برای اینکه در هر كاغذ A4 دو صفحه چاپ كنيد پس از فشردن كليدهاي Ctrl+P يا انتخاب Print از منوي File در قسمت Zoom در مقابل Page per sheet گزينه 2pages را انتخابت كنيد.نقل قول:
Printable View
برای اینکه در هر كاغذ A4 دو صفحه چاپ كنيد پس از فشردن كليدهاي Ctrl+P يا انتخاب Print از منوي File در قسمت Zoom در مقابل Page per sheet گزينه 2pages را انتخابت كنيد.نقل قول:
توی ورد 2007:نقل قول:
اول متنت رو بنویس.بعد insertو بعد picture حالا واسه اینکه عکس بره پشت نوشتت توی تب format که جدید درست شده text warping رو تغییر بده
حالا اگه اینو نمیخوای میخوای که عکست به صورت کمرنگ بشه پس زمینه
برو page layout....watermark گزینه picture watermark رو انتخاب کن درست میشه
این چیزی که من میخوام نیست... چون در این صورت صفحه ها رو یکی پشت سرهم چاپ میکنه....نقل قول:
من میخوام شبیه کتاب باشه.... مثلا اگه 40 صفحه هست... صفحه 1و40 رو یک صفحه چاپ بشه... 2 و39 روی بعدی... تا وقتی اینارو منگنه زدم شبیه کتاب چاپ بشه
سلام دوستان عزیز
یه فایل ورد داریم (مال پایان نامه هست) ، میخوام جوری تنظیمش کنم که مثلا" 3 صفحه اول رو شماره صفحه نندازه
از صفحه 3 به بعد شروع کنه : الف ب ج د ه و ...
از صفحه مثلا" 20 هم شروع کنه به شماره های اصلی 1 و 2 و 3 و 4 و ...
میشود آیا ؟؟؟؟
سلام.بله امکان پذیر هست با استفاده از Section. در همین تاپیک سرچ کنین به جواب میرسین.نقل قول:
تو page setup ، multiple pages رو بزن book fold ، مارجین ها رو هم باید درست تنظیم کنی که جا باشه برا تا کردن یه 4 صفحه رو امتحانی بذار ببین چطور میشه تا کنی، برای پرینتم مثلا برا پرینتر hp از properties تب finishing تیک print on both sides رو بزن که پشت و رو بزنهنقل قول:
سلام دوستان
من دارم پایان نامم رو تایپ میکنم استادم ازم خواسته که اندازه فاصله های بین کلمات رو کمتر کنم . این کار چجوری ممکنه؟
ایا باید تک تک انتخاب کنم و سایزش رو کوچیک کنم؟
شاید منظورشون این بوده که فاصله ی بعضی کلمه ها باید نیم فاصله باشه .... نیم فاصله با گرفتن کنترل و خط تیره(نزدیک عدد0) بکار برده میشه ...نقل قول:
آقا ممنون شدنقل قول:
اما یه مشکل جدید .... سایزی که چاپ میشه کوچیکه و یه سمته ... نمیشه از وسط نصف کرد .... مشکل کجاست عایا ؟
یه نکته هم اینکه من فایل هام رو سایز آ5 هست... نکنه باید اونها با سایز آ4 باشه ؟
نه فکر نکنم مربوط به a5 باشه چون تو a4 هم به همین صورت هست. تنها راه حلی هم که من پیدا کردم اینه که اول بیایین تو همون تب page layout که یه سری margin های تعریف شده داره آخری یعنی mirrored رو انتخاب کنین بعد برید اون کارایی که گفتم رو بکنید یعنی در page setup همون book fold رو بجای mirror انتخاب کنید و بعد پرینت بگیریدنقل قول:
البته فاصله دو سمت یکم زیاد می شه ولی دیگه چاره ای نیست ظاهرا فقط همین جواب میده و وسط جای تاشدن میمونه
یه 10 ،20 بار مارجین ها رو تغییر دادم پرینت گرفتم ولی فایده نداشت به قول شما یه سمت می افتاد یا جای نصف شدن نداشت ( پرینترم دیگه اخطار میداد کارتریج خالیه باید شارژ شه دیگه دست از سرش برداشتم :n02:)
آقا شرمنده افتادی تو زحمت ها .... یه دنیا ممنون دادانقل قول:
دوست عزیز روشش همینه حالا اینکه کدوم صفحه ها کنل=ار هم قرار بگیرند انتخابی هستش.نقل قول:
یعنی صفحه ها رو یکی از اول و یکی از آخر پشت هم بذار بعدش این گزینه که قبلا گفتم رو فعال کن.
به اون طریقی که اون دوستمون گفتن درست صفحه ها چیده میشه... فقط اشکالش اینه که وسط نیست و نمیشه تا کردشنقل قول:
آغا تبدیلش کردم به پی دی اف... و پرینت گرفتم شد !!!
فقط فونت فارسیشو نمیشناسه اونم باید یه پی دی اف ساز بهتر پیدا کنم ... ممنون از همه
سوال نمایه و اعلام
سلام
همیشه هر وقت سوالی می پرسم میگم این دیگه آخریشه ... اما نمی دانم چرا تمامی ندارد :n26:
آخه هر روز مشتری هایی می آیند که درخواستی دارند که قبلا باهاش برخورد نداشتم
حالا رسیده ام به فهرست اشخاص، مکان ها و یا اعلام و نمایه
شعری دارم در حد 300 صفحه (معرف حضور است)
جدیدترین و انشاءاله آخرین مشکل با این فایل همین فهرست است
از صبح تا حالا دارم باهاش کار می کنم .... خیلی هااااا ساعت 10 صبح کجا ساعت 1 شب ...:n05:
و فقط دیگه شنبه را به زور و بدبختی وقت گرفتم
چقدر حرف زدم بریم سراغ مشکل
1- فهرست مکان برای کلمه های روبرو: میدان، خانه، زورخانه و .... روش انجام آن؟
2- فهرست اشخال رستم، سهراب، زال، ... روش انجام آن؟
3- حذف کلمه ای که قبلاً تعیین شده در این فهرست (خودش یک فهرست دارد اما می خواهد بعضی از کلمات از این فهرست حذف شود)
4- اضافه کردن کلماتی به مثلاً فهرست اشخاص یا اضافه کردن کلماتی جدید به فهرست مکان
5- کلا هر نکته ای که لازم می دانید
قط کلمه مورد نظر
سلام
در ریپلیس راهی وجود دارد
که عین کلمه موردنظر را جستجو و سپس ریپلیس کند
مثلاً من کلمه «به ای» را می خواهم
نه مثلا به این یا به ایات
چطور دقیقا عین همان کلمه پیدا شود و ریپلس شود با کلمه موردنظرم مممنونم واقعا
با سلام من امروز افیس 2013 نصب کردم . اما با نوشته هایی که توش اعراب عربی دارن مشکل دارم . نشون میده ولی روش یه مربع میاد!!!!!!!!! در ورد 2007 چنین مشکلی نداشتم. اگه فونت رو arial یا times بزارم مشکل نداره اما واسه فون های فارسی مثل نازنین این مشکل پیش میاد. راه حلی ندارین؟
سلام تو option های جستجوش match suffix رو بزنی انگار درست می شهنقل قول:
شرمنده لینکی دارید که تمام این گزینه ها رو بگه چکار می کنندنقل قول:
یا خودتان می دانید
همون find رو که می زنی پایین سمت چپ more رو اگه بزنه option ها میاد دیگه بعد math suffix رو بزن ( من امتحان کردم جواب می داد)نقل قول:
سلام
1- ببینید گفته فونت فصل اول بلد باشه
فونت بقیه همان باشه اما بلد نبــــــــاشه
راهی هست
چون وقتی دستی می زنم هر بار که آپ می کنم
دوباره از بین میره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2- این سوال خیلی مهم و حیاتی است
و مدت زیادیه که ذهنم درگیر کرده (باور کنید راست می گم)
من معمولاً فایل ها و پایان نامه برام می آورند که تنظیم کنم
من برای بدنه اصلی از استایل نرمال استفاده می کنم و فونت فارسی و لاتین را برای آن مشخص می کنم
مشکل اینجاست که
کل متن را انتخاب و روی استایل نرمال کلیک می کنم
اما متأسفانه استایل اعمال نمی شود
یا به همه متن اعمال نمی شود
یا اینکه به بیشتر متن اعمال می شود اما وسط های کار که دارم بقیه تنظیمات را انجام می دهم می بینم به چند خط اعمال نشده
راه حل این مشکل چیست
البته من قبلا متن را انتخاب ابتدا clear formating می کردم
اما بعد فهمیدم با این کار اگر متن دارای پاورقی باشد
پاورقی ها شماره داخل متنشان به جای اینکه بالای متن باشد می آید کنار متن
و خب اگر تعداد پاورقی ها زیاد باشد این مشکل را دستی نمی توان حل کرد
حالا می خواستم
1- بگید چکار کنم که مطمئن باشم استایل نرمال کامل و بر تمام تمام تمام و تک تک تک کلمات اعمال شده
2- یا اینکه اگر همان راه clear formating درست است
بگید پس با پایین اومدن و کنار متن قرار گرفتن شماره پاورقی که در خود متن است هاااا نه اونی که اون پایین صفحه است چکار باید
اینم نمونه فایل که متن را گذاشته ام روی این اعمال کنید استایل نرمال را
فونت فارسی مثلاً 13 نازنین فونت لاتین 11 تایم
دوستان یه سوال فنی از نرم افزار word دارم
من واسه گزارش سمینار دارم از multilevel list استفاده میکنم ( برای شماره گذاری)
چون فاصله زیادی بین حاشیه هام میفتاد مجبور شدم با ruler یه مقدار جلو و عقبش کنم
تا چن تا همین جوری رفتم جلو ولی از یه جایی به بعد که دیگه خیلی فاصله ی اعداد و جمله ی بعدش رو دستکاری کردم دیگه multillevel list اتوماتیک کار نمیکنه
previous هم که میزنم باز تشخیص نمیده و شماره گذاری رو از یک شروع میکنه
دوستانی کسی میتونه کمکم کنه این مشکل رو برطرف کنم و شماره گذاریم درست شه؟
سلام
این سوال خیلی مهم و حیاتی است
و مدت زیادیه که ذهنم درگیر کرده (باور کنید راست می گم)
من معمولاً فایل ها و پایان نامه برام می آورند که تنظیم کنم
من برای بدنه اصلی از استایل نرمال استفاده می کنم و فونت فارسی و لاتین را برای آن مشخص می کنم
مشکل اینجاست که
کل متن را انتخاب و روی استایل نرمال کلیک می کنم
اما متأسفانه استایل اعمال نمی شود
یا به همه متن اعمال نمی شود
یا اینکه به بیشتر متن اعمال می شود اما وسط های کار که دارم بقیه تنظیمات را انجام می دهم می بینم به چند خط اعمال نشده
سلام
من یک متن تایپ شده دارم از قبل تایپ شده
حالا برای استایل نرمال فونت تعریف می کنم و روش کلیک می کنم که به متن اعمال شود
اما متأسفانه به کل متن اعمال نمی شود
چرا و باید چه کار کرد
بعضی اوقات کل متن را clearformating می کردم و بعد اعمال می کردم
اما این باعث می شود که شماره پاورقی هایی درون متن که بالا خورده است بیاید پایین و کنار متن قرار بگیرد
- سعی کردم خلاصه بگم -
یک سوال
چطور برای یک استایل شورتکات تعریف کنم
من به این قسمت رفتم اما نتونستم هیچی براش به عنوان شورتکات تعریف کنم مثلاً shift یا مثلاً دکمه g را تعریف کنم
روی استایل normal راست کلیک و سپس گزینه ی update رو بزنید ، البته بعد از اینکه متن رو انتخاب کردیدنقل قول:
یک حرف رو نمی تونید برای میانبر استفاده کنید ، باید ترکیبی باشه مثلا ctrl+Tنقل قول:
و امثال اینا........
سلام.در این پست جواب رو داده بودم.نقل قول:
واسه نمایه نویسی هم اموزش زیر مفید است:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=197734&p=7891011&viewfull=1#post7891011
علامت ستاره را بردارین:
کد:
محتوای مخفی: مخفی
من تو فهرست بندی مشکل پیدا کردم....
واسه ایجاد فهرست من از heading" استفاده میکنم و در آخر هم با table of contest بصورت اتوماتیک فهرست ایجاد میکنم.... اما الان یه قسمت هست که میخوام اضافه بر اون هدینگ هایی که تعریف کردم وارد فهرست ها بشه ... باید چیکار کنم ؟ (یه جدوله که نمیخوام عنوان با استایل هدینگ بگیره)
درود
من تازه از سیستم Word 2003 در اومدم و دارم با 2007 کار میکنم ! مشکل اساسی که من با Word 2007 دارم اینکه مطالبی که از اینترنت در صفحه ورد Paste میکنم همونجوری که تو اینترنت بوده در صفحه ورد به من نمایش میده ! من نمیخواهم اینجوری باشه ! میخواهم مثل 2003 باشه و به سبک ورد نمایش بده نه اونجوریکه تو اینترنت هست ! کسی راه حلی داره ؟
نقل قول:
سلام
متن رو اول کپی کن توو wordpad بعد کپی کن توو office word
[QUOTE=nelahe]سلام. لینک زیر بطور کامل خواسته شما رو توضیح داده. مراحل را خودم تست کردم و نتیجه درست بود. مشکلی بود در خدمتم:نقل قول:
یه سوال
ببینید چطور کاری کنم که برای همیشه شماره های پاورقی که آن پایین می خورد کنار متن بخورد و بالاتر نایستد
البته می توان دستی انتخاب کرد و اون ها را آورد پایین
اما می خوام اگر پاورقی جدید اضافه کردم
دیگر نگران این قضیه نباشم
وبرای همیشه حل شود
یا تنظیماتی انجام دهم از ابتدای شروع تایپم
کد:http://word.mvps.org/faqs/macrosvba/unsuperscptfnotes.htm
سلام خسته نباشید لطفا مرا راهنمایی فرمایید زمانی برنامه آفیس را باز می کنم بزرگ نمایی صفحه 86 تا 100 درصد است و بصورت کوچک مشخص می شود چگونه می توانم بزرگنمایی را طوری ثابت کرده که هر زمان برنامه ورد را باز کردیم صفحه سفید آن با بزرگنمایی 150 باشد نمی خواهم با دست هر زمان صفحه جدید باز می شود بزرگنمایی را دست تنظیم کنم
یه مشکلی دارم طبق نمونه فایل وردی که گذاشتم وقتی روی سیستم خودم پی دی اف می کنم مشکلی نداره ولی وقتی با سایت های تحت وب تبدیل آنلاین می کنم یا راست چین چپ چین خطوط بهم میخوره یا شماره هر خط روی نوشته ها می افته به دلیل اینکه این فایل ورد یه مقاله هست باید توسط یه نرم افزار پی دی اف رسمی در سایت مجله مورد نظر تبدیل بشه که مشکل روی هم افتادگی شماره هر خط و نوشته رخ میده مشکل چی میتونه باشه
به طور مثال این یه سایت تبدیل آنلاین هست
convertfiles.com
lمیشه بفرمایید چجوری در Word سیستم اتوماتیک شماره خط درست کردین؟ ممکنه به اون ربط داشته باشه ! من تیدیلش کردم فقط راست چین شد ولی عددها رویهم نرفت!نقل قول:
من از راه page layout->line numbers رفتم در مورد مشکل هم اتفاقا مشکل همینه اینجا راست چینش بهم خورده توی اون سایت رسمی که تبدیل میکنه روی هم می افته اصلا لاین نامبرش هم نزاری باز قضیه راست چینش هنوز هست ولی روی سیستم شخصی که تبدیل میکنی هیچ مشکلی نداره اصلا نمیدونم مشکلش چیه آخه؟نقل قول:
دوست عزیز ببین این قسمت رو درست تنظیم کردی:نقل قول:LINE NUMBERING OPTIONS==>SECTION DIRECTION=LEFT TO RIGHTبعدش تو صفحه قسمت لاتین باید اینجوری باشه-اگر مقالت فارسی هست قسمت فارسی باید برعکس این باشه :
پ ن:
اگر دیدی درست نشد رفرنسهاتو توی "نوت پد" کپی کن و مجدد توی word جدید پیست کن درست میشه!
دوست من چطوری کپی پیست رو انجام دادی چون من انجام میدم مشکل داره آیا خط به خط کپی پیست کردی یا نه یه باره تنظیماتی بعدش هم انجام دادینقل قول:
نه ! یه ورد جدید باز کن و مجددا همون تنطیمات که بالا اشاره کردم رو اعمال کن...نقل قول:
رفرنساتو کلا کپی کن و تو نت پد جدید پیست کن و منتقلشون کن به ورد جدید ...
اگر دیدی مشکل داره ببین این ورد هم باز مشکل داره:
ممکنه یه استاندارد خاصی رو برای تبدیل ورد به pdf توی این سایت ها قرار داده شده باشه.مثلا شاید یه فونت و سایز خاصی لازم داشته باشه.
ممنونم چون این یه مقاله کامل هست باید روی کل مقاله اعمال کنم ببینم چی میشهنقل قول:
منم همین احتمال رو میدم حالا نمیدونم چی هستنقل قول:
ممکنه یه استاندارد خاصی رو برای تبدیل ورد به pdf توی این سایت ها قرار داده شده باشه.مثلا شاید یه فونت و سایز خاصی لازم داشته باشه.