سلام " این مشکل با آنتی های دیگه هم پیش اومده یا نه؟ یخورده تنوع بدید با آنتی های دیگه هم تجربه کنید :n01:نقل قول:
Printable View
سلام " این مشکل با آنتی های دیگه هم پیش اومده یا نه؟ یخورده تنوع بدید با آنتی های دیگه هم تجربه کنید :n01:نقل قول:
سلام
دوستان من با آپدیت نود 7 به مشکل برخوردم و بعد پایان دانلود فایل آپدیت ، 21 فایل میاد برای دانلود که روی فایل 16 ارور 0*1106 میده و پروسه ی آپدیت کامل نمیشه.
مشکل از کجاست؟
سلام به شمانقل قول:
نیازی به آنتی های دیگه ندارم چون همین کاملا مناسب من هست.
فکر نمی کنم مشکل از خود سیستم باشه و تقریبا مطمئنم که مشکل از خود eset هست. حالا اگه فقط اینترنت رو قطع میکرد یچیزی میگفتم قاطی کرده ولی نمیدونم چرا همینجور شروع میکنه به ارسال اطلاعات؟ چی داره میفرسته و کجا میفرسته رو نمیدونم!
نقل قول:
واسه من اين ارور ميده چيكار كنم؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نميشه ارور ميده چيكار كنم؟؟نقل قول:
اينم عكس ارورش: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام اگه داخل محیط Safe mode نباشه از این خطاها میده. اونجا انجامش بدیدنقل قول:
نميدونم چجوري بايد برم تو safe mode لطف كن راهنمايي كن مرسي.نقل قول:
موقع بالا اومدن ویندوز کلید f8 رو فشار بدید، یه صفحه سیاه میاد که از اون جا گزینه safe mode رو انتخاب کنید.نقل قول:
مرسي اينكارو كردم ميرم تو safe mode طبق راهنمايي هاي قبلي كه دوستان كردن مو به مو انجام دادم اونجا ميرم رو گزينه PackageFeatures عددشو تغيير ميدم ؛ تغيير ميكنه ولي از حالت safe mode ميام دوباره به ويندوز دوباره برميگرده به همون عدد قبلي!!!!چيكار كنم؟؟نقل قول:
ورژنتون چنده ؟