آقا نمیشه کاری کرد که این حالت غروب و بارون حذف بشه خیلی بدم میاد مخصوصا تو مستر لیگ
Printable View
آقا نمیشه کاری کرد که این حالت غروب و بارون حذف بشه خیلی بدم میاد مخصوصا تو مستر لیگ
آرمین جان میشه همین پچی که خودت درست کردی رو آپلود کنی ؟ چون از پچهای دیگه بهترهنقل قول:
ما رو از بی پچی نجات بده ، تازه بازی رو هم آپدیت کردم و بازی به هم ور شده دیگه حال نمیده
ممنون
چشم مهدی جان امروز می ذارمنقل قول:
یه ترینری چیزی برا قسمت bal می خوام که remaining point رو زیاد کنه می خوام همشون رو روی 6 تنظیم کنم.
بابا این PRO-EVO رو بگیرید خیالتون راحت بشه دیگه می تونید همه بلوک های رشد رو بذارید روی 6نقل قول:
دوستان فایلی برای کیت سرور میخوام که لوگو و لباسهای بوندس لیگا رو درست کنه
نقل قول:
این دو تا هست
کد:http://forum.p30world.net/showpost.php?p=4349562&postcount=211
کد:http://forum.p30world.net/showpost.php?p=4430231&postcount=917
سلام چطوری فرهاد جان یه کوچولو هم صبر کنی یه پچ توپ می خوام بسازم. یه جا قرار می ذاریم روی یه CD می زنم می دم بهت اوکی؟نقل قول:
البته امروز پچ ناقصی رو می خوام اپلود کنم و بذارم البته اگه اصرار دوستان نبود صبر می کردم یه چیز حسابی بدم البته ایشالله یه مدت بعد که اپدیت جدید اومد پروژه ساخت پچ لایسنسر رو گسترش می دم
ارمین جان من اینو دانلود کردم اما نمیدونم چطوری بزارمش البته کیت سرور دارم و بلدم باهاش کار کنم اما نمیدونم چیکار کنم و چطوری تعریفشون کنم در ضمن لیگ المان من تو other leagues b هستش
کد:http://forum.p30world.net/showpost.php?p=4349562&postcount=211
سلام
دوستان چطور میتونم تو این نسخه سر توپ بزنم؟
خوب من یک کار عجیب غریب کردم از داخل پوشه تیمها توی کیت سرور یعنی اون تیم هایی که کیت هاشون لایسنس نشده پاک کردم. واسه همین حجم پچ شد حدود 8 مگ. کسانی که می خوان این رو دانلود کنن بدونن که در واقع کیت سرور شخصی من رو استفاده می کنن و نمیشه به این کار گفت پچ من تغییراتی رو ایجاد کردم مثل عوض کردن لوگوهای تیم ها و لوگوهای لیگ ها شما پس از دانلود کیت سرور من از لینک زیر باید gdb folder تیم های
Austria
Belgium
Bosnia
.
.
.
Werder Bremen
رو داشته باشید
و بعد از اینکه کیت سرور رو ریختید به داخل فولدر تیم ها رفته و پوشه های ga gb pa pb , ... که داخل پوشه هر تیم هست رو کپی کنید. من فولدر تیم ها رو حذف نکردم شما هم نباید حذف کنید فقط به داخلشون محتویات gdb فولدر ها رو انتقال بدید.
به طور مثال شما gdb تیم آرسنال رو دارید برای ظاهر شدن کیت ارسنال در بازی کافیه به داخل gdb آرسنال رفته و تمام پوشه های با اسم ga gb pa pb و احتمالا پوشه هایی با این اسامی gx gc px pc و ... رو بردارید و به مسیر مخصوصی که برای آرسنال در نظر گرفتم برید و اون ها رو Paste کنید مثلا مسیر آرسنال و همه تیم های انگلیسی اینجاست توی پچ
C:\Program Files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2010\kitserver\GDB\uni\Club\Barclays Premier League\Arsenal
به هر حال دلیل اینکه من پوشه ها رو نگه داشتم واسه این بود که استفاده کننده ها گمراه نشن و در عرض یک ثانیه محتویات هر پوشه رو به سادگی کپی پیست کنن.
اما دلیلی که برای این کارم دارم اینه که از کل حجم فشرده شده کیت سرور که 33 مگ شد 25 مگش مال gdb ها بود چیزی که توی هفته اخیر شاهد هستیم که تعداد زیادی از علاقمندان gdb پک های کاملی رو آپلود می کنن بنا براین چون آپلود 33 مگ برام کمی سنگین بود اونم یه چیز ناقص. در حالیکه شما می تونید از لینک های آماده GDB تیمهای لایسنس شده رو هم بگیرید حتی می تونید GDB های تیم هایی که کیت هاشون اپدیت شده رو هم اضافه کنید با استفاده از این راهنما
مورد دیگه ای که باید عرض کنم اینه که شما برای استفاده از این پچ و آپشن فایلهایی که می دم بایستی آپدیت فایل dt0f رو بگیرید و داشته باشیدنقل قول:
کيت سرور به مثابه يک پل ارتباطي ميان هارد کامپيوتر شما و فضايي از اون با بازي PES هست که شما با کپي کردن فايل هاي گرافيکي توي فولدري به نام کيت سرور شاهد حضور اونها در داخل بازي ميشيد بطوري که هيچ تغييري در خود فايل هاي اصلي به وجود نمياره در واقع بايد به هوش جويس صد آفرين گفت که چنين چيز جالبي رو براي ويرايش در نظر گرفته کيت سرور شايد يکي بهترين ابزار براي ويرايش هست بين همه بازي ها نه فقط PES چون از معدود ابزاري هست که به فايل هاي نصب شده کاري نداره و در اونها ايجاد تغيير نمي کنه کيت سرور مثل يک روکش مي مونه که هر لحظه مي توني اين روکش رو بزني کنار و هسته اصلي خود بازي نمايان بشه. در کل کساني که به هر دليلي نمي تونن يا نمي خوان يا علم اين رو ندارن که از کيت سرور استفاده کنن واقعا بي بهره مي مونن از يک قسمت بزرگ مربوط به PES. البته الان ديگه خيلي ها استفاده مي کنن يکي از قسمت هايي که در کيت سرور هست فولدر GDB هست که يک شاخه اختصاصي براي لباس تيم ها هست اين GDB خوبي داره که خيلي مرتب تر و تر و تميز تر ميشه و شناسايي کيت ها بسيار ساده و مديريت کيت ها رو فوق العاده سهولت مي بخشه. شما اگه نتونيد از GDB استفاده کنيد بايد از همون فولدر img فايل هاي bin شامل کيت ها رو به صورت نا مرتب و قره قاطي بريزيد. هيچ مديريتي هم نمي تونيد روي کيت ها داشته باشيد.
اما GDB يک فضاي مرتب و طبقه بندي شده و داراي نظم و نظام هست فولدر GDB حاوي فولدري به نام uni هست که داخلش يک فايل متني با عنوان map هست. اين فايل مهمترين چيزي هست که در حين کار با gdb شما بايد بهش توجه کنيد. در واقع اين فايل متني رو که باز کنيد توش آدرس وجود داره که در هر خط شما آدرس کيت يک تيم رو مي تونيد درج کنيد به طور مثال فرض مي کنيم کيت سرور شما خام هست و هيچي توش نيست به طور مثال مي خواهيد کيت تيم ملي روسيه رو وارد بازي کنيد اولا بايد gdb فولدر روسيه رو داشته باشيد که هميشه داخل يه gdb فولدر حتما اين 4 تا فولدر وجود دارند : ga gb pa pb يعني 2 تا لباس دروازبان و دو تا هم لباس بازيکنان خانگي و خارج از خانه شما مي تونيد در هر جايي از که زير مجموعه فولدر uni باشه اين gdb فولدر رو کپي کنيد. اگه gdb فولدر روسيه رو درست توي همون فولدر uni و کنار همون فايل مپ کپي کنيد بايد ادرس به اين شکل باشه : 23, "Russia"
23 شماره کيت روسيه هست که ثابت هست و شما حتما اگه بخواهيد کيت روسيه رو وارد کنيد بايد حتما بدونيد که شماره کيت روسيه 23 هست بعد از 23 يه ويرگول هست بعد يک فاصله (space) بعد داخل تگ "" دقيقا آدرس gdb بايد نوشته بشه که چون توي ريشه کپي کرديم فقط بايد اسم gdb فولدر روسيه نوشته بشه اگه اسم فولدر gdb روسيه به اين شکل : rusia (املاي اشتباه) نوشته بشه بايد همين کلمه رو عينا داخل تگ بنويسد يعني بايد دقيقا هم خواني داشته باشه اسم فولدر با اون کلمه اي که داخل تگ مي نويسيد
حالا فرض مي کنيم شما مي خواهيد سليقه به خرج بديد و gdb فولدر ها رو مديريت کنيد و طبقه بندي کنيد بهترين طبقه بندي اينه که توي فولدر uni دوتا فولدر باز کنيد:
National و Club مي تونيد براي مديريت بهتر داخل هر کدوم از اين فولدر ها فولدر هايي ديگه اي باز کنيد مثلا داخل National فولدر هايي با اسامي : Asia و Europe و America و Africa ايجاد کنيد و حتي همين طبقه بندي سليقه اي رو در مورد فولدر کلاب هم به خرج بديد حالا مثلا وقتي gbd فولدر ايران رو گير آورديد درست توي فولدر آسيا کپي مي کنيدو و بعد فايل map رو باز مي کنيد و درست طبق دستور العمل آدرس gdb ايران رو وارد مي کنيد اول شماره ايران (هنوز نمي دونم) بعد ويرگول بعد فاصله و بعد دوتا از اينا " تايپ مي کنيد و بينش آدرس محلي که کپي شده رو مي ذاريد طبيعي هست که بايد اين متن رو بين اون تگ بنويسيد : National\Asia\Iran ملاحضه مي کنيد که دقيقا اسامي فولدرها به ترتيب اومده شما کيت ايران رو توي 100 تا فولدر تو در تو هم که بذاريد فقط بايد مسيرش رو بذاريد. و در آخر فايل map بايد سيو بشه بعد مي تونيد به داخل بازي بريد و شاهد حضور لباس جديد باشيد. نمي دونم اين آموزش تا چه حدي مي تونه براتون قابل استفاده باشه ولي من سعي کردم به زباني ساده توضيح بدم کسي اشکالي داشت بگه تا توضيح اضافه بدم. موفق باشيد.
و اما پوشه dt0c حاوی چند فایل فیس و هیر هست که مال مارادونا باتیستوتا و تعدادی از بازیکنان تیم ملی ایران هست که من به هیچ عنوان ادعا نمی کنم که این ها رو من ساختم من هم دانلود کردم و خبر ندارم سازنده این فیس ها کی بوده به هر حال اینارو گفتم که فردا یکی پیدا نشه بگه اقا اینارو چرا استفاده کردی و وصله دزدی بچسبونه کاری که یکی از بچه های وینسار کرد و من به خاطر اینکه ا کیت ساخته ایشون استفاده کرده بودم اومد و من رو متهم کرد که من اون کیت رو به نام خودم گذاشتم در حالیکه همه شاهد بودن من چنین کاری نکردم و ایشون واقعا ارزش خودشون و کارشون رو با این تهمت زدن به باد دادن. حتی برچسب اسم ایشون روی کیت وجود داشت.
در آخر هم متذکر می شم من این رو گذاشتم چون خیلی ها ازم انتظار داشتند که این رو بذارم. ولی من قدم پچ های بزرگ و حجیمی که مهدی توی تاپیک ادیت می ذاره خیلی بهتر و کامل تر هستند. مهم اینه که با سلیقه من سازگار نیست من به شخصه به کسانی که دنبال پچی هستند که بازیشون رو از این رو به اون رو بکنه به فکر دانلود این پچ نباشن چون بیشترین ارزش این پچ به لوگوهای هم کیفیت ساخته کونامی و ادیت فایلی هست که بدون دخل و تصرف اصلاح شده
در هر صورت من خودم خیلی امیدوارم که بتونم در روز های اینده یک پچ کامل و جالب که دارای موارد جالب تری باشه ایجاد کنم
از همه کسانی که در راهنمایی و رسوندن کیت ها و gdb ها و فیس ها به من کمک کردند تشکر می کنم. از فایل های bin که شامل لوگو ها و فیس ها هستند هر کسی می تونه استفاده کنه حتی بدون ذکر اسم منبع و شخص من.
لینک های دانلود
خوب فایل اصلی پچ که همون کیت سرور ژخته هست رو از لینک زیر می تونید دانلود کنید جهت رفاه حال بچه ها مولتی آپلود کردم که از هر کدوم که خوشتون میاد بگیرید.
8.12 مگ
اینم آپشن فایل هایی که باید توی My Documet ریخته بشهکد:http://www.multiupload.com/QOZ18TQ2LQ
و اگه فایل dt0f رو از داخل بازی دانلود نکردید از لینک زیر بگیریدکد:http://www.multiupload.com/P9GAZ59NUD
و اما مهمترین چیز که همون یه فول GDB پک درست حسابی هست که باید داشته باشید و توی کیت سرور بریزید البته این کار رو باید با سلیقه انجام بدید و همونطور که گفتم پوشه ها داخل هر تیم رو برداشته و به کیت سرور انتقال بدید پوشه های هر تیم هم نگه داشته شده دقت کنید که اسم فولدر ها رو عوض نکنیدکد:http://www6.zippyshare.com/v/69417058/file.html
به هر حال از همه دوستان عذر می خوام که نتونستم چیز خوبی ارائه بدم ولی خدا شاهده خیلی وقت کم دارم من فقط روزای تعطیل و شب ها می تونم بشینم پای کامپیوتر. ولی قول می دم که به زودی یک پچ کامل و خوب بسازم که همگی سورپرایز بشیدکد:http://uploaded.to/file/9h4eqk
دوستان یکی راهنماییم کنه چیکار کنم ؟؟؟ من الان فقط لباس و لوگوی لیگ المانم درست نیست مال همشونو درست کردم الان لیگ انگلیسم درسته فقط مونده بوندس لیگانقل قول:
فایل مپ رو باز می کنی و این ها رو اضافه می کنی به آخرش البته اگه بوندس لیگا توی other B باشهنقل قول:
البته دقت کن که اسم gdb های تیم های بوندس لیگایی دقیقا همین عبارات باشن مثلا اگه اسم gdb بایرن Bayern باشه ظاهر نمیشه یا باید map رو تغییر بدی به کلمه bayern یا اینکه اسم فولدر رو به Munchen تغییر بدیخلاصه باید با هم مچ باشن البته دقت کن که ادرس پوشه ها هم همین باشه یعنی اول club داخل پوشه club باید Bundesliga باشه و تیم های آلمانی هم توی اون والسلامکد:240, "Club\Bundesliga\Koln"
241, "Club\Bundesliga\Nurnberg"
242, "Club\Bundesliga\Mainz"
243, "Club\Bundesliga\Hoffenheim"
244, "Club\Bundesliga\Leverkusen"
245, "Club\Bundesliga\Munchen"
246, "Club\Bundesliga\Borussia"
247, "Club\Bundesliga\Mgladbach"
248, "Club\Bundesliga\Eintracht"
249, "Club\Bundesliga\Schalke"
250, "Club\Bundesliga\Hamburg"
251, "Club\Bundesliga\Hannover"
252, "Club\Bundesliga\Hertha"
253, "Club\Bundesliga\Freiburg"
254, "Club\Bundesliga\Stuttgart"
255, "Club\Bundesliga\Bochum"
255, "Club\Bundesliga\Wolfsburg"
257, "Club\Bundesliga\Werder"
آرمین جان دستت درد نکنه (به قول برو بچ مر300000000000000000000000000000000000000000)
خیلی حال کردم
انشا الله سری بعد استقلال و پیروزی رو هم داشته باشه( پررو شدم :31:)
سلام بچه ها
چند وقتیه اینجا سر نمیزنم
پچی چیزی هست که مفید باشه
دریبلها را بهتر کنه
اون ترکیب دادن تیمها
واسه این قسمت پچی چیزی اومده ؟
از یه جهت بهتر شده
از یه جهت خیلی بد
بعد یه موضوعی هست که منو خیلی اذیت میکنه
در 2009 به خاطر تکلهای بیخودی دفاع اعصابمون خورد میشد
حالا خوشحال بودیم که درست شده
اما اینبار بد تر از اون شده
توپو میندازی دفاع \ کلا دفاع خیلی چجوری بگم گیج عمل میکنه
من نشد یک بازی بکنم و به خاطر اشتباه دفاع گل نخورم
خیلی اعصلابم خورد میشه
اکثرا وقتی توپ در قسمت دفاع هست یا خود دفاع به اشتباه توپو میده به حرف و حریف هم گل میزنه
و یا نمیتونه درست و حسابی دفع توپ کنه
در این ورژن هم وقتی اپس را دوبار میزنی فریب میده که از یه جهت خوبه و از یه جهت بد
به نظر من بد شده
کسی که قصد فریب داره نیاز نیست پاس بده بعد فریب
میتونه سانتر بزنه بعد با پاس فریب بده
واسه همین بعضی وفتها که ادم با عجله میخواد پاسکاری کنه اشتباها دو تا میزنه و خودش چون قصد فریب نداشته توپو لو میده و....
موضوع بعدی دروازبان
به غیر از چند دروازبان (4-یا 5 دروازبان قوی جهان) بقیه دروازبانها هر چی میزنی دفع میکنه
به ندرت شده که توپو تک ضرب بگیره
خیلی اعصاب منو خورد میکنه
موافقم باها که دفاع گیج میزنه
واقعا مزخرفه
سلام اين پچ شما بدون آپديت كونامي كار ميكنه يا نه
خیر دوست عزیز فایل اپدیت رو باید بگیرید بر اساس فایل آپدیت طراحی شدهنقل قول:
كسي توي تاپيك نذاشته با اينترنت ما كه امكان نداره از تو بازي دان كرد مگه برم كافي نت /حتما بايد از تو بازي اپديت بشه
دوست عزیز اگه دقت کنی سومین لینکی که گذاشتم همون فایل اپدیت هست می تونی به صورت زیپ شده بگیری بعد دستی کپی کنی توی این مسیرنقل قول:
C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2010\download
آیا توی pes امکان بازی توی هوای برفی وجود داره؟
مرسي يعني دقيقا جاي كه سيو بازي است يا بايد اين مسير را درست كنم شرمنده مزاحم ميشم اينقدر
نه همین مسیر رو که گفتم رو کپی پیست کنید توی آدرس بار ویندوز اکسپلوررتون و اینتر بزنید اونجا کپی کنیدنقل قول:
نه اين امكان وجود نداره متاسفانه اما يه Addon دراومده بود كار خارجيا بود كه هواي برفي رو اضافه مي كرد اما من خوشم نيومدنقل قول:
زياد كيفيت خوبي نداشت
آقا آرمین واقعا دستتون درد نکنه خیلی دارید واسه این تیپیک زحمت می کشید واقعا ممنون هم به سوال های ما مبتدیا با حوصله جواب می دی هم پچی می سازی که از smpatc و pesedit هم بهتره واقعا ممنون.
کسی به سوالات من پاسخی نداد
آیا در نسخه دمو هم دفاع اینطوری بود ؟
اگه بهتره من فایلهای مورد نیازشو دانلود کنم
اگه که هیچی
راه دیگه ای نیست ؟
لطف داری هادی جان وظیفه اس در ضمن پچ های خارجی خیلی گسترده تر و جالب تر هستند و دارای ویژگیهای بیشتری هستند. پچ من بسیار ساده هست و فقط موارد غیر لایسنس رو اصلاح می کنه الیته پچ اخیر به دلیل اینکه نتونستم حجم بالیی رو آپلود کنم فاقد gdb تیم هاست و طبق آموزشی که دادم شما باید خودتون فایل ها رو کپی کنید. در هر صورت مرسی از لطفتوننقل قول:
سلام چطوری گل محمدی جان والا خیلی فرقی نکرده یکمی توی دمو مشکل زمان پاسخ دهی وجود داشت که البته به نظر بعضیا خوب بود در هر صورت منم ناراضی نیستم از بازی ولی خوب چه کنیم همینه که هست باس تحمل کنیم.نقل قول:
سلام اقا ارمین این gdb رو نمیتونم دان کنم از سرور دیگه سراغ ندارید
دوستان عزيز سلام
وتشكر از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عالي قدر كه زحمات بسياري رو ميكشه:10:
1- بهترين پچ و كاملترين اونها كه شامل لوگو مناسب + اسامي + تيمهاي بوندس ليگا +ترانسفرها + گرافيك خوب كه زياد هم بيس بازي رو بهم نريزه +تيمهاي ملي كه درست شده باشند از لحاظ لباس و اسامي كدومه من ميخواهم كه pes رو از كنسول حذف و به pc منتقلش كنم
لطفاً زود جواب بدين منتظرم اصلاً page رو نميبندم چون تحمل ندارم:21:
سلام به همگی.دوستان یه سوالی داشتم امروز یکی از رفیقام میگفت بعد از چندسال تو بکام تگن مربی میشه راسته یا نه
سلامنقل قول:
ممنون شما خوب هستین ؟
والا حقیقتش 2010 از خیلی لحاظ خوبه
ولی به خاطر مشکلاتی که بد جوری اعصابمو خورد میکنه
من هر کاری میکنم دفاع هر جور دفاع میکنم در یک بازی 10 دقیقه آخرش یه بار هم که شده دفاع توپو لو میده و یا خوب دفعنمیکنه و گل میخورم
دروازبانها هم که دیگه هیچی عروسک بهتره
باور کن ساکر 6 را نصب کرده بودم هفته پیش
بعد دیم نمیشه دوباره اینو نصب کردم
خلاصه کونامی حالمونو گرفته
آرمین جان ممنون از لطفی که کردی.دستت درد نکنه.
اما برای من چهره ی باتیستوتا و مارادونا درست نشده!!
چیکار باید بکنم؟
اينو بهت پيشنهاد مي كنم پچ خوبيهنقل قول:
http://forum.p30world.net/showpost.php?p=4440662&postcount=988
اولا توی کیت ها که زیاد به مشکل بر خوردی؟ برای اصلاح اونها کافیه پوشه های gdb رو پر کنینقل قول:
برای فیس ها هم از دستور العمل زیر برو
این رو دو سه روز پیش توی همین تاپیک نوشتم
نقل قول:
-شما وقتی فیس رو دانلود می کنید توی این پوشه کیت سرور کپیش می کنی: dt0c.img بعد برنامه PES editor یا هر برنامه جانبی که قادر به ریلینک فیس و هیر هست رو اجرا می کنی حالا 2 حالت وجود داره یا فیسی که دانلود کردی مثلا مال یه بازیکنی هست که فیس Special اش توسط کونامی ساخته و توی بازی هم نمایان شده مثل فیس مسی یا رونالدو و... که در این صورت می تونی خیلی راحت با برنامه PES Editor شماره فیس و هیر اونها رو ببینی چون فیس Special اونها فعال هست و شما می تونی ببینی که در این صورت کافیه بری و اون فایل فیس یا هیر جدید رو که دانلود کردی رو به name_xxxx تغییر بدی به جای name هر کلمه ای رو که بخوای می تونی بنویسی فقط باید بدون فاصله یا آندرلاین باشه به جای xxxx هم شماره بازیکن رو. این حالت خیلی ساده بود یعنی شما در عرض 1 ثانیه با PES Editor می تونی شماره فیس و هر رو تشخیص بدی و بری اون شماره رو به انتهای فایل فیسی که دانلود کردی اضافه کنی.
حالا حالت دوم اینه که مثلا شما فیس نکونام (یا مارادونا , باتیستوتا و ... ) رو دانلود کردی باز هم توی اون پوشه کیت سرور فایل فیس رو کپی می کنی بعدش با برنامه PES Editor یا Pro-Evo یا Face Relink میری نکونام رو به یک Free Slot لینک میدی بلافاصله می بینی که برای نکونام اسلوت فیس و هیر special فعال میشه دقیقا همون شماره رو برمیداری و به انتهای فایل فیست اضافه می کنی می بینی که فیس نکونام توی بازی خواهد بود. پر واضح هست که شما اگه فایل edit رو پاک کنید شاهد فیس نکونام هم نخواهید بود با اینکه فایل فیس توی پوشه کیت سرور هست ولی ریلینک شدن عملی هست که روی Edit فایل ذخیره میشه در حالیکه برای رونالدو یا مسی اتفاقی نمی افته چون فیس اونها ربطی به ادیت فایل نداره و یه چیز ثابت هست
سلام اقا ارمین درست شد اما حالا لوگوی لیگ المان درست نیست میشه اونم راهنماییم کنید تیمهای المانم به این ترتیب هستند لطفا لوگوی این تیم ها رو برام بزارید
240, "Club\Other leagues B\Hertha"
241, "Club\Other leagues B\Bochum"
242, "Club\Other leagues B\Werder"
243, "Club\Other leagues B\Dortmund"
244, "Club\Other leagues B\Frankfurt"
245, "Club\Other leagues B\Bielefeld"
246, "Club\Other leagues B\Hamburg"
247, "Club\Other leagues B\Hannover"
248, "Club\Other leagues B\Hoffenheim"
249, "Club\Other leagues B\Koln"
250, "Club\Other leagues B\Leverkusen"
251, "Club\Other leagues B\Cottbus"
252, "Club\Other leagues B\Gladbach"
253, "Club\Other leagues B\FC Bayern"
254, "Club\Other leagues B\Nurnberg"
255, "Club\Other leagues B\Schalke"
255, "Club\Other leagues B\Stuttgart"
257, "Club\Other leagues B\Wolfsburg"
ممنون.نقل قول:
آرمین جان من برنامه ی pes editor رو باز کردم و باتیستوتا رو انتخاب کردم ولی نفهمیدم چه جوری باید به فری اسلات لینک بدم!!!
برای کیت هم اون gdb رو که داده بودی دانلود کردم و داخل کیت سرور شما رو پاک کردم و به جاش اون رو با مپش ریختم که مشکلی نداشت.
آرمین جان شرمنده میشه اون فایل چهارمی
رو توی مگاآپلود آپلودش کنی ؟کد:http://uploaded.to/file/9h4eqk
سلام فرهاد من الان دارم میرم شرکت شب می ذارم هم لوگوهای تیم های المانی رو و هم لوگو بوندس رو البته لوگو که درستهنقل قول:
والا این رو من آپلود نکردم با اینکه مشکلی هم نداره این لینک و راحت میشه دانلود کرد شما احتمالا ویروس یابی چیزی داری که محدودیت می ذاره وقتی می خوای دانلود کنی بیرون بیا از ویروس یاب برای من هم توی 2shared اینجوری بود کاسپر اسکای 2010 نمی ذاره دانلود کنم مجبور می شم خارج بشم ازش وقتی می خوام چیزی رو از 2shared دانلود کنم. در ضمن اگه می خواستم 50 مگابایت آپلود کنم که دیگه همون پچ خودم رو همراه با gdb هاش آپلود می کردم که کلا م شد 33 مگ پاک کردم gdb ها رو که بشه 8 مگ. البته فکر کنم یه راهی وجود داره که فایل هایی که روی سرور ها هستند رو به هم دیگه منتقل کنی. ببینم تا شب چیکار می تونم بکنمنقل قول:
خوب وقتی روی باتستوتا دو بار کلیک می کنی یه صفحه میاره سمت راست بالا قسمتی هست که به فیس مربوط میشه یه کلید هست به اسم relink روش کلیک می کنی یه صحفه میاره آخراش تعداد زیادی فری اسلات هست یکیش رو انتخاب کن بعد انتخاب اون صفحه عوض میشه و فیس باتیستوتا میشه special اون دوتا شماره 4 رقمی که یکی برای فیس هست و یکی برای هیر اونا رو به جای xxxx که به انتهای فایل فیس و هیر باتیستوتا نوشتم جایگزین کن پیدا کردی فیس های رو توی پوشه dt0c.img تو کیت سرور هستندنقل قول:
خیلی خیلی ممنون و.اقعا الان دیگه بهم پیس میچسبه ممنون.
فقط یه سوال دیگه:
بعضی از فیس ها توی pes edition رو اینجوری زده یعنی نه فری اسلات هست و نه اسم بازیکن اینگار سانسور شده و اینجوری زده:
xxxxxx
بعضی ها رو هم زدی trainer اونا برای کیاست؟
و یه سوال دیگه:
آیا کسی میدونه که فیس بازیکنهای کلاسیک رو از کجا میتونم گیر بیارم؟
gamingaccess رو هم گشتم ولی نداشت!
یک خسته نباشید جانانه باید به کونامی و سیباس بگیم که امسال این بازی قشنگو برای طرفدارنش طراحی و تولید کرد .
بعد از گذشت چیزی نزدیک به دو ماه من فقط تونستم یک باگ برای گلزنی پیدا کنم که البته اونم همیشه جواب نمیده و این یک موفقیت برای این شرکت بزرگ به حساب میاد .
بعد از تعدیل چند فاکتور از تواناییهای بازیکنان و البته به کمک چند برنامه مثل برنامه سرعت بازی و کیت سرور juce من الان یک بازی جذاب و اعتیاد آور روی کامپیوترم دارم که واقعا بدون هیچ تعارفی ازش لذت میبرم این بازی هر روز دقایق استراحت منو به دقایق مفرحی تبدیل کرده . احتمالا خیلی از گیمرها همین احساس منو دارن . این مساله رو میشه توی کلوپهای بازی در سطح شهر هم بخوبی احساس کرد من توی چند وقت اخیر برای اینکه فیفا 10 رو بازی کنم به چند کلوپ بازی سر زدم و در کمال تعجب دیدم اکثر گیمرهای داخل این کلوپها دارن pes 2010 بازی میکنن این مساله واقعا منو حیرت زده کرده نکته جالب توجه اینجاست که کلوپهایی که من میرفتم همگی کنسول بازی داشتن نه کامپیوتر همونطوریکه میدونید روی کامپیوتر ویرایش بیشتری میشه انجام داد و کنسول بازی بیشتر برای فیفا مناسبه اما با این وجود باز هم گیمرها معطوف و مجذوب این بازی هستند واقعا علت این مساله چی میتونه باشه کسی میتونه جواب این سوال رو بده ؟
با تمام نکات مثبت و برجسته ای که توی این بازی وجود داره اما متاسفانه این بازی هم مثل بقیه بازیهای ورزشی گروهی از هوش مصنوعی بالایی بهره نمیبره و شاید مهمترین نقطه ضعف بازی همین مورد باشه .
کونامی امسال بسیاری از باگهایی که مستقیم و یا غیر مستقیم بر روی نتیجه بازی اثر میذاشت رو بر طرف کرده و این مساله به جذابیت بازی کمک شایانی کرده بعنوان نمونه توی نسخه قبل بسیاری از ضربات سر مهاجمین تبدیل به گل میشد اما توی این نسخه مثل فوتبال واقعی مدافعین بیشتر سانترها و ارسالها رو دفع میکنن و یا مساله توی سر توپ زدن مسخره نسخه قبل و همینطور سرعت بسیار زیاد بعضی از بازیکنان تا حد زیادی مرتفع شده البته با کمی tweak و تنظیم تواناییهای بازیکنان میشه شاهد یک گیم پلی زیبا و طبیعی از این بازی بود من چند هفته ای میشه که به یک بالانس مناسب برای تواناییهای بازیکنان دست پیدا کردم و این مساله سبب شده بازی جذابیت زیادی برام پیدا کنه .
برای طبیعی تر شدن بازی کافیه فقط چند فاکتور قدرت شوت , مهارت دروازه بانها , سرعت دویدن , سرعت دریبل زنی و همینطور قدرت بدنی بازیکنان تعدیل بشه . فکر میکنم بد نباشه یک توضیحی درمورد این موارد بدم .
بر اساس آماری که از گلهای زده شده وجود داره از هر 100 گل , 18 مورد از طریق شوت های پشت هیجده به ثمر میرسه اما این توی این بازی میشه گلهایی زیادی از فواصل بسیار دورتر به ثمر رسوند که اصلا طبیعی نیست اما خبر خوش اینه که میشه با تعدیل دقیق قدرت شوت این مساله رو به آمار واقعی فوتبال بسیار نزدیک کرد با اینکار و البته تعدیل تواناییهای دروازه بانها علاوه بر طبیعی شدن شوتها مساله دفع کردن توپ توسط دروازه بانها به شدت کاهش پیدا میکنه .
مورد بعدی مساله توانایی بالا و غیر طبیعی بعضی از بازیکنان در کورسها و جاگذاشتن بازیکنان حریفه . توی این بازی بازیکنانی از قبیل رونالدو در مواردی به راحتی میتونن بازیکنان حریفو پشت سر بذارن این فاصله در توانایی بازیکنان در فوتبال واقعی در این حد زیاد نیست با کاهش گپ و فاصله سه فاکتور قدرت بدنی , سرعت دویدن و سرعت دریبل زنی در بازیکنان مختلف این مورد هم به واقعیت خیلی نزدیک میشه . تعدیل این مساله بازیو بسیار طبیعی میکنه به این دلیل که توی یک بازی فوتبال بارها و بارها شاهد این رقابت بین بازیکنان هستیم . البته این نکته رو بگم بازیکنان بزرگی مثل مسی و رونالدو همچنان برتریهای در این زمینه دارن و علت این مساله چالاکی ( agility ) , توان تکنیکی و چند فاکتور مخفی در این بازیه .
دوستانی که خواهان طبیعی تر شدن بازی هستند من میتونم در این زمینه راهنماییشون کنم و اگر امکان این کار رو ندارن با آپلود کردن آپشن فایلشون من حاضرم تغییرات لازمه رو براشون اعمال کنم .
بگذریم , چند صفحه قبل من پرسیده بودم بیشترین پولی که برای یک بازیکن توی مستر لیگ پرداخت کردین چقدر بوده ؟ گرون قیمت ترین بازیکن توی این بازی کدوم بازیکنه و قیمت این بازیکن چقدره ؟