سلام . تو کنکور کاردانی به کارشناسی که 25مرداد هستش واسه شرکت در دانشکاه ازادم هست؟؟؟
Printable View
سلام . تو کنکور کاردانی به کارشناسی که 25مرداد هستش واسه شرکت در دانشکاه ازادم هست؟؟؟
سلام .بلهنقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
ممنون . کار خاصی نمیخاد کنیم. موقع اعلام نتیجه میشه باید دانشگاه ازادو انتخاب کنیم. چیجوریهنقل قول:
بازم .ممنون .
سلام یه سوال مهم و فوری داشتم
من قطعا قصد انصراف از دانشگاه آزاد دارم و امسال کنکور دادم و رتبم هم اومد
الان هنوز انصراف ندادم میتونم انتخاب رشته کنم؟؟
این نوشته ای که تو دفترچه 1 هست و در اطلاعیه سایت قرار داده شده میگه باید انصراف تا 28 آذر 92 میدادم!!یعنی الان نمیتونم انتخاب رشته کنم؟ :n03:
ممنون از شما :n16:
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط mohandes e ekhraji [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه مشکلی پیش نمیاد ، انتخاب رشته کنید.
سلام دوستان
یه سؤال دارم
این قانون حذف ماده 35 در ترم تابستان هم وجود داره؟ یعنی من که 8 واحد برداشتم میشه یه 2 واحدی رو سر جلسه امتحان نرم؟
سلام
با رتبه 25 هزار کشوری و 11 هزار منطقه 1، دانشگاه نجف آباد عمران میشه قبول شد؟
این سایت ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) گفته تا رتبه کشوری 20 هزار چارک پایین قبولی بوده ولی من که اصفهانم، امتیاز مخصوصی مثلا بومی و اینا دارم یا نه؟ (اصلا نمی دونم اینا یعنی چه، فقط یهع چیزی شنیدم... چقدر سختش کردن، خود کنکور راحت تر بود...)
خلاصه رو عمران نجف آباد حساب کنم یا نه؟
دوستان کسی اطلاع نداره؟ هفته بعد امتحان دارم
سلام
اینجا کسی هست ارشد بخونه ؟
ترم پیش 9 واحد برداشتم، سر هیچ کدوم نتونستم برم، 6 واحد رو زدن غیبت موجه ولی 3 واحد رو غیبت خالی رد کردن که به منزله صفر هست. بهشون زنگ زدم چرا اون 3 واحد رو موجه نمی کنید، میگه می کنیم کارای امضا میخواد !!! و شاید یک ماه طول بکشه !!! دارم دیوانه میشم !!! هر باری که زنگ می زنم آموزش میگه برات غیبت اش رو موجه می کنیم !!!
کسی میدونه چرا موجه نکردن ؟ نکنه کلاه دارن میزارن سرم تا ترم دیگه انتخاب واحد کنم !!!
لطفا یکی راهنمایی کنه.............مردم از دست این دانشگاه.......
دوستان كسي ورودي 90 دانشگاه هست ؟
درس تاريخ تمدن و دفاع مقدس اجباري هست يا اختياري ؟!
من الان واسم 21 واحد مونده
موندم اين دو تا رو چيكار كنم!
گروه هم تعطيله خدا رو شكر:n29:
سلامنقل قول:
بله، تابستون های قبل که مثل ترم عادی این قانون اعمال میشد.
به زبون بی زبونی بهتون میگن، یه گواهی پزشکی بیارید که غیبت موجه بشه !نقل قول:
ورودی 90 نیستم ولی بله، اینجوری که تو برد گروه زده بودن، الـزامی هست برای شمانقل قول:
میتونید ترم آینده بیست تا بردارید و چهل واحد هم معرفی به استاد، البته در اون صورت
بهتره یه درس تخصصــی رو به عنوان معرفی به استاد بردارید، این درس رو در ترم عادی
بگیرید.
با تشکر مهران...
دقيقا منم تو همون برد گروه ديدم كه زده اختياري هست و دچار شك و ترديد شدم !!! مدير گروه هم نيست كه ازش بپرسم!نقل قول:
ورودی 90 نیستم ولی بله، اینجوری که تو برد گروه زده بودن، الـزامی هست برای شما
میتونید ترم آینده بیست تا بردارید و چهل واحد هم معرفی به استاد، البته در اون صورت
بهتره یه درس تخصصــی رو به عنوان معرفی به استاد بردارید، این درس رو در ترم عادی
بگیرید.
چهل واحد معرفي به استاد ؟!:n29:
تا جايي كه ما ميدونستيم معرفي به استاد 6 واحد بوده ...
كه البته بنده 21 واحد واسم مونده و گيرم اينم اجباري شده باشه ميشه 23 واحد
به ترم آخري ها تا 24 واحد ميدن
سلام
بله، حداکثر 6 واحد، اگه واحد کمتری هم داشته باشید میتونید معرفی به استاد بردارید.
قانون درس های عمومی برای همه ی رشته ها یکسان هست همون طور که مثلا برای
دریافت فرم کارآموزی میتونید به یه گروه دیگه مراجعه کنید و فرم بگیرد این سوال رو هم
میتونید از یه گروه دیگه بپرسید چون درس "عمومی" هست و قوانینش برای همه رشته
ها "یکسان"
بله، به ترم آخری ها 24 واحد میدن و در هر صورت درس شما تموم میشه ترم آینده :)
با تشکر مهران...
سلام
یکی از دوستام رتبش خوب نشده و میخواد بره ازاد ...
ثبت نام بدون کنکور دانشگاه ازاد کی شروع میشه ؟
azmoon.org قسمت خرید کارت اعتباری تا چند روز پیش میگفت بزودی ! الان ارور forbiden میده ...
مرسی
از 21 ام شروع میشه..نقل قول:
با توجه به قانون جدید میشه کارشناسی ارشد رو 3ترمه تموم کرد ؟
ببخشید اگه میشه بنده رو راهنمایی کنید
شهریه ثابت و متغییر مهندسی فناوری اطلاعات و یا مهندسی کامپیوتر نرم افزار دانشگاه آزاد چقدره؟
اگه یک ترم برم و پشیمون بشم چی میشه؟
اگه اندازه کاردانی بخونم بهم مدرک کاردانی میدن؟
سپاس:n16:
سلام دوستان یه سوال داشتم
واس ثبت نام ورودی بهمن دانشگاه آزاد الان باید ثبت نام کنیم یا صبر کنیم ورودی بهمن اطلاعیه اش بیاد ؟
ممنون میشم کمک کنید :n16:
اگر هنوز درستون تموم نشده صبر کنید.. اواخر دی اطلاعیه میدن..
اقا مطمئنی ؟ الان این کارتی که خریدمو پس چیکارش کنم ؟؟؟ :n02:
بفروشش به كس ديگهنقل قول:
سلامنقل قول:
1- تا اونجایی که اطلاع دارم، رشته ها به چند گروه تقسیم میشن و شهریه ی ثابت و متغیر هر کدوم مشخص هست، مثلا رشته هایی که شما گفتید در گروه "فنی مهندسی" هست.
بچه های فنی ورودی 87 شهریه ثابتشون 360 تومن بود، 88 فکر میکنم 420 و... شهریه متغیر به ازای هر واحد نظری حود 13 تومن بود. اگر دوستی نتونست راهنماییتون کنه، یه تماس
بگیرید یکی از واحد های دانشگاه آزاد، شفاف راهنماییتون میکنن. :)
2- مثل دانشگاه دولتی، انصراف میدید / البته شهریه ی اون ترم رو باید پرداخت کنید.
3- بله، بله
با تشکر مهران...
دوستاان دیگه اگر طلاعی دارن دریغ نکنن :n16:
چه اطلاعاتی دوست عزیز؟! عرض کردم اواخر یا اواسط دی اطلاعیه میدن و همونموقع میتونید از طریق سایت azmoon.org ثبت نام کنید.
دوستان در مورد این ثبت نام بدون کنکور دانشگاه آزاد کسی اطلاعاتی داره؟
من خیلی سال پیش کاردانیم رو گرفتم و الان مدرکش رو حتی هنوز نرفتم بگیرم :دی
می خواستم بدونم برای ثبت نام اون به اطلاعات خاصی که نیاز نیست و حتی من که مدرک رو ندارم هم می تونم راحت ثبت نام کنم؟
اخه داداش یکی به ما گفت فقط ورودی مهر داره و بهمن نداره و الان ثبت نام کن مرخصی بزن بعد بهمن برو سر کلاسا !!!
هم مهر و هم بهمن پذیرش داره.نقل قول:
اطلاعات خاصی نمیخواد، فقط معدل کاردانیتون رو باید درست توی سایت وارد کنید و بعد از اینکه در رشته مورد نظرتون پذیرش شدید حداقل باید گواهی موقت رو به دانشگاه ارائه بدید و احتمالا ازتون سفته و تعهد میگیرن که تا فلان تاریخ مدرک اصلیتون رو ارائه کنید..نقل قول:
ارشد آزاد هنوز نيومد؟
دوستان من مدرك كارداني رشته حسابداري دارم ميخواستم بدونم اگه واسه كارداني به كارشناسي تو دانشگاه ازاد يه رشته ديگه بخونم بايد دروس جبراني پاس كنم؟چند واحد؟اگه در حد يكي دو كتاب باشه مشكلي ندارم ولي اگه بخواد يه ترم اضافه فقط واسه جبراني بخونم بيخيالش شم
نهایتاً هشت واحد بیشتر باید پاس بکنید ولی اکثراً شش واحدهنقل قول:
نقل قول:
دوستان من مدرك كارداني رشته حسابداري دارم ميخواستم بدونم اگه واسه كارداني به كارشناسي تو دانشگاه ازاد يه رشته ديگه بخونم بايد دروس جبراني پاس كنم؟چند واحد؟اگه در حد يكي دو كتاب باشه مشكلي ندارم ولي اگه بخواد يه ترم اضافه فقط واسه جبراني بخونم بيخيالش شم
یه سوالنقل قول:
نهایتاً هشت واحد بیشتر باید پاس بکنید ولی اکثراً شش واحده
مگه برای رشته های کاردانی هم میشه تغییر رشته داد؟!
تا اون جا که من می دونستم برای رشته های کاردانی نمیشد رشته رو کلا عوض کرد مگه اینکه فرد مورد نظر از طریق هنرستان وارد این رشته ها نشده باشه البته این برای سراسری بودش
الان من همین کاردانی و کارشناسی بدون کنکور رو ثبت نام کردم که اگه می دونستم یه رشته دیگه می زدم!
آخه معنی میده مثلا من خودم حسابداری خوندم بعد دو سال مثلا کارشناسی رشته کامپیوتر رو بگیرم اونم فقط با چند واحد اضافی؟ یعنی میشه؟ :دی
تو دانشگاه ازاد و علمي كاربردي ميشه ولي سراسري و غيرانتفايي حتما بايد مرتبط با رشته ي كارداني باشهنقل قول:
سلام
ترم تابستون نریم امتحان بدیم مثل ترم معمولی درس حذف ماده 35 میشه؟
راستی ترم تابستون مشروطی داره؟
ممنون جواب بدین
سلام دوستان
من خنگ بازی درآوردم و تعداد واحدهای دروسی که توی سیلابس بود ر و در نظر داشتم (148 )
ولی الان متوجه شدم که کلا باد 146 واحد رو پاس کنم که فارق التحصیل بشم
تا الان 139 واحد پاس کردم
تابستون درسی نگرفتم
میخواستم بدونم حالا که این اشتباهو رو کردم، میتونم این ترم کنارش چند تا درس اضافی بگیرم که حداقل معدلم بکشه بالا؟
دروسی که توی سیلابسم نیستن
این درسا حساب میشن توی معدل؟؟؟
یه سوال دیگه هم داشتم
واسه ارتقای معدل باید یه ترم جدا گرفت؟ یا تو همین ترم میشه ؟
مرسی:n14:
کسی نبود؟؟؟؟نقل قول:
آره حذف میشه. نه ترم تابستون ترم عادی حساب نمیشه برای همین مشروطی نداره.نقل قول:
سلام نتیجه ارشد کی میاد ؟؟؟مردم از استرس اه اه اه
ازاد که استرس نداره نهایتش اینه که قبول نمیشیم میریم تکمیل ظرفیت قبولیم : دینقل قول:
ولی در کل فک کنم یکشنبه یا دوشنبه میاد
Sent from my LG-P715 using Tapatalk 2
ما اومدیم تا انتخاب واحد کنیم سایت ترکید و بعدش همه ظرفیت ها فول شد.4تا دونه بیشتر نتونستم بردارم.چجوریه؟؟ زمان انتخاب واحدم تا فرداست.ظرفیت اضافه میکنن؟یا فردا حضوری برم؟