اگه به تنهایی تکون بدی یه دفه توپ رو چند متر جلوتر میندازه جلو....نقل قول:
و اگه انالوگ سمت راست را به همراه lLT بزنی میتونی حرکات تکنیکی بزنی
موقع زدن پنالتی اگه دروازه بان باشی با انالوگ سمت راست شیرچه میزنه
Printable View
اگه به تنهایی تکون بدی یه دفه توپ رو چند متر جلوتر میندازه جلو....نقل قول:
و اگه انالوگ سمت راست را به همراه lLT بزنی میتونی حرکات تکنیکی بزنی
موقع زدن پنالتی اگه دروازه بان باشی با انالوگ سمت راست شیرچه میزنه
سلام به همگی
من نسخه PC بازی رو جدیدا خریدم اما مشکل در اومدن از بازی زمان وارد شدن به زمین بازی رو دارم. (یعنی وقتی play match رو می زنم، تو بخش carrier)
کسی این مشکل رو داره یا نسخه ای که من دارم در پیته :(
چطور . تو که 12 رو خیلی بازی کردی . نمیدونی چه کار میکنه این دکمه ؟نقل قول:
راستی میگم کاربرد RS چقدر زیاد شده توی این نسخه .
راستی من فصل سوم رسیدم، و خدارو شکر هنوز کرش و فریز نداشتم.
الان با ایرلند تو جام جهانی هستم. مرحله گروهی تو فصل دومه، مسابقه های حذفی تو فصل سوم.
یکی در مورد مشکل ما تو نصب این اپدیته کمک نمیکنه؟
راستی کسایی که اپدیت کردن، تو کریر، edit player براشون باز شده؟
مناحساس مي كنك دريبل هاي اين نسخه خيلي بهتر و موثر تر از نسخه ي قبليه..كاربردي تره
بله تائید میشه و توی این زمینه مسی واقعا بی رقیبه، به شدت حفظ توپش بالاست و به این راحتی ها توپ رو ازدست نمیده:sq_8:نقل قول:
ولی یه مشکلی که همیشه روی اعصاب من شده اینه که کنترل توپ بازیکنا توی پاس(مخصوصا پاسهای بلند)واقعا بد شده و وقتی توپ پاس داده شده میخوره به پای بازیکن نیم متر میره جلو که باعث میشه بازیکن رقیب راحت بیاد توپ رو ازت بگیره!!
کارت گرافیکتو با آخرین ورژن آپدیت کن حل میشه منم همین کارو کردم اوکی شد...نقل قول:
البته نیمار رو هم دسته کم نگیر . باهاش بازی کردی ؟ من رفتم مود پلیر رو با نیمار شروع کردم فقط ببینم چجوریه . تنها چیزی که از این بازیکن دیدم این بود که توپ به پاش چسبیده بود . اخر بازی که میزنه چقدر دریبل زدی زده بود 15 تا . تازه من خیلی دریبلم خوب نیست .نقل قول:
ولی واقعا دریبلهای غیر skill move توی این نسخه بهبود پیدا کرده . بدون حتی گرفتن LT . به قول تو این کنترل توپ بعد از پاس یا همون first touch خیلی روی اعصاب شده . اولاش خوب بود مخصوصا وقتی تیم قوی برمیداری . اما تیمهای ضعیف به هیچ وجه نمیتونن پاس ها رو کنترل کنن .
این همه هم میای از اول بازی سازی میکنی . یه دفعه یکی از بازیکنهات بدون هیچ دلیلی توپ رو نمیتونه کنترل کنه و گند میزنه به تمام مدتی که نقشه کشیدی واسه بازی سازی . جالبه از این مشکلات فقط تو کریر دیدم . به نظرم EA دیدگاهش از سخت تر کردن بازی با دیدگاه ما فرق داره .
آیا امکان شارژ کردن بازیکن حریف وجود داره؟ مخصوصا تو هوا!