من هزینه نصب 25 تومن داده بودم سال 86
Printable View
من هزینه نصب 25 تومن داده بودم سال 86
پیشنهاد می کنم مودمتو همیشه روشن بزار این به خاطر ip گرفتن از تلفن هست که بعضی وقت ها طول میکشهنقل قول:
با سلام دوستان .
128 طلایی اسیاتک دقیقا چقدر سرعت دانلود میده ؟ با تشکر
دوستان کسی هست سرویس طلایی داشته باشه؟ بیاد یه توضیحی بده بدونیم اوضاعش چجوریاست!
دوستان چه جوری میشه اعتراض کرد به این کار؟نقل قول:
اینام که تا دیدن مشتری میاد سمتشون دارن به هر نحوی پول میچاپن !!
اول نوشته بود 6 گیگ،دیدن پول زیاد گیرشون نمیاد کردن 10 گیگ واسه دانلود شبانه.اینام دزد از اب در اومدن!!!
قیمت های جدید در crm اعمال شد.سرویس نقره ای هم اضافه شده که یه مقدار حجم اضافه با سرعت بالاتر داره مثل پارس آنلاین.
واقعن خیلی مسخرست که رایگان زیر 10 گیگ رو برداشتن من حدس می زدم این کار رو بکنن فقط این مدت مارو بازی دادن که منتظر باشیم قیمت ها اعمال شه سرویس 6 گیگ رو که قیمتش از 5 گیگ قبلی هم مناسب تر بود برداریم...
تو صفحات قبلی اگه خونده باشین گفتن 32 میگیرن.ولی به نظرم تنها راهش اینه که اگه نا محدود دارین خودتون تغییر سرویس بدین سرعتش رو تست کنید.چون برای هر کی با توجه به مرکز مخابراتی متغیر باید باشه البته نه در حد 2 یا 3 برابر...نقل قول:
سلام تعرفه ها به روز شد:n19:
دانلود رایگان شبانه فقط برای 10 گیگ به بالا :n04:
اینم عیدی آساتک مبارک همه باشه پوووووووووووووووووووووووف :n21:
نوشته مثلا 512 نقره ای با 6 گیگ هدیه پر سرعت یعنی چی؟
یعنی تا 6 گیگ اول رو با سرعت 300 تا 400 تا میده بعد میشه سرعت اسمی 60 تانقل قول:
عجب شرکتهای کلاهبردارین اینا 10 گیگ به صورت رایگان :n02: به خدا هیچی مخابرات نمیشه :n01:
من که تا آخر این دوره از این شرکت دارم بعد جمع آوری میکنم
سرعت و پینگ درست حسابی نداره :n15:قطعی زیاد هم که داره :n14:سرویس های حجمی هم که 10 گیگ کرده :n21:
دوستان crm کلا تغییر کرد! این داستان چند گیگ هدیه سرعت بالا چیه؟!! خدا رحم کنه!
دوستان اگه میشه بگین فرق بین 512 برنزی و نقره ای در سرعت چقدر هست؟
دوستان گفتند تا چند گیگ هدیه سرعت بالا هست بعد سرعت عادی میشهنقل قول:
نه بابا؟!! خوب دوست عزیز سوال همینه که اون سرعت بالا چند قراره باشه و بعد که عادی می شه چند قراره باشه؟ بعدم فرق بین این فلزات!(برنزی و نقره ای و طلایی!) در همین چند گیگ سرعت بالا هست؟نقل قول:
طلایی که با نقره و برنزی بحثش جداست.نقره ای همون چند گیگ ترافیک اولیه با سرعت بالا بین 300 تا 400 باید باشه و بعدش مثلن 512 میشه 60 تا 65نقل قول:
اره بابا!!نقل قول:
سرعت بالا بستگی به مرکز مخابرات و سرعتی که روی خط بسته میشه داره الان روی خط من 4 مگ بسته شده ولی اکثرا سرعتم روی 220-250 هست کم پیش میاد به 300 برسه(یا du meter)
برنزی که "گيگ هديه سرعت بالا" نداره و احتمالا سرعتش همونه
نقره ای "گيگ هديه سرعت بالا" با "حجم کمتر" هست که احتمالا بازم "سرعتش همون" باشه
طلاای "گيگ هديه سرعت بالا" با "حجم بیشتر" هست که فکر میکنم "سرعت یک پله بالاتر" باشه
اگه استقبال خوب باشه احتمالا بقیه فلزات با ارزش مثل "مس" و "پلاتین" هم اضافه می کنند:n02:
اینا هم هر روز یه بازی در میارن!:n02:
امیداورم برنزی ها سرعتشون ثابت بمونه:n27:
این سرویس نقره ای تازه عرضه شده ولی با توجه به عبارت هديه سرعت بالا که تو بخش خرید انلاینش جلوی نام نامحدود های نقره ای و طلایی نوشته میشه اینطور حدس زد که یه میزان ترافیک مشخص را از شروع قراردادتون میتونید با بالاترین سرعت ممکن یعنی تا 4 مگابیت دانلود کنی و بعدش میشه سرعت قرار دادتوننقل قول:
مثلا شما 512 نقره ای میگیرید و تا 6 گیگ همیونطور که موقع فروش به شما گفته شده با بالاترین سرعت یعنی تا 4 مگابیت دانلود میکنی و بعد از اتمام این ترافیک میشه سرعت قرار دادتون یعنی 512 مگابیت با ضریب تهسیم 1 به 8 (8 کیلوبایت تا 64 کیلوبایت در ثانیه) اما اگه برنزی 512 بگیری از همون اول سرعت قرار دادتون !
البته کاربر ها هنوز این سرویس ها را امتحان نکردن و پس از عرضه این سرویس ها باید ببینیم کیفتشون چطورن
:n08:مسخرشو در اووردن اینا هم با این اسم گذاریشون! فقط هم برای سر کیسه کردن ملتنقل قول:
به نظر شما من الان می خوام دانلود نامحدود با سرعت حدود 200کیلوبایت رو داشته باشم کیمیا (دو مگ) نقره ای بهم می ده این سرعت رو؟ چون برنزی 2 مگ نهایت 140 می داد قبلا تا اونجا که من می دونم الانم 1 مگ برنزی دارم که نهایت 80 بهم میده :n03:
دوست عزیز من و دوستان دیگه تو پست های قبلی بهتون گفتیم که نقره ای فرقش با برنزی همون ترافیک هدیه اولیه با سرعت بالاست.به نظرم کیمیا نقره ای بعد از ترافیک هدیه 130 تا 140 تا بیشتر نمیده.حدس نمیزنم کیمیا طلایی هم 200 تا بده.چون این آسیاتک تو سرویس های نا محدودش خیلی کنسه...نقل قول:
دوست من شما و دوستان دیگه لطف می کنید که سعی می کنید جواب بدین ممنون ولی مخاطب من از این سوال کسایی هستن که سرویس رو خودشون امتحان می کنن. حدس گمان رو که منم خودم می تونم بزنم! من 3 روز دیگه باید سرویسم رو تمدید کنم این سوال رو پرسیدم که اگه کسی از دوستان تست می کنه این سرویس ها رو توی این چند روزه لطف کنه منو راهنمایی کنه. در هر صورت ممنون:n16:نقل قول:
خواهش می کنم قصدم ناراحت کردن شما نبود.من خواستم تغییر سرویس بدم به نقره ای در پنل بود ولی نمیشد مبلغ واریز کرد و فعالش کرد.ولی چون ترافیک هدیه داره به نظر میرسه نقره ای و طلایی از این به بعد بعد از کسر ترافیک هدیه همون سرعت اسمی بشه.یکی از دوستام می خواد ثبت نام کنه اگه نقره ای گرفت ازش می پرسم اطلاع میدم...نقل قول:
برای چی سرویس 6 گیگ نیم بها شده مگه 6 گیگ که کلا رایگان بود////////
دوستان من نوین نت داشتم و چند روز پیش درخواست جمع آوری دادم که دیروز نامه ی جمع آوری به مخابرات ارسال شد و از دیروز به نظرم جمع آوری شده چون چراغ adsl ثابت نمیشه دیگه.امروز آسیاتک ثبت نام کردم ولی به من گفتند خط هنوز تخلیه نشده.رفتم سریع مخابرات پرسیدم گفتند که مشکلی ندارید و خط آزاد هست و تخلیه شده.ولی باز به آسیاتک که زنگ زدم همینو گفتند.به نظر شما جریان چیه؟چه باید کرد؟
نه عزیز ناراحت نشدم رفیقنقل قول:
همه ما اینجا هستیم که بتونیم در این آشفته بازاری که اسمشو گذاشتن اینترنت! یه کمکی اگه بتونیم به همدیگه بکنیم.
تعرفه های جالبی دارن!!!! کاش یکی توضیح بده 0 گیگ تو اسیاتک چه معنی. داره وقتی مجبوری 10 گیک بخری؟
پینگش که آشغاله! (350)
این دیر ip گرفتن هم جدیدا داره!!!! اولین isp که همچین اشکالی داشته!!!!
سرویشاشم که گرون کرده ( محدود اجبارا 10 گیگی)
به قول یکی از دوستان تو صفحه پیش درست میگفت! استقبال خوبی بشه کم کم تیتانیوم و پلوتونیم و اورانیم هم میزارن!!!! خدا به خیر کنه....
دوستان همه برین تو سایت آسیاتک قسمت نظرات شکایت کنن و به مدیراش نامه بفرستین. که این افزایش قیمت مخصوصا تو نامحدود کم شه!
قیمت ها کلی پایین اومد تو همه چیر، اینا تازه دزدی رو شروع کردن؟
512 از 177 به 242 افزایش داشته یک ساله برنزی!!!
دهنشون
این چه تعرفه های مسخره ای هست
ولی این افزایش رایگان به ۱۰ گیگ واسه کسایی که مصرف بالایی دارن مثل خیلی از شماها خیلی خوبه چون تعداد کاربرها در ساعات شبانه کمتر میشه مخصوصا الان که همه دارن میرن سمت مخابرات :n05::n09::n10:
مخابرات خبریه مگه؟!نقل قول:
خدایش شرکت باحالیه!!!! کجای دنیا ساپورت با سواد 2020 داره؟! :دی
1mb 20G بگیرم بچه ها ؟
مشکلی نداره این شرکت ؟؟؟؟؟
الان سرویسم را از 512 نامحدود برنزی به طلایی تغییر دادم
قبلا سرعت 60 70 بود الان شده 80 90 هدیه مدیه هم ندادن:n24:
البته فقط 4 روز از سرویس باقی مونده بود که تغییر دادم
اینم خبرش :نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
۲مگ نامحدود ۷۴ تومن مفت :n12:
چه فایده یا همیشه قطعه یا پشتیبانیشون جواب نمیده.نقل قول:
حداقل آسیاتک دیگه این مشکلاتو نداره!!!!!
شما یه بار دیگه به آسیاتک بگین درخواست و بفرستن واسه مخابرات.نقل قول:
مشکل از سمت مخابرات هست که هنوز رانژه نکردن.برو مخابرات ازشون شکایت کن من هم همین کار رو کردم جوابشم گرفتمنقل قول:
دوباره امروز زنگ زدم.گفت بازم همین مشکل هست ولی میفرستن واسه مخابرات احتمالا فردا جوابش میاد!!!مگه قبلا درخواستو کجا می فرستاند؟از اول مگه به مخابرات نمیفرستند؟نقل قول:
نقل قول:
این تعرفه مال همه جا نیست
مخابرات مشهد ، از ماه آذر همه تعرفه های نامحدود رو برداشته الان هم هیچ تعرفه نامحدودی نداره
سرعت من رو واقعی کردن که ! 1 مگ دارم الان یا سرعت 130 دانلود میکنه ! قاطی کرده یا کلا ترکوندن ؟ چون تو مودم همچنان 4096 هست !