امروز یه دسته ی 360 خریدم بالاخره !
28 تومن !
این بازی هایی که داره میاد با دسته خیلی بیشتر حال میده مثل بتمن و اساسینز 2 و..
امروز یه دسته ی 360 خریدم بالاخره !
28 تومن !
این بازی هایی که داره میاد با دسته خیلی بیشتر حال میده مثل بتمن و اساسینز 2 و..
سلام
اقا من شنیدم میشه برا داشبور والپیپر گزاشت میخواستم ببینم چطوریه عکس باید چه فرمتی داشاه باشه و با چه رزولیشنی؟
ممنون
منم تقريبا مشكل شما رو داشتم وقتي دستگاه رو روشن ميكردم حدود 10 20 ثانيه صفحه شطرنجي ميشد ولي بعد از اينكه يه بار به اينترنت وصل شدم دستگاه با آپديت كردن مشكل رو حل كرد شما هم امتحان كن...... .نقل قول:
سلام
یکی از دوستان ما یه xbox360 داره .. بعد از مدتی صفحه بالای tv شترنجی شده .
این مشکل قابل تعمیر شدن هست یا نه ؟
آقا این دسته که میگی چه فرقی با دسته های دیگه داره؟:20:نقل قول:
دسته های با سیم رو میگین؟؟
کلا این دسته های باسیم مزیتشون فقط باتری و شارژه؟!
ممنون
سلام
دوستان من یک سوالی داشتم
اگه بخوام پروفایل خودمو از یک ایکس باکس به یک ایکس باکس دیگه منتقل کنم باید چی کار کنم؟
اخه همه ی سیو بازی ها و گیم اسکور خودمو میخوام
تمام اینا توسط یک Memory Card مخصوص Xbox 360 قابل انجام هست.نقل قول:
شما پست بالای پست خودتون رو خوندید ؟نقل قول:
منظورم اینه که از lcd هست یا روی یک tv دیگه هم همینه ؟
نه مزیتی ندارننقل قول:
فقط باتری و شارژ نمیخوان
برای 360 به خصوص بازی کردن روی lcd با اینچ بالا حتما بدون سیم ضروریه
شما باید از یک memory card که توی کنسول arcade هست و جدا هم میفرشون استفاده کنینقل قول:
سلام
خبر عجیب: حدود 54 درصد از دستگاه های XBOX 360 تا به حال خراب شده اند. :19:
کد:http://forum.persiantools.com/showpost.php?p=2362381&postcount=93
خب اینکه یه ضر مفت بیشتر نیست !!!نقل قول:
خرابی Xbox 360 کمتر از 25% بوده !!!!
لینک خبر :
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4163956&postcount=342
سلام به همه من میخوام یه کنسول بخرم با توجه به این تاپیک بهترین کنسول XBox هست . فرق xbox با xbox 360 چیه ؟
با توجه به پست اول این تاپیک مدل پرمیوم بهترین انتخابه در ضمن من خیلی حرفه ای نیستم (بازی خور) نیاز به وسایل جانبی زیاد ندارم مثلا کابلهای شبکه یا ریموت کنترل .
ممنون میشم یه مدل رو برام معرفی کنید همراه با قیمت
سلام سعيد جاننقل قول:
من صبح اين رو ديدم و ديگه براي پي بردن به صحتش سرچ نكردم.:41:
ممنون.:11:
سلام آقانقل قول:
بابا به این حرفهای مزخرف بی مدرک توجه نکن !!
از اون موقع که Xbox360 تو نمایشگاه E3 همه رو محو خودش کرد دیگه هرکی آدم آشغال کله و بی فرهنگی اومد واسه این کنسول یه
ضری زد !!!
ولی این کنسول خودشو نشون داد و دیگه هیچ کدوم از این کارا باعث نمیشه که Xbox 360 محبوبیتش رو از دست بده.
موفق باشی
پست 8852 ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نقل قول:مشاوره برای خرید فقط اینجا :نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=333413
لطف کنید از کلمات نرم تر استفاده کنید:11:نقل قول:
[quote=pedram_sad;4175112]شما پست بالای پست خودتون رو خوندید ؟
منظورم اینه که از lcd هست یا روی یک tv دیگه هم همینه ؟
نه مزیتی ندارن
فقط باتری و شارژ نمیخوان
برای 360 به خصوص بازی کردن روی lcd با اینچ بالا حتما بدون سیم ضروریه
چرا براي LCD بدون سيم ضروريه:wac:
آقا شما خودت ببین آخه هر جا میری یه چیزی میگن !!!نقل قول:
یه جا میگن 60% !!!! یه جا میگن 50% !!!! یه جا میگن فقط بورد های Falcon و Jasper تا حالا دووم آورده !!!!
آخه اینکه نمیشه که !!!
من منظورم بچه های اینجا نیست !!!
واقعا دست همه شون درد نکنه که انجمن واسشون مهم هست و سعی میکنن همیشه به روز باشه
من منظورم این سایت های خبری و مجله های Fan باز هست که کارشون دقیقا تخریب سیاست یه شرکت بزرگ مثل Microsoft هست .
برای LCD ضروری نیست !! برای LCD هایی که اینچ تصویر اونها بالای 40 هست نیاز هست که از دسته ی بی سیم استفاده بشه تا خدایی نکرده چشمان شما مشکل پیدا نکنه !!!نقل قول:
چون حداقل فاصله از TV باید 2.5 متر باشد.
تاپیکه باحالیه...
این حرفا که خراب میشه و اینا شر و وره...
آقا کارت شبکه چنده و از کجا می شه تهیه کرد؟؟؟؟ توپخونه نداشت...
بازیا منوع شده؟؟؟؟ کی درست میشه؟؟؟:41:
اکه منظورت از کارت شبکه کارت LIVE هستش که از ---------- و Nextgen میتونی بگیری !نقل قول:
کدوم بازی ممنوع شده ؟!
در ضمن اون 54% خرابی فکر میکنم مربوط به گذشته و بردهای لانچ بوده ! الان هم که با اومدن جاسپر به 4% رسیده .
با سلام خدمت دوستان عزیز چند تا سوال دارم لطفا به من کمک کنید
1.بهترین مدل xbox360 کدومه و قیمتش چنده ؟
2.کیفیت بازی هاش چطوره ؟
3.موس و صفحه کلید بهش وصل میشه واگر میشه با اونا بازی هم میتونم بکنم؟
4.میشه با اون به اینترنت وصل شد و وارد سایتها هم بشم؟
5.چطور بدونم ساخت 2009 هست یا نه؟
1. همه ی مدلها بهترین هستن !! اگه منظورتون کامل ترین پک هست , پک Elite هست که در صفحه ی اول کامل توضیح داده شده.نقل قول:
2. در حال حاضر بهترین Game ها برای Xbox360 تولید میشه.
3.میخوره , ولی برای بازی استفاده ای نداره.
4.بله به اینترنت وصل میشه ولی فقط به سرور خود Microsoft. فعلا نه ولی قابلیت این کار رو داره که بعدا Browser های صفحات Wap و HTML رو داشته باشه.
5.رو کارتن و پشت دستگاه نوشته شده.مثل عکس زیر :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Wireless Net Adaptor و play chargekit رو باید از کجا بخرم و قیمتشون چنده وآیا برای وصل کردن Wireless Net Adaptor باید مخابرات اونو وصل کنه یا نه و اگر مخابرات اونو وصل کنه هزینه اش چقدر میشه؟
من زنگ زدم west game گفت وزارت ارشاد ممنوع کرده البته فعلا تا نسخه اورجینالش بیاد...
قیمت کارت لایو چنده؟؟؟؟
برای مدل مادربورد جاسپر چی پشتش می نویسند؟
[quote=Hirad HRD;4176777]نه تنها برای lcd بلکه برای کلیه tv های بالاتر از 30 لازمه به نظر مننقل قول:
شما اگه دقت کنی روی ps2 چون کیفیت و res تولیدی کنسول اون بود روی اکثرا روی tv های سایز پایین توصیه میشد ولی الان با این rES کنسول 360 و چون معمولا اگه کسی دنبال LCD و HDMI میره باید سایز رو هم خیلی بالا در نظر بگیره تا معنی بده یعنی یک چیزی بالانی 46 که مفهوم 1920 نشون داده بشه
پس نیاز هست فاصله با TV خیلی زیاد باشه
حتی برای ساز هایی مثل 30 هم فاصله باید رعایت بشه چون نه میشه درست دید نه برای سلامتی مناسبه
سلام یکی از اقوام داره میره دبی مایکروسافت اونجا نمایندگی داره؟
چی رو ممنوع کرد !!؟؟نقل قول:
چرا دوستان جدیدا حرف هاشون حالت 20 سوالی شده !!!؟؟؟
یه جوری مسئله رو بیان میکنن که انگار ما باید حدس بزنیم راجب به چیه !!!
دوستان خواهشا هر مطلبی رو که در انجمن مینویسن با توضیحات کامل باشه !!
لطفا رعایت کنید.
مشاوره برای قیمت اینجا :
ممنون از همکاریتونکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?p=4178987&posted=1
دوستان ببخشید این تی وی ها هم ظاهرا ریجن دارن حالا برای 360 ریجن باید با ریجن تی وی یکی باشه تا مشکلی پیش نیاد؟ ...
یکی میشه بگه چه جوری سیو رو از فلش توی هارد بریزیم یا برعکس ؟
ممنون ...
02166953137
این شماره west game ه...
من چیز مبهمی نگفتم...گفتم؟؟؟
من زنگ زدم گفتم بازیه فلان رو داری؟؟؟
گفت :نه الان وزارت ارشاد گیر داده کلا بازیه ایکس رو جمع کردیم...
من گفتم: پس کی درست می شه؟؟؟
گفت که: هروقت که دی وی دی اورجینال ینی پشت نقره ای بیاد... میاریم...
منم این سوالو دارم...نقل قول:
یکی میشه بگه چه جوری سیو رو از فلش توی هارد بریزیم یا برعکس ؟
__________________________________________________ ______________
یه سواله دیگه....
شما بازیاتونو از کجا می خرین؟؟؟
چون توپخونه که اصن مطمن نیس...
با سلام دوباره و تشکر از samgun عزیز یه سوال دیگه داشتم امیدوارم بهم جواب بدین:
این وسایل که در صفحه اول تعریف کردین همگی روی کنسول موجودند یا باید جدا تهیه کرد؟
{مثلا فرمان برای بازیهای Racing}
آهان حالا شد !!نقل قول:
-----------------
نمیشه با فلاش Save بازی هارو انتقال داد.
.................................................. ..................
.................................................. ..................
واقعا Microsoft همه کاربران خودشو تو خفا نگه داشته !!!
آخه این چه Dashboard ی هست که هیچ کاری نمیشه باهاش کرد !!!؟؟؟
این همه قدرت !! این همه طرفدار !!! این همه امکانات!!! ولی نمیکنه یه Dashboard بیرون بده که تمام این مشکلات رو حل کنه.
من یکی که موندم خداوکیلی !!!!
نه عزیز اینها همگی وسایل جانبی کنسول هستن و بعضی از اونها هم تو بازار یا نیستن یا خیلی کم پیدا میشن.نقل قول:
برای تهیه اونها بهترین جا فروشگاه یگانه و فتحی هست.
روی هارد 20 تقریبا چند تا بازی میشه ریخت؟نقل قول:
نقل قول:
دو تا بازي ميشه ريخت(تقريبا)
ای خدا مگه بازی هم میشه ریخت؟؟؟؟ ... چه جوری؟؟؟
به این سوال جواب ندادین...نقل قول:
یه سواله دیگه....
شما بازیاتونو از کجا می خرین؟؟؟
چون توپخونه که اصن مطمن نیس...
یه سوال داشتم.
اگه ایکس باکس 360 رو روی LCD Full HD بازی کنی نسبت به بازی با PC مجهز به کارت گرافیک 4870 از نظر گرافیکی برابری می کنه؟
با اومدن داشبورد جدید که حجم بازی ها تقریبا نزدیک به 1 الی 2 گیگ کاهش پیدا کرده فکر میکنم تا 3 تا 4 بازی رو بشه نصب کرد.نقل قول:
بله زمانی که دیسک DVD بازی رو در درایو DVD قرار میدید زمانی که LOAD بازی تمام شد یک گزینه در زیر به نام Game detailsنقل قول:
ظاهر میشه و شما بازدن دکمه ی Y بر روی Gamepad خود میتونید وارد اون بشید,پس از وارد شدن اولین گزینه یعنی
"Install to hard drive" رو بزنید و بعد منتظر بمانید تا بازی نصب شود.
شما مطمئن باش با این کار چیزی فراتر از اونی رو که تصور میکنی رو خواهی دید. چون واقعا Xbox360 در نور پردازی حرف اول نسل 8 رو میزنه.نقل قول:
شما هیچ وقت نمیتونی با یک PC حتی با داشتن 2 کارت 9800GTX به صورت SLI در رزولیشن 1080p به 30 فریم در ثانیه برسی !!! ولی Xbox 360 با کمی نور پردازی بهتر و همین رزولیشن بازی شما رو با 60 فریم در ثانیه اجرا میکنه.
این تو هر بازی صادقه؟!! این یک چیز اثبات شده است یا فقط آرزوی شخصیه ی شماست؟! الان من تو تو رزولویشن 1900 * 1200 که کمی بالاتر از 1080یه تو بالاترین تنظیمات بازی GRID ، با کارت GTX 275 بالای 90 فریم میارم. تو Dead Space بالای 100 فریم. تو Crysis با کمی ور رفتن با تنظیمات نزدیک 40 فریم و ...نقل قول:
شما هیچ وقت نمیتونی با یک PC حتی با داشتن 2 کارت 9800GTX به صورت SLI در رزولیشن 1080p به 30 فریم در ثانیه برسی !!! ولی Xbox 360 با کمی نور پردازی بهتر و همین رزولیشن بازی شما رو با 60 فریم در ثانیه اجرا میکنه.
کنسول که فقط از کارت گرافیک تشکیل نشده، CPU هم هست. کنسول های نسل فعلی هم گرافیک و هم Cpu بسیار قوی ای دارند
در ضمن در قدرت بالاتر PC شکی نیست. اما چه PC ای؟ برای رسیدن به قدرت کنسول ها در ایران باید چیزی بالاتر از یک میلیون برای PC هم تراز خرج کرد. کنسول ها به صرف ترند اما اینکه بگیم کامپیوتری با داشتن دو کارت 9800 GTX به پای کنسول ها نمی رسه، زیاده رویه!
$$$$$$دوتا gtx295 چی؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (sli)$$$$$$نقل قول:
کارت 9800GTX به صورت SLI
من موقعی که دیویدی رو تو درایور می زارم...نقل قول:
بله زمانی که دیسک DVD بازی رو در درایو DVD قرار میدید زمانی که LOAD بازی تمام شد یک گزینه در زیر به نام Game details
ظاهر میشه و شما بازدن دکمه ی Y بر روی Gamepad خود میتونید وارد اون بشید,پس از وارد شدن اولین گزینه یعنی
"Install to hard drive" رو بزنید و بعد منتظر بمانید تا بازی نصب شود.
اول reading میشه بعد یه راست می ره توو بازی...بعد از بازی میام بیرون .... نمی دونم کجا باید Y رو بزنم ... هرچی سعی کردم و گشتم هیچ جا پیدا نکردم...:18:
اصلن جوری نمیشه که بخام Y رو بزنم....
مشکل چیه؟؟؟؟؟ :(:41: