سلام داداش تو نمایندگی سایپا دوستم که مکانیکه هرکاری کرد مال یه بنده خدایی مثل مال شما کیپ شده بود باز نشد که نشد اخرش عوضش کرد شما هم عوضش کن قیمتی نداره.:)نقل قول:
Printable View
سلام داداش تو نمایندگی سایپا دوستم که مکانیکه هرکاری کرد مال یه بنده خدایی مثل مال شما کیپ شده بود باز نشد که نشد اخرش عوضش کرد شما هم عوضش کن قیمتی نداره.:)نقل قول:
با سلام وتشکر از شمانقل قول:
مشکل همین جاست، جدا کردن چشمی از روی کاپوتو نمیدونم چجوریه.
سلام دوستان
قفل طرف راننده با ریموت دزد گیر باز وبسته نمیشه، اما درهای دیگه مشکلی ندارد.
سلامنقل قول:
احتمال زیاد محرک درب خراب یا شکست
Sent from my iPhone using Tapatalk
سلام دوستان
پراید 131 مدل 90 دارم،چند روزه چه هوا سرد باشه چه گرم ماشینو که روشن می کنم دور موتور رو 2 میره و پایین نمیاد وقتی حرکت میکنم میاد پایین اما با گرفتن کلاچ برای تعویض دنده باز میره بالا ،اینجوری بگم تو حرکت دور موتور نرماله اما تو حالت خلاص بالاست و اصلا پایین نمیاد ،استپرو هم تمیز کردم با اسپری شستم اما فرقی نکرده ،لطفا راهنماییم کنید.
انجمن تعطیله؟!!!نقل قول:
سلام این ایراد توی پراید اغلب از استپر هست که با توجه به اینکه کلا کیفیت استپرهای پراید جالب نیست زیاد مشکل گاز هرز خوردن پیش میادنقل قول:
برای تست استپر یک راه ساده وجود داره ، سوکتش رو دربیارید و ماشین رو روشن کنید ببینید بازم مشکل پابرجا هست یا خیر ،
با درآورن سوکت چراغ چک روشن میشه که جای نگرانی نیست ، اگر عملکردش عادی شد یعنی ایراد از استپر نیست ومیتونه از باقی سنسورها مثل سنسور میل بادامک و یا سنسور کیلومتر باشه حتی
اما اگر دیدی با درآوردن سوکت استپر ماشین عادی گاز میخوره باید استپر رو تعویض کنید و حتما البته باید دیاگ بزنید بعد از تعویض استپر برای رفع خطایی که در اثر کشیدن سوکت بوجود آمده و رفع سایر خطاهای احتمالی
سلام
بدلیل روشن موندن چراغ صندوق باتری ماشینم خالی شد ،بردم شارژ کردم ،الان باید دیاگ بزنم ؟چون شنیدم اگه باتری بیشتر از 15 دقیقه برق رسانی نکنه حافظه کامپیوتر پاک میشه،صحت داره؟
احتیاج به دیاگ زدن نیستنقل قول:
سلام پراید دارم موتورش بوش استپر ماشینم خراب شده الان تو بازار استپر بوش نیست چیکار کنم آیا برندی هست که بتونم جاش بزارم
سلام موتور ماشین پرایدم بوش استپرش خراب شده الان برند بوش تو بازار نیس الان چکار کنم ؟
من مزدا cx5 دارم که لنت جلو دیسکیه و عقب کاسه ای.جلو و عقب رو همزمان عوض کردم ولی جلو تا الان 80 تا کار کرده و بازم راه داره اما لنت عقب هر 35 تا دارم عوض میکنم.مکانیک میگه کاسه سالمه و این طبیعیه ولی بعید میدونم همچین چیزی باشه.لنت ها هم ارجینالن.
از مارکهای دیگه استفاده کنیدنقل قول:
نوشته شده توسط saebe.samakoush@gm [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اما حتما با ضمانت تعویض
سلامنقل قول:
استپر ماشین شما ایراد داره و یا به دلیلی دیگه داره هوای بیش از حد میره توی سیلندرها در دور آرام
شاید هم پیچ تنظیم سلو بیشتر از حد بسته شده . همون پیچی که یک فنر داره تا شل نشه و روی دریچه گاز هست .
شاید سیم گاز زیادی کشیده و سفت هست و نمیذاره دریچه گاز بسته بشه در دور آرام
شاید شکستگی در منیفولد هوا هست و هوا میکشه
شاید اِستِپر تنظیم نیست و ریست میخواد
ریست استپر رو بلدید ؟
سلامنقل قول:
چطوری تشخیص میدین که لنتهای عقب نیاز به تعویض داره ؟
آیا چرخهای عقب روی جک ، نرم و آزاد و بی صدا میچرخه ؟ یا سفت هست ؟
آیا آخرین بار که لنتهای عقب عوض شد خودتون هم حضور داشتین و دیدین که عوض شد ؟
الان ترمز دستی قوی هست ؟ یا ماشین رو نگه نمیداره ؟ (یکی از علامتهای تمام شدن لنتهای عقب همین نگرفتن ترمزدستی هست )
آیا لنتهای اصلی خریدین یا بازاری ؟
سلامنقل قول:
حافظه کامپیوتر پاک نمیشه حتی اگر ماهها هم بدون باتری باشه
کامپیوتر ماشین هم مثل همه کامپیوترها یک هارد داره یا حافظه ی دایمی که همه چیز روی اون ذخیره شده
یک رَم هم داره که یعنی حافظه ی لحظه ای که مثل ذِهنِ انسان هست
رِم با قطع شدن برق و یا خاموش شدن موتور و کامپیوتر پاک میشه ولی هارد پاک نمیشه
==========================================
دوستان , به نفعتون هست که مطالب بنده ی مخلص رو بخونید و دنبال کنید چون هم کلی پول توش هست هم امنیت و ایمنی هم آسایش و آرامش هم دور شدن از بسیاری از خطرها و ضررهای دنیا إن شاء الله .
چند نمونه :
.
میلیونها تومن صرفه جویی در هزینه های خودرو و زندگی :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توصیه های مهم امنیتی:
قوانین و مقرراتِ گفتگو و تبادلِ نظر:
.
برنامه های مهم و کاربردی برای گوشیهای اندرویدی :
.
.
تاپیک جامع لولهکشی و پمپ آب و مخزن آب ( مشاوره و تعمیر و سرویس)
.
.
سرویس و نگهداری و تعمیر آبگرمکن دیواری
تاپیک جامع دستگاه تصفیه آب خانگی. (مشاوره، سرویس و تعمیر )
.
سلام
بهترین مارک لنت ترمز برای پژو پارس چی هست الان ؟
لنت جلو
لنت پارس خوب جواب دادهنقل قول:
مارک آفورتیس هم خوبه
دوستان به تازگیوقتی سوار ماشین هستم.. تو کوچکترین دست انداز که میرمماشین تق تق میکنه ، اینگار که درب ماشین باز میشه و شکل قرمز رنگ ماشین بالای کیلومتر نشون میدهباید درب ماشین دوباره باز و بسته کنم تا درست بشهحتی از روی پل اهنی صاف رد میشم این حالت پیش میادحالا نمیدونم به خاطر دزدگیر هست یا درب ها خراب هست و یشتر 2 درب جلویی باید باز و بسته کنم تا درست بشهرفتم پیش دزدگیر...گفت برو پیش باطری سازرفتم پیش باطری ساز ..گفت برو صافکاری...اونجا هم رفتم بازم فایده نداشتماشین پرشیا دوگانه90...دزدگیر مجیکار ریموت تصویری
سوییچ های لای درب ها رو تک تک چک کنیدنقل قول:
احتمال داره سولفاته کرده باشه و فرسوده شده باشه و نیاز به تعویض داشته باشه
پراید 87 دارم...مدتیه وقتی سربالایی میرم یا مسیری تخت سرعت بالا پر گاز ماشین یهو کم میاره مثل حالتی که بهش بنزین کم میرسه....توی سربالایی یکم بهش زیاد فشار بیاد خاموش میکنه و میرم شیلنگ بنزین ورودی به انژکتور رو در میارم و سوییچ رو باز میکنم پمپ کار میکنه و کمی بنزین خارج میشه و دوباره وصلش میکنم روشن میشه!..پمپ تازه عوض شده و فیلتر بنزین هم تمیزه...نمیدونم ایرادش چیه ولی هر چی هست از کم رسیدن بنزینه...یک تعمریکار گفت شاید فشار شکنه بنزین باشه..این فشار شکن چیه؟ یکی گفت شاید توی باکت آب باشه..خواهشا کمک کنید
- - - Updated - - -
پراید 87 دارم...مدتیه وقتی سربالایی میرم یا مسیری تخت سرعت بالا پر گاز ماشین یهو کم میاره مثل حالتی که بهش بنزین کم میرسه....توی سربالایی یکم بهش زیاد فشار بیاد خاموش میکنه و میرم شیلنگ بنزین ورودی به انژکتور رو در میارم و سوییچ رو باز میکنم پمپ کار میکنه و کمی بنزین خارج میشه و دوباره وصلش میکنم روشن میشه!..پمپ تازه عوض شده و فیلتر بنزین هم تمیزه...نمیدونم ایرادش چیه ولی هر چی هست از کم رسیدن بنزینه...یک تعمریکار گفت شاید فشار شکنه بنزین باشه..این فشار شکن چیه؟ یکی گفت شاید توی باکت آب باشه..خواهشا کمک کنید
به نظرم درست بهتون گفتن، این مشکل مربوط به واشر سرسیلند هست و ارتباطی به مخزن آب نداره. وقتی واشر مشکل داشته باشه فشار بیشتری به موتور میاد. برای اینکه موتور خنک بشه آب بیشتری احتیاج داره و برای همین آب مخزن خالی میشه. من هم این مشکل رو داشتم و ماشینم مرتب جوش می آورد. واشر رو یا کف سابی میکنند و یا اگه زیاد تعمیر شده باشه باید واشر سرسیلند عوض کنید.
سلام برادر اتفاقایکی ازدوستان همین مشکل رو داشت بازم دیسک صفحه عوض کرد درست نشد ولی بعدش سه مکانیک بهش گفت این مشکل از پدال کلاچ هستشکه پدال کلاچ رو یابالااوردن یا پایین دقیق نمیدونم ومشکل برطرف شد
سلام دوستان.
من یه پراید 84 دارم. دینام خودش به دلیل چراغها و پرژکتور ها توان لازم را نداشت. من هم یه دینام 70 آمپر نو نصب کردم.
1- وقتی تازه ماشین را روشن میکنم، ولتاژ روی 14.4 هست ولی وقتی ماشین گرم میشه و حدود 1 ساعت کار میکنم، ولتاژ میاد روی 13وخورده ای و وقتی وسایل برقی روشن میشه با گاز دادن ولتاژ به زور میرسه به 13. این عادیه؟؟ باتری 55 آمپر هست و سالمه.
2- وقتی چراغها و کولر و گرمکن شیشه عقب و ادوات برقی روشن هست، وقتی گاز میدم یه صدای زوزه مانند کوچیکی میاد ولی وقتی ادوات برقی خاموشه این صدا نمیاد. به خاطر چیه؟؟
3 - آخرین سوال اینکه چرا رله کولر سه قلو هست؟
ممنون
سلام دوستان، یه مشکلی دارم من با یه پراید 83 که خیلی وقته اذیتم میکنه و هر کاری هم که کردم درست نشده تا بحال.
مشکل از اونجایی شروع شد که متاسفانه ماشین رو برای صافکاری دادیم به نمایندگی سایپا.
ایراد اصلی این هست که ماشین وقتی داره گرم میشه به مدت حدود 10 ثانیه کپ میکنه، توی هر دنده ای، در حال حرکت یا ایستاده هم فرقی نداره. سرعت 80 باشه یا 10 هم باشه باز کپ میکنه و خیلی فشار میاره به ماشین و دسته موتورها و ...
چیزی که من فهمیدم تو این مدت این هست که این اتفاق بعد وقتی که درجه گرما داره به خط اول از پایین میرسه، اتفاق میفته.
کارهایی که انجام شده:
تعویض و تست استپر موتور
تعویض شمع و وایر
سرویس کلی موتور و تراشکاری سیلندرها (البته این موضوع بعد از شروع مشکل بالا اتفاق افتاده و تغییری برای مشکل رخ نداده)
تعویض فیلتر بنزین
تعویض فیلتر هوا
دینام هم چندین ماه قبل از بروز مشکل تعویض شده بود.
اگر راهنمایی کنین ممنون میشم.
و اینکه یه مشکل دیگه اینکه وقتی که ماشین سرده و روشن میکنم یه صدایی شبیه به صدای شرشر آب میاد از قسمت جلو وسط مثلا زیر کنسول و این بعد از چند ثانیه رفع میشه. انگار یکی داره با قاشق کاسه پر از آب رو هم میزنه.
سلامنقل قول:
اون صدایی که میاد امکان داره از دینام باشه یا هرزگردها
باتری ساز ببرید چک کنن
در مورد نوسان ولتاژ مشکلی نیست
ممنون. ولی آخه هرزگرد چه ربطی به مصرف برق داره. این صدا فقط وقتی میاد که ادوات برقی همشون روشن میشن.
دینام هم نو هست.
داداش مننقل قول:
وقتی مصرف برق میره بالا تر دینام زور بیشتری باید بزنه پس در نتیجه فشار بیشتر می شه و صداش در میاد
مخصوصا وقتی کولر از ماشین میکشید .
پس پیش برق کار برید کولر رو روش کنید تا صدا بده چک کنن دینام رو اگه مشکل از بولبورینگش بود عوض کن که ی وقت خدایی نکرده داخل جاده نشکنه که ماشین بخوابه .
مشکل حل شد، ایراد از سنسور میل بادامکی بود.نقل قول:
سلام دوستان..پراید 87 دارم چند روزیه مصرف سوختم به شکل غیر عادی زیاد شده..معاینه فنی هم رفتم به دلیل آلایندگی CO رد شدم..دیاگ زدم مشکلی نشون نمیده...مشکل از چه چیزی میتونه باشه؟اگزوز هم یکم بوی خامسوزی میده البته یکی گفت شاید برای نداشتن کاتالیزور هست که ندارم...
سلام دوستان..پراید 87 دارم چند روزیه مصرف سوختم به شکل غیر عادی زیاد شده..معاینه فنی هم رفتم به دلیل آلایندگی CO رد شدم..دیاگ زدم مشکلی نشون نمیده...مشکل از چه چیزی میتونه باشه؟اگزوز هم یکم بوی خامسوزی میده البته یکی گفت شاید برای نداشتن کاتالیزور هست که ندارم...
کاتالیزور رو نصب کنید و یکبار تنظیم موتور و شستشوی انژکتور انجام بدیننقل قول:
فیلتر بنزین و فیلتر هوا هم چک کنید
مشکل مصرف بنزینم حل شد دلیلش هم کم بودن باد چرخها بود! با 8 واحد کم بودن باد لاستیکها مصرفم از صدی هفت به صدی یازده افزایش پیدا کرد...فقط مونده اون آلایندگی که کاتالیزور رو باید برم نصب کنمنقل قول:
ممنون
سلامنقل قول:
یکی از علتهای افزایش CO ( منواکسید کربن ) و بوی خام سوزی و افزایش مصرف سوخت ، زیاد شدنِ فشار سوخت در پشت انژکتورها هست یعنی در زیر سوخت .
علتش هم کثیف شدنِ رگولاتور سوخت هست ( فشارشکن سوخت )
کار این رگولاتور در موتورهای انژکتوری اینه که نذاره فشار سوخت از حد معینی بالاتر بره یعنی فشار رو در حد معینی ثابت نگه میداره.
وقتی رسوب میگیره و یا کثیف میشه ، مقدار سوخت برگشتی به باک کم میشه
انژکتورها هم که در حقیقت فقط یک شیر برقی هست . وقتی انژکتورها باز میشه ( روشن میشه) راه عبور سوخت باز میشه و اگر فشار سوخت بیش از حد بالا باشه پس سوخت زیاد پاشیده میشه از انژکتورها و کلی مشکل پیش میاد
راهِ اصولی و درست برای تست این مشکل هم اندازه گیری فشار سوخت در ریل سوخت هست با فشارسنج .
ماشینهای انژکتوری که سالهاست داره کار میکنه حتماً دچار فشار سوخت میشه خصوصاً با بنزین های غیراستاندارد ایرانی و دیر به دیر عوض کردن فیلتر سوخت و یا نصب فیلتر سوخت بنجل که سوخت رو به خوبی تصفیه نمیکنه
علامتِ فشار سوختِ خیلی زیاد ، ریختنِ آب و دوده ی سیاه از اگزوز در دور آرام و با گاز دادن و همچنین دودِ سیاه با گاز شدیدِ آنی
=======================================
دوستان , به نفع شما هست که مطالب بنده ی مخلص رو بخونید و دنبال کنید چون هم کلی پول توش هست هم امنیت و ایمنی ، هم آسایش و آرامش ، هم دور شدن از بسیاری از خطرها و ضررهای دنیا و هم پایان و عاقبتِ خوش و خیر إن شاء الله ..
چند نمونه :
.
میلیونها تومن صرفه جویی در هزینه های خودرو و زندگی :
توصیه های مهم امنیتی:
قوانین و مقرراتِ گفتگو و تبادلِ نظر:
.
برنامه های مهم و کاربردی برای گوشیهای اندرویدی :
.
.
تاپیک جامع لولهکشی و پمپ آب و مخزن آب ( مشاوره و تعمیر و سرویس)
.
.
سرویس و نگهداری و تعمیر آبگرمکن دیواری
تاپیک جامع دستگاه تصفیه آب خانگی. (مشاوره، سرویس و تعمیر )
.
بیزحمت این فایل صوتی رو گوش بفرمایید
بین سرعت 20 تا 30 این صدا از چرخ سمت راننده میاد (در مسیر مستقیم) و در سرعت بالای 40 کاملا قطع میشه
میشه با اطمینان گفت مشکل از چه قطعه ایی است؟ چرخ ها به تازگی بالانس شده (خودروی تیبا با کارکرد 1500 کیلومتر)
سلامنقل قول:
خیلی شبیه صدای ساییده شدن لبه ی دیسک ترمز به کنار بنا ترمز هست
البته این برای ماشینی هست که دیسک ترمزش خیلی ساییده شده و لبه دار شده
ماشین شما ۱۵۰۰ کیلومتر کار کرده پس دیسک ترمزش لبه نداره
اما باز هم احتمال داره خود لنتها ساییده میشه به دیسک و این صدا رو میده
بهترین راه تست کردنش اینه که وقتی داره صدا میده ، همینطور که پاتون روی گاز هست ، با پای دیگه کمی ترمز رو فشار بدین
اگر صدا تغییر کرد و یا قطع شد پس منشأ صدا همون لنتها و دیسک ترمز هست
اگر علتش همین بود که گفتم پس اولین کاری که باید انجام بدین تمیز کردن و گریسکاری ۲ تا پیچهای کالیپر هست تا هم لنتها با هم و یکنواخت ساییده بشه و هم ترمز قویتر بشه و هم با برداشتن پا از روی ترمز ، لنتها به خوبی از دیسک جدا بشه و صدا تولید نکنه
نتیجه ی اون تست رو خبر بدین
اطلاعات بیشتر در مورد کالیپر
ممونم محمد عزیز از پاسختون. امروز ماشین رو پیش جلوبندی ساز مجرب بردم، صدا مربوط به لاستیک میشد. با دستگاه تست کردن و متاسفانه یکی از کمک ها چند درجه انحنا پیدا کرده بود و باعث میشد لبه لاستیک ساییده بشه.
این هم سوغاتی چاله ها و دست انداز هاست. با اینکه همیشه سعی میکنم با دقت رانندگی کنم، خیابونهای محل سکونتم حتی با استانداردهای داخل کشور هم وضعیت اسفباری دارند.
سلام
وقت بخیر
یم مشکل واسم پیش اومده سرعت ماشین که روی 120 تا باشه اگه ترمز رو لمس کنم (اگر ترمز رو تا آخر یا نیمه فشار بدم لرزش نداره) فرمان شروع به لرزش میکنه و سرعت که بیاد زیر 100 لرزش ولی میشه در کل زیر 100 با ترمز گرفتن لرزشی ندارم !
مشکل حل شد .نقل قول:
با بالنس چرخ ها و تنظیم باد لاستیک .
خراجی که هست تو بازار ولی قیمت های وحشتناکی دارن اگه توان مالی رو دارید که برید سمتشنقل قول:
ولی اگه ندارید بارز و کویر میتونن مناسب باشن .
سلام خسته نباشید
قبلا خودرویی داشتم که موتورشویی دادم و بعدش مشکلات برقی پیدا کرد. البته اون موقع با آب می شستن...
بعدش که یک 111 مدل 91 خریدم، دیگه موتورشویی نبردمش.. الان 100 تا کار کرده.
حالا روغن ریزی داره و داخل موتور کثیف شده... بنظرتون بعد از رفع روغن ریزی، نیاز به موتور شویی هست؟ اصلا نیازه؟؟ بعضی ها میگن موتور تمیز باشه باعث میشه ماشین خنک تر کار کنه و گرما بهتر دفع بشه...
یا باعث مشکلات برقی و ... میشه؟
این موتور شویی با بخار چطوره؟
ممنون
سلام خسته نباشید
پراید 111 ، مدل 91 ، کارکرد 100 تا
دمای ماشین یک خط بالا میره... امروز ماشین روشن کردم و درب رادیاتور باز کردم، وقتی ماشین گرم شد و فن زد، آب به طور زیادی به حالت قل قل (اما با قدرت) میزد بیرون.
(البته با حالت عادی که وقتی درب رادیاتور باز هست و ماشین گرم میشه و آب میریزه بیرون کاملا تفاوت داشت.. چون در حال حاضر با حجم بالا بیرون میریخت)
و اینکه در حالت عادی وقتی فن بزنه، آب رو میکشه پائین، اما دیدم با با حجم بالا میریزه بیرون!!
حتی ماشین رو خاموش کردم و آب سر ریز کردم.. دیدم 20 ثانیه بعد یک دفعه آب رو بیرون ریخت!!
دوستان مشکل چیست؟ ترموستات؟ واتر پمپ؟ واشر سرسیلندر؟
البته خودم قصد داشتم ببرمش مکانیک چون مقداری روغن نشتی میده و آب هم کف حیاط ریخته میشد(بنظرم از ناحیه واترپمپ و واتر پمپ نشتی داره)
اما دیدم دیگه دما هم بالا میره جدیدا
ممنون