خدا نکنه اینا اضافه کنن فقط بلدن یه پیغام گیر مسخره بزارن شبکه دارای اختلال می باشد ...... :n21:نقل قول:
Printable View
خدا نکنه اینا اضافه کنن فقط بلدن یه پیغام گیر مسخره بزارن شبکه دارای اختلال می باشد ...... :n21:نقل قول:
تموم نمیشه، حتی تموم هم شه دوباره پر میشهنقل قول:
اینا یه سری آماده کردن برای تغییراته فعلا چیزی اعمال نشده
سلام دوستان
این مخابراتی های زورگو اومدن سیم های ما رو به فیبر نوری بدلیل تجمع زیاد انسان در منطقه تغییر بدن، جالب اینه این زورگو ها میگن هیچ شرکتی به جزخودشون روی این سیما نمیتونه خط اینترنت بده
بازم باید برگردم به مخابرات، بازم قطعی بازم حرص خورن بازم بدبختی ..... :n28: :n30:
سلام حسین جان چه جالب مخابرات کرمانشاه هم فیبر نوری رو یاد گرفته :n08:نقل قول:
مخابرات چی نداره!!!!! پینگ عالی نداره که داره !! سرعت نداره که داره !! قطعی نداره که داره !! از مخابرات بهتر هست :n02:
فقط کافیه بیای مخابرات به اینترنت فوق عالی دسترسی پیدا میکنی
حسن جان، دهه فجر بر شما مبارک باشد :n16:نقل قول:
بنده همینجا به مخابرات دزد اعلام میکنم اگه تا 1 هفته آینده 3 روز به تمامی کاربران اضافه نکنه بابت این قطعی و 12 ساعت قطعی ماه پیش ، تمام اکانت های مخابرات رو -- میکنم و پسورد هاشون رو اینجا میذارم . کسایی که از قبل هم منو در این تاپیک سر جریان حسابگر میشناسن میدونن که خوب میتونم . حسابگر دزد کم بود مخابرات هم بهش اضافه شد . بعدا به خدمت حسابگر و کرانی دزد هم رسیدگی خواهیم کرد . به موقعش ... بهش قول داده بودم کاری میکنم مجبور بشی شرکتت رو از اول بسازی روی قولمم هستم
سلام بهنام جان حالت چطوره ؟نقل قول:
والا من خودم اصلا شک دارم دیگه تا چند ماهه دیگه نت بتونم بگیرم چرا ؟ چون ازشون پرسیدم کی نتم وصل میشه گفتن بستگی داره الان نمیتونیم زمان براش مشخص کنیم :n19: حالا فرض کن وقتی این مخابراتی ها میگن کاری رو یه ساعت دیگه انجام میدن میوفته یه هفته دیگه الان که زمانی تعیین نمیکنن یعنی .... :n28:
خدا از دهنت بشنوه یکیشم خوب باشه برا ما کافیه :n02:
من الان که دیگه از ADSL نا امید شدم خدا رو شکر این چند روزه به دلیل برودت هوا نیومدن خط رو قطع کنن، اما احتمالا یه وایمکس از مبین نت بگیرم، آقایان زورگو مگه چیزی به جز این بلدن که رو دست مردم خرج بتراشن ؟:n05:
اما واقعا خوب تو مخابرات دووم آوردین و باحاش سوختین و ساختین :n16::n02:
ممنون محمد جان، بر شما و تمام دوستان عزیزم مبارک باشه :n12:نقل قول:
حسن جان، دهه فجر بر شما مبارک باشد :n16:
محتوای مخفی: سوال
دست گلتون واقعا درد نکنه من که دلم خنک میشه، ولی ما هم تازه میخوایم بیایم مخابرات یکم امید بدیــن خواهشاً :n02:نقل قول:
بنده همینجا به مخابرات دزد اعلام میکنم اگه تا 1 هفته آینده 3 روز به تمامی کاربران اضافه نکنه بابت این قطعی و 12 ساعت قطعی ماه پیش ، تمام اکانت های مخابرات رو -- میکنم و پسورد هاشون رو اینجا میذارم . کسایی که از قبل هم منو در این تاپیک سر جریان حسابگر میشناسن میدونن که خوب میتونم . حسابگر دزد کم بود مخابرات هم بهش اضافه شد . بعدا به خدمت حسابگر و کرانی دزد هم رسیدگی خواهیم کرد . به موقعش ... بهش قول داده بودم کاری میکنم مجبور بشی شرکتت رو از اول بسازی روی قولمم هستم
ولی خداییش حسابگر یکی دوتا آدم با سواد داره که میشه باشون حرف زد
اما یاد روزای مخابرات میفتم ......
قربونت برم حسین جان :n11:نقل قول:
والا هیچی نگم بهتره استخونمون تو مخابرات شکسته :n27:
به چه درد میخوره وقتی نمیشه ازش استفاده کرد؟نقل قول:
برین همه پسورداشو عوض کنین یا اصلا خودم اینکارو میکنم ! که هیچ کس نتونه کانکت شه همه زنگ بزنن به مخابرات و سر اونا خالیش کنن . پیدا کردن پسورد های FTP هاست مخابرات هم زمان زیادی میبره و در حال Brute force هستیم اما فایده ای نداره اینکارا . هیچ کس نیست با این دزد های بی پدر و مادر مخابرات و امثال حسابگر برخورد کنه و اینا هر کاری دوست دارن میکنننقل قول:
دوستان الان کدوم isp تو کرمانشاه قابل اعتماده و ارزش داره ازش سرویس گرفت؟
دوستان این مخابرات دزد در اقدامی به دور از انسانیت :n02: آی پی های 188 رو به قول خودشون اختصاصی کرده به این صورت که فقط به مراکز دولتی و شرکتها تعلق میگیره . مثلا من از 7 صبح تا حالا 5 بار رو 188 بود که با نامردی تمام نت من قطع میشه و درباره رو ای پی 5 میفته ( خدام درات دی لبه خاموش روشن کردم ) عزیزان راهکاری برا ثابت ماندن 188 دارید دارید ؟ :n28:
خب دوستان همشهری...
امروز منم واسه اینترنت مخابرات ثبت نام کردم....اول خواستم پارس آنلاین بگیرم که به شرکتشون زنگ زدم گفتن واسه منطقه شما نزدیکای عید راه اندازی میشه....
بعد رفتم از آسیاتک بگیرم که پورت خالی نداشت....بعدش خواستم از حسابگر بگیرم که کلا پشیمون شدم...
آخرش هم رفتم و از مخابرات گرفتم....سرعت 512 و12گیگ به مدت3ماه به قیمت49000تومن....
گفتن اول باید قبض این ماهتون رو بپردازید تا وصل بشه....
با این همه تعریف وتمجیدی که از مخابرات شنیدم امیدوارم مشکلی به وجود نیاد:n21:
. تنها راهت اینه که مثله من یه برنامه واسه خودت بنویسی که اینترنت رو اینقدر DC کنه وقتی به 188 رسید دیگه ادامه نده و البته حتما باید Bridge باشی همیشه . دوستان عزیز با مخابرات صحبت کردم گفتم این 2 3 روز قطعی رو قرار نیست اضافه کنین گفتن : در آخر اشتراکتون وقتی تموم شد تماس بگیرید بهتون اضافه میشه !! . اینم راه جدید دزدی هست . اگه کسی زنگ نزنه حقش خورده میشه پس حتما تماس بگیرید و روی 3 روز پافشاری کنید چون دفعه پیش هم 13 ساعت قطعی داشتن غیر از این 2 روز و به کسی هم اضافه نکردننقل قول:
دوست عزیز کی از مخابرات تعریف کرده ؟ همه داریم داد و بیداد میکنیم که آشغاله .. به هر دیگه گرفتین کاریش نمیشه کرد . به نظرم ارزش داشت وایسین تا پارس آنلاین نصب بشهنقل قول:
دوستان انگار یک تعداد از آی پی های 188 ملی شده و دیگه به سایتهای که هاستشون خارجیه وصل نمیشه
اره منم امتحان کردم فقط سایتایه داخلو باز میکنه
فقط یه ipخوب بود اونم شد اینترانت
اگه به اون شکلک آخر جمله دقت کنی میبینی که جمله من پارادوکس هستش...نقل قول:
واسه همین بود که آخرین شرکتی که برای ثبت نام رفتم مخابرات بود دیگه:n09:
نقل قول:آقا تا دیشب من با 188 مشکلی نداشتم!!! امروز بالای 30 بار مودم رو ریست کردم نمیتونم بگیرمش!!!چرا؟الان شما وصلین؟نقل قول:
اره ولی اینترانته فقطنقل قول:
از کیه که وصلین؟چند بار ریست کردی تا گرفتی؟نقل قول:
حتی با قیلتر شکن هم جواب نمیده؟
از ساعت 2نقل قول:
نه اصلا به فیل شکن وصل نمیشه
قصد پست دادن نداشتم ولی دیدم داره یه یه ذهنیت غلط در مورد اینترانت بودن 188 شکل میگیره ...
خیر؛ اینترانتی در کار نیست هرچند گفته دوستان هم غلط نیست اما موضوع محدود به چند سایت میشه و در کل مشکلی برای ارتباط با سرورهای خارجی و مخصوصاً استفاده از چیز پی ان وجود نداره.
همون چند سایت مشکل دار هم ، با چیز پی ان باز میشن
:n16:
ما که از این آشغالبرات ( همون مخابرات ) رفتیم . خودشو بد خراب کرد همه مشترکاش دارن میرن
نه دوست من، یک تعداد از آی پی های 188 دیگه به هاستهای خارجی وصل نمیشند و با توجه به همین موضوع ف..ل..ت..ر.. شکن هم روشون کار نمیکنه. ولی باز هم میگم یک تعداد از آی پی های 188. به عنوان مثال امروز من 5 تا آی پی 188 گرفتم که 3 تاشون مشکلی نداشتند ولی دوتاشون اینترنت ملی بودند. در کل خدا رحم کنه تا این دهه فجر تموم میشه هممون جان سالم به در ببریمنقل قول:
حالا کدام isp را میخواهی بری؟نقل قول:
من بدبخت یکسال گیر آسیاتک گرفتار بودم وقتی که حکم آزادی ام اومد و آزاد شدم، دوان دوان گفتم برم مخابرات که میگن نامحدودش نامحدوده، اومدیم اینجا گل رفت سرمون، الان موندم که کجا برم چون واقعا اگر با محدود کردن مشترکین کنار بیام دیگه نمیتونم با سرعت سایت باز کردن مخابرات که به غیر از ای پی 188 افتضاحه کنار بیام... از طرفی هم فقط با نامحدود کنار میام و با محدود از نظر روانی مشکل دارم
چاره ای نست باید کنار اومد با نا محدود . توی ساعت رایگان دانلود کرد .... احتمال زیاد پارس آنلاین .... وضعیت توی مرکز بعثت خوبه ....نقل قول:
راستی نامه جمع آوری رو از کجا باید گرفت برای مخابرات ؟ صبانت پارکینگ ؟ یا مخابرات ؟
من از صبانت پارکینگ گرفتمنقل قول:
دوستان وقتی من فرم ثبت نام مخابرات رو پُر کردم به من یوزر نیم و پسورد ندادن....چه موقع باید بگیرم؟؟؟
تا چند روز دیگه اینترنتم وصل میشه...با آموزش های سایت خودم میتونم مودم رو تنظیم کنم و به اینترنت وصل بشم؟؟؟
چه مراحلی باید طی بشه تا اینترنت من وصل بشه؟؟
رانژه چیه؟
ممنون.
اقا نامحدود حجمش تموم نمیشه خیالتون تخت .اولا اگه تغییری اعمال میشد 100% توی لیست تعرفه های میزدن نامحدود 20 گیگ .
بعد من ماه قبل بیشتر از 20 گیگ دانلود کردم تموم شد بعد خودش پرشد.
طبق گفته خودشون 3 روز تا 1 هفته . یوزر نیم میشه 831 به اضافه شماره تلفن و پسورد هم شماره تلفن . رانژه یعنی از مخابرات پورتتون رو برای ADSL وصل کنن . مودم معمولا کانفیگ نمیخواد تنها چیزی که باید کانفیگ کنید VCI و VPI هست که در Setup مودم هست و برای مخابرات به ترتیب 0 و 35 هستن ( اگر اشتباه نکنم ) اما اکثر مودم ها این مقدار هارو به صورت پیشفرض در تنظیماتشون دارننقل قول:
7 ماه پیش قرار بود بری بگیری که :n04:نقل قول:
آره یادش بخیر....کلا من آدم بدشانسی هستم...هر کاری رو که بخوام انجام بدم چندین بار به تعویق میوفته....ولی بالآخره این اینترنت رو گرفتم....نقل قول:
===============================
یه سوال بی ربط:
دوستان از شانس بد من یه گوشی xperia spخریدم که قسمتی از تاچش از کار افتاده...:n28:
هنوز دوهفته نشده که800هزار تومن پولشو دادم وخریدمش....:n28:
توی شهر تعمیر کاری رو میشناسید که هم حرفه ای باشه وهم با انصاف که تعمیرش کنه؟؟؟:n03:
متاسفانه نمیشناسم. شاید بچه ها کمک کنند؟نقل قول:
*
با گارانتی گرفتی؟ اگه آره ببر نمایندگیش
انگار میگن سری جدید sp تاچش مشکل داره راست میگند.
سلام.نقل قول:
نه متاسفانه گارانتی نداره....
نمایندگی گوشی هاش ظاهرا توی ایران شرکت آرین هستش. شماره ش رو از نت بردار زنگ بزن ببین قبول میکنند گوشی رو ببریهزینه بگیرند تعمیر کنند. حداقل اینه تعمیرکار و قطعاتشون مطمئنهنقل قول:
سزعت شما هم نیومده پایین؟:n13:
مرگ بر اینترنت کرمانشاه
مرگ بر دزدهای مسلمان
مرگ بر حروم خورهای مخابرات
قراره 20 درصد اینترنت ارزان بشه
حالا تا ببینیم دزدهای مسلمان میگذارند یا نه