از من پرسید گفت خطتون فیبر که نیست من نمیدونستم اون موقع گفتم نه بعد گفتن پورت خالی نداریم بعدازظهر زنگ بزن زنگ زدم گفت داریم شماره رو پرسید و بعد ثبت نام کرد ولی نگفت که خطت پوشش نمیدهنقل قول:
Printable View
از من پرسید گفت خطتون فیبر که نیست من نمیدونستم اون موقع گفتم نه بعد گفتن پورت خالی نداریم بعدازظهر زنگ بزن زنگ زدم گفت داریم شماره رو پرسید و بعد ثبت نام کرد ولی نگفت که خطت پوشش نمیدهنقل قول:
منم دقیقا به خاطر همین میخوام برم فن آوا . پارس آنلاین 43 و خورده ای دادم 32 گیگ بهم دادن سرعت 4mگرفتم بهم سرعت 1mدادن و همه ی سایتها یی که باز میکردم رو بین الملل حساب کردن کمتر از دو هفته حجمم تمام شد الان دوهفته ست سرعتم بین 3kb,11kb تغییر میکنه و به زور سایت باز میکنم هی باید مودمم رو روشن خاموش کنم چون سرعت مدام صفر میشه .فقط خدا کنه فن آوا راست گفته باشه هر چند حجم ترافیک روزانه و شبانه اش نسبت به پارس آنلاین بهترهنقل قول:
لطفا با این ای پی هم یه پینگ بگیر 37.187.172.200نقل قول:
من با پیشگامان تست گرفتم! xDنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وی پی ان همه خرابه ؟ من قدیم فن آوا داشتم خوب بود وی پی ان روش.الان ندارم میخوام برگردم فن آوا. وی پی ان ها خیلی افتضاحه ؟ یا فقط موردی بوده؟س
سرعت شبانه چطوره؟ کم میکنن؟
وی پی ان همه خرابه ؟ من قدیم فن آوا داشتم خوب بود وی پی ان روش.الان ندارم میخوام برگردم فن آوا. وی پی ان ها خیلی افتضاحه ؟ یا فقط موردی بوده؟س
سرعت شبانه چطوره؟ کم میکنن؟
از شانس من، الآن داتک 16 مگابیتش رو نامحدود کرد :n30:
اگر فن آوا کیفیتش راضیم نکنه، مستقیم میرم داتک :n02:
داتک زد به سیم اخر و 16 مگابیتش رو نامحدود کرد :n04::
محتوای مخفی: نامحدود داتک
من ADSL رو با داتک شروع کردم یادش بخیر ولی بعد از این همه سال نمیدونم در حال حاضر کیفیت و پینگش چجوریه ولی حرکتش شدیدا تحسین میشه :n12:
دیگه چی از این بهتر که آدم نامحدود باشه؟ نه ترسی از اتمام حجم و نه ترسی از کاهش سرعت
داتک مثل O2 آلمان شده ولی ارزونترنقل قول:
بسرم آلمان هر ماه €20 میده dsl نامحدود از O2 سرعت 20مگ
€20 میشه حدود 100 هزار تومان
حیف تو قم داتک نداریم
داتک فیبر نوری و ساپورت میکنه من چه گیری کردم با این فیبر نوری الان تو محل ما آسیا تک فیبر نوری و ساپورت میکنه
حتما فردا صبح با داتک تماس بگیرید ببینید ساپورت میکنه یا نه. به هیچ عنوان از خود مخابرات سرویس نگیرید. آسیاتکم که هیچی ... وزیر گفته انحصار فیبر برداشته شده ولی هیچ خبری نیست! نمیدونم چرا پیگیری نمیکنه! لابی مخابرات حسابی میچربه متاسفانه :n34:نقل قول:
خب تو استان یزد واسه کلیه پرسنل شبکه بهداشت و درمان طبق قراردادی که با فن اوا بستند همه ی سرویسا با تخفیف 50 درصدی ارایه میشه
از ماه بعد دیگه اینترنت 80 تومنی میتونیم 40 بگیریم
فقط امیدوارم کلکی در کار نباشه
:n10::n19:
آقا اینجارو باشید سرویس 16 مخابرات سرعت دانلودش روی 200 این یعنی نهایت کلاه برداری زنگ زدم میگن سرویس ها آپ تو 16 یعنی از 128 تا 16
یعنی چی
- - - Updated - - -
آقا اینجارو باشید سرویس 16 مخابرات سرعت دانلودش روی 200 این یعنی نهایت کلاه برداری زنگ زدم میگن سرویس ها آپ تو 16 یعنی از 128 تا 16
یعنی چی
- - - Updated - - -
یعنی چی
سلامنقل قول:
البته با کلی تفاوت
ضمن اینکه بعضی از دوستان که 16 مگ گرفته بودن به بهانه های مختلف سرعتشون کمتر از این سرعت بوده
من حاضرم سرعت رو 500 باشه ولی نه دیگه 200نقل قول:
در هر صورت کمتر از چیزی هست که خریدیدنقل قول:
آقا چه شرکتی رو فیبر میدهنقل قول:
دوستان من چیکار کنم با این وضعیت
آپ استریم و بستن رو 771
دان استریم و بستن رو 1891
در حالی که من سرویس 16 گرفتم
سرعت دانلود 190
وای الان بردنش رو 1715
سرعتم اومد رو 170
از فناوا نگیرید!!!!
به استثنای یه سری مراکز تو اکثر مراکز مشکل داره و سرعت پایین میده!!!!
کلی هم وقتتون رو میگیره و بهونه میاره که مشکل داریم به زودی برطرف میشه اما نمیشه!!!!
پهنای باند اضافه کردن به این راحتیا نیست!!!!!!!
از من 87 تومن گرفتن واسه 16 مگ ولی به من 4 مگ دادن!!!
منم بعد از 7 روز تخلیه کردم!!!!
اگر کسی دنبال سرعت بالاست از فناوا نگیره ولی اگر زیر 4 مگ میخواین بگیرید!!!!!!!
شما احتمالا خطتون نویز شدید داره . مودمتون رو روشن،خاموش کنید و snr مودم رو چک کنید .نقل قول:
- - - Updated - - -
دوستان این مشکل فن آوا با سنگ شکن ها چقدر جدیه ؟ آیا نمیشه از پروتکل های PPTP و L2TP استفاده کرد؟ امروز مخابرات خط رو تخلیه کرد و بین پارس و فن آوا موندم.
اکیه، من هیچ مشکلی با vpn ندارم
دوستان مشکل نویز ندارین با فن آوا؟ خوب سرویس دهی میکنن؟
دوست عزیز گفتم از مخابرات نگیر، اینم نتیجشنقل قول:
دوستمون از مخابرات گرفته نه فن آوانقل قول:
شما مرکز مخابراتیتون مشکل داره. رو فن آوا به 4 محدودت کردن و رو پیشگامان هم به 8 محدود شدی
من تست کردم مشکلی نداشتمنقل قول:
تازه سرویسم وصل شده دارم عکس ها و متن رو تنظیم میکنم ، یخورده صبر کنید مفصل میذارم براتوننقل قول:
سلام دوستان طبق گفته سایت تابناک بعد از اتمام حجم مشترک فقط به سایتهای داخلی دسترسی داره که اگه اینطور باشه دیگه فایده نداره و عملا مثل این میمونه که اینترنت نداری..((رویایی که خیلی زود سراب بودنش ثابت شد؛ زمانی که برخی کاربران حجم های خریداری شده شان تمام شد و دریافتند که با اتمام حجم نت، تنها به چند سایت وطنی دسترسی دارند و همین دسترسی هم، با اعمال شاقه است چراکه سرعت نت در این حالت تفاوت چندانی با سرعت اینترنت دیال آپ قدیمی ندارد..)) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
طبق قولی که داده بودم، بالاخره سرویسم وصل شد و مفصل میخوام براتون توضیح بدم که بدرد دوستان بخوره :n33:
تست همه جانبه فن آوا ( سرعت 16 مگابیت - فاصله با مرکز مخابراتی 4 تا خیابون - سیم کشی خونه قدیمی )
میزان کشش خطم: حدود 14.5 مگابیت ( متاسفانه خونمون 52 سال ساخته و سیم کشیش واسه عهد قاجاره :n37: )
مدت زمان تخلیه از ISP قبلی یعنی آسیاتک ( با چاشنی شکایت به 195 ): 42 ساعت
مدت زمان رانژه توسط فن آوا: 30 ساعت
تهران - منطقه 7 - مرکز مخابراتی نظری
تست پینگ از 8.8.8.8 و 4.2.2.4 در آسیاتک ساعت 5:45 عصر:
محتوای مخفی: پینگ آسیاتک
تست پینگ از 8.8.8.8 و 4.2.2.4 در فن آوا ساعت 4:20 عصر:
محتوای مخفی: پینگ فن آوا
نکته: سرویس گیمینگ در فن آوا فعال نــمیباشد ( بتونم مخشونو بزنم با همین سرعت گیمینگ فعال کنن خوبه :n10: )
سرعت باز شدن صفحات وب: عالی
سرعت دانلود تک کانکشن: در حد کشش خط که در زیر با 2تا تست با IDM میتونید سرعت دانلود تک کانکشن رو ببینید
سرعت دانلود با IDM از آپارات:
سرعت دانلود با IDM از یه سرور خارجی:
سرعت دانلود با قندشکن:
متغیر بین 1.2 تا 1.5 مگابایت
اینم سه تست متفاوت در SpeedTest که برای راحتی شما عزیزان، واحد رو از تنظیمات به مگابایت تغییر دادم:
تست پینگ و سرعت دانلود با SpeedTest از سرور داخلی:
تست پینگ و سرعت دانلود با SpeedTest از سرور فرانکفورت آلمان:
تست پینگ و سرعت دانلود با SpeedTest از سرور شیکاگو آمریکا:
در آخر اگر سوالی داشتید، در خدمتم :n18:
دمت گرم بابت اطلاع رسانینقل قول:
چرا اسپید تست سرعتت اینقد کمه؟؟؟
یه سوال دی
ه کشش خطو از کجا میتوونم بفهمم؟
منکه صبانت دارم حجم منصفانم تموم شده ولی هر سایتی میتونم برم مشکلی از این جهت ندارم فقط سرعت داغونهنقل قول:
نمیدونم! ملاک من بدون شک IDM هستش ولی چون گفتم دوستان شاید اسپید تست رو هم بخوان و خواستم تست همه جانبه باشه، از اونم گذاشتمنقل قول:
کشش خط رو هم وقتی ISP رو همون چیزی که خریدی گذاشته باشه، در نهایت از سرعت دانلود با IDM میشه حدودا فهمید
واقعا خجالت اوره یه شرکت رو حجم و سرعت انقدر مانور بده بعد کم بیاره بعد تقصیر رو گردن مخابراتیا بندازه من 16 مگ میخاستم که با این اوصاف سمته این شرکت نرم بهترهنقل قول:
از فناوا نگیرید!!!!
به استثنای یه سری مراکز تو اکثر مراکز مشکل داره و سرعت پایین میده!!!!
کلی هم وقتتون رو میگیره و بهونه میاره که مشکل داریم به زودی برطرف میشه اما نمیشه!!!!
پهنای باند اضافه کردن به این راحتیا نیست!!!!!!!
از من 87 تومن گرفتن واسه 16 مگ ولی به من 4 مگ دادن!!!
منم بعد از 7 روز تخلیه کردم!!!!
اگر کسی دنبال سرعت بالاست از فناوا نگیره ولی اگر زیر 4 مگ میخواین بگیرید!!!!!!!
من هم سرویس های وب را جمع اوری کردم و از فن اوا گرفتم احتمالا تا شب یا فردا اکانتم وصل میشه جالب اینکه تخلیه خط و راه اندازی تو مخابرات 1 روز بیشتر طول نکشید باز دم های وب گرم از این لحاظ ...
قدرت و کیفیت خط مثل های وب هست یعنی همون 16 مگابیت هست و تا 24 مگابیت هم جا داره ...
البته اول روی 4 مگابیت گذاشته بود خطم بعد تماس گرفتم گذاشت روی 16 مگابیت ...
از دوستم که فن آوا داره سوال کردم گفت به غیر نوسان سرعت تو ساعت های مختلف و پشیتیبانیه ضعیف ، تو 3 سال گذشته مشکل خاص دیگه ای نداشته...و اصولا نت رو بدون قند شکن استفاده نمیکنه... (تهران - مرکز مخابراتی سعادتمند)نقل قول:
تا اینجا من از پشتیبانیشون کاملا راضی بودم. سیستمم IP گرفته بود ( به خاطر آسیاتک حروم خور ) و مجبور شدم با گوشیم، مودم رو مجدد ست کنم که این رو بلد نبودم و پشتبانیشون با حوصله راهنمایی کرد و به راحتی اینترنتم وصل شد. تا حالا با چند نفرشون حرف زدم که نه بی حوصلگی دیدم و نه بی احترامی ولی آسیاتک که بودم چندبار کارم به فحش و فحش کشی هم رسیده بود باهاشوننقل قول:
نوسان سرعتم نداشتم فعلا :n10:
مرسی RealMadrid
منهم بزودی کوچ میکنم فناوا از دست این آسیتک راحت شم
نقل قول:
مبارکه... انشالله که نوسان و... برای شما نداشته باشه...حالا چند روز استفاده داشته باشی بهتر میتونی نظر بدی
ماه پیش که تلفنی ثبت نام داشتم فن آوا برخورد خیلی خوب بود (هر چند واحد فروش معمولا خوبه) ولی تماسم با داتک امروز نا امید کننده بود...
شما امروز چند باری که با پشتیبانی تماس داشتی هر دفعه چقدر پشت خط موندی؟
خیلی کم پشت خط موندم. تو آسیاتکم کم میموندم پشت خط ولی انگار زورشون کرده بودن جواب بدن. همشونم فقط یه چیز بلد بودن. اینکه:" برو سر خط تست بگیر!!!!!!!!!!!! " آخه فلان فلان شده ها جای اینکه اطلاعاتتونو بالا ببرید باید چرت تحویل بدین؟نقل قول:
امروز وقتی نتم وصل نمیشد، پشتیبانشون یبار بهم گفت که چیزی رو خط وصل نیست؟ منم گفتم نه و رفت سراغ راه حل های دیگه ولی آسیاتک تاکید میکرد که نه مشکل از شماست و الا و بلا خطت مشکل داره!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! هنوزم یادش میفتم عصبانی میشم. خدا رو شکر که از اونجا تخلیه زدم
داداش وقتی فیبره چاره دیگه ای ندارم چیکار کنم الان رو دو مگ بستن خطونقل قول:
آقا این داستان فیبر به چه شکله؟ اگه اشتباه نکنم شما بودی میگفتی تا چند روز قبل رو مسی بوده و خط دیگه تون هنوز رو مسیه...؟ یعنی شما تخلیه زدی شرکت عوض کنی یه شبه رفته رو فیبر؟نقل قول:
باید شکایت میکردی که چطور 1 روزه از مسی پریدن رو فیبر!!!!! شرکت های دیگه هم تحقیق بکن ببین اگر واقعا فیبر شده، ارائه میدن یا نه. مخابرات اعصاب برات نمیذاره، شک نکن. یه شکایت جداگونه به 195 هم بابت اینکه سرعت 16 خریدی ولی رو دو بستن بکن. حتما شکایتت رو ثبت کن. پشت گوش ننداز که سرت کلاه نرهنقل قول:
دمت گرمنقل قول:
یه تست پینگ همزمان با دانلود با idm بذار
الان زنگ زدم بیست بیست گفت شما فیبر نیستیدنقل قول: