اره ویندوزش ارژیناله!نقل قول:
ریکاوری میگیریم از سیستم که ویندوز مشکل دار شد ویندوزو برش گردونیم به حالت اولش!
اره ویندوزش ارژیناله!نقل قول:
ریکاوری میگیریم از سیستم که ویندوز مشکل دار شد ویندوزو برش گردونیم به حالت اولش!
عزیز دل برادر جوابتو دادم برو بخون بهم بگو چیکار کنم تا انجام بدم!:20:نقل قول:
یه سری لپ تاپها ندارننقل قول:
در کل خوبه بزارید گیم نصب کنم!
رم رو از فروشنده پرسیدم گفت ساپورت نمیکنه بهش جریانو گفتم گفت از بچه های فنی الان برات میپرسم رفت پرسید گفت ساپورت نمیکنه امدم نرم افزارو اجرا کنم نشونش بدم اون صفحه ای که نشون میداد کار نکرد!:20:نقل قول:
بهم فروشنده گفت سوکتش با هم باید فرق کنه!
اوکی :20:نقل قول:
مهرشاد میبینی که رفتی تو کانون توجهات:31:
بی زحمت واسه جواب دادن پست های زیاد بچه ها از multi-Quote استفاده کن تا تعداد پست ها نره بالا و اون پست مظلووووووم ما ( یا بچه ها ) گم نشه اون لا ما ها! :46:
راستی مبارکت باشه عزیز . ایشالا باش بری مکه کربلا :31:
سلام
خرید سری Sony Vaio FW بهتر هست یا HP 1199 ????
آقا مبارکه.
مهرشاد
windows يکم دير بلا نمياد؟
واسه من 2 مين طول ميکشه تقريباً.
ممنون عزیز سعی میکنم!:31:نقل قول:
ممنونم:20:نقل قول:
چون ویستاست اینجوریه فعلا مشغول پارتیشن بندیه!عجب پوستی ازم کند این پارتیشن بندی خیلی طول میکشه
برات تایم میگیرم میگم چقدر زمان میبره:46:
من دستگاه خودمو پیشنهاد میکنم البته اگه گیر بیاری!نقل قول:
خشک سالی شده!:31:
هم بلوری داره هم فول اچ دی هست هم CPU قوی تری داره:20:
FW46GJ مدلشه:20:
من زنگ زدم سوال کردم اونجا که باید میفرستاد گفت صبح یکی داشتیم ایرانرهجو اومده به زور از ما گرفته برده:32:نقل قول:
من هرچی خواستم بگیرم قحطی شد اخه چراااااااااااااا:19::19::19::19::1 9::19::19:
قضیه این پارتی بازی که گفتی همین نبوده؟؟؟؟؟
سلام به همهي دوستاي خوبم ، آقا نظرتون راجع به اين لپ تاپ چيه؟
2.53 GHz Intel® Core™ 2 Duo processor T9400Level 2 cache 6MB/FSB 1066 MHzمشخصات پردازنده(CPU)4096 MB DDR2 / 800 MHz (Up to 8 GB)حافظه(RAM)320 GBهارد ديسك(HDD)Light scribeSuper Multi DVD Writer (+/-R +/-RW)with Double Layer supportدرايو(ODD)13.3” Diagonal WXGA High-DefinitionHP LED BrightView Widescreen Displayاندازه صفحه نمايش(LCD)NVidia GeForce 9300M GS1280 x 800512MB Dedicated Memory(Up to 1790 MB)كارت گرافيكي((VGAداردمودمداردكارت شبكه (LAN)داردشبكه بي سيم (Wireless)داردبلوتوثداردوب كم1.87 KgوزنWindows Vista Home Premium + SP1سيستم عامل3 x USB 2.0 – VGA – IEEE 1394a – Network(RJ45) Modem(RJ11) - MIC – 2 x headphones out– HDMIeSata - AC Adapterپورت ها
با 3dmax و auto cado و... بازيم ميكنم باهاش
البته الان نزديك يك ماه هست كه دارم در مورد خريدم تحقيق مي كنم.اين مودل رو تازه بهش بر خوردم ، نظرم رو جلب كرد.
فكر كنم بين اين مدلا كه قبلا مد نظرم بود بهتر باشه البته نظر شما ها هم خيلي كمك ميكنه
sony fw 390 jch(2.4ghz c2dp8600(3mbcash),ram 4gb , hdd 320 5400 , lcd 16.4 , vga ati 3650 512.......1,170toman
dell studio 1537 ( cpu 2.53 cash 6mb , 4gb ram , hdd 320 , 15.4 led , vga ati 3400 256up1500 , ........ 1,200toman)
hp dv6-1127 ( 2.4 cash 3mb, 4gb ram , hdd 320 , 15.6 lcd , vga ati 4650 1024 up 2300 .......1,200toman)
خوب اگه برای کارای گرافیکی و بازی می خوای 1127 گرافیکش از همه بهتره ولی CPUضعیفتری داره البتهCPU تفاوت چندانی هم نداره و 0.13 زیاد محسوس نیستنقل قول:
من 1127 رو پیشنهاد می کنم
هان!نقل قول:
چه باحال!
پس بگو چرا من نیم ساعت منتظر بودم علت داشت!:31:
من صبح ساعت 9:30 شرکتشون بودم:20:
هم قیمتش خوبه هم دستگاه خیلی خوبیه میبرن دیگه!:10:
شاید نمیدونم والا ممکنه:27:
این پارتیشن بندیش د..س.. میکنه!
یه داریوشو که 90 گیگ گذاشتم میگه این حجم موجود نیست بعد فرمت!
10 مگشو کم کردم ببینم چی میشه این پارتیشن بندی از طریق ویندوز خیلی خوب و راحته ولی خیلی وقت گیره!!!
کلکم گرفت پارتیشن بندیش تموم شد
اقا بجزء افیس و مکافی کدوم از نرم افزارهاش پولی هست؟
الان میرم تو کار نصب بازی
ببخشید ندیده بودم جوابتو . منظورتو نمیفهمم . برنامه رو که لینکشو داده بودم اجرا می کنی . بعد start رو میزنی .( در حالی که هیچ برنامه ای اجرا نباشه ). ببین جلوی relative speed و kilo node per second چه عددایی مینویسه اونارو بگو . ممنون از اینکه وقت میزاری و جواب همه بچه ها رو میدی :20:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
42 ثانیه اهنگ ویندوز به صدا در میاد 50-ثانیه میره داخل ویندوز بعد کلی طول میکشه کل ویندوزو لود کنه کنار ساعت کل نرم افزارهاش بیاد حدود 2:30 ثانیه!
عزیز جان تو usb یه بار چک کردم
2.48
1188
این دو بارم روی هارد بود
4.88
2342
4.86
2332
نرم افزارهای کنار ساعت همش بازه مثل انتی ویروس مکافی و... نرم افزاری خودم اجرا نکردم
در مورد وقت هم خواهش میکنم تو این فروم دوستان خوبم کمکم کردن یه مدل خوبو بخرم منم کمکتون میکنم
فقط کیفیت lcd مونده اونم باید گیم نصب کنم
نقل قول:واسه منم تقريباً همينقدر طول ميکشه ، ممنون بابت وقتی که ميزاری.به اين لينک يه سری بزنی بد نيست.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا اینجا تاپیک مشاورست! اگه سوالی چیزی در مورد هر مدلی از vaio دارید برین به این تاپیککد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=291712&page=33
خواهش میکنمنقل قول:
جریان چیه این درایو های FW490DFB هست؟!!!
مرسی .لطف کردی . اما خیلی عجیبه . احتمالا cpu موقع تست مشغول بوده . چون من با لپتاپ خودم که فقط برنامه های کنار ساعت بازه تست میگیرم .نقل قول:
7.12
3417
بهم میده . انتظار داشتم حدود 5000 تا بده مال شما .ببین processor to use رو 2 بوده موقع تست ؟. من نیاز به لپتاپ با پردازش بالا دارم . باید بیشتر از اینا باشه 2.8 و 6 مگ کشه آخه :41: من امیدوار شده بودم تو این رنج قیمت لپتاپ پردازش خوبی پیدا کردم:41:
دوستان اگه کسی 1199 داره اینو تست کنه.ممنون میشم
کد:http://rapidshare.com/files/262448429/Fritz_Chess_Benchmark.exe
اين نرم افزار ها هم پولی هستن:نقل قول:
Webroot Spy Sweeper
Norton Online backup
آره ، درايور های fw490dfb که معادل آمريکايی fw46gj باشه فکر کنم.
ok الان متوجه شدم ممنوننقل قول:
این دو تا رو هم باید پاک کنم التته اینطوری که بوش میاد باید دو ویندوزه بشم یه سری بازی ها 32 بیت لازم دارم نمونش همین فارکرای 2 که الان تست کردم همه چیزشو گذاشتم های فکر نکنم از این دیگه قوی تر اجرا بشه سیستم گرم شد نه خیلی راحتم اجرا کرد ولی یه سری جاها صداش ایراد پیدا میکرد که به خاطر ویندوزه فردا باید بشینم درایوهاشو دانلود کنم روش xp سرویس پک 3 نصب کنم!
رو دو بود یه بار دیگه تست کردمنقل قول:
نتیحه خیلی بهتر شد مثل اینکه بازی رو نصب کردم از خواب خرگوشی پریده!
تازه فنش یخورده شروع به کار کرد اونم با صدای خیلی کم بعد چند دقیقه خاموش شد حدود 15 مین هم بازی کردم
8.32
3994
آقای مهرشاد مبارکه!
چند گرفتید؟؟؟
یکی به ما هم تبریک بگه دیگه :41::31:
من که گفتم!:31:نقل قول:
ممنون عزیز 1500:20:نقل قول:
نه آخه مهرشاد با این آواتار و امضا می طلبه آدم بش تبریک بگه:10::8::31:نقل قول:
ایران رهجو تو مشهد نمایندگی رسمی داره؟
سلام دوستان نظرتون رو در مورد سونی VGN-TT130N/B
چی هستش ...... از همه نظر سرعت . کارایی . کلا همه چی
در ضمن کارت wlan داره خیلی واسم مهم آخه وایرلس دارم میخام ببینم که سوکت لن داره یا نه
قیمت هم زحمتشو بکشین ممنون.
دوستان بهترین مارک برای هارد خارجی چه مارکیه و با چه مشخصاتی؟
:34:نقل قول:
هه!
:34:
هارد خارجی!
منظورت هارد اکسترناله!
وسترن دیجیتال و سیگیت
پورتشم بستگی به خودت داره مثلا با usb2 خالی باشه یا esata داشته باشه و.....
بین وسترن دیجیتال و سیگیت کدوم بهتره؟
به نظر من وسترن دیجیتال بهترهنقل قول:
من یدونه 3 پورتشو خونه دارم 500 گیگی خیلی خوبه اصلا صدا نداره سرعتشم خوبه:20:
سلام.يك سوال كلي داشتم!
به نطر شما hp dv6 1199 بهتر بگيرم يا sony fw 490 ddb ?موندم بين كيفيت سوني و يا كانفينگ نيبتا بهتره اچ پي؟
يك سوال ديگه هم دارم؟ آيا گرافيك fw 490 ddb full hd هست يا نه ممنون؟
خوب سونی سری TT جزو سری های مدیریتی محسوب میشه و فروش و عرضه اش توی بازار کمه ... من خودم یکی سفارش دادم برای مشتری ولی کلا با لپ تاپ جمع و جور حال نمی کنم چون قدرت و بیس ضعیفی دارهنقل قول:
خوب این سری جزو اولین لپ تاپ های بسیار کوچک جهان هست که بلوری ساپورت هست.
صفحه نمایش اون 11.1 اینچی هست و تکنولوژی XBRITE-DuraView™ ، با اینکه کوچیکه ولی کیفیت فوق العده ای داره (11.1 inch LED screen with XBRITE-DuraView running at 1366 × 768)
رمش 2 گیگ و هادرش 160 و در رنج متوسط هستند
وسائل ارتباطاتی خوبی داره ، طراحی شیک و بسیار مقاوم با بدنه کمپوزیتی فیبر کربنی ... کلا جزو سری ultraportable هست
بسیار سبک
دارای پورت HDMI
خوف ترین استایلش اینه :
1.4GHz Intel SU9400 Core 2 Duo, 4GB of RAM and dual 128GB SSDs in RAID setup
و کارت شبکه هم داره :
ffer:
Sony SONY® VAIO TT Series - Intel® Centrino Technology - Core®2 Duo SU9400 1.40GHz, 2GB DDR3 1066MHz, 160GB 5400RPM Serial ATA HDD 8x DVD Super Multi, 11.1" Clear Bright Wide Screen (LED), Intel GMA 4500MHD Graphics, Wireless 802.11 b/g/n WiFi LAN, TPM Chip LA (VAIO VGN-TT16GN/B)
سلام دوستان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ممنونم از اطلاعات خوبی که ارائه میدید/من میخوام یه لپ تاپ بخرم که سبک و قابل حمل باشه/حدود 11 اینچ/برای کار با نرم افزارهای autocad,photoshop,3dmax,rchicad,حدود قیمت 1200 و مي خوام tabletباشه/نظرتون در مورد hp-pavilian tx 2000چيه؟ميشه لطفا بگيد براي کار با نرم افزار اتوکد و انجام کارماي سنگين بايد چه وي|گي هايي داشته باشه و ايا اين مدل که گفتم براي کارهاي سنگين نقشه کشي مناسب هست يا نه؟دست گلتون درد نکنه
رفقا سلام
یه مشاوره خیلی سریع و عجله ای میخوام
از لب تاب Acer ، مدل 4530 بهتره یا مدل 5738 ؟
بی زحمت تا امروز عصر نظراتتون رو بگید، که باید امشب به فروشنده خبر بدم
بی نهایت سپاسگزارم :11: