سلام دوستان
یه سوال ابتدایی داشتم... اگر محدودیت حجمی ماهانه تموم بشه برای وبگردی و سایت دیدن و خوندن خبر و چت هم دیگه نمیشه استفاده کرد ... یعنی ترافیک فقط به مقدار دانلود فیلم و فایل و ... مربوط میشه ... توضیح مختصری بدید ممنوم میشم
Printable View
سلام دوستان
یه سوال ابتدایی داشتم... اگر محدودیت حجمی ماهانه تموم بشه برای وبگردی و سایت دیدن و خوندن خبر و چت هم دیگه نمیشه استفاده کرد ... یعنی ترافیک فقط به مقدار دانلود فیلم و فایل و ... مربوط میشه ... توضیح مختصری بدید ممنوم میشم
وقتی صفحه باز میکنی برای هر صفحه چند مگابایت از حجم دانلود ماهانه شما کم میشه چون باز کردن صفحه هم مثل دانلود میمونه در واقع صفحه اون سایت روی مرورگر شما دانلود میشه و شما میتونین اونو ببینین پس اگه حجم دانلود ماهانتون تموم شده باشه صفحه هم نمیتونین باز کنین چت هم همینطوره نیاز به ارسال و دریافت داره که اونم از حجم دانلودی کم میکنهنقل قول:
دوستان اندیشه
کسانی که تو سایت های کلیکی مثل نئوباکس وآنباکس و ... عضو هستن بگن که چند روزه مشکلی نداشتن؟!
من سه روزه مشکل دارم
کسی مشکل نداره؟!
با دو ویندوز تست شده
-------------------------------------------------------
resolved
مشکل از بسته بودن پورت ها از طرف اندیشه است(60% بسم....)
دیروز با وی اخ هم نمیشد!
:20: شاتل - 128 - مرکز 4 - محدود :20:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان
snr خط من بعد از ظهر ها دان استريمش مياد رو 13 و آپش هم رو 6 همين موقع سرعتم به شدت كاهش پيدا ميكنه
ولي حالا صبحها هميشه snr دانش رو 31 آپشم رو 31 و سرعتمم خوبه
حالا به نظرتون كاهش سرعتم واسه كم شدن اس ان ار يا نه
بعد اين كاهش اس ان ار از خط منه؟ آخه صبها هيچ مشكلي نداره:13:
اينم بگم انديشه دارم
باتشكر:11:
سلام .
از دوستان کسی نیست که در هشتبر زندگی کنه ؟
والا من چند روز پیش نامحدود میگرفتم 128 . حالا گفتن سرویسهامون رو حجمی کردیم . 128 با حجم 3 گیگ
حالا من چه جوری میتونم نامحدود بگیرم .من هم که همش دانلود میکنم . دیگه این چه فایده داره ؟
بعضی ها از دانشگاه نامه میارن تا مخابرات بهشون بده جریانش چیه ؟ میشه یه توضیحی بدید ؟
از رشت میشه نامحدود گرفت واسه هشتبر ؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
نقل قول:
دقیقا.
سه هفته بگذره وصل میشه.
البته تین سه هفته من رشت نبودم .
برگشتم اینجا وصل شده بود.
سرعتشم بعد از این یکی دو هفته(....) خوب شده.
سلام و ممنون از جوابت دوست عزیزنقل قول:
پیرو جوابت میخواستم بدونم یعنی تو یه سرویس نامحدود اگر 24 ساعته و 30 روز ماه رو بدون وقفه هم به اینترنت متصل باشی و همزمان هم به وبگردی و چت و دانلود مشغول باشی! با هیچ محدودیتی روبرو نمیشی؟!
سپاس
snr نبايد هيچ وقت از 20 کمتر بياد. حتما کاهش سرعتتون به همين دليله. اگه مشکلتون ادامه داشت کمي سرعتتون رو به کمک آي اس پي مربوطه کاهش بديد تا snr براي شما به ميزان متعادلي برسه.نقل قول:
ميزان سرعت اپلود به دلايلي در ايران محدوديت داره. تفاوتي نداره از چه شرکتي سرويس بگيريد. سرعت آپلود ها اصولا تفاوت چنداني نداره.نقل قول:
نامحدود یعنی چی؟ اسمش رو خودشه دیگهنقل قول:
من هم تا چند وقت پیش نامحدود داشتم . 24 ساعته دانلود میکردم . همین دیروز شدم حجمی . 128 / 3 گیگ در ماه :41:
الان تنها راهی که مونده برای دانلود نامحدود اینه که یه اکانت اینترنت ماهواره ای بگیرم
512 - نامحدود . ماهیانه 25000 تومن .
دوستان من رو هم راهنمایی کنید . صفحه قبل سوال پرسیدم
مرسی
مشكل خيلي وقته وجود داره . سرعتمم كمه 128 كه 16 كي دان ميكنه در حالت خوبش. از اين هم كمتر كنم!!نقل قول:
به اي اس پي گفتم ولي ميگه مشكل از ما نيست:13: اگه مشكل از خط من بود چرا صبها snr بالاست
يه نكته هم اينكه بعضي روزا كه خلوته با همين snr پايين 18 كي دان ميكنم به نظر مياد كه به خاطر ترافيك سرور isp باشه اي وضع
نظرتون چييه؟
تعریف اسمی از ارایه خدمات تو ایران و فرقش با اون چیزی که بعد عملا دریافت میکنی بیشت منظور نظر من بود ...نقل قول:
یه چیز دیگه الان شما تفاوت فاحشی بین سرعت نامحدود که قبلا داشتی با وضعیت فعلی که محدودیت داری میبینی ... منظورم اینه که ظاهرا سرعت نامحدود عملا خیلی کمتر از محدود هستش ... این درسته یا نه؟
راستی من متوجه نشدم که علت تغییر وضعیت از نامحود به 128/3 چی بوده؟
ممنون از راهنماییت
نه اصلا . الان که حجمی شده اتفاقا سرعت خیلی کمتر شده . سرعت دانلود شده مثل 64 نامحدود . خب این ممکنه در جاهای دیگه فرق داشته باشه . واسه من که کم شده .نقل قول:
والا من نمیدونم چرا سرویسهاشون رو کردن حجمی . تا همین 2 روز پیش نامحدود میدادن . دلیلش هم خیلی خنده داره . میگن ما یکسری از مشتری هامون ( منظورشون خود من هم بودم ) 24 ساعته دانلود میکردن . میگن ممکنه یک نفر روزی 5 مگابایت هم دانلود نکنه ولی شما شب و روز داری دانلود میکنی و حق دیگران ضایع میشه و همچنین سرعت شرکت هم اومده پایین .
من هم واقعا خندم گرفت . مرتیکه نمیدونه یعنی نامحدود یعنی چی
نه شما بگو . من چی بگم . این هم شد دلیل ؟
اونور دنیا با همین پولی که واسه 128 میدیم میتونیم یک سرعت مناسب بیاریم و اینترنت پرسرعت حق یک خانواده هست ولی اینجا کابلهای پهنای باند از لای جلبگهای دریاها رد میشه و نکنه مبادا کشتی لنگر بندازه و سرعتهای بیاد پایین
حالا کسی نمیدونه جریان این نامه گرفتن از دانشگاه چیه . خود مخابرات نامحدود نمیده دوستان ؟چیکار کنــــــــــــم ؟ :41:
خوب ظاهرا مودم ما هم بعد از 5-6 سال استفاده، آخرای عمرش هست!
از دیشب شروع کرده به ریپ زدن... اول که به 1000 زور و بلا کانفیگش کردیم، بعد امروز هم پینگ رو 1400 میده! در صورتی که 10 بار زنگ زدم و 10 نفر مختلف برام چک کردن گفتن هیچیتون مشکل نداره نمیدونیم چرا خطتون اینطوره هست ( آخر سر به این میرسیدن که از مودم هست )
الان به نظرتون چه مودمی بگیرم؟ از شرکت ها خدمات اینترنت بگیرم یا بصورت آزاد.
پس الان که اندیشه سبز تو هر سری یه نامحدود داره ارایه میده یعنی زنگ که زدم گفت که مشکلی تو دریافت سرویس 128 نامحدود نیست ولی چون پیش شماره های 772 گلسار داره عوض میشه و مال منم همینه باید منتظر بمونم تا اون موقع ... من که گیج شدم... :13::13:نقل قول:
آخه واسه چی؟:13:
کد:http://p30upload.com/download.php?filename=1297951466_Ekhraj.bmp
نقل قول:
پس من چرا هنوز مشکل دارم؟؟:41:
از 25 بهمن بهتره ولی هنوز افتضاست!
اندیشه
یکی به من بگه چرا؟؟؟؟:2:
امضای من چی شد؟
چرا نشون نمیده؟:19:
خیلی جالبه سرعت 256 نامحدود امشب طوری شده که حتی صفحه ای باز نمیشه. دیگه با اندیشه هم دعوام شده خیلی عوضی شدن.
اظهاريه مشترك:
25 بهمن هم گذشت مشکل افت سرعت بیشتر شد . میشه به ما بگین که این مشکلات چه زمانی برطرف میشه لااقل بخاطر اینکه شما همیشه راستگو هستید و مشتری درغگو ما بتونیم تا اونموقع دندون به جگر بگیریم . اگه یک هفته دیگه برطرف میشه اگر یکماه دیگه برطرف میشه فقط اطلاع رسانی بکنید که ما در جریان باشیم البته نامردی هم نباشه اینو بیشتر کسانی که از شما سرویس میگیرند میدونند که مشکلات از طرف مخابراته و این وسط فقط مشتریها فقط مشکلات رو به گردن شما میندازن . حقیقتا" یکی از کسانی رو که من در شرکت شما بیشتر از همه کس قبول دارم آقای ... هستند به طوریکه اونقدر منصفانه و زیبا مشکلات رو توضیح میدن که یه نفر متوجه میشه ایشون واقعا" آدم با شخصیتی هستند و اونقدر با شخصت و محترم صحبت کردنند که همه به طور غیر مستقیم متوجه میشند که دلالیل این مشکلات بهمن ماه هست . نظرات همكاران:
(15421) 1389/11/28 01/01/1900 10:09:00 AM
با سلام. مشترک گرامی، در 2 هفته ی گذشته به دلایل مختلف فنی با کندی سرعت و قطع و وصلی های مکرر رو به رو بودیم که این مشکلات به صورت کلی بوده و اندیشه سبز خزر دخلیل در این اختلالات نبوده. بدیهی است در صورت بروز مشکل از سوی اندیشه سبز خزر به شما مشترکین عزیز اطلاع رسانی خواهد شد. ممنون از حسن توجه شما، اندیشه سبز خزر
مشترك: شماره پيگيري: اظهاريه مشترك:
مثل اینکه هنوز اون سوال اونقدر سخت بوده که ارزیابی نشده و پاسخی براش پیدا نشد. در نهایت هم ممنون نیازی به پاسخگویی نیست . فقط لطف بفرمایید به من بگید که اگه از قسمت جمع آوری سرویس من بخوام اقدام کنم کلا" قرار داد با شما تموم میشه؟ آیا پورت اینترنت توی مخابرات خالی میشه ؟ چون صحبت کردم با یه شرکت دیگه گفتند شما باید به همون شرکت بگید تا پورتتون رو آزاد کنن که ما بتونیم به شما سرویس بدیم و از طریق مخابرات اقدام کنیم. نظرات همكاران:
(15421) 1389/11/28 01/01/1900 10:25:00 AM
با سلام. مشترک گرامی، پاسخ بعضی سوالات به دلیل اینکه نیاز به گذر از بحران می باشد، به تاخیر میانجامد. از این بابت پوزش ما را بپذیرید. برای کسب اطلاعات در مورد جمع آوری، با شماره ی 7750000 ( بخش امور مشترکین ) تماس حاصل نمایید. با سپاس، اندیشه سبز خزر
اظهاريه مشترك:
کاملا" دروغه دو هفته نیست که این مشکلات وجود داره توی اندیشه آره ولی جاهای دیگه نه فقط مشکل همون دورو ور 25 بهمن بود .و شما خودتون هم دروغگو هستید و نمیدونید چی مزخرفی به خردد ماها میدید این دو تا اشکال به مدت 2 هفته نیست من گفتم شما قطعی داره شما نوشتی: مشترک گرامی به مدت چقدر سرویس شما بدون مشکل بوده تو این آخری میگی دو هفته میگن دروغگو کم هواسه شما رفتین چهار جا سرویس دادین همه رو گاگول فرض میکنین .
اینترنت من فعلا مریضه، اصلا اینترزرته بیشتر
کد:http://www.speedtest.ir/index.php?option=com_speedtest&op=show&speed=1369.062
اندیشه دوباره ترکید.
خاک بر سر این ها با سرویس دهیشون .
این ماه افتضاح.
باتشکر.
هادی
امروز چقدر نت قطع میشد
خیلی رو اعصاب بود
یه شرکت هنک کنگی سرعت 1 گیگابایت در ثانیه به کابران خودش میخواد ارائه بده . هزینه هم تنها 27 دلار . حدود 27 هزار تومن
دهنم سرویس شد .
خدایا این چه وضعشه. ما اینجا داریم پول میدیم و اونوقت اینا حتی زنگ هم نمیزنن و اطلاع هم نمیدن که بگن آقای فلانی ما سرویسهامون رو تغییر دادیم . اینجوری شده یا اونجوری شده
لعنت بر باعث و بانیش
فقط ميتونم بگم انديشه مذخرف ترين شركت شده. دروغ ميگن مثل باقلوا:41:
نه با اين سرعت کم احتمال وجود مشکل در خط شما بسيار کمه! اين مشکل به احتمال زياد از آي اس پي شماست. چون اگر مشکل از خط شما بود احتمال اين نوسان زياد در snr وجود نداشت و به شکل تقريبا دائمي زير 20 بود و از 20 بالاتر نميرفت.يک احتمال ضعيف ديگر هم وجود داره که به دليل وجود نويز در پورت شما در مخابرات باشه . البته باز هم ميگم که احتمالش خيلي کمه.نقل قول:
آقا همه چی اوکیه...
اندیشه 128 خط 5 محدود...
سرعت خویه.
مشکلی نیست.
نقل قول:
اگه وايرلس ميخواي حتما Zyxel بگير من واقعا راضيم ازش . از نمايندگي اصليش بگير تو رشت(شاتل) چون يه سري امکاناتم ميده مثل يه ماه رايگان و اين چيزا.اما اگه مودم معمولي ميخواي فرق چنداني نداره از کجا بگيري. چون اختلاف قيمتاشون در حد 2 يا 3 هزار تومنه! مدلم فرق چنداني نداره D-link Tp-link zyxel... کلا خوبن.
سلام به همگی من ساکن جاده لاهیجان هستم و میخوام ADSL بگیرم، شرکتی هست که به طرفای ما ADSL بده؟!!!:20:
وجود نویز در پورت؟؟ یعنی چی؟نقل قول:
کاهش سرعتت صددرصد به خاطر همین snr ،پایین میاد.معمولا مودمها به Attainable Rate هم دارم که حداکثر سرعتی رو که خطت می تونه بهش برسه نشون میده حتما با snr پایین همین Attainable Rate هم پایین میاد. یه چک کن ببین از بغل سیم تلفنت کابل برق رد نشده؟ آخه توی مخابرات شرایط پورت همیشه یه جوره اینطوری نیست که صبح خوب باشه بعد از ظهر بد بشه. اگه هم چنین چیزی بود باید برای همه می شد نه فقط یک نفر. بعداز ظهرها گوشی تلفنی رو این خط نمیاد؟ مخصوصا گوشی بی سیم خیلی تاثیر میذاره.نقل قول:
اونطور که معلومه این مشکلات تا 30 بهمن ماه دوباره ادامه داره . مسئله رو باز نمیکنم خودتون متوجه شید.
پورت ها در pap room نيز داراي splitter هستند که در شرايتي دچار مشکل مشن که باعث ميشه تعدادي پرت به طور هم زمان دچار نويز مقطعي بشن که البته احتمالش بسيار کمه اما وجود داره.نقل قول:
---------- Post added at 04:15 AM ---------- Previous post was at 04:10 AM ----------
اصولا شرکتا تو سايتشون يه بخشي رو براي دسترسي گذاشتند. شماره اي که ميخواي ازش استفاده کني رو اونجا وارد کن و به راحتي بت ميگه که تحت پوشش اون شرکت هست يا نه.نقل قول:
با سلام به دوستان
من حدود یه یک سال و نیم از سرویس پارس آنلاین (پارس وی) استفاده می کردم تقریباً راضی بودم تا اینکه این تایپک رو دیدم و با دوستان به گفتگو پرداختم که نتیجه گفتگو اون شد که بیام از اندیشه سرویس بگیرم!
اوایل سال جاری از پارس آنلاین کندیم و اومدیم اندیشه سبز خزر.
در همون ماه اول که سرویس 256 گرفته بودم سرعت همون حدود ها بود
ماه بعد شد 170 - 160
همینطور اومد پایین که الان رسیده به 120 تا 130 و فقط به اسم من 256 دارم و به عمل 128 استفاده می کنم!
اگه بخوام مقایسه کنم پارس آنلاین کمه کمش دیگه 140 - 150 بود و دیگه انقدر افتضاح نمی شد!
جدیداً چندتا از دوستان رفتن از پارس آنلاین سرویس گرفتن (128) میگن که سرعت 110 و همین حدود هست! نمیدونم شانس من بود که تا اومدم اندیشه سرعت مالید اینطورری شد یا نه از اول مالیده بود بچه ها از رو تعصب حرفی نمی زدن!
الان مثل هاپو پشیمانم و می خوام برگردم به وطن :d همون پارس آنلاین.
یک بار دیگه دست به دامن شما می شویم و مشورت می کنیم اگه تصمیم درستی هست بگید که سال جدید برم پارس آنلاین و از این شلوغی و قطعی های ممتد اندیشه راحت بشم؟
با سپاس
سرعت دانلود با سرعت سرویسی که شرکت ها میدن فرق داره در اصل شما باید سرعتی که شرکت ها میدن رو تقسیم بر 8 کنی تا سرعت واقعی دانلودت رو بدست بیاری یعنی 128 میشه 16 کیلو بایت در ثانیه و 256 میشه 64 کیلو بایت در ثانیه این سرعت هایی که اندیشه اول میداد و حدود 230 بود و الان شده 120 تا 130 سرعت تشویقی هست و بیشتر از سرعت واقعی سرویسه 256 هستنقل قول:
در مورد تغییر دادن شرکت به نظر من پارس یخورده سرویس هاش گرونتره ولی سرویس بهتری ارائه میده حالا اگه برات کیفیت سرویس مهمتره برو پارس و اگه قیمت مهمتره همین اندیشه بمون
ممنون از توضیحات.نقل قول:
کیفیت سرویس که برای همه اهمیت داره! ما اینترنت پر سرعت (به اسم) استفاده می کنیم که از سرعت اینترنت لذت ببریم! وگرنه که همون دایل آپ نفتی بود استفاده می کردیم.
نرخ های پارس رو رفتم نگاه کردم با دو سال پیش هیچ تغییری نکرده یه طرف محدودیت حجم رو هم اضافه نکرده! منم برام حجم داناود در ماه مهمه! یعنی من اگه از اندیشه سرویس بگیرم 256 - 8 گیگ با همون پول از پارس باید 256-6 گیگ بگیرم که دو گیگ کمتره و دو گیگ هم کم نیست!
از طرف دیگه هم اندیشه رو اعصاب آدم اسکی میره! خلاصه موندیم چیکار کنیم!
آخه آدم بدونه بهتر میشه مهم نیست صبر می کنیم! اما هر چی میگذره بدتر میشه! ما هم خط 5 هستیم! اینور هم که پورت خالی پیدا نیست همه هجوم آوردن اندیشه! :41:
سلام من میخواستم بدونم که با یوزر پسورد یه خط دیگه میشه از رو یه خط تلفن دیگه وارد شد یا نه و مشگلی پیش نمیاد اگه همزمان از دو خط با یه یوزر و پس وارد شد ؟
یکی از این دوستایی که میگن فلان شرکت سرویس بهتری ارائه میده، میشه بیاد دلیلشو بگه؟
جدی جدی یعنی چی؟
سرویس بهتر رو میشه توضیح بدید؟
البته خواهشا نگید پشتیبانیش آقا هستن پس بهتره! یا مثلا روز تولدت تشویقی میده و اینجور دلایل.
یه دلیل قانع کننده و "فنی" خواهشا "فنننننننییییی" در بهتر بودن سرویس شاتل یا اندیشه یا پارس آنلاین بگین...
نظر خودمم بگم که به نظرم همشون مثه همن.
سرویس همه هم مثل همه. وقتی سرعت افت کنه واسه همه ست. وقتی سرعت بره بالا هم واسه همه ست.
با تشکر...
شاتل - مرکز 4 - 128 - محدود
.
:26: پینگ خارق العاده شده :26:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]