من دارم میگم خیلی ها تلاشی نکرده میگن نتیجه ای در بر نیست! چون فلانی داره دو شیفت کار میکنه ولی اونی که داره دو شیفت کار میکنه پتانسیل های ذهنی یا فکری شما رو داره؟
خوب معلومه منم همین ایده رو داشته باشم باید بنالم! ولی زمانی که به پتانسیل های خودم نگاه میکنم قضیه فرق میکنه
در مورد ایران هم معلومه برادر زمانی که میری 20 میلیون سهام میخری 200 میلیون میفروشی میذاری بانک 25 تا 6 درصد سود میگیری کار نمیکنی!
اینا همه چیزهایی است که جای بحثش اینجا نیست و بحث بیشتر باید در مورد ازدواج باشه
من به شما هم خاطر نشان می کنم صحبتم مبنی بر این نیست ما خط فقر نداریم، ما کسی که فلانه نداریم!
اتفاقا اونی که زیر خط فقره یا حتی در نزدیکی اون است اصلا نمیتونه این معیارهایی که من گفتم رو اجرا کنه چون پتانسیلش رو نداره و پتانسیلش در حد همون کارگر بودنه
اینا مشکلات اجتماعی است و بنده هم جامعه شناس نیستم
بیشتر صحبت من روی افرادی است که یک نوع پیش زمینه های ازدواج را دارند ولی میگن چون پول نیست چون فلان نیست من ازدواج نمیکنم
شما یک لاکپشت رو بکشی نظیر یک خرگوش توان دویدن نداره هرچقدر هم بخواد تلاش کنه! حالا شما بیا بگو من میگم چون تلاش نمیکنه فلان!
من میگم بعضی ها پتانسیلش رو دارند ولی تلاش نمیکنند چرا ؟ چون جامعه ی ایران به شدت رفاه گرایانه است
سودهای کلان، سیاست های سهام داری و بورس نادرست و خیلی چیزهای دیگه
الان یک ایرانی نمیتونه از اینجا بره خارج دوام بیاره چون عرضه اش رو نداره
نتیجه همین میشه که یک مشت جوون دور هم اینجا جمع شدیم میگیم دختر یعنی خیانت
دختر یعنی فلان
ازدواج یعنی خرج
این چیزها
کلی هم برای هم فلسفه میاریم در حالیکه اینا همه باورهای ذهنی است که برامون شکل دادند و حتی به دنبال تغییرش نیستیم
و تاکید میکنم بازم به این معنا نیست که زشتی نیست، فقر نیست
من اون دسته از افرادی رو خطاب قرار میدم که 10% پتانسیل حتی اگر دارند حاضر نیستند اون رو بالفعل کنند