Cyrus The Greatنقل قول:
SilverSnake Fort
Printable View
Cyrus The Greatنقل قول:
SilverSnake Fort
ایول اونوخت کسی نیست که مارو invite کنه به شهرش؟نقل قول:
نه بازی کردن با دو تا اکانت مشکل نداره اونطور که من میدونم تنها اشکالش اینه که نباید با هم دوئل کنن. فقط سریع اقدام کنید وگرنه کاراکتر میپرهنقل قول:
من Founder شهر SilverSnake Fort هستم بگو لولت چنده و رو چه اسکیل هایی کار کردی؟نقل قول:
والا لول 1 هست و تازه شروع کردم....نقل قول:
وقتی با هم دوئل کردیم هر که ببازه اول اینکه از جونش می ره ؟؟؟ از تجربه اش کم می شه یا نه ؟؟؟
کسی هم که برنده بشه پولش را می گیره + تجربه به دست می یاره حالا این تجربه به دست آوردن بستگی به اونی است که باهاش دوئل می کنی ؟؟ یا برای هر دوئل تجربه بر اساس شانس اینا می ده ؟؟؟
خوشبختم!!!نقل قول:
من Founder شهر SilverSnake Fort هستم
===
گفتي فوندر، اسم محمد رو از فوندر شهر كورش بردارم؟
من الان لول 4 دارم می رسم خیلی کم مونده از دیروز ساعت 2.30 شروع به بازی کردم :31: فکر کنم خوب پیشرفت کردم و یک عکس می زارم ببین خوبه یا نه چون می خواهم تجربه کسب کنم برای این خاطر فکر کنم باید روی چاریسما و ریپیرینگ کار کنم چون دیروز که آنالیز کردم دیدم اون کارهایی که می خواهم در آینده کار کنم به این دو تا بیشتر نیاز داره :31: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نه از تجربه هيچ وقت كم نميشه .نقل قول:
وقتی با هم دوئل کردیم هر که ببازه اول اینکه از جونش می ره ؟؟؟ از تجربه اش کم می شه یا نه ؟؟؟
يك سوم پول بازنده + هرچي اوني رو كه بردي لولش از تو بيشتر باشه تجربه بيشتري ميگيري!نقل قول:
کسی هم که برنده بشه پولش را می گیره + تجربه به دست می یاره حالا این تجربه به دست آوردن بستگی به اونی است که باهاش دوئل می کنی ؟؟ یا برای هر دوئل تجربه بر اساس شانس اینا می ده ؟؟؟
بردار اسم خودتو بزار در ضمن اسمتون رو تو Special Ally شهر بزارم؟نقل قول:
این black_lord92 ایدی یاهومهنقل قول:
ایدی بازی اینه : M-Pro
ای بابا ...نقل قول:
مگه قوانینو نخونده بود ؟! :13:
اون یه مهرداد دیگستنقل قول:
چي هست اين؟نقل قول:
بردار اسم خودتو بزار در ضمن اسمتون رو تو Special Ally شهر بزارم؟
هرچي هست بعيد ميدونم با هفت ساعت فاصله بود و نبودش فرقي كنه!!
حاجی کاراکتر sllayer هم برای منه دو سه روز دیگه لول 10 میشم تلگرام میدم منو دعوت کن !
اینو ببین حال کن اولین کاری که انجام دادم !! لول یکم !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بردار عزیز ...نقل قول:
من الان نه توی سیلور اسنک هستم نه کوروش :31:
بعدا با الاغ تیز پا و اسب و گاو و گوساله فاصله میشه 2 - 3 ساعتنقل قول:
من الان با SilverSnake Fort کم فاصله دارم می شه من را دعوت کنی چون نیاز به خوابیدن مفتی دارم تا انرژی زیاد کنم و پولم کم نشه چون می خواهم زود زود کار کنم
الان ما توی سیلور اسنک لول بالا میخواییم که پول گیرمون بیاد و سریع تر ساختمون بسازیم و عقب موندگیمون رو جبران کنیمنقل قول:
فعلا برو توی کوروش و از امکاناتش استفاده کن تا لولت بره بالا
حالا هم که چیپس بن شد دیگه نور علی نور !!
با اون خیلی فاصله دارم نمی شه حالا دعوتم کنی ببین من بگم بهت خیلی سریع لول 10 می شم :31: چون زیاد کار می کنم :31::10:نقل قول:
چیپس کاربر کدوم شهره و برای چی بن شده و چرا بن شده در ضمن یک سوال پرسیدم از قلم افتاد حالا از کجا می فهمند که یکی 2 تا کاربری داره از روی آی پی هست یا از روی ایمیل اینا آی پی باشه من چند تا وی پی ان دارم :31:
پس بزار!نقل قول:
بردار اسم خودتو بزار در ضمن اسمتون رو تو Special Ally شهر بزارم؟
ما هم همچين كاري كنيم؟
مشكلي نيست ولي وقت مي كني به اين همه يوزر سر بزني؟نقل قول:
حاجی کاراکتر sllayer هم برای منه دو سه روز دیگه لول 10 میشم تلگرام میدم منو دعوت کن !
این ممد رو ول کن ببین بیا دم شهر دعوتت میکنم خریداتو بکن 8 ساعتم بخواب بعد برو ولی فقط برا 8 ساعت بد عادت نشیا :دینقل قول:
ایدی تو بده
اره شما هم بزارید من الان میذارم.نقل قول:
به نظر من اسم شهر Cyrus The Great رو عوض کنید بهتره اولا اصلا برا این تاریخ نیست و تو غرب هم نبودن دوما بازیه کلاس تاریخ شناسی نیست :دی
لول بالا پيدا كردي خبر ما هم بده لازم داريم بدجور!!نقل قول:
الان ما توی سیلور اسنک لول بالا میخواییم که پول گیرمون بیاد و سریع تر ساختمون بسازیم و عقب موندگیمون رو جبران کنیم
چيپس شهر كورش رو ساخت و اوايل روي شهر بدجور كار مي كرد ولي بعدا كم كار شد و مدتي بعد به همراه دوستاش به شهر هاي سيلور رفت و بالاخره بن شد!!!نقل قول:
چیپس کاربر کدوم شهره
چیپس اوایل دست من بود و حسابی باهاش پول در میاوردم و شهر رو میترکوندیمنقل قول:
چيپس شهر كورش رو ساخت و اوايل روي شهر بدجور كار مي كرد ولي بعدا كم كار شد و مدتي بعد به همراه دوستاش به شهر هاي سيلور رفت و بالاخره بن شد!!!
بعد یوزر رسید به مهرداد و اونم رفت و رفت و رفت و بعدا به خاطر حامد ( :دی ) اومد توی سیلور و بعد هم طمع کار شد و بن شد ! : دی
شما هم بیایین اینور بهترهنقل قول:
لول بالا پيدا كردي خبر ما هم بده لازم داريم بدجور!!
به شهر های دشمنمون میگم به تو حمله کنن !
خوبه ؟ : دی
کاراکتر kharkar که فقط میفرستم کار کنه و بخوابه ! لول 25 بودم ساختمش الان لول 27 ه خودم لول 30 xDنقل قول:
مشكلي نيست ولي وقت مي كني به اين همه يوزر سر بزني؟
kopol هم که مثل همون بالایی !
فقط این chaghal و holyprince وقتم رو میگیرن همش باید مواظب باشم خیلی سخته خدایی !
فکر کنم با prince رکورد بزنم 104 پیروزی 16 شکست چندتاش هم که فقط برای پیدا کردن جاخالی بوده و از روی عمد :(
این sllayer رو هم که میخوام مدافع باشه زیاد وقتی نمیگیره !
این اکانت Eva Luna برا منه لول 13 هستم pure Trapper تو لول 13 Breaking in Horses و Picking Oranges و Beaver Hunt با labor 75 وBranding Cattle رو باز کردم :دی
من یه زمانی توی ورلد 2 حدود 13 تا یوزر بیلدر و 2 تا دوئلر ( که دوئلر ها برای خودم نبود و امانت بود پیشم ) داشتم و شهر Persian Gulf رو به همت بچه ها رنک 8 کردیم ... :31:نقل قول:
به طوری که پینتش از پرشیا ورلد یک که یک ماه از ما جلوتر بودن رسیده بود و از اونم پیشی گرفته بود ... :27:
کلا ورلد 2 کلی خاطره دارم ... بیشتر بچه هاش هم الان بازی رو ترک کردن
یا علی !!نقل قول:
من یه زمانی توی ورلد 2 حدود 13 تا یوزر بیلدر و 2 تا دوئلر ( که دوئلر ها برای خودم نبود و امانت بود پیشم ) داشتم و شهر Persian Gulf رو به همت بچه ها رنک 8 کردیم ...
ولی اینا 4 تا کلاس مختلف هستن و من واقعا دارم با هر کدوم بازی میکنم یعنی دوئل ها ساعت های کاری کار تو فروم ارتباط با بقیه و ...
این یارو خیلی باحاله هر روز میاد دوئل میکنه یه بار مساوی شدیم بقول حاجی به احتساب گل زده در خانه حریف بردم اینبارم ه بدون خونریزی حل شد .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
05Chips هم بن شد :دی
چطوری فهمیدی ؟نقل قول:
05Chips هم بن شد
جلوش نوشتهنقل قول:
چطوری فهمیدی ؟
M-Pro هم بن شد !
بر آدم دروغگو لعنتنقل قول:
M-Pro هم بن شد !
اهه :31:نقل قول:
چه بی جنبه !
دوستان دوئلر روزی چنتا دوئل انجام میدید ؟؟؟ به نظرتون روزی 3 تا خوبه ؟؟؟
تا رفتم : دی ر بزرام ارسال شد دیگه حال نداشتم ویرایش کنم :دینقل قول:
آره 4-5 متعادله :دینقل قول:
دوستان دوئلر روزی چنتا دوئل انجام میدید ؟؟؟ به نظرتون روزی 3 تا خوبه ؟؟؟
اگه دوئلر باشی بیشتر هم میتونی :دی
مساله اینه من هر 2 روز یه بار پس اوت میشم :31: ... تو ... چینیها !!!!نقل قول:
واسه همینم یه تصمیم باحال گرفتم
هر دوروز یهبار وقتی از پس اوتی در میام میرم 6-7 تا دوئل میکنم تو اخری هم خودمو به کشتن میدم ! اینجوری دیگه کسی نمیتونه منو بکشه و انرژی هام از بین نمیره
یعنی هر 48 ساعت 6-7 دوئل
اگه این چینی ها نبودن الان رنک دوئلم 2 رقمی شده بود اما الان حدود 130 هست
چانگ آن هم اسم پايتخت يكي از امپراطوري هاي چين بوده.نقل قول:
به نظر من اسم شهر Cyrus The Great رو عوض کنید بهتره اولا اصلا برا این تاریخ نیست و تو غرب هم نبودن دوما بازیه کلاس تاریخ شناسی نیست :biggrin:
من هم تا وقتی پیش چینی ها بودم رنکم از 400 رسیده بود 600نقل قول:
الان اینجا در آرامش کامل رسید به 240 :31:
خوب تو یه ترسوی فراری هستی :27::10:نقل قول:
اما من میمونم و میجنگم !!! فعلا که وضعم خوبه با لول 27، لول دوئلم 39 هست مشکلم اینه که اسلحه خوب ندارم