طرح ضيافت معادل 4 واحد گروه معارف به حساب مياد و جداي از ترم تابستون محسوب ميشه.نقل قول:
Printable View
طرح ضيافت معادل 4 واحد گروه معارف به حساب مياد و جداي از ترم تابستون محسوب ميشه.نقل قول:
نه همون طور كه جناب vanish اشاره كردن فقط كافيه معدل كل بالاي 12 باشه.نقل قول:
نقل قول:نقل قول:نقل قول:
خب ، منم پیگیری کردم و جواب درست ، همونی بود که دوستان گفتن : اگر ترم اخر باشید و معدل کل هم بالای ۱۲ باشد بله می تواتید
خیلی ممنوننقل قول:
به غیر از بند ج راه دیگه نداره تغییر رشته بدم؟؟ چون اینجوری باید یک سال دیگه صبر کنم
نقل قول:با سلام
قوانین و ضوابط و شرایط تغییر رشته در دانشگاه پيام نور
دانشجويان طرح تجميع جهت تغيير رشته بايد به نكات زير توجه كنند :
ماده ٤٨ آيين نامه آموزشي :دانشجو در طول تحصيل در مقطع كارداني و كارشناسي مي تواند، با داشتن شرايط زير و موافقت شوراي آموزشي مركز از يك رشته تحصيلي به رشته تحصيلي ديگر در همان گروه آزمايشي و در همان مركز تغيير رشته دهد:
١_ داراي شرايط بندهاي ١ ، 2 ، 3 ، 4 وتبصره ١ ماده ٣٧ باشد.
ماده ٣٧ : انتقال دانشجو به مراكز دانشگاه منوط به شرايط زير است:
١_ دانشجو شرايط ادامه تحصيل در مركز يا دانشگاه مبدا را داشته باشد.
٢_ دانشجو حداقل ٢٤ واحد درسي را در مركز يا دانشگاه مبدا با موفقيت گذرانده باشد.
٣_ ميانگين كل دانشجو حداقل ١٢ باشد.
٤_ نمره آزمون ورودي دانشجو از نمره آزمون پايين ترين فرد پذيرفته شده در همان رشته تحصيلي و در همان سال در مركز مقصد در سهميه مربوط كمتر نباشد . با انتقال دانشجو از مراكز دانشگاه به مراكز رديف بالاتر جدول رديف بندي مراكز دانشگاه، مركز مقصد موافق باشد.
تبصره ١: دانشجويان رشته هاي تحصيلي علوم تجربي با ميانگين كل حداقل ١٥ و دانشجويان رشته هاي تحصيلي علوم انساني با ميانگين كل حداقل ١٦ از داشتن شرط موضوع بند ٤ معاف مي باشند . اين معافيت مشروط بر گذراندن حداقل ١٢ واحد درسي غير عمومي است.)
٢_ با توجه به حداكثر مدت مجاز تحصيل پس از تطبيق درس ها و پذيرفتن واحدهاي درسي گذرانده شده طبق مفاد فصل يازدهم آيين نامه آموزشي ، امكان گذراندن واحدهاي درسي مورد نياز در رشته تحصيلي جديد را داشته باشد.
تبصره ١: تغيير رشته دانشجوياني كه به دستگاههاي اجرايي خاص تعهد دارند، با رعايت كليه شرايط اين ماده و اعلام موافقت دستگاه اجرايي ذيربط امكان پذير است.
تبصره ٢: تغيير رشته به رشته هاي تحصيلي كه در ضوابط گزينش آن ها شرايط خاص پيش بيني شده، اضافه بر رعايت كليه شرايط اين ماده موكول به احراز شرايط مربوط نيز مي باشد.
تبصره ٣: دانشجوي پذيرفته شده از طريق دوره هاي فراگير، اضافه بر رعايت كليه شرايط اين ماده به استثناي بندهاي ٢ ، ٣ و ٤ ماده ٣٧ ، بايد درس هاي مرتبط با رشته تحصيلي مورد تقاضا در دوره دانشپذيري مربوط را ، با نمر ه حداقل ١٢ در يك نيمسال تحصيلي بگذراند .
دانشجوي پذيرفته شده از طريق آزمون سراسري، در صورتي كه متقاضي تغيير رشته حتي اگر همراه با تغيير گروه آزمايشي باشد، نيز مي تواند از مزاياي اين تبصره استفاده كند. مفاد اين تبصره شامل رشته هاي تحصيلي است كه نيمسال دانشپذيري داشته اند يا دارند.
تبصره ٤: دانشجو در هر يك از مقاطع تحصيلي، تنها يك بار مي تواند تغيير رشته دهد.
ماده ٤٩ : تغيير رشته در مقاطع تحصيلي هم سطح، يا از مقطع بالاتر (كارشناسي) به مقطع پايين تر (كارداني)، امكان پذير است.
ماده ٥٠ : درصورت موافقت با تقاضاي تغيير رشته، دانشجو موظف است در اولين فرصت در رشته جديد ثبت نام كند و پس ازثبت نام، دانشجو حق بازگشت به رشته تحصيلي قبلي را ندارد.
تبصره: اقدام نكردن دانشجو به ثبت نام در رشته تحصيلي جديد در وقت معين به منزله انصراف از تغيير رشته تلقي مي شود.
ماده ٥١ : تغيير رشته همزمان با انتقال، مشروط به آن است كه دانشجو شرايط انتقال و تغيير رشته را با هم داشته باشد.
تغيير رشته الزامي:
ماده ٥٢ : چنانچه دانشجو به تشخيص كميسيون موارد خاص دانشگاه در دوران تحصيل، دچار بيماري يا سانحه اي گردد كه توانايي ادامه تحصيل در آن رشته تحصيلي و يا امكان بهره گيري از كارآيي حاصل از آن را طبق جداول نقص عضو از دست بدهد، مي تواند با رعايت ساير مقررات به رشته تحصيلي ديگري متناسب با رشته تحصيلي خود در همان گروه آزمايشي كه از لحاظ نمره آزمون ورودي نزديكترين نمره را دارد، تغيير رشته دهد. در اين حال دانشجو از رعايت شرايط بندهاي ٢، ٣، و ٤ ماده ٣٧ معاف مي باشد.
تبصره: در مواردي كه دانشجو به دلايل نقص عضو و بيماري، توانايي ادامه تحصيل در هيچ يك از رشته هاي تحصيلي گروه آزمايشي مربوط را نداشته باشد، كميسيون موارد خاص دانشگاه پس از بررسي كامل مسأله، نسبت به تغيير رشته دانشجو به رشته اي در گروه آزمايشي ديگر تصميم مي گيرد.
ماده ٥٣ : متقاضي تغيير رشته بايد درخواست خود را همراه مدارك لازم، حداقل شش هفته پيش از شروع نيمسال تحصيلي به ديگر دانشگاه و مركز محل تحصيل خود تسليم كند.
ماده ٥٤ : در تغيير رشته كه همراه با تغي ير مقطع تحصيلي از كارشناسي به كارداني است، حداكثر مدت مجاز تحصيل بر مبناي دوره كارداني محاسبه مي شود.
شرایط و ضوابط آزمون تغییر رشته از طریق بند ج:
1- ثبت نام دانشجویان جهت آزمون تغییر رشته در اردیبهشت هر سال صورت می گیرد.
2- آزمون در شهریور ماه همزمان با آزمون ترم تابستان برگزار خواهد شد و منبع آزمون همانند منابع درسی پایان نیمسال دوم می باشد.
3-متقاضیان تغییر رشته از طریق بند ج مطابق دفترچه نوبت نوزدهم راهنمایی پذیرش دوره های فراگیر فقط می توانند در رشته مرکز های اعلام شده در دفترچه فوق الذکر نسبت به ثبت نام خود اقدام نمایند.
4- هر دانشجو می تواند واحد های اختصاصی رشته تحصیلی مورد درخواست خود را مازاد برسقف رشته تحصیلی قبلی خود انتخاب و یا از رشته قبلی مرخصی اخذ نماید.
5-تغییر رشته از طریق بند ج فقط در رشته هایی مجاز است که از طریق دوره های فراگیر اراده شده باشد.
6- دانشجویان متقاضی تغییر رشته توام با انتقال علاوه بر احراز شرایط تغییر رشته (کسب نمره 10 در هر درس و میانگین 12) باید شرایط انتقال را نیز احراز نمایند(انتقال به مرکز تهران مقدور نیست)
7- برای شرکت در آزمون تغییر رشته از طریق بند ج گذراندن یک ترم کفایت می کند و نیازی به گذراندن 24 واحد نسیت ولی در صورت تقاضای انتقال گذراندن 24 واحد با میانگین 12 الزامی است.
8- دانشجویان پذیرفته شده از طریق دوره های فراگیر پس از کسب نمره قبولی در دروس دانشپذیری مجاز به شرکت در این آزمون می باشند.
9- دانشجویان طرح چند بخشی (طرح تجمیع، تابان) که متقاضی تغییر رشته در داخل گروه (بخش) می باشند نیازی به شرکت در آزمون مذکور ندارند و طبق مقررات می توانند در پایان نیمسال چهارم تقاضای تغییر رشته نمایند.
10- دانشجویان طرح چند بخشی (طرح تجمیع،تابان) می توانند کلیه رشته های طرح چند بخشی (تجمیع، تابان) را مطابق دفترچه نوبت نوزدهم انتخاب نمایند ولیکن انتخاب رشته های فراگیر غیر چند بخشی برای ایشان امکان پذیر تمی باشد.
11- دانشجویان عادی دانشگاه در صورت تمایل می توانند تقاضای تغییر رشته به رشته های طرح چند بخشی (تجمیع، تابان) را نمایند.
12- دانشجویان طرح چند بخشی حق خروج از طرح فوق را ندارند و صرفا در قالب طرح چند بخشی می توانند متقاضی تغییر رشته و انتقال تمایند.
13- دانشجویان آزمون محور و دانشستان فقط در قالب رشته های موجود و در داخل همان سیستم آموزشی می توانند متقاضی تغییر رشته باشند و نمی توانند به دیگر دوره های آموزشی دانشگاه منتقل شوند.
دانشجویان متقاضی تغییر رشتع بند ج بایستی حداکثر تا 31 اردیبهشت ماه با مراجعه به کارشناس رشته خود و تکمیل فرم درخواست تغییر رشته بند ج و همچنین برگ انتخاب واحد دستی و پرداخت شهریه به ازاء هر واحد اخذ شده ،ثبت نام نمایند.
تغيير رشته طرح تجميع :
1- تغيير رشته در طرح تجميع چنانچه در همان گروه (بخش) باشد نيازي به تغيير رشته نمي باشد و نامبرده در پايان ترم چهارم مي تواند يكي از رشته هاي گروه را انتخاب نمايد ولي چنانچه متقاضي تغيير رشته به گروه ديگيري باشد مانند روال عادي تغيير رشته اقدام گردد (تغيير رشته به خارج از طرح تجميع امكان پذير نيست ).
2- تغيير رشته دانشجويان در گروه هاي ديگر ، از طريق بند ج و فقط در طرح تجميع بلامانه است .
بازم ممنون
الان یعنی من اگر بخوام توی گروه خودم (علوم انسانی) تغییر رشته بدم نیازی به آزمون بند ج نیست؟؟
ولی مثلا اگر بخوام برم به گروه ریاضی باید توی آزمون شرکت کنم درسته؟
من ورودی سراسری 91 هستم. نمیدونم این طرح تجمیع یعنی چی؟؟
نقل قول:
دانشگاه پیام نور دو نوع نظام آموزشی دارد : 1-نظام سنتی 2-نظام چند بخشی
ما در نظام چند بخشی مشغول به تحصیل هستیم که از اون به طرح تابان (چند بخشی) تعبیر میشه.البته طرح تجمیع هم گفته میشه.
سنتی از سال 86 به بعد جمع شد!! اگر ورودی بالای 86 هستین یعنی سنتی نیستین./
سلام میخواستم بدونم برای ترم تابستانی میشه علاوه بر 6 واحدکه برمیداریم درس اختیاری هم برداشت؟
نقل قول:
فرقی نمیکنه چه درسی برمیداری ... به اندازه 6 واحدی که در ترم تابستان ارائه میدن میتونی درسها رو با رعایت پیش نیاز برداری ... حالا میخواد اختیاری باشه - اصلی یا تخصصی باشه یا معارف - عمومی
ویرایش:n16:نقل قول:
رییس سازمان سنجش تكذيب كرد/
خبر حذف آزمون در تمام رشته های کارشناسی پیام نور تکذیب شد !!
پایگاه خبری دانشجویان پیام نور ” PNUNA.COM ” : رییس سازمان سنجش آموزش کشور در واکنش به اعلام خبر حذف کنکور از تمام رشته محل های مقطع کارشناسی دانشگاه پیام نور، اظهار داشت: این موضوع صحت ندارد و هیچ دانشگاهی بدون توجه به میزان رقابت داوطلبان نمی تواند آزمون را در تمام رشته های خود حذف کند.
به گزارش پایگاه خبری دانشجویان پیام نور (پیام نورنا) : ابراهیم خدایی ، رییس سازمان سنجش آموزش کشور گفت: تصمیم برای اینکه پذیرش دانشجو در چه رشته هایی از کنکور به شیوه با آزمون و در چه رشته هایی با احتساب سوابق تحصیلی (بدون آزمون) باشد براساس میزان رقابت داوطلبان صورت می گیرد.
وی با یادآوری اینکه پذیرش دانشجو در ۱۰ هزار کد رشته محل دانشگاهی در مقطع کارشناسی از سال گذشته به صورت بدون کنکور اعلام شده است، افزود: در دی ماه سال ۹۱ اعلام کردیم که پذیرش دانشجوی کارشناسی برای ۱۰ هزار کدرشته محل از دانشگاه پیام نور، آزاد اسلامی و موسسات آموزش عالی غیرانتفاعی و غیردولتی براساس سوابق تحصیلی انجام می گیرد که متقاضیان واجد شرایط از نیمسال دوم تحصیلی ۹۲-۱۳۹۱ (ترم بهمن ۹۱) مشغول به تحصیل شدند.
خدایی تصریح کرد: امسال هم پذیرش دانشجو به شیوه بدون آزمون (با احتساب سوابق تحصیلی) برای همان ۱۰ هزار کدرشته محل قبلی صورت می گیرد و هیچ تغییری در آن نخواهیم داشت.
رییس سازمان سنجش آموزش کشور برخی اظهارات مبنی بر حذف کنکور از تمام رشته محل های مقطع کارشناسی پیام نور را رد کرد و گفت: مسوولان پیام نور احتمالا می خواستند آمادگی خود را برای حذف کنکور کارشناسی در این دانشگاه بیان کنند که این موضوع، جای قدردانی دارد اما به معنای عملی شدن آن برای سال تحصیلی پیش رو نیست و آنها نمی توانند بدون توجه به رقابت داوطلبان، نسبت به حذف آزمون از تمام رشته محل های خود اقدام کنند.
مسوولان پیام نور طی چند روز گذشته اعلام کردند که دانشجویان مقطع کارشناسی برای سال تحصیلی ۹۳-۱۳۹۲ را بدون آزمون و با توجه به سوابق تحصیلی داوطلبان پذیرش خواهند کرد و حتی در دوره های فراگیر خود نیز پذیرش مقطع کارشناسی نخواهند داشت.
کسی تونسته تو طرح ضیافت ثبت نام کنه؟
من از 10 این ماه هر چی میزنم دانشگاه محل تحصیل رو باز نمیکنه از دانشگاه هم که پرسیدم گفتن ما خبر نداریم و احتمالا 20 این ماه جلوش باز بشه
خدایی دانشگاهی بی خود تر سایتی چرت تر و سیستم تحصیلی مزخرف تر از پیام نور ندیدم
نقل قول:
برای ثبت نام در طرح ضیافت ، به دفاتر نهاد رهبری در دانشگاه یا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آدرس مراجعه کنید .
من 1.30 نمره از ه درسم اگه بگیرم مشروط نمیشم :(
هیچ کودوم از استادام هم که ماشالله اصن ایمیل جواب نمیدن
چیکار کنم ؟ میشه کاری کرد ؟ :(
سلام
این معرفی به استاد چطوری هست؟
مثلا من ترم بعد میتونم معرف بگیرم یا فقط تو ترم تابستانی معرفی میدن و اصلا کدوم درس ها رو معرف میدن؟
ممنون از پاسختون:n16:
از سه شنبه افتادم دنبال شکایت به نمره تشریحی ولی تا به الان به هیچ نتیجه ای نرسیدم :n03: استاد بی چشم و رو هم رفته مسافرت پاسخ نامه های تشریحی رو هم به آموزش تحویل نداده ! نمیدونم چنین اجازه ای داره یا نه ؟
از این پیام نور دانشگاه بی در و پیکر تر من تو عمرم ندیدم کلا برای کسی اهمیتی نداره اونی هم که دل میسوزونه کاره ای نیست که بتونه کاری انجام بده رئیس دانشگاه هم که ماشالله ... چیزی نگم بهتره :n27: خلاصه به احتمال زیاد من این درس رو به خاطر هیچ و پوچ افتادم :n03:
محسن جون ( آقا محسن بودی دیگه نه ؟ ) من درکت میکنم میدونم چه حسی داری :n03: ... این ترم یکی از بچه ها رسما یه درسی رو میفتاد ولی چون استاد آشنای عموش بود بهش 3.5 نمره توی تشریحی داده بود ... 3.5 نمره یعنی 2 تا سوال کامل + نصف یک سوال ... که طرف میگفت فقط فرمول پر کرده ... با فرمول میشه 3.5 نمره گرفت ؟؟؟ ... حالا منی که مطمئن بودم نمره ام میشه 2.80 داده 2 ... اونی که مطمئن نبوده حتی 1 میشه داده بهش 2.40نقل قول:
( فکر کنم سر کلاس یکم سوزندمش و زیاد با دخترها شوخی میکرد و من هم توی کلاس جدی بودم و نمیخندیدم، بدش اومده ... از قیافه اش معلوم بود کلا ... سیگنال رو دریافت میکردم )
یک استاد کاملا بی سواد بود و حالا ادعا هم داشت ... از 8 فصل هم 2 فصل بهمون درس داد
خدا از حق خودش میگذره ولی از حق الناس نمیگذره ( من به این جمله شک ندارم )
15 تیر هم تموم شد ولی نمره یکی از درسها رو هنوز تایید نکردن. چی کار میشه کرد؟؟
از شما که خوبه . از منو فقط سه واحدشو تایید کردند!
کوروش ــمنقل قول:
اگه واقعا با نمره کم می افتادم مشکلی نبود فقط قضیه سر اینه که من نمره قبولی میگیرم و نمره ام رو بهم نمیدن ! خیلی حس بدی ــه
آخه اگه همین بود باز یه چیزی : این ترم یه درس 2 واحدی اختیاری هم برداشته بودم که اصلا براش امتحان ترمی در نظر نگرفتن بعدا مشخص شد که نمره با استاده در حالی که تو فایل ارائه دروس اسم کتاب و نوع آزمون ( تشریحی ) رو نوشته بود خلاصه رفتم پیش استاد و بهم گفت یه مقاله ای چیزی بنویسم نمره رو بر اساس اون بده منم نوشتم و تحویلش دادم ولی هنوز که هنوزه نمره ام رو نداده ! فقط تو بخش میان ترم برام 6 وارد کرده اصلا نمیدونم قضیه اش چیه :n03: از هر کی هم سراغش رو میگیرم میگن ندیدیمش . کلا پیام نور ما بی در و پیکر شده :n27: خدا ازشون نگذره که این قدر اذیتمون میکنن
از جمع 5 تا درس تا به الان هم هیچ کدوم رو تایید نکردن
به استاد زنگ زدم امروز گفتم امکانش هست نمره ی کامل کلاسی رو بهم بدید ؟ گفت اگر سایت رو باز کردن ، میده .
نمره 6 میان ترم رو گفت که اگه سایت باز بشه ( همون طور که بعضی وقتا باز می کنن ) میده بهم .
به نظر شما باز می کنن قسمت نمرات رو دوباره [ سه باره ! ] ؟
من هنوز 20 واحدم تایید نشدن :دی
امروز دانشگاه بودم یه حرف هایی شنیدم در مورد این که این ترم برای ترم تابستانی میخوان 4 واحد بدن راسته؟
یه چیز دیگه گفتن که با گفته های شما نمیخوند از کارمند های دانشگاه میگفتن تو جمع زدن معدل کل اون زمانی که میخوای کارنامه بگیری نمره های زیر 10 رو حساب نمی کنن به این که نمره قبولی که باید تو اون درس بگیری 14 باشه اشاره نکرد من هم فرصت نشد ازش بپرسم همچین چیزی امکان داره؟
من با یکی از استاد ها حرف زدم گفت اگه جلو سایت باز شد 1 نمره بهت میدم نمونی تو درسم گفتم من اشنا دارم میگم مال من رو باز کنن
تا شنید اخلاقش برگشت گفت من به خاطر شما نمیتونم سابقه خودم رو خراب کنم بعد بگن فلانی نمره داد گفتم اخه کی میخواد بگه؟هر کاریش کردم قبول نکرد
3 واحد درس رو که پیش نیاز دوتا درس دیگه هست رو موندم
ببخشید آقا کوروش گل :n11: ... الان یادم اومد محسن یکی دیگه از بچه های این تاپیک هست ... شرمنده :n16:نقل قول:
امروز مثلا آخرین مهلت برای تایید نمرات هست ؟
واسه ما هنوز دو تا از درسها نمره تشریحی ـشون نیومده چه برسه به تایید شدن
تا امشب سعی میکنم به سوالات ج بدم ... شرمنده . :n16:
شما اگه میتونید به مرکزتون مراجعه کنید و با یکی از استادا که میدونی زیاد مغرور نیست و با بچه ها خوبه ، صحبت کنید تا 1.5 نمره بهتون اضافه کنه !!!!نقل قول:
با ایمیل و این چیزا معمولا بعیده نتیجه بگیری . سعی کن زودتر اقدام کنی.
معرف به استاد زمانیه که 2 درس برای فارغ التحصیلی داشته باشید . مختص تابستان نیست .نقل قول:
نقل قول:نقل قول:شما کاری نکنید . خودش تایید میشه . کمی صبور باشید ...نقل قول:
نقل قول:
طبق بخشنامه ای که قبلا برای میان ترم اومده بود ، آخرش تاکید کرده بود که میان ترم ها به هیچ عنوان دیگه باز نمیشه!!!!
حالا بقیش با خدا ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
طبق بخشنامه 8 واحد میدن .نقل قول:
زمانیه که ترم قبل 10 گرفته باشی و ترم بعد بتونی با نمره ی بالا پاسش کنی....
ببخشید ندیدم پستتو Nits جاننقل قول:
15ام آخرین مهلت بود
اینا به بخشنامه ی خودشون هم رحم نمیکنن و بهش عمل نمیکنن سر وقت !!!!
طبق بخشنامه 8 واحد میدن .
زمانیه که ترم قبل 10 گرفته باشی و ترم بعد بتونی با نمره ی بالا پاسش کنی....
--------
برای ترم تابستانی میخوان 8 واحد بدن؟؟؟؟
یعنی اگه زیر 10 گرفته باشم و بار دیگه که امتحان میدم و نمره ای که میگیرم زیر 14 باشه اون نمره زیر 10 هم حساب میشه؟
تا جایی که من خبر دارم :نقل قول:
به عنوان مثال : اگه ترم 1 ، درسی رو بیفتی ، ترم 2 اونو با نمره بالای 14 پاس کنی ، نمره ترم 1 در معدل کل محاسبه نمیشه .
ما که همیشه شکیبا بودیم :n09:نقل قول:
شما کاری نکنید . خودش تایید میشه . کمی صبور باشید ...
پایگاه خبری دانشجویان پیام نور ” PNUNA.COM ” : به دلیل تغییر زمان آغاز سال تحصیلی 93-92 از ابتدای مهر به نیمه شهریور ماه زمان انتخاب واحد و امتحانات ترم تابستان 92 دانشگاه پیام نور نیز تغییر یافت.
به گزارش پایگاه خبری دانشجویان پیام نور ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) : دکتر ناجی، مدیر امور برنامه ریزی آموزشی دانشگاه پیام نور گفت: به دلیل تغییر زمان شروع سال تحصیلی ۹۳-۹۲ از مهر ماه به نیمه شهریور و همچنین با توجه به تقویم اعلام شده از وزارت علوم و تحقیقات و فناوری دانشگاه موظف است ترم تابستان را زودتر از زمان اعلام شده در خ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رهای قبل اعلام کند.
وی گفت: بر این اساس آغاز انتخاب واحد ترم تابستان ۹۲ دانشگاه پیام نور از تاریخ ۲۹ تیر ماه به ۲6 تیر ماه خواهد بود و تا 5 مرداد ادامه خواهد داشت.
تاریخ ثبت نام و انتخاب واحد جدید ترم تابستان ۹۲ پیام نور
۲6 تیرماه ۹۲ لغایت 5 مرداد ۹۲
وی افزود: همچنین امتحانات پایان ترم تابستانی دانشجویان دانشگاه پیام نور نیز به جای ۲ تا ۱۰ شهریور به ۲۷ مرداد تا ۵ شهریور ماه تغییر یافته است.
تاریخ امتحانات جدید ترم تابستان ۹۲ دانشگاه پیام نوردرخواست مهمانی دانشجویان باید پس از کسب تایید از مرکز مبدا و مقصد، در بازه زمانی ۱۵ تیرماه الی ۲۵ تیرماه ۹۲ از طریق سیستم گلستان ارائه شود.
۲۷ مرداد ماه ۹۲ لغایت ۵ شهریورماه ۹۲
همچنین زمان دریافت کارت ورود به جلسه آزمون پایان ترم تابستان از تاریخ ۱۷ مردادماه لغایت ۴ شهریورماه می باشد.
حداکثر زمان ارائه تقاضای تجدید نظر در سوالات آزمون نیز تا ۱۷ شهریورماه خواهد بود.
اتفاقا" استاد خوب داشتم این ترم نمره میدهنقل قول:
باهاش صحبت کردم ولی میگه نمره ها قفل شده
چیکار کنم ؟
یکی دیگه از درسا رو تو خود گلستان اعتراض زدم اصلا" استاد ندیده هنوز نمرشم تایید شده تکلیف این چی میشه ؟ :|
شانسه گنده من دارم ؟ :(
یکی یه راهنمایی کنه بلکم بتونم درست کنم نمره رو
میخوامتون :دی :*
چه ما رو بخوای چه نخوای راه نداره ! باید وایستی تا سایت باز بشهنقل قول:
اقا اینی که تو این بخش نامه نوشته حداکثر واحد ترم تابستانی 8 واحد یعنی چی؟
همه میتونن 8 واحد بردارن؟من 2 ترمم مونده . میتونم 8 واحد بردارم؟
اقا فکر نکنید ضریب هوشیم قد جلبکه هاااااا ولی از بس پیام نور حرف زد بعد زیر حرفش زد که دیگه حتی بعضی وقتا شک میکنم که مدرک قراره بهمون بدن یا نه:n02:
میبینی که هر روز بخشنامه داره عوض میشهنقل قول:
همه میتونن 8 واحد وردارن.
تاریخ شروع انتخاب واحد به 22 تیر تغییر پیدا کرد
نکته ی جالبی که تو این بخشنامه جدید 93-92 هست اینه که ، کلاسهای ترم پاییز از 16 شهریور شروع میشه :n23:
از 29 تیر ، به 26 تیر تغییر پیدا کرد.نقل قول:
بله محسن من هستم کسی با من کار داشت؟:n24::n24::n24::n24::n24::n24::n24:نقل قول:
پایگاه خبری دانشجویان پیام نور ” PNUNA.COM ” : تقویم دانشگاهی سال 93-1392 برای کلیه مقاطع تحصیلی کاردانی، کارشناسی(سنتی و طرح تجمیع)، کارشناسی ارشد و دکتری اعلام گردید / تقویم آموزشی در 15 تیرماه 92 بروز شد.
به گزارش پایگاه خبری دانشجویان پیام نور ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) : تقویم دانشگاهی سال تحصیلی ۹۳-۱۳۹۲ برای کلیه دوره های تحصیلی دانشگاه پیام نور به شرح زیر می باشد:
این تقویم به صورت رسمی از طرف سازمان مرکزی دانشگاه پیام نور می باشد
تقویم آموزشی سال تحصیلی ۹۳-۹۲ دانشگاه پیام نور در تاریخ ۱۵ تیرماه ۹۲ به روز شد
امکان داره اصن باز شه ؟ :(نقل قول:
خیلی کم ..نقل قول: