مودمها معمولا سطح رو خیلی خوب جواب میدن ولی طبقات رو نه ولی چیزی که من دیدم این حالت رو داشت مودم level one-WBR6600 بود البته بسته به فضای مورد نظرتون linksys wag160n هم میتونه برطرف کنه نیاز هاتون رو ولی قیمتهاش در حدود 100 تومننقل قول:
Printable View
مودمها معمولا سطح رو خیلی خوب جواب میدن ولی طبقات رو نه ولی چیزی که من دیدم این حالت رو داشت مودم level one-WBR6600 بود البته بسته به فضای مورد نظرتون linksys wag160n هم میتونه برطرف کنه نیاز هاتون رو ولی قیمتهاش در حدود 100 تومننقل قول:
آقا همین اسپیکر و مانیتورای CRT کلی نویز ایجاد میکنننقل قول:
بزار 1جایی چیزی دورو برش نباشه
من دیروز خطم درست شد وقتی مودم رو وصل می کنم به خط تلفن چراغ لینک روشن نمی شه به نظرتون مشکل از کجاست؟؟
مودمم همasus dsl x13 هستش
یا اسپلیتر رو درست وصل نکردی یا خطتون هنوز رانژه نشده.نقل قول:
صفر بند یا برق گیر هم میتونه باعث این بشه
مودم بردم داخل یک فضای دیگه امتحان کردم بازم نشد همون دوتا آنتن داشت تا فاصله ی 1 متری فقط 3 تا آنتن داره.
آخه tv ما هم که وایرلس داره تا سره کوچه هم 2 تا آنتن داره.
مشکل از مودم. ضربه هم نخورده.
وایرلس گوشیمم درسته چون این همه شبکه پیدا می کنه.
پیشنهاد میکنم شنبه مودم رو ببرید مرکز خدمات برای گارانتی براتون تست کنن . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
البته میتونید قبل از اون مودم یکی از آشنایان رو بیآرید و در منزل امتحان کنید. ولی Linksys بیدی نیست که با این بادها بلرزه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، ممکنه امواج در فاصله ی طولانی اثر کنه ، ولی دیگه نه بیخ گوش مودم !!!
نقل قول:
میشه این رو بیشتر توضیح بدین؟
نقل قول:
من حرفتون رو قبول دارم ولی دیدن چنین فیلمی باید خیلی جالب باشه. خیلی ممنون میشم حتماً لینکش رو واسم خصوصی بفرستین. تکنولوژی محشریه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . . . .!!
از صبا نتنقل قول:
برم نمایندگیش یا از خود شرکت بگیرم که کانفیگ کنن ؟
نمایندگیاش نزدیکه
نقل قول:نقل قول:VPI و VCI درسته زنگ زدم چک کردمنقل قول:
ISP مخابراته
تنظیمات روی PPPoE هست ولی بازم اخرش failed میشه :41:
پرش فرکانس اصطلاحی هست که در سیستم های طیف گستره استفاده میشه. تکنیک پرش فرکانس تو بلوتوث باعث میشه که امکان استفاده همزمان از یک فرکانس مشخص رادر بیش از یک دستگاه غیرممکن بشه. در این تکنیک بلوتوث طیف فرکانسی ISM را به 79 فرکانس مجزا تقسیم کرده و دستگاه مورد نظر بر مبنای معیارهای خاص در هر لحظه به صورت تصادفی یکی از این فرکانس ها را انتخاب کرده و استفاده می کند. در ارتباطات بلوتوث دستگاه فرستنده در هر ثانیه 1600 بار فرکانس عوض می کند. بدین ترتیب تعداد دستگاه های بیشتری می توانند از طیف رادیویی استفاده کنند و امکان تداخل بین آنها هم کاهش می یابد.نقل قول:
همین مسائل تو شبکه های وای فای هم هست، شبکه های وای فای و بلوتوث هر دو در فرکانس 2.4 گیگاهرتز و در همان 79 کانال کار میکنن، برای همین تو کار هم اختلال ایجاد میکنن. البته با گسترش تکنولوژی بلوتوث بسیاری از این مسائل حل شده. همانطور هم که پست قبلیم گفتم بسیاری از روتر ها Dual Band هستن و علاوه بر باند رادیویی 2.4 گیگاهرتز بر روی باند رادیویی 5 گیگاهرتز نیز کار میکنند.
نقل قول:
من حرفتون رو قبول دارم ولی دیدن چنین فیلمی باید خیلی جالب باشه. خیلی ممنون میشم حتماً لینکش رو واسم خصوصی بفرستین. تکنولوژی محشریه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . . . .!!
ارسال شد.
منم میخوام. :11:نقل قول:
کانفیگش که کاری نداره. ولی واسه راحتی کار خودت گفتم . فکر کنم نمایندهاشون هم بتونند کانفیگ کنند البته اگر به جز پول شمردن کاری بلد باشند:31:نقل قول:
ممنون میشم برای من هم ارسال کنید:11:نقل قول:
ولی تایپ با کیبور بیشتر به امواج صوتی :13:میخوره تا رادیویی .
ولی یک چیز رو بگم دو حالت داره همیشه این تکنولوژی ها یا برای به خلسه بردن جهان سومی هاست یا توهم ابر قدرتهاست. به طور مثال این همه شایعه کرده بودن تو خونه طرف رو هم میشه با تصاویر ماهواره ای دید پس چرا موساد برای پیدا کردن ران آراد 10 میلیون دلار جایزه گذاشته بود.
مطمئن باشید همیشه 10 سالی اینجور چیزها رو مخفی نگه میدارند.
ارسال شدنقل قول:
هر سیمی که ازش جریان عبور میکنه دور خودش میدان الکترومغناطیسی ایجاد میکنه و با توجه به اینکه هر کلید در روی کیبورد بیت های خاصی رو منتقل میکنه، در نتیجه امواج الکترومغناطیسی مربوط به خودش رو داره.نقل قول:
درست مثل دستگاه های استراق سمع صوتی هست که از راه دور میشه صدا رو شنید. مکانیزمشم اینه که صدا رو بوسله یک بشقاب در یک نقطه جمع میکنه و اونو تقویت میکنه. نمونشو بچه های دانشگاه ما ساخته بودن.
این روش هم سیگنال الکترومغناطیسی رو از راه دور میگیره و بعد از فیلتر کردن اقدام به رمزگشایی از روی الگویی که برای اون تعیین شده میکنه.
هنوز دانلود نکردم ولی تو دنیا غیر ممکن وجود نداره .نقل قول:
امیدواریم شاهد فعالیت روز افزون شما باشیم.
با سلام خدمت عزیزان
من سرویس 512 دارم
تا دیروز که یک مودم معمولی (symphony) داشتم راحت سرعتم بین 50-60 بود
اما از امروز که مودم D-Link 2640U گرفتم سرعتم دیگه از 30 بالاتر نمیره!
حالا میخواستم ببینم که از عزیزان کسی تجربه ای تو این زمینه نداره(همه چیز رو چک کردم)
میخواستم ببینم تو قسمت تنظیماتش گزینه خاصی نداره که محدودیت برای سرعت تعیین کرده باشه یا ...
ممنون میشم راهنمایی بفرمایی
نقل قول:
ممکن قبل از خرید مودم یه مشکلی توش بوده شما با نمایندگی تماس بگیرین
---------- Post added at 01:03 AM ---------- Previous post was at 01:01 AM ----------
اگه بخواین به pc به صورت وایرلس وصل کنین باید یه کارت شبکه بیسیم تهیه کنین از 30 تومن به بالاس اگه نه با 10 تومن یه کارت شبکه 10/100 بگیرین دورو بره 10 تومن و با سیم وصل کنین البته اگه کامچیوترتون به صورت ان برد کارت شبکه ندارهنقل قول:
---------- Post added at 01:04 AM ---------- Previous post was at 01:03 AM ----------
linksys wag160n خیلی مودم عالیه اگه پولشم براتون مهم نیست linksys wag320n یا level one wbr6600 بخریننقل قول:
---------- Post added at 01:06 AM ---------- Previous post was at 01:04 AM ----------
یه بار مودم رو ریست کن و تنظیمات رو از اول انجام بده مودمتون چی بود؟نقل قول:
---------- Post added at 01:10 AM ---------- Previous post was at 01:06 AM ----------
شاید هم network mode رو روی حالت b قرار دادین روی g بزارین حتما یا روی n یا mixedنقل قول:
---------- Post added at 01:13 AM ---------- Previous post was at 01:10 AM ----------
دوستان بین linksys WUSB600N و LEVEL ONE WUA015 کدوم بهتر اگه ادپتر بهتری سراغ دارین که بهتر آنت بده بگین ممنون میشم
تو تنظیمات وایرلس network mode رو روی n بزارین البته اگه کامپیوتر شما پشتیبانی میکنهنقل قول:
wide chanel رو روی عددی مثل 9 بزار
standard chanel رو روی 11-2.462ghz بزار تست کن:40:
ممنون عزیزنقل قول:
تو تنظیمات وایرلس network mode رو روی n بزارین البته اگه کامپیوتر شما پشتیبانی میکنه
wide chanel رو روی عددی مثل 9 بزار
standard chanel رو روی 11-2.462ghz بزار تست کن
ولی مودم من اکثر این گزینه ها رو نداره!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Channel & band رو عوض کن
فکر نکنم مشکل از اینها باشه مگه شما با وایرلس بهش وصل میشید؟ از کدوم شرکت سرویس گرفتی؟نقل قول:
نقل قول:
ببین انی میتونه مشکلت رو حل کنه
به 802.11mode توجه کن برای اینکه 802.11n بهش اضافه بشه تنظیمات securtiy باید WAP باشه
سلام
من مودم وايرلس آلفكس دارم، از شركت شاتل سرويس گرفتم. از شركت تلفني بهم گفتن تا مودم رو كانفيگ كنم ولي روي pppoe نميشد و در حالت bridge كانكت ميشم. بهم گفتن الان نميتونم همزمان از وايرلس و لن استفاده كنم و از گوشي (5800) هم براي وايرلس نميتونم استفاده كنم، ولي من هنوز فرصت نكردم تست كنم تا ببينم حرفشون درسته يا نه.
سوالم اينه كه آيا حرفشون درسته و اينكه راهي داره تا در حالت PPPOE كانكت بشم؟
ممنون
سلام خسته نباشید
من مودمم رو هر وقت با کابل لن وصل میکنم قطع و وصل میشه بعد از چند دقیق
نمیدونم چه مرگشه !
با یو اس بی بهتره
ولی چون یو اس بی میخوام به لبتاپ وصل باشه نمیشه به پی سی هم وصل شه !
حالا بنظرتون کابل لن مشکل داره ؟!
یا مثلا باید کابل رو صاف نگه دارم بهتره ؟!
قطع شدنش کمتر شه
اینطور که میگی ، علاوه بر PC لپ تاپ هم داری.نقل قول:
کابل LAN بزن یه لپ تاپ و امتحان کن. ببین باز هم قطع میشه؟ ایجوری میشه فهمید مشکل از کارت شبکه یا کابله یا نه!
---------- Post added at 01:02 PM ---------- Previous post was at 01:00 PM ----------
واسه استفاده از وایرلس ؛ میگن باید PPPoE تنظیم کنی. چه ارروی میده وقتی PPPoE میذاریش؟نقل قول:
من برای یکی از آشنایان که از شاتل سرویس گرفته بود اکانتش رو در حالت PPPoE تنظیم کردم و مشکلی نداشت کلا رو حرف شاتل حساب نکن وقتی بهش زنگ زده بود گفته بود مودم wag120n نمیتونه به شبکه این ها وصل بشه ولی من تنظیم کردم همین حرف رو در مورد PPPoE گفت اصلا به حرزفش توجه نکننقل قول:
سلام دوستان... من میخوام از شاتل سرویس بگیرم... یه مودم وایرلس با برد بالا میخوام.. چه مودمی رو پیشنهاد میکنید؟؟ Tp-link 8960 N خوبه؟؟
بهت پیشنهاد می کنم از شاتل نگیری.
من خودم مودم وایرلس dlink دارم خیلی هم راضیم. مدل: DSL-2640U
بردش خیلی خوبه.
اگر تا 80 تومن می خوای پول بدی بله خوبه.نقل قول:
اگر هم خودت تنظیماتشو رو بلدی و می تنی از پس مشکلاتت بر بیای می تونی Linsys wag120n بگیری 68 تومن ولی شاستل با سیکو پدر کشتگی داره یکسری به من پشتیبانشون گفت مدیر عامل دستور داده اصلا کارهای مربوط به Linksys ر. انجاک ندیم البته دلیش اینه چشم فروش بالای این محصول رو ندارند و به عبارتی محصولات زاکسل رو می خوان بفروشند چون کلیه تجهیزاتشون از Dslam بگیر تا :31:خودکاری:31: که باهاش مینویسند متعلق به زاکسله.
Asus چطوره؟ شاتل هم باهاش کاری نداره... در کل Asus رو پیشنهاد میکنید یا Tp-Link !؟؟
دوست عزیز اگه قیمتش برات مهم نیست خفن ترین مودمی که من دیدم تو برد levelone WBR6600 البته قیمت خیلی بالایی داره مثل اینکه ولی من کاملا با sei_pm موافقم از شاتل نگیر بعدم اینا بگه لینکسیس انگار فحش بهشون دادی کوچکترین راهنمایی بهت نمیکنن البته کانفیگ کردن مودم هم کار سختی نیست من برای linksys 120n رو تو صفحه 883 پست 8828 گزاشتم اینم لینکشنقل قول:
---------- Post added at 04:58 PM ---------- Previous post was at 04:57 PM ----------
یه پیشنهاد دوستانه بهت میدم که بهتره صورت مسئله رو عوض کنی و از شاتل نگیری :31:نقل قول:
نقل قول:
Channel & band رو عوض ک
عوض تمیشه
فقط همین گزینه ها رو داره
نقل قول:
فکر نکنم مشکل از اینها باشه مگه شما با وایرلس بهش وصل میشید؟ از کدوم شرکت سرویس گرفتی؟
من از صبا سرویس دارم.امشکل فکر نمیکنم که از سرویسم باشه
چون همین الان هم که مودم قبلیم رو وصل میکنم با زسرعت میره بالا
در ضمن چه با وایرلس و چه با lan سرعت دانلود از 30 بالاتر نمیره
دوست عزیزنقل قول:
به 802.11mode توجه کن برای اینکه 802.11n بهش اضافه بشه تنظیمات securtiy باید WAP باشه
صفحه تنظیمات من اصلا این شکلی نیست
در ضمن منظورتون از wap همون wan بود دیگه؟
ااز توجهتون متشكرم.نقل قول:
من يادم نيست چه اروري ميداد (يا اصلا ارور ميداد يا نه) ولي انگار كانكت نبود و صفحه اي باز نميكرد.
طرف پسر خوبي بود، گفتم شايد اون بلد نبود كه درستش كنه براي همين گفتم از بچه هاي اينجا بپرسم شايد بلد باشن.نقل قول:
=================
من زياد از اين چيزا سر در نميارم، شما ميتونين راهنماييم كنين تا مودم رو با حالت PPPoE كانكتش كنم؟ و اگه نشد دوباره برش گردونم روي BRIDGE ؟
بعد يه سوال ديگه: وقتي من صفحه اي باز نميكنم با همون سرعت مودم در حال رسيو كردنه و من مجبورم ديسكانكتش كنم، ويندوزم هم آپديت نميكنه خودش رو، به نظر شما اين براي چيه و بايد چيكارش كنم؟
خيلي خيلي ممنون.
راستی یک سوال داشتم از عزیزان
میخواستم بدونم آیا راهی هست که در تنظیمات مودم(چه وایرلس و چه لن)یوزرنیم و پسورد اکانتمون رو بدیم که به محض کانکت شدن دیگه دوباره نخوایم اکانت pppoe رو دستی کانکت کنیم؟
ممنون
نه WPA بود الن میگردم USER MANUAL پیدا میکنم میگم بهت :31:نقل قول:
---------- Post added at 06:35 PM ---------- Previous post was at 06:31 PM ----------
شما وقتی تنظیمات رو روی PPPoE قرار بدین همین حالت رو داره خود مودم خود به خود کانکت میشه حتی اگه به هر دلیلی قطع بشه خودش دوباره وصل میکنهنقل قول:
Asus هم خوبه ولی به نسبت پولی که بابت اسمش میگیره امکانات کمتری نسبت به Tplink در اختیارتون قرار میده.نقل قول:
مثلا فکر نکنم با 70 تا 80 تومن سری N دار Asus بتونید گیر بیارید.
بله مودم رو در حالت PPPOE کانفیگ میکنید. هر وقت مودم رو شن باشه شما به نت کانکت هستید. یا اگر قطع بشید خودش دوباره ریکانکت میکنه.نقل قول:
آره راهنماییت میکنیم فقط شما مودمتون چی بود؟نقل قول:
سلام
من هرکاری میکنم نمیتونم با مودمم وصل بشم
مدلش Tp-Link هست.
اولش خود متصدی شرکت طوری تنظیمش کرده بود که وقتی روشن بشه بدون نیاز به کانکشن وصل بشه
اما وصل نمیشه یعنی اصلا وصل نشده !
همش اررور 651 میده.
بهش زنگ زدم گفت مودم رو از طریق دکمه پشتش ریسیت کن
اون کارم کردم اما جواب نداد
با کانکشن هم وصل نمیشه همون اررور رو میده
باید چیکار کنم؟
چطور میشه فهمید وقتی دی سی داری مشکل از مودمت هست یا isp?
من وقتی یک آدرسی رو پینگ می کنم چند دقیقه میزان پینگ به نمایش در می آید و بعد چند دقیقه عبارت
Destination net unreachable!
شما به احتمال dns رو ست نکردید.نقل قول:
4.2.2.4 رو فعلا به عنوان dns ست کنید :
بعد برید به روش زیر بهترین dns رو پیدا کنید:کد:http://s2.kimag.es/share/7103283.jpg
کد:http://forum.p30world.ir/showthread.php?t=410943
alfex WiFi 2000نقل قول:
به سوال دومم جواب ندادين:
نقل قول:
بعد يه سوال ديگه: وقتي من صفحه اي باز نميكنم با همون سرعت مودم در حال رسيو كردنه و من مجبورم ديسكانكتش كنم، ويندوزم هم آپديت نميكنه خودش رو، به نظر شما اين براي چيه و بايد چيكارش كنم؟
دوست عزیز اررور 651 مربوط به مودم وقتی مودم رو ریستارت کردین دوباره کانفیگ کردینش؟ مدلش رو بگیننقل قول: