سرویس های حجمی پارس آنلاین سرعت شبانه میشه سرعت اسمی یا همون 16 مگابیت میمونه؟
Printable View
سرویس های حجمی پارس آنلاین سرعت شبانه میشه سرعت اسمی یا همون 16 مگابیت میمونه؟
اول از همه پارس شبانه رایگان ندارهنقل قول:
سرعت همون که هست میمونه
سلام
دوستان سرعت دانلود شبانه شما هم کم شده ? مگر یک سوم محاسبه نمیشه ؟ پس چرا سرعت افت کرده ؟
به نظرم ربطی به شبانه و غیرشبانه نداره. الآن یه چند وقتیه که پارسآنلاین تو تهران حتی تو ساعتهای غیرشبانه هم با مشکل مواجه شده. به نظر میآد پهنای باند کم آوردن یا مشکل چیز دیگهایه. من البته به دلایل فنی (خراب شدن سیستم مخصوص دانلودم) یه چند وقتیه دانلود شبانه نداشتم. اما عصرها سرعت اینترنت پارسآنلاینم به شدت متغیر شده.دانلود رو که شروع میکنی، اولش خوبه، بعد یهو سرعت به مرز سرعت اسمی سرویس (2مگابیت حجمی) افت میکنه. کلن نوسان سرعتش زیاد شده. شبانه هم یکی دو هفتهای قبل از خرابش شدن سیستمم، مقدار دانلودم از نصف کمتر شده بود.نقل قول:
من که فکر میکنم پهنای باند کم اوردن .نقل قول:
البته امروز خبری پخش شده که وزارت دفاع داشته وضعیت بحران قطع اینترنت رو شبیه سازی میکرده .
یعنی مانور میدن امروز .
مشکل نوسان سرعت تو سرویسهای اشتراکی، معمولن به دو دلیل ممکنه اتفاق بیافته:نقل قول:
- یا ISP کمبود پهنای باند داره (یا به تعبیر دیگه با گرفتن مشترک زیادتر، عملن داره ضریب اشتراک بالایی رو استفاده میکنه) که خودش رو بیشتر تو ساعتهای شلوغ نشون میده.
- یا ISP به طریق نرمافزاری داره ترافیک رو مدیریت میکنه. یعنی بر اساس قواعد و پالیسیهای تعریف شده برای کاربرا یا گروهی از کاربرا، سرعت دسترسی به اینترنت به طور کل یا برای بعضی از سرویسها رو مدیریت میکنه که لزومن به ساعتهای خاصی محدود نیست.
با توجه به نوع محدودیتها و ویژگیهای محدودیت ایجاد شده من فکر میکنم فقط مشکل پهنای باند نیست. احتمال میدم کاهش سرعت دانلود بیشتر به دلیل تغییر سیاستهای ISP باشه. البته ممکنه این تغییر سیاست موقتی باشه.
تو پارس آنلاین سرعت باز شدن سایت ها از سرور خارجی کمتر از سرورهای داخلی هست؟ همه سایت ها 16 مگابیت (2 مگابایت درثانیه) رو پر میکنه ؟ نوسان هم زیاد داره؟ تک کانکشن چه سرعتی دانلود میکنه؟
مثلاً من مخابرات دارم سایت هایی که سرورشون خارج از کشور هست (حتی سایت های ایرانی که هاست خارجی دارن) سرعت مثلاً 20-30 کیلوبایت هست ولی سایت هایی مثل سافــت_98 سرعتش 120 کیلوبایت.
پارس تو مرکز مخابراتی ما مشکل پهنای باند ندارهنقل قول:
سرعت داخلی و خارجی و تک کانکشن داخلی1 مگابایت
تک کانکشن خارجی 700 800 کیلوبایت
*این سرعت توی 24 ساعت ثابته و نوسان خاصی نداره
*خط روی 9 بسته شده(بیشتر نمی کشه)
به طور کلی اگه مرکز مخابراتی مشکل پهنای باند نداشته باشه پارس خیلی کیفیتش خوبه
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
احتمالا مشکل شما مورد دوم باشهنقل قول:
من اون وقتی که شبانه رایگانم تموم شد تا شب قبلش سرعتم 1.8 مگ بر ثانیه ثابت بود ولی فرداش که سرویس جدید با شبانه یک سوم گرفتم سرعتم حتی تو ساعات غیر رایگان هم 700-800 بود ماکزیمم !
از نظر من هم علت کاهش سرعت همون مورد دومه. اگه کاهش سرعت به خاطر پر شدن پهنای باند باشه، سرعت شما نوسان پیدا میکنه. یعنی ممکنه (بستگی به تعداد یوزهای آنلاین مشترک با شما روی همین پهنای باند) هی بالا و پایین بره. ولی این جوری نیست که سرعت در لحظات اول تقریبن فول باشه اما بلافاصله بعد از چند ثانیه، سرعت به حد سرعت اسمی یا حتی پایینتر از اون برسه و تو همون محدوده نوسان کنه. این چیزی که الآن تو پارسآنلاینه یه چیزی شبیه Burstاه. جالبه که شما با قطع و وصل دانلود تو IDM باز هم برای لحظاتی سرعت بالا میگیری و دوباره بعد از چند ثانیه اول سرعت به شدت افت میکنه.نقل قول:
البته من هنوز شبانه رایگانم تموم نشده، اما 5-6 هفتهای میشه که دچار این وضعیت شدم.