من rs-777 رو با آمپ 522 دارم راضیم. ببین اگه آمپ 523 اومده اونو جاش بگیرنقل قول:
Printable View
من rs-777 رو با آمپ 522 دارم راضیم. ببین اگه آمپ 523 اومده اونو جاش بگیرنقل قول:
میخوام 3 تا سیم HDMI بگیرم. زیاد نمیخوام گرون باشه. چه مارکی خوبه؟
با سلام به دوستان. من led سونی 46ex720 دارم. یه سینمای خانگی که با این سیستم مچ باشه معرفی کنید لطفا
آیا میشه مثلا سینما الجی رو به سونی وصل کرد یا باید حتما سونی باشه . ممنون میشم
نقل قول:
دوست خوب میتونی سینمای الجی یا سامسونگ هم بگیری ولی دیگه اون بحث سینک شدن بین سینما و تلویزیون از کار میوفته
سینمای سونی هم مدلهای جدیدش خوبه
مشخصاتشون رو از اینجا میتونی ببینی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان خواستم تجربه خرید یک پایونییر 424با دوستان در میان بگذارم:
اول اینکه صدا کلی دستگاه برای یک فرد آماتور مثل من توی این رنج قیمت مناسب
اما شما دسترسی به هیچگونه تنظیمات اختصاصی صدا روی دستگاه ندارید (یا من هنوز ندیدم)فقط چند مود از پیش تعیین شده هست که میتونید از اونها استفاده کنید مثل :پاپ و غیره که به نطر من یه نکته منفیه چون سینما خانواده ها ی مال چند سال پیش هم روی کم و زیاد کردن صدای ساب حداقل کنترل داشتین
نکته دیگه رابط کاربریش هست که ادم رو یاد ویندوز 98 میندازه
و نکته اخر اینکه اهنگ اولی که با usb پخش میکنم گاهی وقتها یک بار قطع میشه نمیدونم مشکل از دستگاه من هست یا نرم افزاریه
پیشنهاد کلی من این هست که اگر توان مالیش رو دارین بیشتر هزینه کنین دستگاه بهتری بگیرین اما تو این رنج بدون در نظر گرفتن دو نکته اول جزو دستگاههای خوب
با سلام
سینما خانگی LG خوب چی پیسنهاد می کنید ؟
دوستان وبلاگ آقای برزین یه مسابقه با جوایز با ارزش برگزار کردند.
سلام دوست عزيز..الان بخام يه سينماي خانگي واسه اتاق ٢٠ متري امً بخرم فقط واسه فيلم چه مدل هايي رو معرفي ميكنيد.حول وحوش ٨٠٠ بودجه ميدارم
درود و دو صد بدرود
Sent from my iPhone 5 using [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
کیفیت صدای سینمای خانگی پایونییر و الجی وسامسونگ در حدود یه قیمت مثلا 900 تومن با هم تفاوت دارند؟
کدوم بهتره؟
سلام.بله متفاوته.کلا پایونیر صدای بهتری نسبت به ال جی و سامسونگ داره.نقل قول:
اقا سهيل خيلي مخلصيما ... اقا يكم بودجه رو بيشتر كن برو تو كار پايونير كه دو برابر قيمتش ارزش داره.نقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
سلام به دوستان
یک سینمایی خانگی خوب که با تلویزیون پاناسونیک پلاسمای مدلvt30 مچ بشه معرفی میکنید؟حتما زیرنویس فارسی وفایلmkv ساپورت کنه
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
پوريا جون فدات..ميشه مزيت هاشو ذكر كني؟نقل قول:
Sent from my iPhone 5 using [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بلوري و ٣ دي داره ، واي فاي داره ، دي ال ان اي داره و در كنار صداي نسبتا تميز و قوي اي داره كه واسه مصرف غيرحرفه اي جوابگو هست
Sent from my iPhone using Tapatalk
سلام دوستان گرامی
من یک عدد سینمای خانگی الجی مدل lh950-hts خریداری کردم فقط کارتنش باز شده حتی گارانتیش هم امضا نشده با جنس توی فروشگاه هیچ فرقی نداره بعلت قدرت زیاد دستگاه و مناسب نبودن برای آپارتمان قصد فروش دارم اگر کسی مایل بود پیام بده قیمت هم باهاتون راه میام
محدوده خوزستان
دوستان من می خوام یه سینمای خانگی بخرم حدود 800 900 تومن , با این حال چیزای که مد نظرم هست اول زیبای خود سیستم هست و بعد کیفیت صدا و امکانات اون, خودم این مدل ها
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از الجی و
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از سامسونگ و 424 از پایونر
رو دیدم و پسند کردم دوستان چی پیشنهاد میدن؟
تو کیفیت صدا پایونیر پیشنهاد میشه.زیبایی هم که یه امر نسبی هستش.نقل قول:
مطمئنا پایونیر از کیفیت صدا بهتره, ولی عدم پشتبانی از زیرنویس فارسی منو های قدیمی ... پایونر تو ذوق ادم میزنه. نظرتون در مورد lh 950 hts الجی چی هست؟ و کلا در این رنج بجز پایونیر چی پیشنهاد میدن؟
ممنون
اگر پایونیر نخواید نظرم نسبت به ال جی با توجه به قیمت محصولات سونی و وجود محدودیت تو بازار ما مثبته.مطمئنا می تونه گزینه خوبی برای شما باشهنقل قول:
دوستان سلام.من زياد اهل فيلم ديدن نيستم.آيا براي شنيدن موزيك با كيفيت خوب هم سينما خانگي رو پيشنهاد ميدين يا چيز ديگه اي كه با چند باند باشه؟
من اگه بخوام آمپ 522 سینمای rs777 رو به 922 یا 1022 یا 1122 ارتقا بدم با همون بلندگوهای rs77، چیز خوبی از آب در میاد؟
دوست عزیز کلا بلندگوهای این سیستم حرفه ای نیستند. دیتیل زیادی ندارند. ولی پرتابه صدای بالایی دارند. البته باید گفت از تمام سیستم های صوتی همردش در مارکهای مختلف با کیفیت تره. اون آمپها هم خیلی کاملند ولی چیز خاصی تغییر نخواهد کرد.نقل قول:
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
درود
یه LED 46 سامسونگ دارم میخرم، میخوام براش اسپیکر هم بخرم، البته موندم سینم خانگی بخرم یا اسپیکر،
بنظرتون احتیاجه که یه هزینه واسه دستگاه پخش بدم در صورتی که tv خودش usb داره و هر چی که بخوام رو میتونم با pc روش بریزم؟
بودجم تا دورو بره 600 تومنه ، گزینه پیشنهادیه شما واسه من چیه؟
اگه بتونم بودجم رو تا یه تومن افزایش بدم پیشنهادتون تغییر میکنه؟
نقل قول:
شما قیمت هارو از اینجا چک کن
دوست عزيز يه اسپيكر اديفاير يا لاجيتك بگير عاليه واسه كارت
دوستان عزیز جدیدا قصد گرفتن یه ال ای دی دارم.برای سینماش هم مشورت شما خوبان غنیمته.
فیلم زیاد میبینیم ولی مطلقا بعید میدونم گذارم به بلوری و حتی دی وی دی برسه.یه چیزی تو مایه خز و خیل های ریپ شده داونلودی 1080پی که معموله. اون هم از روی هارد.
موسیقی هم گوش میدیم ولی نه حرفه ای و ..
فوتبال و ورزش به طور کل با کیفیت اچ دی هم زیاد استفاده میشه
میخواستم هزینه زیادی نکنم وصدای با تفکیک در حد مناسبی هم داشته باشم که فضای فیلم رو برسونه و حس سینما داشته باشه.وسواس زیادی هم ندارم کلا.
توصیه شما برای سیستم خونگی در مایه های تا 500 چیه.بدون بلوری یا دی وی دی پلیر منظورمه.
اصلا میشه یا حتما باید با هم باشن.
یه اچ دی پلیر یا هارد پلیر یا خود لپ تاپ رو میخوام وصل کنم.
در مورد ال ای دی هم یه سووال داشتم در حاشیه که من ال جی سری ال ام 76100 رو دیدم فوتبال اچ دی روش به شدت توپ تاخیر داشت و تصویر جا میموند.با اینکه انطباق تصویر 800 هست آِیا دوستانی که تجربه ال جی دارن همه شون این مشکل رو دارن یا اون سیستم پخش نمایندگی ال جی مشکلی داشته؟
ممنون
دوست عزیز میشه دقیقا مدلای مد نظرتونو بگیننقل قول:
تا 600 تومن واسه یه LED سامسونگ 47 اینچ و فضای 30 متری چی بگیرم خوبه؟
اصلا اسپیکر خوبه یا سینما خانگی؟
اگر فقط موسيقي هست اسپيكر
70 % موسیقی، 20 % فیلم
اگه موافقی اسپیکیری چه مدلایی رو پیشنهاد میدی؟
حدود 900 تومن سینما خانگی خوب چی بگیرم ؟
سلام
دوستان یه سوال
من میخوام یه tv بگیرم و یه سیستم صوتی هم میخوام
چیزی هستش که به بلوری وصل نشه خودش جدا باشه ؟ فقط برای صدا از ----- و ps3 بگیره یه چیزه خوب که قیمتشم مناسب باشه یا حتما نیاز به بلوری هستش؟
همه سینما خانکی هایی که تو بانه بفروش میروند از تهران به اونجا میرند و به مردم قالب میشوند .:n02:
دوستان اگه پیشنهادی دارن ارائه بدن تا استفاده کنیم
سلام.نقل قول:
سینما خانگی های تو بازار با پلیر هست ؛یا دی وی دی پلیر و یا بلوری پلیر.اگر بلندگوی میخوای که خودش جدا باشه و آمپلی جدا نخواد باید از بلندگوهایی مثل بلندگوهای کامپیوتر استفاده کنی.
pioneer HTZ-222نقل قول:
به نظر شما کدوم یکی از این دوسینمای خانگی در مجموع بهتره!؟
SONY DAV-DZ840
Pioneer HTZ-424DVD
دوستان استاد عزیز ما رو هم دریابید ممنون میشمنقل قول:
pioneer پیشنهاد می کنمنقل قول:
در مورد بلندگوی بدون پلیر باید برید سراغ بلندگوهای مولتی مدیا یعنی بلندگوهای کامپیوتر.با بودجه شما میشه مدل های خوبی گرفت.نقل قول:
llممنونم از شمانقل قول:
دو سه مدل که بیشتر مناسب فیلم باشه پیشنهاد می دید؟
یه سووال دیگه اینکه اگر من یه آمپ دنون بگیرم با بلندگو و ساب ولی بلوری پلیر نداشته باشم میتونم از پی سی خروجی بدمبه آمپ یا از گوشی یا از آی پاد یا از پی اس فور و صدا و تصویر بگیرم از تی وی و سیستم صوتیم؟