مزایای اینترنت کم سرعتنقل قول:
محتوای مخفی: مزایای اینترنت کم سرعت
===================
یه سوال مهم داشتم بهترین شرکتی که الان تو تهران سرویس میده چیه؟(گرونیش مهم نیست.سرعت واقعی برام مهمه)
Printable View
مزایای اینترنت کم سرعتنقل قول:
محتوای مخفی: مزایای اینترنت کم سرعت
===================
یه سوال مهم داشتم بهترین شرکتی که الان تو تهران سرویس میده چیه؟(گرونیش مهم نیست.سرعت واقعی برام مهمه)
من از مخابرات قزوین حدود 1 سال هست که 256 نامحدود دارم.سرعتش نسبت به نامحدود بونش خیلی خوبه.نقل قول:
بین 30 تا 45 دان میکنه.
پدر مخابراتو با این نامحدودش در آوردم :31:
چطوری میشه بفهمم سرعت load page در سرویسم چقدر هست؟؟
سلام به همه ي بچه هاي بامعرفت چند تا سوال راجع به adsl دارم اگر ممكنه پاسخ بدهيد :
1. من الان ميخوام adsl بگيرم بعد چند ماه خونمون منتقل ميشه به دو طبقه پايين تر ميخواستم بدونم ميشه همون اشتراكيو كه الان ميگيرم روي خط تلفن جديد انتقال بدم
2. به نظرشما شركت دات نت سرويس دهنده ي خوبي است وسرعت دانلودش خوبه در ضمن من سرعت 512 كيلوبيت بر ثانيه ميخوام
اگر اين شركت به نظرشما مناسب نميباشد چند شركت رابه من معرفي كنيد كه به هركسي هر سرعتي بده
3. من ميخوام مودمي بگيرم كه واي فاي رو پشتيباني كنه وبشه به وسيله واي فايمثلا لپ تاپ كانكت شد در ضمن ميخوام كه كابل هم بشه بهش وصل كرد و از طريق كابل وصل شد به نظر شما چه مدل مودم بگيرم
1- نمیشه . شما فقط روی همون زوج سیم تلفن فقط اینترنت دارید و باید از ورودی همون سیم تلفن استفاده کنید.نقل قول:
2- نمی دونم
3- تی پلینک مدل 8901 و دی لینک مدل 2640 به صرفه است اگر پولش مهم نیست مارک سیسکو رو تهیه کنید
برای خرید هم توی پاساژ ایران توی تهران از واحد 533 می تونی با قیمتهای خوب تهیه کنی این شماره تلفنشه من چند روز ازش خرید داشتم بهترین قیمت رو برای 8101 تی پلینک داد یعنی 49000 تومن دیگه دلار رو همه چی تاثیر گذاشته
88935369
پس از مخابرات بگیرم؟؟؟پارس آنلاین چی دوستان؟؟؟نقل قول:
من دانلودم روزی 500 mb میشه تقریبا :41:
با مخابرات میشه دانلود کرد؟
تشکر . راستی کسی از نامحدود 512 پارس آنلاین خبر نداره؟؟
اگه واسه وبگردی و ف.ی.س.بوک و... میخای اصلا مخابرات رو توصیه نمیکنم چون ping خیلی افتضاح هستش واسه همین با vpn کار نمیده حتی از دایال آپ هم بدترهنقل قول:
ولی سرعت دانلودش روز و شب ثابتـــــــــــ همون فرمول 1 به 8 هستش :5:
دوستان شرکت پیشگامان وضعیتش چطوره ؟! کسی هست از پیشگامان سرویس داشته باشه ؟! :11:
سلام
بچه ها چقد طول کشید تا Adsl شما ها راه افتاد ؟
من بار اولمه
مخابراتمون غیاثی تو کرج
زنگ زدم پارس جا نداشت
رفتم آریا نت گرفتم مثلا
الان 25 روز گذشته و خبری نیست !!!!
بعد 20 روز اومد مودم کانفیگ کرد و الانم هی میگه مشکل از مخابرات مخابرات مخابرات
چراغ dsl مودمم روشن نمیشه.سیمش مشکلی نداره
آیا ممکنه خطمون هنوز رانژه نشده باشه ؟
یعنی چه اتفاقی افتاده آخه ؟ تقصیره کیه ؟!!!
من از صدف نت میگیرم که زیر مجموعه پیشگامان هست، تا یه ماه پیش سرعت شبانش افتضاح بود سرعت دانلود 1 مگ حدود 30 بود، اما الان دوباره برگشته به حالت سابق و دوباره سرعت شبانش خوب شده 1 مگ حدود 210 هست، سرعت روزانش خوبه و حجم دزدی هم نمیکنن:46:(البته من تهرانپارس هستم مرکز عاطف)نقل قول:
هر چقدر پول بدی همون قدر سرعتو محدودیت میگیری
شرکتی که قیمتاش پایینه یه مشکلی داره که پایینه/فقط بخاطر جذب مشتری قیمتو میارن پایین/خدماتشون صفره/یا شاتل یا پارس انلاین
نه نمیشه گفت که همه جا نامحدود مخبرات بهتره!نقل قول:
پس از مخابرات بگیرم؟؟؟پارس آنلاین چی دوستان؟؟؟
بستگی به محل سکونتت داره.
ولی به این نتیجه رسیدم که تو استان قزوین بهترین نامحدود،مخابراته.
500 که خیلی کمه:27:نقل قول:
من دانلودم روزی 500 mb میشه تقریبا :41:
من روزی 1گیگ شایدم بیشتر دان میکنم.
جااااان:18:نقل قول:
با مخابرات میشه دانلود کرد؟
سیستمم صب تا شب تو دانلوده:21:
من خبر ندارمنقل قول:
تشکر . راستی کسی از نامحدود 512 پارس آنلاین خبر نداره؟؟
:11:
مخابرات به نظر بنده مضخرفترین سرویس دهنده هست به خدا ایرانسل بهتره
من دیروز غروب تونستم به اینترنت وصل شوم ولی امروز هرچی زدم ارور 718 میده یا اگه بخوام حقیقت رو بگم در ماه 8 روز قطعی داره!!
زنگ زدم 2828 بخش adsl دیدم میگه تمام پاسخگوها نیستن و هر بخش که زنگ میزنم اینو میگه به خرابیش زنگ میزنم و تا میگم adsl گوشی رو قطع میکنه کلا وضعیت اینترنت مخابرات افتضاحه ، انگار روز های تعطیل اینترنت مخابرات هم تعطیل میشه !!
به نظر بنده پارس آنلاین از همه بهتره راستی پینگم هم 300 تا 350 هست !! با دایل آپ که میفرتم 150 تا 200 بود !!
من تو کرج میشینم :ی
سلام
یه سوال دارم وصل شدن با کابل lan به مودم یا با کابل usb چه فرقی داره؟ (وقتی با lan وصل میشم همیشه کانکت نمیشه ارور 718 میده اما با usb این مشکل رو ندارم!)
ولی من اصلا همچین مشکلاتی رو با مخابرات قزوین ندارم.نقل قول:
خوب بستگی به مخابرات شهر یا اون منطقه داره.نباید اینجوری قضاوت کنی.
سرعت دانلودم بین 29 تا 45 هست که معمولا رو 35 هستش.
قطعی هم اصلا ندارم اگه پیش بیاد شاید هر دوهفته یک یا دو دقیقه قطع بشه.
بله اگر پارس آنلاین 256 رو با 5 گیگ ترافیک و سرویس burst ماهی 13 هزار می داد من یقینا 256 مخابرات رو ول می کردم اما شما ببین این سرویس پارس آنلاین چن در میاد اما من الان ماهی 12560 برای مخابرات می دم و اصلا دقدقه حجم ندارم موبایلمم وایرلسه میزارم دانلودها رو اون انجام بده با سرعت 28 کیلوبایت درثانیه. مشکل قطعی هم نداره هر چند قبول دارم متخصصین شبکه مخابرات کمی عقبننقل قول:
سلام، وقت بخیر...
نمی دونم جای سوام اینجا هست یا نه،
دو سه هفته است که شارژم خودبخود کم می شه بطوری که مثلا در عرض دو هفته ۱۰ گیگا بایتش پریده ( شاید ۱ گیگ هم دانلود نکرده باشم) مودمم وایرلسه اما بردش خیلی کمه...
دیگه طوری شارژ کم می کنه که مجبورم هی مودمو خاموش و روشن کنم،
یکی لطف کنه راهنماییم کنه... خیلی هم از نرم افزارا و اصطلاحات و اینا سر در نمیارم یکی لطف کنه ساده توضیح بده باید چی کار کنم،
ممنونم...
سلام میخواستم بدونم مشه مودم رو به یه شهردیگه برد
---------- Post added at 09:50 PM ---------- Previous post was at 09:47 PM ----------
با تشکر ازشمانقل قول:
---------- Post added at 09:54 PM ---------- Previous post was at 09:50 PM ----------
من چطور میتونم جواب سوالم رو بگیرم
سلامنقل قول:
آره اگه با ماشین ببری میشه برد
(شوخی کردم):31:
خوب دوست عزیز چرا نشه.فرقی نمیکنه.هرجا بخوای میتونی استفاده کنی
راستی وردتو به انجمن تبریک میگم:10:
:11:
مخابرات تهران چی؟؟؟
راستی سرعت 256 دانلودش روی چنده؟؟؟
پارس آنلاین 512 را نامحدود میده 25 تومن . 256 مخابرات بهتره؟؟؟
راستی باز کردن صفحاتتون خوبه؟؟
تشکر بابت پاسخ
---------- Post added at 04:57 AM ---------- Previous post was at 04:55 AM ----------
جمع آوری adsl از روی خط دوستان چند روز طول میکشه؟؟؟
واقعا 512 نا محدود رو پارس آنلاین ماهی 25 تومان میده؟
تو سایتش دو مدل 512 زده که 25 تومانیش 1 به 10 شِیر هست, دوستانی که این سرویس رو دارید لطفا نظرتون رو بگید, سرعت دانلود چطوره در روز و شب؟ سرعت پیج باز کردن چطوره؟ تورنت میشه دانلود کرد باهاش؟
مرسی
از مخابرات تهران اطلاعی ندارم ولی ظاهرا زیاد جالب نیست.باز بستگی به منطقه محل سکونتت داره که باید اطلاعات بیشتر جمع کنی تا به نتیجه گیری بهتری برسینقل قول:
مخابرات تهران چی؟؟؟
قبلا هم گفتم مال من بین 28 تا 45 که معمولا 35 هستش.نقل قول:
راستی سرعت 256 دانلودش روی چنده؟؟؟
اگه بین 10تا شیر باشه نه.چون مخابرات بین 8تاست...نقل قول:
پارس آنلاین 512 را نامحدود میده 25 تومن . 256 مخابرات بهتره؟؟؟
خیلی خوبه عالیهنقل قول:
راستی باز کردن صفحاتتون خوبه؟؟
از روی خط دوستان یعنی چی!؟نقل قول:
جمع آوری adsl از روی خط دوستان چند روز طول میکشه؟؟؟
منظورتو نگرفتم
دوستان یکی جواب منو میده ؟!
چقد طول کشید تا Adsl شما ها راه افتاد ؟
من بار اولمه
مخابراتمون غیاثی تو کرج
رفتم آریا نت گرفتم !!
الان 30 روز گذشته و خبری نیست !!!!
جااااااااااااان 30 رووووووووزززز:18::18:نقل قول:
حتما برو پیگیری کن.
حداکثر 3 روز طول میکشه...
کسی نتونست کمکم کنه؟!!؟:41:نقل قول:
دوسته عزیز شما بهتره برد وایرلستو کم کنی یا اگه استفاه نمیکنی خاموش کن وایرلسشونقل قول:
در ضمن پسورد ورود به
192.168.1.1
رو هم عوض کن
آپدیت های ویندوز رو غیر فعال کن
برنامه هایی هم که احتمال میدی از نت استفاده میکنن اونارو ببند
میتونی یه سری ابزار آلات مربوط به شبکه هست که اونارو از سایت هایی چون
MIHANDOWNLIAD
-----------
یا اصلا تو بخش نرم افزار سایت P30WORLD خودمون برو درخواست بده فوری برات میزارن دانلود کنیو متوجه بشی چه کسی یا چه برنامه ای داره از نت شما استفاده میکنه
ممنون، اما من همه ی این کارا رو کردم قبلا، آپدیت ویندوز رو قطع کردم آنتی ویروسو چک کردم... حتی چند روز فقط با موبایل کانکت شدم و اصلا کامپیوتر رو روشن نکردم... اما باز هم وقتی تو قسمت گزارش مصرف چک می کنم روزانه ۴۰-۵۰ مگابایت حین وبگردی ( تازه اون هم در عرض ۱-۲ ساعت) کم می شه،نقل قول:
آخه موبایل که دیگه نرم افزاری نداره که به طور جانبی از اینترنت استفاده کنه؟!!!!؟؟
در هر صورت ممنون
پسورد اکانت اینترنتتو عوض کن!!!!نقل قول:
سلام به همگی امیدوارم حالتون خوب باشه.
دوستان میخواستم ازتون بپرسم به نظرتون سرویس 128 نامحدود به صرفه تره یا 512 نامحدود با ضریب اشتراک یک به 10؟
من با 128 نامحدود با سرعت 16 دانلود میکنم و میخواستم در دوره جدید 512 نامحدود البته با ضریب اشتراک یک به 10 بگیرم
به نظرتون کدوما بهتره؟
کسی میتونه اموزش را اندازی مودم d-link2730uرو بزاره/سرویسم برا پارس انلاینه/ممنون
نصب کرن کردن تنظیمات مودم با سیدی بهتره یا با ای پی؟اصلا فرقش چیه؟
درود.از دوستانی که سرویس parsonline دارن و در منطقه ی مخابرات استقلال اصفهان هستند ممنون میشم پینگ yahoo.com رو برام بگیرن اطلاع بدن . ممنون میشم.
با سلام به همگی
من در حال حاضر از اینترنت پرسرعت پارس انلاین استفاده میکنم با ترافیک حجمی که سریع هم تموم میشه و تقریبا ماهی 5 گیگابیت مصرف دارم که با تعرفه ی پارس انلاین در میاد حدود 25 هزار تومن در ماه.
امروز یه اگهی دیدم از شرکت اوراکل که ترافیک ماهیانه رو به صورت کاملا نامحدود ان هم با قیمت 15.700 ماهیانه ان هم برای 256 میداد:18:
که پیگیر شدم و درست هم بود حالا شما دوستان چی پیشنهاد میکنید.
سایت این شرکت برای اشنایی بیشتر دوستان
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان
متاسفانه باید بگم که دیگه مطمئن شدم که صبانت در ساعات دانلود رایگان شبانه با وجود سرعت بالای دانلود ،، کلا تورنت رو از کار می اندازه یا سرعت اونو در حد 0 میکنه .
حدودا یکماهه که اینطوری شده ...
.................................................. .........
دوستان راه چاره چیه؟ باید چکار کرد که بازم بتونیم از تورنت با سرعت بالا استفاده کرد ؟
سلام دوستان
متاسفانه باید بگم که دیگه مطمئن شدم که صبانت در ساعات دانلود رایگان شبانه با وجود سرعت بالای دانلود ،، کلا تورنت رو از کار می اندازه یا سرعت اونو در حد 0 میکنه .
حدودا یکماهه که اینطوری شده ...
.................................................. .........
دوستان راه چاره چیه؟ باید چکار کرد که بازم بتونیم از تورنت با سرعت بالا استفاده کرد ؟
دوسته عزیز شما با آی پی باید کانفیگ کنی در ضمن شما برو تو انجمن شبکه این سوالو مطرح کن دوستان اونجا تخصص بهتری دارننقل قول:
سلام به همگی امیدوارم حالتون خوب باشه.
دوستان میخواستم ازتون بپرسم به نظرتون سرویس 128 نامحدود به صرفه تره یا 512 نامحدود با ضریب اشتراک یک به 10؟
من با 128 نامحدود با سرعت 16 دانلود میکنم و میخواستم در دوره جدید 512 نامحدود البته با ضریب اشتراک یک به 10 بگیرم
به نظرتون کدوما بهتره؟
دوستان یکی جواب منو میده ؟!
چقد طول کشید تا Adsl شما ها راه افتاد ؟
من بار اولمه
مخابراتمون غیاثی تو کرج
رفتم آریا نت گرفتم !!
الان 30 روز گذشته و خبری نیست !!!!
تو این پست جوابتو دادما:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باید پیگیری کنی.همچین چیزی نوبره بخدا:18::18:
دوستان بنده ADSL 512 از شرکت مخابرات بروجرد دارم، قبلا هم یکبار تو این تاپیک گفتم الان دو ماهه سرعت اصلا خوبی نداره برای دانلود روی 20 - 30 کیلوبایت در ثانیه متغیر هست و پینگ بالای 500 !! تا حالا چندین بار به پشتیبانی زنگ زدم میگه افت سرعت سراسریه و ما هم به بالا گزارش دادیم اما مثل شما بیخبر هستیم و معلوم نیست کی درست میشه !! این دلایل همش الکیه چون مسئولین افت سرعت همینا هستند. این درست نیست که سرعت زیر 50 باشه و به اسم 512 بدن دست مشتری ... تا چندماه پیش سرعت زیر 80 نمیومد یه مقدار ازش تعریف کردیم کلا 180 درجه وضعیتش عوض شد ...
حالا یکی بگه ما باید به کی اعتراض کنیم ؟؟ کجا رو بگیریم در این وضعیت ؟؟!! مناسبت سیاسی جدی هم که فعلا نداریم. دیگه واقعا خسته شدم در زمان دانلود هم که به هیچ عنوان حتی یک سایت هم باز نمیکنه. هیچکس هم جوابگو نیست ..