تقريبا 15 دقيقه. بيشتر از 3ghz هم ميشه اور كرد اگه ميشه مشكلي پيش نمياد؟نقل قول:
Printable View
تقريبا 15 دقيقه. بيشتر از 3ghz هم ميشه اور كرد اگه ميشه مشكلي پيش نمياد؟نقل قول:
خوبه شرایط دمایی خوبه میشه بیشتر کردنقل قول:
مدل مینتون چیه ؟
اگه مینتون هم مدارتغذیه ی خوبی داشته باشه میشه بیشتر کرد باید با افزایش ولتاژ در فرکانس بالاتر سی پی یو رو پایدار کنید
p5q-eنقل قول:
كدوم گزينه ها رو افزايش بدم؟
مینتنم بد نیست
فرکانس رو به همون روش افزایش بده هر علامتی دیدی به من بگو فعلا ولتاز نده تا بگم چیکار کنی
دما رو هم مواظب باش که بالاتر از 65 تو لود نره
دوستان من تا حالا اورکلاک سی پی یو و رم انجام ندادم.
گشتم تو انجمن و یه آموزش خوب پیدا نکردم. چکار باید بکنم ؟
مشخصات سیستمم :
Intel Core 2 Dou 8400
MB : Asus P5Q-E
Ram " Corsair 4 gig 800
سلام
شما اول سه تا شات از تب های مموری و پردازنده و SPD برنامه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بذارید
بعدش هم یک تست 15 دقیقه ای ااز پردازنده با نرم افزار [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بگیرید و دمای پردازنده حین تست را با [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به من اعلام کنید.
بعدش میشه شما را بهتر راهنمایی کرد
اطلاعاتی که احسان گفت رو بزارین تا با هم بریم یک اور داشته باشیم :31:
دوستان این شاتهای CPU-Z :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و این هم شات برای دما بعد از حدود 20 دقیقه تست :
ممنون میشم کمک کنید.
اول اینکه دمای پردازنده بالاست و بهتر هست که یک خنک کننده بهتر خریداری کنید مثلا مدلی بین 40 تا 50 تومن!
ولی موقتا میشه 400 تا 500 مگاهرتز پردازنده را اور کرد
برای این منظور تغییرات زیر را از درون بایاس اعمال کنید
CPU HOST CLOCK : 400
CPU CLOCK RATIO : 9X
DRAM FREQUENCY : 1X@400(X2)MHZ
C1E , C2E : DISABLE
INTEL SPEED STEP : DISABLE
با این کار فرکانس پردازنده روی 3.5 فیکس میشه و فرکانس رمها هم روی همون 800 باقی می مونه و دمای پردازنده در فول لود هم تقریبا به نزدیکای 70 میرسه
افزایش ولتاژ در هیچ شاخه ای هم نیاز نیست
تست PRIME 95 دوباره گرفته بشه و دمای فول لود پردازنده کنترل بشه
موفق باشید
ممنوننقل قول:
سعی می کنم این کارها رو اگه پیداشون کردم تو بایوس ، انجام بدم. چون تا حالا انجام ندادم.
اما چیزی که برام سواله اینه که این تغییرات بر چه مبناییه ؟ و هر کدوم از اونجا چی هستند و چقدر باید بالا برند ؟
مثلا در اور کردن کارت گرافیک خب مشخصه که با Core Clock و Memory Clock سرو کار داریم و چه جوری باید بالا ببریم اما اینجا رو نمی دونم.