امروز بهتر شده...
Printable View
امروز بهتر شده...
سلام دوستان توو سرور ایرانی پینگم 70 میزنه ( توو بازی ) ولی خیلی لگ دارم جدیدا اینجوری شده مشکل چیه؟ چطوری درستش کنم؟
همچنان مشکل پکت لاست پابرجاست :n24:
دوستان کسی نمیتونه ست کردن مک آدرس رو روی مودم BM632W ایرانسل توضیح بده؟؟؟ میخوام فقط مک آدرس هایی که میدم استفاده کنن. یکبار ادد کردم ولی میپره ذخیره نمیشه. ممنون میشم راهنمایی کنید.
چرا طول روز همش پاکت لاس تایم اوت هست ولی ۱ شب به بعد هم دانلود از سرور اروپایی درس میشه هم تینکه اصلا تایم اوت و پاکت لاس نمیده ولی تو طول روز از سرور داخلی پینگ میگیری اصلا تایم اوت نمیده ولی همین که از ۴.۲.۲۴ یا از هر سرور دیگه میگی تا قبل ساعت یک شب افتضاحه
از شاهکارای ایرانسله!!نقل قول:
قول میدم خودشونم دلیلشو نمیدونن
من که تا یکشنبه میرم از ایرانسل به امید بازگشتی دوباره باشگوه به ایرانسل رفتم 512 پارس آنلاین ثبت نام کردم
خیلی افتضاح شده!!!! قبلا سرعت 512 ماهی 4گیگ رو بصورت شش ماهه میداد 115 هزار تومان الان ماهی 2 گیگ رو میده 56 هزارتومان!! کسی که سرعت 512 داره دوگیگ در ماه واسش خیلی کمه! اگه بخواد توی طول این شش ماه 12 گیگ دیگه هم بصورت آزاد بخره میشه 72 هزارتوامن به عبارتی سرویس 115 هزار تومنی قبلی شده 129 هزارتومان!!!نقل قول:
فکر کنم باید بعد از پایان اشتراکم از ایرانسل خداحافظی کنم.
خدایی برای استان های به جز تهران،البرز و خوزستان سرویس های خوبی گذاشته تو جشنواره زمستان.
ولی مال این 3 تا استان افتضاحه.یعنی کسایی که تو این 3 استان هستن دل ندارن؟:n02:
ای کاش میشد یه 3 ماهه 2 مگ 9 گیگ رو به قیمت 60 تومن بگیرم.
باید این که میخوایم اشتراکمونو پس بدیم به خودشون بگیم شاید ترس از دست دادن کاربر مجابشون کنه. (البته این دزد ها عمرا با این چیزا تکونی به خودشون بدن نا سلامتی با همین تغییر زمان اشتراک از یک ماه به 30 روز از الان چند صد میلیون و شاید میلیارد ها تومن سود اضافی توی تابستون رو واسه خودشون تضمین کردن)
میگم نظر دوستان واسه اینکه یک تاپیک جدا باز کنیم و اونجا شماره کاریری وایمکس و مشکلمون رو اعلام کنیم چیه؟ اینطوری شاید بشه کاری کرد چون جمع میشیم و تعدادمون زیادتر میشه.
دوستان این پکت لاست چیه؟
من حجمم خیلی زیاد کم میشه ربطی به این داره؟
کلا" حالش بده
تجریه من ثابت کرده که اکثرISPها تاپیک های این فروم و فروم همسابه رو بصورت مستقیم یا غیر مستقیم میخونن و دنبال میکنن:n06:نقل قول:
زمان شروع شدن پکت لاست ها کاملا واضحه. برای من همیشه از حوالی 3 بعد نصف شب تا حوالی 3 بعدر از ظهر نت بسیار پایدار و خوبه ولی از اون به بعد انگار یکهو منفجر میشه. پینگ سالم میشه 10 تا در میون. اصلا معلوم نیست یکهو چی میشه !
شما کجا هستی که اینطوری میشه ؟
منم تازگی همینطوری شدم البته واسه من متغیر بین 3 تا 6 بعد ازظهر شروع میشه و تا 2-12 مشکل داره
بیاین بیرون بابا اصلا وایمکس به صرفه نیست کاربریی کخ 128 دارن5 گیگ باید 21 ماهی بدن همینو 12 تومن بده بیا 512 پارس آنلاین من الان دارم
پینگ30...آپلود90..دانلود 3.30
مشکل پک لاست برای من اومد یکدفعی آتنن شد4 دوباره وصل کردم دیدم به به چه سرعتی داره
متاسفانه مشکل افت سرعت رو بیشتر ISP ها دارن سرعت برقراری ارتباط با سرور های خارج از ایران مشکل پیدا کرده با داخل مشکلی نیست
من 1مگ از مخابرات دارم در طول روز افت سرعت زیاد هست وایمکس ایرانسل هم دارم در طول روز افت سرعت ندارم به نظرم پایداری سرویس ایرانسل بیشتر از بقیه شرکت ها هست
تست سرعت 256
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قبلا پول اینترنت رو با دلار ۱۲۲۶ میدادن جدیدا با دلار ۲۵۰۰ میدن و خواستن قیمتارو ببرن بالا اما همه آی اس پی ها صداشون درومد و حالا اینجور که مشخصه پهنای باند همه آی اس پی هارو کم کردن برای جبرانش.نقل قول:
سلام
من به اجبار باید یا از مبین نت و یا از ایرانسل نت بگیرم
خواستم بدونم از کدام شرکت بخرم سرویس دهی بهتری داره ؟
ضمنا من مودمی میخام بگیرم که حتما باید خروجی لن داشته باشهخیلی برام مهمه
ضمنا من نزدیک خراسان هستم و بالا پشت بام ما دکل همراه اول است
تو ایران قیمتی که در ازای سرویسها داریم میدیم چندین برابر تمامی کشورهای دنیاست اگر بخوان از این بیشتر کنن دیگه باید ماهی 1بار اومد اینترنت اونم با دیال آپ :n08:نقل قول:
همه شرکت ها باید اعتراض کنند تازه همین قیمت ها با این سرعت خیلی زیاد هست دوستم هلند هست سرویس 100 مگ نامحدود ماهی 43 یورو پول میده بعد ما .......
اگر دکل همراه اول پشت روی بام تون هست و اگر آنتن مبین نت هم روی دکل نصب باشه قطعا مبین نت از پوشش بهتری برخوردار هستنقل قول:
تمامی مودم ها به جز جیبی ، USB و مودم outdoor لن دارن
سلام
فکر نمیکنم رو این دکل فکر نمیکمم مبین نت داشته باشه در کل شما ایرانسل رو پیشنهاد میکنید ؟
و این مودمهای که گفتید از ایرانسل بود دیگه درسته ؟
درسته اما زیرساخت این حرفا تو کلش نمیره دنبال سود هنگفت خودشه.نقل قول:
پ.ن: سرعت من صبح ها فوله اما رفته رفته هرچی ساعت میره جلو از سرعت منم کم و کمتر میشه! حتی ساعت ۴صبح هم فول دانلود نمیکنه و با IDM بزور با نصف سرعت دانلود میکنه.
ایرانسل بستگی داره به پوشش اگر منطقه شما تو پوشش باشه قطعا خوب هست اما اگر کسی رو بشناسید که بتونید ازش مودم رو بگیرید و تست کنید خیلی بهتر هست و میتونید بهتر تصمیم بگیریدنقل قول:
مودم های ایرانسل و مبین نت تو چند مدل یکی هستن اما اگر سایت مبین نت رو هم نگاه کنید تمام توضیحات رو در مورد مودم ها داده شده و چند مدل جدید هم اومده
اما بهترین مودم که هر 2 شرکت دارند BM632W هست و من 2 ساله دارم راضی هستم
آره متاسفانه همه شرکت ها دنبال سود خودشون هستننقل قول:
وقتی که افت سرعت پیدا میکنید محل مودم رو جابجا کنید و یا یه خاموش روشن کنید برای من هم این مشکلات هست اما فقط تو باز کردن صفحات مشکل پیدا میکنه
به نظر وضعیت پاکت لاست بهتر شده ، من قبلآ هم شاتل داشتم هم صبا نت هم اسیاتک ولی از نظر قیمت و کیفیت تا الان که ایرانسل از همشون سر بوده . من الان 1 مگ نا محدود دارم ماهی 80 تومن در حالی که همینو بخوای از isp بگیری باید بالای 200 پول بدی. کلآ خیلی با ایرانسل حال کردم بعد تجربه ی این چنتا شرکتی که داشتم.
این افت سرعت ربطی به مودم نداره آنتن من ۱۰۰٪ و از سرورای داخلی فول دانلود میکنه بدون افت! مشکل از پهنای باند زیر ساخته به احتمال زیاد اومدن از پهنای باند بین المللی زدن بجاش پهنای باند داخلی دادن!نقل قول:
الان که سرعت در طول روز افتضاحه قبلنا ایرانسل کیفیتش عالی بود اما جدیدا افتضاحه من اگه خطم فیبر نبود میرفتم داتک میگرفتم چون ۸سال داتک داشتم و همیشه خوب بود.نقل قول:
همچنان مشکل پکت لاست پابرجاست!
ظاهرا" تو حالت EAP-TLS یا همون Bridge که یوزر و پسورد رو باید بجای مودم تو پورتال وارد کنیم مشکل پکت لاست کاملا" حل میشه!!!
لطفا" سایر دوستان هم تست و نتیجه رو بگن.
با تشکر
از دوستان کسی می تونه پکت لاست رو توضیح بده؟ پکت لاست یعنی چی و چطور میشه فهمیدش؟ چند صفحه اخیر رو خوندم اما نفهمیدم منظور دوستان از پکت لاست چی هست.
دقیقا منم از بعد اون قطعی به مشکل خوردم و پینگ من که تا قبل اون 80 بود، الان بین 3500 تا 150 پینگ متغیر هست و هربار یک چیز در میاد!
در حال حاضرم خصوصا با سایت های خارجی چه با وی پی چه بدون اون مشکل دارم و به سختی بالا میاند.
اقا من تا الان 2 روزه p30world برام باز نمیشد کسی بوده که براش این 2 روز اینجوری بشه ؟علتشو کسی می دونه؟
سلام
تو اینترنت gprs ایرانسل با چیز پی ان مشکل راره خواستم بدونم با وایمکس هم مشکل داره یا خیر ؟
یه مشکل اساسی اینکه چند روزه سرعت دریافتی در مکالمه تصویری با اسکایپ خیلی پایین اومده به شکلی که تصویر دریافتی و صدا افتضاحه ولی تصویر و صدای ارسالی مشکلی نداره.
چک کنید ببینید مشکل سراسری هست ؟
من مشکلی ندارم با چیز پی اننقل قول:
دوستان من یه مودم فضای باز دارم امروز اینترنت یهو قطع شد بعد یه ساعت وصل شد از اون موقع مودم روی حالت روتر قرار نمیگیره و مدام چراغاش خاموش و روشن میشه تا قبل از از اون قطعی هیچ مشکلی نداشت ... روی حالت bridge راحت به اینترنت وصل میشه و کار میکنه کسی میدونه مشکلش چیه؟
خدا لعنتشون کنه کسایی که حجم ماهانشون تموم شده و بسته افزایشی خریدن دیگه اینترنت رایگان شبانه ندارند.تو سایتم زده مصرف ازاد شبانه نداره که شامل همون بسته های افزایشی هم میشه
پسورد و نام وای فای مودم ایرانسل رو چطوری عوض کنم ؟ Model : WIXFMM 130
چطوری با گوشی SE p1 وصل بشم ؟ قبلآ راحت وصل میشد اما الان ...
ربطی به تنظیمات Bridge Mode نداره؟
ای پی اصلی تنظیم مودم رو وارد کنید و در برنامه مخصوص اون قسمت وای فای رمز رو عوض کنیدنقل قول:
(توی مرورگرتون 192.168.1.1 و با یوزر و پسورد admin وارد شید)
جالبه که پریشب عالی شده بود تا دیشب که افتضاح شد و الان دوباره خوب شده