزان کافی رقیق شده و پس از پر کردن درون بطری و بسته بندی به بازار عرضه شده است.
اسانس روغنی: Essential Oil
به عصاره ی طبیعی گیاهان که معمولاً با روش تقطیر بدست می آید اسانس روغنی گفته می شود. مثل اسانس روغنی رز، اسانس روغنی یاس، اسانس روغنی چوب صندل، اسانس روغنی لیمو سنگی و ... . از اسانس روغنی در تولید عطر استفاده می شود. اسانس روغنی صد در صد طبیعی است و با مادّه ی شیمیایی ترکیب نمی شود. اغلب اسانس های روغنی، بدون ترکیب با دیگر موادِّ عطّاری شیمیایی و بتنهایی خوش بو نیستند و نیازهایی از قبیل انتشار و ماندگاری را برآورده نمی سازند.
بیس: Base
واژه ی بیس حاوی معانی مختلفی است از جمله:
1. نوع حلّال استفاده شده در عطر. مثل عطرهای پایه آب، (Water Based) پایه الکلی، (Alcohol Based) پایه روغنی (Oil Base)؛
2. بیس عطر بمعنای شاکله و استخوان بندی یک عطر که معمولاً از 3 الی 5 مادّه ی شیمیایی تشکیل یافته و حجم زیادی از فرمول عطر را تشکیل می دهند؛
3. بیس به معنای ترکیبی از تعدادی موادِّ شیمیایی که یک رایحه ی طبیعی یا شیمیایی را تقلید می نمایند. مثل بیس یاس، بیس تنباکو، بیس سبزبو، بیس چوب بو که رایحه های طبیعی و بیس آلدهایدی که یک رایحه ی شیمیایی را تقلید می نماید. اینجا بیس بمعنای فیزیکِ ترکیبی از مواد شیمیایی است ولی نوت، رایحه ی آن ترکیب را بیان می دارد.
نمیخوام برم یجا 200 300 تومن به عطر و ادکلن بدم چون میدونم اگه خوشم نیاد میندازمش کنار ازش استفاده نمیکنم واسه همین رنج قیمت نگفتم که دوستان اگه پیشنهادی دارن بگن برم چند میلی گرمشو بگیرم چند روزی استفاده کنم اگه خوشم اومد مقداره بیشتری بخرم.
عطر سردی که موندگاریو قدرت پخش بالایی داشته باشه اصلا بوی میوه تره بارو مرکباتو کالباس لاستیکو چوبو کاغذ و جوهر اینجورچیزا نده بوی خاصی میخوام که به هیچ چیزی شباهت نداشته باشه و به هیچی نشه نسبتش داد
سلام
دوستان عزیز این ادکلن
رو برام یکی از دوستان از دبی آورده البته کمتر از 50 تومن برام تموم شده البته گفت من ازت سود نگرفتم از این حرفا
حالا میخوام ببینم واقعا این ادکلن اینجا چقدر می ارزه ؟!!
و این که به نظرتون چه ادکلن دیگه ای رو بگم از اونجا برام بیاره
برادر این اونگارو ل هوم 3 هست. اینم عطر خوبیه. ماندگاریش خیلی نیست ولی 2 ساعت پخش بوی خوبی داره. ادویه ای و متعادله .نقل قول:
نقل قول:
از نظر برند zirh ikon معروف تره يا اين ؟ و اين مدلي كه عكس گذاشتم اگه سرچ كني ميبيني چند مدل داره شيشه ها و جعبه ها همين مدل با لبه پاييني هم به رنگه طلايي تفاوتي داره با اين مدلي كه من عكس گذاشتم ؟يعني لبه بالا وپايين رنگ طلايي هست .
.......................................نقل قول:
دوستان میخواستم نظرتون در مورد
ورساچ فرش
همچنین
و
بدونم
به نظرتون کدوم بهتره و موندگاری بیشتر داره؟
با تشکر
Prestige Parfum Mine Pour Homme
روش نوشته میدین فرانسه؛ واقعن ماین برای فرانسه است؟
نه ساخت امارات است؛ زود باور نباشید
منم این ادکلن رو (اسپلندور سیاه سفید) رو 8 ماه پیش گرفتم ، بوش خوبه ، البته یه مدت بیخیالش شده بودم از بس بوش می کردم زده شدم:n02:نقل قول:
نمی دونم چه جوری بوش رو تشریح کنم ولی یه کم حالت شیرین - پرتغالی و خنک داره...
این چطوره به نظرتون؟
سلام.ادکلن کمیستری رو از کجا بگیرم (درجه 1 باشه)؟قیمتش چقدره؟
عطر سردی که موندگاریو قدرت پخش بالایی داشته باشه اصلا بوی میوه تره بارو مرکباتو کالباس لاستیکو چوبو کاغذ و جوهر اینجورچیزا نده بوی خاصی میخوام که به هیچی نشه نسبتش داد
سلام دوست عزیزنقل قول:
کمیستری عطری از برند اجمل هست.عطر خیلی رده بالایی محسوب نمیشه که تقلبی داشته باشه! هرجا پیدا کردید درسته و خودشه!
قیمتش هم55تومن هست
در همین سایتهای عطر و ادکلن هم برای فروش موجوده از اونجایی که تقلبی نداره با اطمینان میتونید خرید اینترنتی داشته باشید:n06:
دیدم این سوالو چندبار تکرار کردید گفتم نظرمو بگم هرچند ممکنه جامع نباشه! همونطوری که گفتم عطرایی که میبینید در حد چند سی سی به فروش میرسه یکسری عطر محدود رو ساپورت میکنه همه عطرها برای اینکار موجود نیست! خصوصا که میخواید خاص هم باشه!نقل قول:
اشانتیون هم به همین صورت خیلی عطرها هستند که اشانتیون ندارند...
اما پیشنهاد میکنم آیس من تری ماگلر رو تست کنید چون واقعا خاصه! شبیه هیچ عطری نیست بوش از طرفی موندگاری بالا و پخش بوی مناسبی هم داره
سلام دوست عزیزنقل قول:
والا تا جایی که من میدونم این عطر خیلی تقلبیش زیاده! با توجه به قیمت زیر50تومن که فرمودید و با توجه به اینکه قیمت اصلش حدود200تومن هست کمی تا قسمتی میشه مشکوک شد که عطری که دارید اصل نباشه!((حالا هزاری هم ارزون و مناسب حساب کرده باشن!))
پ.ن:البته نظر شخصیم بود شایدم برداشتم اشتباه باشه؟!
سلام دوستان.ازتون یه راهنمایی میخواستم.
من خیلی دنبال بلک افگانو گشتم ولی نتونستم پیداش کنم.
تو تهران جایی رو میشناسید که این عطر رو داشته باشه؟(یا هر جایی!)
کی میگه اجمل تقلبی نداره؟نقل قول:
من یه بار کربن اجمل رو خریدم یعنی کاملا مشخص بود که توی شیشه آب+الکل هست....
منم واسه همین نگرفتم.احساس کردم شیرینیش زیاده.اما بوش خوب بود فقط زیادی شیرینه:n01:نقل قول:
منظورم این بود در مقایسه با برندهای شناخته شده که تقلبیشون زیاده(با مشابهت سازی بالا) اجمل خیلی هم جای تقلب نداره!نقل قول:
وگرنه همه مدل آب+الکل از هرنوع و مدلی که بخواید حتی بین دست فروش ها هم پیدا میشه! اون که بحثش جداست:n06:
سلام
دوستان من چند تا عطر خنک و ارزون میخوام برای فصل تاستان
حالا سوالم اینه که از ریو بگیرم یا ژاک ساف (این سری که رفتم بازار اکثریت اسمارت داشتن اصلا ژاک ساف نبود!)
در ضمن نمیخوام 100 میل بگیرم ازین عطر های قلمی مد نظرمه
تو عطرای ژاک ساف گلادیاتور و اسپورتش که طوسیه خوبه.به نظرم اگه می خوای ریو بگیری یکم بودجه رو بیشتر کن از مارک دوپونت یا آزارو بگیر.نقل قول:
سلام... من دو روزه عطر IRIS از شرکت bellona رو خریدم موندگاریش فوق العاده بالاست با توجه به قیمتش (130 تومان).... رایحه تام فورد رو داره...
اگه مساله فقط شیرینیشه که بهت توصیه میکنم اوشنا بلو از جورجیو مونتی رو بگیری 50 قیمت دارم شیرینیش کمتره و ترشتر و فرش تره.پخش و موندگاریشم خوبهنقل قول:
تمامه مشابه های بلک ارکید موندگاری و پخش بالایی دارن . قیمتش تو بازار تهران بین 70 تا 80 تومنه و اصلا بدرد فصل فعلی نمیخوره. کلا بوی بلک ارکید بنظرم خیلی زیاد از حد ادویه ایه انگار وسط عطاری وایسادی!!!!!نقل قول:
سلام دوستان
من میخوام برم عطر سلطان رو بخرم
یک دو بار گشتم خواستم از شرکت SFA بخرم نبود
گفتن الان از شرکت BFF و یکی داریم
1. از BFF بخرم؟
2. ماندگاریش چجوریه؟
3. قیمتش چقدره؟
ممنون
درجه یک و دو دارن و تفاوت توی درشون هست درجه دومش همین قیمته که شما میگی.... در مورد بوی ادویه ای حق با شماست رایحش خیلی تنده ولی بعد از مدتی ملایم مبشه خیلی عالی میشه هر جند این به سلیقه افراد بستگی داره...نقل قول:
دوستانکسی نمیدونه بلک افگانو رو از کجا میشه پیدا کرد؟:n27:
سلام !
من یه پرفیوم می خوام بگیرم ... یه دونه lacoste essential sport دارم بوش رو خیلی دوس دارم ... الان قیمتش چند هستش حدودا ؟
توی همین رنج که بوش خوب بمونه و خنک باشه چی رو پیشنهاد می کنین ؟
ممنون .
دوست عزیز دقیقا کجای بازار تهران رو میگی؟قیمتایی که میگی خیلی خوبن.من این ادکلن رو 140 بهم گفتننقل قول:
دوست عزیز بلک افگان رو جایی ندیدم بفروشن، ولی عطر گرمیش هست من تهران نیستم که آدرس بدم. ولی پخش بو و موندگاریش خیلی خیلی بالاس و بوش خیلی تیزه.نقل قول:
اصلا طرف اسمارت و ریو نرونقل قول:
ژک ساف بگیر حرف نداره
من مشتری دائمیش هستم اینجا میگیرم 9 تومن
polar blue و magic و گلادیاتورش حرف نداره.اگه خنک میخوای اولی رو بدون حرف پیش برو بخر پشیمون نمیشی.