فکر کم دیگه یواش یواش باید به فکر یک شرکت جدید بود.
Printable View
فکر کم دیگه یواش یواش باید به فکر یک شرکت جدید بود.
دیشب من هم 1400 مگابایت بیشتر دانلود نداشتم حالا نمیدونم علت سرورها بود که سرعت نمیدادن یا اینترنت چون خودم گرفتم خوابیدم و نگاه نکردم ببینم اوضاع چطوره
سرعت 256 پارس هم اکنون...مسخره نیست؟!!!!.....
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه اونو میگی مسخره اینو چی میگینقل قول:
سرویس 1024-تهران-شهید آیت
دیشب 160 مگ فایل گذاشتم دی ال شه... ساعت 5:30 هم برنامه دادم که پی سی کلا خاموش شه... بعد صبح بیدار شدم دیدم 600مگ ازم کم کرده :| پشتیبانی هم تا حالا هر چی زنگ زدم گفتن مودمتو بیار... آخه مردیکه مودم چیکارس وقتی خودتون یه غلطی دارین میکنین :| مث که باید پارسو بیخیال شد :|
خدا از سرشون نگزره... یه مشت احمق تو کاسه کوزه ما.....
از روز 2 شنبه تا همین امروز ظهر قطع بود سرویسم.... تف به ذاتشون بیاد ... یه مشت بی .....
من قبلا این کارو کردم. منتظرم راه بیفته. روی اون یکی خط گرفتم. از پارس همش 4 روز دیگه باقی مونده. تمدیدش نمیکنم. دیگه این 700 مگ هم که دیشب خوردن ازمون نمی تونم استفاده کنم. چون تا قبل از اینکه اینا بخوان برگردونن من کلاً قراردادم تموم شده. کوفتشون بشهنقل قول:
نقل قول:من امروز 4-5 ساعتی وصل بودم و مثل روزای قبل فقط وبگردی :8: کردم ، اما 5 برابر روزای قبل حجم انداخته !!!!!!! :18: (50 مگ رو 300 مگ حساب کرده)نقل قول:
با این دزدیهاشون، دیگه از حد گذروندن . :2:
دوباره اینها دزدی شون رو شروع کردن....؟
اب بابا از این پارس که متعلق به سپ ا ه هست چه انتظاری داری؟؟؟؟؟؟؟؟؟
زنگ زدم میگم مرتیکه .... من 3 روز نتم قطع بوده به من برگردونید حجممو... میگه مشکل که از طرف ما نبوده از مخابرات بوده! زیر بارر نرفت منم تهدیدش کردم که به سازمان تنظیم مقررات شکایت میکنم... مرتیکه پر رو گفت برو هر کاری دلت میخواد بکن.!
تف تو اینترنت ایران.... مثل چی باید بهشون پول بدی .... اخرشم باید منتشونم بکشی.... تف تو ذاتشون
شما وقتی 2400 از حجمت مونده وقتی توی شبانه 2400 مگ دانلود میکنی شرکت اعلام میکنه که حجم شما تموم شده و دیسکانکت میشید اما دوباره که کانکت میکنید چون شبانه بوده و حجمت کم نشده بوده دوباره وصل میشیدنقل قول:
الان من با فایل سونیک این مشکل رو دارم که سر حجمی که برام مونده مثلا 300 مگ هی دیسکانکت میشم و موقعی که دوباره کانکت میشم فایل سونیک ادامه فایل رو نمیره و باید دانلود رو استاپ کنم و دوباره استارت کنم
البته ناگفته نماند که file sonic هم خیلی چرته که باید حتما استاپ و استارت کنید !!نقل قول:
برای ارتقا سرویس از256 به 1mb از طریق سایت خود پارس آنلاین میشه اقدام کرد یا باید حضوری رفت(نامه ای,مدرکی نمیخوان؟)
و اگه از طریق سایت بشه اینکارو کرد فرقی با قبل میکنه یا فقط اسمش1mb میشه(منظورم اینکه حضوری بهتره یا آنلاین؟)
چون شنیدم واسه سرویس 1mb نامه میخوان
512 تهران مرکز آیت :
این سرعت تقریبا داره عادت میشه برای ما ...
از دوستان کسی از شیراز-مرکز مدرس(740) سرویس داره از پارس آنلاین وضعیت سرعت شبانه را اعلام کنه..
الان اسیاتک دارم سرعت دانلودشبانه همه سرویساش 30 کیلو هست میخواستم اگه وضعیت پارس توی مرکز ما بهتر باشه بیام اونجا...
نقل قول:
مال شما هم این طوری بود؟
حیف که سرعتش خوبه وگرنه..........
من با 256 سرعت دانلودم بین 100 تا 130 هست. دیگه خیلی بد بشه 70 میشه.
از تو همون سایت میشه و چیزی هم لازم نداره.نقل قول:
فقط ممکنه سرعتت بیاد پایین تر. گفته باشم :31:
اره//// داداش 70 کجاش خوبه؟ همه شکتا ججز مخابرات روزانشون بالای 100 هست....:2:نقل قول:
یعنی بگیر نگیر داره؟:38:نقل قول:
بابا خرکیه دیگه.... :31:نقل قول:
سرعت فعلی من :
تقریبا از ظهر سرعتم رو گوز بود ولی حالا بهتر شده . چند روزه دانلود شبانه هم بیخیال شدم سرعت از 120 بالاتر نمیره و نمیشه بیشتر از 3 گیگ دانلود کرد:2: دیشب ساعت 12:32 کانکت شدم ولی با کمال تعجب ساعت 01:05 که به اکانتم نگاه کردم دیدم حجم ازم کم کرده :2::18: از دوستان کسی از ترفند 12:31 دیشب استفاده کرده؟
میگم که بحث رو در قالب فنی ادامه بدیم بهتره .نقل قول:
راستی یه چیز بگم . یه شرکت من براشون رفتم تمدید کردم برا 3ماه 4 گیگ . بنده خدا اصلا حواسش نبوده چک کنه سه ماه تموم شده فقط یک گیگ استفاده کرده و 3 گیگ دیگه پریده !!!!!!!!!!!!!!
رفتم پارس هرچی صحبت کردم نتیجه ای نداشت دیگه . آخه کمتر از 4 گیگ هم پیدا نکردم توی سرویس ها . باز رفتم شارج کردم و باز هم داره زمانش تموم میشه نمیدونم چکار باید کرد . پارس میگه باید حجم هم بگیری که زمانش تمدید بشه . راه دیگه ای نداره .....................
آقا من یه ADSL می خوام با سرعت 30 به بالا دانلود کنه و Ping اش خیلی خوب باشه برای بازی های آنلاین، توصیتون چیه؟
شما دیگه ناشکری میکنی , ما آرزومونه شبانه سرعتمون 100 باشه و 2 گیگ دانلود کنیم بعد شما میگی بیشتر از 3 گیگ !! :27:نقل قول:
دوستان کسی با Du Meter که این همه ازش تعریف میکنند آشنایی خوبی داره؟ یه مشکلی که من توش میبینم این هست که تقریبا سرعت رو 2.5 برابر نشون میده! یعنی وقتی با IDM دانلود میکنی وسرعتتم 140 یا همون 1Mb هست و برنامه دیگه ای هم به اینترنت کانکت نیست ولی میبینی Du Meter داره سرعت 2.5Mb رو نشون میده!!! توی حجم هم همینطور هست مثلا پارس حدودا بعد از یه دوره که 2 گیگ ترافیکت بوده Du Meter برات میزنه 4.2 گیگ!!:18:
یک سوال تکراری:
ساعت رایگان از چند تا چنده؟
اگر یه چیز بزارم واسه دانلود بعد که وارد ساعت رایگان میشه،باید کانکت و دیسکانکت شد تا رایگان بشه یاوقتی وارد شد ادامش مجانیه؟
اگر چیزی گذاشتم برای دانلود و از ساعت رایگانی گذشت و صبح شد،کلش از ترافیک کم میکنه؟یا فقط مقداری که از ساعت گذشته؟
تشکر.
:31::31::31:نقل قول:
سایتش زده 1 تا 6
اما میگن بعضی خطها (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) میشه از 12:30 تا 6:57 رایگان هستن اون هم بشرطی که وسط اون تایم اضافه (12:30 تا 1 و 6 تا 6:57 ) دیسکانکنت نشین . این قانون برا همه کار نمیکنه !!!!!!!!!!
بعدش اینکه نیاز به کانکت و دی سی نداره خودش وارد تایم رایگان بشه رایگان حساب میشه بعدشم زمان اتمام ساعت مجانی خودش خودبخود هزینه میندازه .
ضمنا چند وقتی هست پارس حتی در ساعات رایگان از شارج کم میکنه و حساب هاشون حسابی بهم ریخته .
ضمنا ضمنا ضمنا اگر لطف کنید همین دو-سه صفحه قبل رو نگاه کنید متوجه میشین !
:31::31::31::31::31::31:
بنظرم فقط باید خندید به این تاپیک ......... :31::31::31:
آلبته بین 6 تا 6:57 دیسکانکت هم بشی مشکلی نداره و بارها تست شده فقط 12:31 تا 1 رو به هیچ وجه نباید دیسکانکت شی و بهتره در صورت امکان بعد از 1 هم دیسکانکت نشینقل قول:
داداش به این تاپیک باید خندید با به پارس؟ اگه جریان اون 60 گیگ رو نمیدونستم 100 درصد میگفتم شما از طرف پارس هستی! اما.... :10:نقل قول:
توی تاپیک صبانت یکی هست که از طرف پشتیبانیه!
آخه دوست عزیز منو چه به پارس . خوبه کلی راجب جریان 60 گیگ اینجا حرف زدم البته آخرش 6 شد دیگه . ولی یه گیگ بخشیدن به من بخاطر صداقتم . اما منم دل خوشی ازشون ندارم . دیدی که اون بالا هم یه جریان از حروم خوری شون رو گفتم . من فقط نمیخوام بحث فنی و اصلی این تاپیک منحرف بشه حیفه .نقل قول:
ای برادر ، هرچی شما گفتی که به ما نساخته . نمیدونم این قوانین یا بهتره بگم این تجربیات رو چرا یهو قانون میکنید .نقل قول:
ببین اینجا هرکسی یه چیزی میگه هرکسی تجربه ای داره که هم نقض میشه هم تایید . پس نباید سریع اینو بگید اینم فقط جزو احتمالاته که خوب برا شما کار میکنه ولی واسه من و خیلی های دیگه نه .
من همه جای حرفهام گفتم به اون دوستمون که بعضی ها ، بشرطها ، برا همه کار نمیکنه ..............
میانه رو باشید لطفا
رفیق نگی جایی:31:نقل قول:
الان جمع بزنی شاید 3 تا ISP تو کل ایران سرعتشون بالای 100 میره.
من 128 داتک داشتم سرعتش از 16 تکون نمیخورد.
تو مغازم سپتا 256 محدود دارم اونم از 27 بالاتر نمیره.
رفیقم 128 صبا داره که روزا گاهی تا 100 میره و شبا همون 16.
شاتل که کلا مرخصه.
اسیاتک هم زیره 100هستش.
مبین نت و ایرانسل هم که تو بهترین حالت همون سرعته واقعی میبندن.
نقل قول:بفرما شاهد از غیب رسید:31:نقل قول:
اگه یه روز کسی از ساعته دانلود شبانه سوال نکنه باید شک کنیم:27:
فقط من موندم این رفیقمون که میدونه سوال تکراریه دیگه چرا میپرسه:31:
------------------------------------------------------------------------------
حالا دوست عزیز Rhodes یه وقت جسارت نشه ولی این سواله دانلود شبانه شبیه جک سال شده:31::11:
دوستان نمیشه که کانکشن رو بریج کنم ، اون وخ واسه ی اون دو تا پی سی که با وایرلسن و واسه ی دو تا گوشی خودم کانکشن بسازم؟؟؟
فی الحال سرعت سرویس 256 من 14 کیلوبایت در ثانیه هست
آخه عزیز من ، وقتی میگم خنده دار شده نگید چرا .نقل قول:
اینا همش سوالات خیلی خیلی تکراری هست که مطمئنم در هر صفحه از این تاپیک حداقل یکبار تکرار شده .
باور کنید هر روز به این تاپیک سر میزنم فقط بخاطر اینکه ببینم عضو جدید اضافه شده به این بحث کیه و کدوم سوال تکراری رو پرسیده :31::18:
-----------------------
دیدی چی شد ؟! آخرشــــــــــــــــ به من پیشنهاد شده یه مطلب جمع و جور و مرتب راجب این چند سوال بسیار تکراری این بحث به همراه پاسخ هاشون ردیف کنم که اول تاپیک بذاریم همه بیان اونجا رو فقط بخونن و مشکلشون بسلامتی حل بشه .
اما نیست که من توی انجمن علمی یک پای ثابت بحث ها هستم وقت ندارم به اینجا برسم . تازه همونجا که فعالیم هم خیری برکتی ستاره ای مدالی چیزی هم نرسیده ... حالا بیا هی فک بزن برا ملت دل بسوزون . :5::wac:
البته دوستان باتجربه زیادی در این تاپیک و در این مباحث داریم من ازین جسارتا نخواهم کرد .نقل قول:
اینم تست الانم 256 pol
نقل قول:
احتمالا تو شهر شما یا تو منطقه شما این مشکل وجود داره
خیلی از دوستان و همکاران من که پارس آنلاین دارن دارن تو این زمان 12:31 تا 6:59 دانلود میکنند و مشکلی ندارند(تهران و کرج) و عده ای هم هستند که گویا مشکل دارند با این جریان
حالا علت رو نمیدونم چی میتونه باشه احتمالا اون شرکتی که تو شهر شما قرار داده محدودیت از این لحاظ رو قائل شده که کاربران همون 1 تا 6 بیشتر دانلود نکنند
احتمال اون چیزی هست که شک داری میشه یا نه ولی این دیگه احتمال نیست و یقین تلقی میشه چون من و خیلی از دوستانم تجربه کردیم کم نکرده و شما و خیلی از دوستانتون تجربه کردید و کم کرده
دوستانی که براشون کم میکنه ترافیک بین ساعت 12:31 تا 1 و 6 تا 6:59 رو بهتره ریسک نکنند دیگه ، چون اگر تجربه کم کردن ترافیک رو تو این ساعات حتی با عمل به شرایط اتصال در ساعت 12:31 تا 1 رو دارید بهتره تو این زمان ها دانلود نکنید چون تنظیمات شرکت برای شما اینگونه صورت گرفته و کاریش نمیشه کرد
این پارس آنلاین یه بخشی از دانلود شبانه 2 شب پیش منم کم کرده، نزدیک 1گیگ و خورده ای پریده. امروز زنگ زدم هرچی گفتم آخرش هم طرف زیر بار نرفت :41: میگه حتی کاربرای دیگه هم که این مشکلو داشتن وضعیتشون با من فرق داشته و ساعت dc شدنشون تو یه تایم خاص بوده!!!!
سلام بروبچ میبینم که همه دارید شکایت میکنید!!:27::27::27:
من هم هنوز موندم تو پارس...:41:
فقط رفتم سرویسم رو عوض کردم و یه POL-256-20G گرفتم که دیگه هر چی بخوام بگیرم رو همون ساعت 7 تا 10 صبح بگیرم و بقیه روز رو بی خیال بشم...:41:
البته جاتون خالی من دارم میرم رو satelite بهتون پیشنهاد میکنم که یه خط adsl زپرتی بگیرید و یه اکانت sat که من هم این کارو کردم...:31:
میبیند که خط الان وضعیت خوبی داره ولی تا 2 ساعت دیگه با دایل آپ هم نمیشه مقایسش کرد...