ساعا رایگان نداره که فقط 1-7 نیم بهاست تموم شد دیگه مخابرات از نظر من یه مرده محسوب میشه.نقل قول:
شما و امثال شما بهتره از مخابرات فرار کنی هر چه زودتر بری یه شرکت دیگه این سه تا فعلا خوبن: ترکانت و اسیاتک و ماکسنت
Printable View
ساعا رایگان نداره که فقط 1-7 نیم بهاست تموم شد دیگه مخابرات از نظر من یه مرده محسوب میشه.نقل قول:
شما و امثال شما بهتره از مخابرات فرار کنی هر چه زودتر بری یه شرکت دیگه این سه تا فعلا خوبن: ترکانت و اسیاتک و ماکسنت
@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خیلی ممنون که راهنمایی کردی آره باید از این مخابرات در بیام احتمالا ماکس نت برم
لطف داری عزیز. ترکانت به مراتب بهتره البته اگه شبانش همونطوری که میگه باشه 1-9 بدون محدودیت باشه.نقل قول:
خیلیا از ماکس نت میترسن نمونش خود من چون کمترین مدت سرویساش 3 ماهه ان یکم هم گرون میگه ولی آدم خوب نگاه میکنه میبینه واقعا یه اینترنت با سرعت مشخص و حجم مشخص و شبانه 12-6 نامحدود با سرعت یکنواخت هم شب و هم روز بهت میده.
اون روشی که گفتم هم اگه برای اسیاتک جواب بده خیلی خوبه. میشه اینترنت 10 مگ نامحدود اونم فقط با حدود 30 تومن در ماه. :n28: برای مخابرات که جواب میده من برم به اکتشافات بعدی برسم :n26:
نقل قول:نقل قول:نقل قول:
من تا چند ماه قبل ازشون سرویس داشتم. رو سرویس 2 مگ سرعت ساعت 1:00 میشد 60 تمام. و رو 1 مگ همون ساعت میشد 40. بهشون زنگ زدم دفعه آخر نگاه کرد به اکانتم گفت شما تو سی روز گذشته هزینه 2 گیگ رو پرداخت کردین ولی سر جمع نزدیک 30 گیگ دانلود کردین و این خیلی ایده آله!
از 1 تا 9 اگه 1 گیگ دانلود کردی خوش به حالت.
طرف دیگه ماجرا اینه که از سرور های ایرانی هر شب میتونی 16-17 گیگ دانلود کنی. با سرعت 8 مگ. حتی اگه سرویست 1 مگ باشه. (این سایت های لیچ رو شامل نمیشه متاسفانه) مثلا سرعت دانلود از سایت دانلود ها خیلی بالاست ولی اگه بخوای اکانت لیچ بخری از هر سایتی گریت در میاد.
ویرایش: الان یادم اومد دو ماه آخر (همین دو ماه پیش) شبا از 1 تا 9، 700 مگ میتونستم دانلود کنم از هر سرور خارج از ایران. بعد کوچ، با مخابرات 4 برابر دانلود میکردم (با سرویس 1مگ) اونم از 1 تا 7 صبح. کلا وضعیت ترکانت فاجعه بود سرعت چیز میز ان هم خیلی افتضاح شده بود فیض پوک رو هم کلا ول کرده بودم.
آره کاملا مشخصه شما درست میگین از قیمتاش هم میشه اینو فهمید منم شک کردم. :n09: اگه همین الآن هم سرویساش خوب باشه مطمئنا بعد یه مدت اینم دچار همون چیزی میشه که مخابرات الان شده. به درد نمیخوره پسنقل قول:
مخابرات .... :n35:
دو مگ مخابرات دارم سرعت دانلود 230
حالا هم دانلود شبانه رو برداشتن
یعنی در قرن21 ، در اوج پیشرفت های علمی بقیه کشور ها وضع ما اینه ؟:| :n03:
یدونه اینترنت خوب تو کشور پیدا نمیشه
من هرشب با 10 مخابرات شبی 18 الی 20 گیگ دانلود میکردم:n03: به ایندی من نینیم:n13:
پروندن مشتریاش :n17:نقل قول:
دوستان در مورد این بسته چندتا سوال داشتم از حضورتون:[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1- آیا با خرید این بسته میشه مثلا 24 گیگ حجم اضافه خریداری کرد تا کلا حجم بشه 36=24+12 ؟؟؟
2- این حجم اضافی خریداری شده برای کل دوره 12 ماهه قابل استفاده خواهد بود؟
3- حجم اضافه از کجا باید خریداری بشه از سایت خود گیلتک یا اسیاتک (1544.ir)؟
4- سرعت شبانه چند خواهد بود اگه لطف کنین دقیق بگین ممنون میشم هم قبل از اتمام 88 گیگ حداقل ترافیک قابل تبادل و هم بعد از اون.
چرا به مکس نت و آسیا تک زنگ زدم هیچ کدوم جواب ندادن!!!!؟؟؟؟؟
ویرایش : لایزر تو ارومیه نماینده نداره؟ قدیما شانت بود. الان دیگه نمیدونم
سلام
خب پس با این اوصاف باید از مخابرات هم تخلیه کنیم
اینترنتی که دانلود رایگان نداشته باشه، هیچ ارزشی نداره
قیمت هر گیگ 4 هزار تومن
انگار دارن برا مردم خون میفروشن!!
خدافظ مخابرات
زنگ زدم به 2020
دانلود شبانه از ساعت 1 تا 7 هست
و دیگه کاملا رایگان نیست
50 درصد هست
مثلا اگه یه فایل 2 گیگ رو دانلود بکنین 1 گیگ از حجم خودمون کم میشه و 1 گیگ رایگان هست
مخابرات از همه دست و دلبازتر بود
اگه دانلود رایگان شبانه رو برداشته احتمال میدم شرکت های دیگه هم به مرور زمان بر میدارن
با این حال لطفا شرکت هایی که دانلود شبانه رایگان دارن رو معرفی بکنین
اگه گیگ بالا بخرید به ۱۹۰۰ هم کاهش پیدا میکنه.نقل قول:
Sent from my SM-T700 using Tapatalk
بالاخره کدوم ISP ؟؟ دانلود رایگان شبانه داشته باشه و سرعت دانلود شبانش هم افت نکنه ، از ساعت 1 هم شروع بشه یعنی هر چه زودتر باشه بهتر ( از لحاظ قیمت هم مهم نیست ، کیفیت مهمه )
دوستان میشه راهنمایی فرمایید ؟ مرسی
اگه دنبال کیفیت هستی و شبانت میخای با 3 تومن اضافی هر ماه از ساعت 12 تا 6 باشه میتونی از ماکسنت سرویس بگیری شب و روز سرعتش یکیه و برابر همون چیزی که خودش میگه مثلا ا مگ سرعتش 120-130 میشه. ولی در عوض ماکسنت پول نگهداری هر ماه ازت میگیره که حرومه به نظر من همه شرکتای دیگه خودشون میدن در ضمن مبلغ 9500 راه اندازی هم اجباریه یه جورایی کلا خیلی گرون میده. سرویساشم حداقل سه ماهه هستن.نقل قول:
اگه از اسیاتک میخاین سرویس بگیرین این بسته از گیلتک-نمایندگی رسمی اسیاتک خیلی خیلی به صرفه در میاد.
دوستان در مورد این سوالا هم اگه میدونیین جواب بدین اینو بگیریم یه سال فول اینترنت داشته باشیم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یا
1- آیا با خرید این بسته میشه مثلا 24 گیگ حجم اضافه خریداری کرد تا کلا حجم بشه 36=24+12 ؟؟؟
2- این حجم اضافی خریداری شده برای کل دوره 12 ماهه قابل استفاده خواهد بود؟
3- حجم اضافه از کجا باید خریداری بشه از سایت خود گیلتک یا اسیاتک (1544.ir)؟
4- سرعت شبانه چند خواهد بود اگه لطف کنین دقیق بگین ممنون میشم هم قبل از اتمام 88 گیگ حداقل ترافیک قابل تبادل و هم بعد از اون.
وبسایتش laser.ir هست که خیلی ناقص و نصفه نیمه هست نه تعرفه و خدماتش معلومه نه تتنوع سرویسهاش. یادم میاد بهترین سرویسشون با سرعت up to 8 مگ بود و شبانه رایگان هم داشت و الان دیگه نمیدونم چه خبره.نقل قول:
عزیز چند صفحه قبل رو بخونید زیاد در مورد این موضوع گند زدن مخابرات و انتخاب یه isp بهتر بحث شد ، مخابرات به زیرساخت بدهی داره و باهم درگیر هستن و زیرساخت بنا به گفته ی خودشون به علت حمایت از مردم و جلوگیری از ارائه ی اینترنت بی کبفبت توسط مخابرات فروش پهنای باند به مخابرات رو متوقف کرده ، بخاطر همین شبانه رایگان مخابرات حذف شده. لینک خبرهاش تو صفحات قبل هست. شرکتها و isp های دیگه با زیرساخت درگیر نیستن و دلیلی نداره اونا هم مثل مخابرات شبانه رو حذف کنن. البته شرکتهایی مثل ترکانت که تو قراردادشون تعهدی نسبت به ارائه سرویس شبانه رایگان ندارن هر لحظه ممکنه این سرویس رو حذف کنن.نقل قول:
ترکانت بخواد همچین کاری کنه همون چند تا مشترکی هم که داره از دست میده. هرچند همین الانشم ظاهرا شبانه بدرد بخوری نداره و برای تبلیغ هست بیشتر. همین وضعیتو با کمی شرایط بهتر آنااینترنت هم داره. کلا اینجا بخاطر نبود جو رقابتی عملا هیچکدوم از شرکتها سرویس خوبی ارائه نمیدن و درهر شرایطی انتخاب isp بین بد و بدتر هستنقل قول:
اینم یه گونشه :n08:
اقا یکی پرسو جو کنه تو ارومیه نمایندگی اسیاتک کیا هستن این سرویسا رو ارایه میدن یا نه خیلی خیلی به صرفه ان.
یا[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من دو تا خط دارم
تصمیم گرفتم رو خط دومم همه رو امتحان کنم ببینم کدومشون بهتره و به درد بخور تر
فعلا پارس آنلاین رو به عنوان سرویس اصلی نگه میدارم و رو خط دوم به نوبت ISP ها رو امتحان میکنم تا ببینم چی به چیه و کدومشون بهتره
دوستان چطوری میشه خط من فیبر نوریه ولی همسایه روبرومون از پارس آنلاین نت داره؟مگه کل محله فیبر نوری نمیشه؟
داداشه فقط تست مست کردی مارو بی خبر نزاری ها قربونتنقل قول:
من چندماه پیش به فامیلمون که تو مخابراته گفتم مال ما فیبره یا نه گفت بهت خبر میدم پس فرداش زنگ زد گفت آره فیبره مخابراتم که اون بلارو آورد سرمون خیلی ناراحت شدم گفتم شرکت دیگه هم خدمات نمیده ولی وقتی زنگ زدم 2020 گفتن خططون مسیه اونم از نوع لیونلش :n19: نمیدونی اون لحظه میخاستم زنگ بزنم فامیلمونو .... میدونم اصلا تحقیق هم نکرده شانسی گفت.نقل قول:
الآن مسئله شماست حتما زنگ بزنین یا حتی برین مخابرات ازشون بپرسین. تو سایت شرکتا شمارتونو میزنین میگه پشتیبانی میشه یا نه؟
اول رو کدومشون برم؟نقل قول:
داداشه فقط تست مست کردی مارو بی خبر نزاری ها قربونت
برو رو شاتل
دوسان کسی از صبانت سرویس داره یا داشته چطوره؟
صبانت طرح منصفانه داره بری گرفتار میشی.نقل قول:
اول از ترکانت شروع کن بعد اسیاتک بعد ماکسنت احتمالا تو همون اسیاتک بمونی اون 10 مگ سرعتو بگیری با 6 گیگ ترافیک و البته ترافیک اضافی خیلی به صرفست.نقل قول:
نظرتون چیه تقسیم بشیم و هر کس یه آی اس پی رو تست بکنه؟
این طوری خیلی سریع متوجه میشیم که کدوم یکی بهتره
لطفا ای اس پی ها رو لیست بکنین (نام - آدرس - تلفن - وبسایت)
بعد هر کس یکیش رو انتخاب بکنه
خیلی خوبه زودتر به نتیجه میرسیم من فردا عازم سفرم شنبه یکشنبه برگشتم یک راست میرم تخلیه از اونجا هم برج شمس (نمایندگی ماکسنت و اسیاتک) یه سروگوشی آب بدم ببینم چی به چیه خبرتون میکنم.نقل قول:
خیلی خوبه زودتر به نتیجه میرسیم من فردا عازم سفرم شنبه یکشنبه برگشتم یک راست میرم تخلیه از اونجا هم برج شمس (نمایندگی ماکسنت و اسیاتک) یه سروگوشی آب بدم ببینم چی به چیه خبرتون میکنم.نقل قول:
گیگ بالا پول بالا هم میخوادنقل قول:
با این کیفیت و قطعی های مکرر در این 2 هفته حتی اونم زیاده
واقعا اینترنت ایران یکی از مزخرفترین و گرانترین اینترهای جهانه
با اون رتبه ی مزخرفش
اقا چه وضعشه ، انتظار میرفت سرویس شبانه حذف بشه سرعت تو شب مثه روز بشه حداقل ، نه تنها اینطور نیست بلکه سرعت افتضاح هم شده ، سرعت 10 مگ دارم نهایت با 300 میتونم دانلود کنم . داون استریم خطم رو نگاه کردم داخل مودم دیدم 10240 قبلی الان روی 3070 بسته شده !!! چند باری روشن و خاموش کردم باز افاقه ای نکرد :n21: دو شبه که اینطوری شده .
خسته شدیم به خدا ، فردا 200 درصد مخابرات رو تخلیه میکنم و ماکس نت یا آسیاتک میگیرم . البته نیازی به نخلیه و مراجعه حضوری هم نیست . هر کدوم از ای اس پی ها که بری و ثبت نام کنی خودشون خط رو تخلیه و سرویس خودشون رو ارائه میدن . درسته ؟
راستی یه اتفاقی هم واسه من از وقتی که دانلود شبانه نیم بها شده افتاده به این صورت که وقتی اتصالم قبل ساعت 1 انجام بگیره با ورود به ساعات شبانه اینترنت وصل هست و دانلود هم میشه ولی وقتی یعد ساعت 1 مودم رو خاموش و روشن کنم یکبار دیگه اتصال برقرار نمیشه و اینترنت نیست . یا مثلا اگر بعد ساعت 1 شب برای اولین بار مودم رو روشن کنم دیگه شبش اینترنت ندارم . البته در حالت PPPoE به این صورته ولی وقتی حالت بریج تنظیم میکنم هیچ مشکلی نداره !
شما این مشکل رو ندارید ؟ مودم رو تو ساعت رایگان خاموش کنین بعد روشن کنین ببینید اینترنت وصل میشه ؟
منم 1مگ دارم ولی سرعت تو شبا از 50-60 بالا نمیره. مرد دیگه این مخابرات عوض اینکه روز به روز پیشرفت کنیم دارم پسرفت میکنیم واقعا آدم احساس حقارت بهش دست میده الآن یه نوجوون امریکایی نشسته خونش هر ساعتی بخاد میره هر کاری با سرعت تمام تو اینترنت انجام میده ما باید خودکشی کنیم تا بتونیم یه کار کوچیک انجام بدیم والا من دیگه اعصابم داغون شده بزار روز آخر تخلیه یه کاری بکنم نصف مخابراتی ها اینترنتشون به هم بخوره.نقل قول:
شما ببین میتونی از اسیاتک سرویس 10 مگ یکساله با حجم 6 گیگ و شبانه رایگان 4-10 بگیری؟ قیمتش با مالیات حدود 131 تومنه تو 1544.ir هم هست ولی هنگام خرید تو لیست نیست. با خرید حجم اضافی قیمت خیلی خیلی به صرفه درمیاد.
سلامنقل قول:
شما خودت یا فردی رو میشناسی با حداکثر قدرت دانلود کنه در ساعات رایگان به طور مداوم مثلا 6 ماه با اعمال محدودیت احتمالی شبی چند گیگ میشه یا گیگی چند در میادش از آسیا تک؟
تا اونجایی که من میدونم تا 88 گیگ سرعت خوب میشه ولی بعد از 88 گیگ احتمال داره بیاد پایین در اون صورت هم با توجه به ضریب اشتراک 1 به 8 نباید از 150 پایینتر بیاد اگه بیاد میتونی شکایت کنی باید بررسی کنن اگه میخای شبا زیاد دانلود کنی باید همینو با 180 تومن بگیری فک کنم.نقل قول:
اعصابم خورد شد:n34:
برای تخلیه باید حضوری رفت یا با 2020 تماس گرفت.؟؟؟
حضوری باید رفت ولی هر کی میخاد تخلیه کنه بره یه چندتا خطو گره پیچ بزنه شاید یکم اذیت بشن کابراش بپرن.نقل قول:
مرسینقل قول:
می خواستم ببینم ماهی حدودا 350 گیگ رایگان میدونی چند در میاد در ماه؟
منظورتو واضح بگونقل قول: