البته پیش فرض نرم افزار های تورنت رو فکر کنم بزارین باشه خوبه چون اگر زیاد بزارین برای دانلود ممکنه تاثیر معکوس بزاره.نقل قول:
خوب ورژن جدیذ یوتورنت هم اپگرید شد و توش زبان فارسی هم موجوده ( به طور کامل)
دست ترجمه کننده اش درد نکنه
البته پیش فرض نرم افزار های تورنت رو فکر کنم بزارین باشه خوبه چون اگر زیاد بزارین برای دانلود ممکنه تاثیر معکوس بزاره.نقل قول:
خوب ورژن جدیذ یوتورنت هم اپگرید شد و توش زبان فارسی هم موجوده ( به طور کامل)
دست ترجمه کننده اش درد نکنه
سلام! من یک سالی میشه که از سیستم تورنت استفاده می کنم، مشکلم با سرعت پایین هستش و این مساله که همه ترکرهای تورنتهایی که می گذارم، connection closed by peer می شن و ارور می دن. یعنی عملا از طریق peer exchange و dht دارم دانلود می کنم که این مساله سرعتمو میاره پایین و میرم روی 20 یا کم تر. توی اینترنت سرچ کردم و یه عالمه همدردای خودمو پیدا کردم که اکثرشون آسیایی هستند. اینا می گن که یکسری از این ترکر ها به صورت actively و by default میان ip های آسیایی رو block می کنن و یکسری راه حلهایی ارایه شده بود از طریق نرم افزارهایی مثل proxomitron که کمک می کنن شما با ------ دانلودت رو انجام بدی. اما مساله اینه راه حلهایی که داده بودن روی سیستم من موثر نیود. یعنی دو تا احتمال هست: اولا اینکه چون این راه حلها مال مالزیایی ها بود! به درد من نخورده از نظر لوکال و این حرفا! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یا اینکه من درست انجامشون ندادن. بابررسی که اینجا داشتم توی فوروم، به این نتیجه رسیدم که بابا ملت سرعتشون خیلی پایین تر از این حرفاست! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شاید بقیه دوستان با آی پی ایرانی هم این مساله رو دارن اما ازش خبر ندارند؟! به هر حال من لینک چند تا از این بحثا رو می ذارم، ممنون می شم اگه کسی تجربه ای داشته یا از این بحثا چیزی بیش از اونچه من انجام دادم، دستگیرش میشه، راهنماییم کنه! بازم هموطنای گل خودمون! از ایم مالزیاییی های و ژاپنیها که چیزی در نیومد! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مثلا:
یا:کد:http://geminigeek.com/blog/archives/2007/01/fix-connection-closed-by-peer-problem/
کد:http://www.tamiltorrents.net/forums/showthread.php?t=21839
نقل قول:
سلام! یعنی شما از طریق ترکر خصوصی این میزان سرعتو دارید؟ میشه بگین وقتی از ترکرهای معمولی استفاده می کنین چقدر سرعت دارین؟! اصلا می تونید به ترکرهای بین المللی وصل بشید یا شما هم بلوکه! شدین؟!:37:
سلام
pisexy واسه sign-up بازه, لینک:
این مورد رو من جدیدا کشف کردم ( تو عمومی ها هم هست این داستان).....بیشتر هم تقصیر کاربر های قبلی است که قبلا از ان ip برای تورنت استفاده کردن و سید زیاد نکردن است.اینها با این کار باعث شدن بیشتر ip های ایران تو اولویت ها بره پایین یا بلوک شه ...کاریش هم نمیشه کرد جز اینکه همه تورنت باز ها حداقل به اندازه 1شیر ارسال کنن تا ترکر های عمومی به مرور باز کنن.نقل قول:
مال من اینترنتم از صبانت هستش و از یه طرف اون و از یه طرف ترکرهای خصوصی این سرعت رو خونه ما حواله کرده :31:نقل قول:
و از ترکرهای معمولی به نسبت سیدهاشون سرعت میگیره معمولا سخت پیدا میشه که بخوام از ترکرهای معمولی فیلمی رو دان کنم:27:
این بخاطر پایین امدن سطح ip های ایرانه از بس کم سید می کنن( حداقل به اندازه یک سید کنید که اینجوری نشه)نقل قول:
من الان یک ip امده برام که تمام ترکرهایی که قبلا بسته بود برام الان باز شده و سرعتم خوب شده...این نشون میده که باید شیرینگ هامون رو به یک برسونیم تا این مشکلات پیش نیاد
سلام ....
دایالاپ با utorrent ... سرعت خیلی پایینه نمیدنم چرا
up limit 3
down =unlimit
البته reverse هم کردم ... نشد ..
تنضیماتی هست برای torrent1.8.2 ?
با دایل اپ استفاده از تورنت زیاد نمی صرفه ولی اگر زیاد اصرار داری برو بهو انجا از چند تا سرور از قاره های مختلف تست کن میانگینش رو نگاه کن ببین به 56 نزدیکتره یا 28.8 هر کدوم نزدیکتر بود ان را به عنوان تنظیمات بزارکد:www.speedtest.net
مرسی. اینم یه فرضیه جالبه ولی من فکر می کنم به عمومی بودن سرعت پایین آی پی های ایرانی هم مربوط میشه... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از طرف دیگه با این فرضیه شما به این نتیجه می رسیم که یا اصولا آسیایی ها آدمای ... هستند(با توجه به اینکه یوزرهای ژاپنی و مالزی هم این مشکلو دارند) یا اینکه یکسری مسایل نژاد پرستانه و ... در میان است و کار کار انگلیسیها می باشد! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به هر حال به نظر می رسه اینکه آدمای مودب و خوبی باشیم و بیشتر سید کنیم یه راه حل بلند مدته و دست من و شما نیست! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من دنبال روشهای استفاده از ------ در هنگام کار با تورنت ها می گردم که توی ایران جواب بده... اگه کسی مب تونه راهنمایی بکنه ممنون می شم... به هر حال اگه به نتیجه ای رسیدم حتما با توضیحات و عکس اینجا می ذارم تا بقیه هم چک کنند ببینند روی سیستم آنها هم نتیجه مثبت است یانه... بازم مرسی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول: