سلام
میخواستم ببینیم مثلا میخوای به دوستت یا کسی بگی که اگر به کمکت احتیاج داشت و یا کاری بود بهت بگه . باید اینو چطوری گفت به طرف مقابل ؟
Printable View
سلام
میخواستم ببینیم مثلا میخوای به دوستت یا کسی بگی که اگر به کمکت احتیاج داشت و یا کاری بود بهت بگه . باید اینو چطوری گفت به طرف مقابل ؟
اگه کاری چیزی بود که از دستم بر بیاد حتما بهم خبر بده، خوشحال میشم کمکت کنم.نقل قول:
سلام دوستان.
یه سوال داشتم، شما وقتی بخواید راست یا دروغِ حرفهای فرد خاصی رو بفهمید، چه اقدامی انجام میدید.
میدونم سوالم یکم به اصطلاح «یجوریه..» ولی خب اگه میتونید موقعیت رو فرض کنید و بگید شما بودید چکار میکردید.
Sent from my Phone using Tapatalk.
اکثر کسانی که دروغ میگن یکم تابلو بازی در میارن ، مثلا فکر میکنه و حرف میزنه و حرفو کشش میده و معمولا هم حرفاش در ادامه بی ربط به هم از آب در میاد و تازه اگه بعدها همون حرفو یادش بندازی انکار میکنه و میگه یادش نمیاد چنین چیزی گفته باشه ، اینا تجربه های منه ، شاید دوستان راهکار های بهتری داشته باشننقل قول:
پیرو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
بنظرم هرکی بخاد دروغ بگه تو چشای ادم نمیتونه نگاه کنه .
نقل قول:
درود دوستان
این مسیله ای که نتونن تو چشم نگاه کنن مربوط به کسایی هست که معمولا دروغ نمیگن و یا بگن دروغ مصلحتی میگن و چون معمولا دروغ نمیگن در زمان دروغ گفتن حسشون بهشون میگه که این کار اشتباهه و یا باید خجالت بکشن به همین دلیل اضطراب دارن و نمیتونن مستقیما تو چشم طرف مقابل نگاه کنن .
ولی کسی که عین چی :n02: از صبح تا شب دروغ میگه و این دروغ گفتن تبدیل به یه عادت شده واسش و تو ذاتش حک شده دیگه چنین حسی نداره و به مرور خودش رو قانع کرده که اینکار مشکلی نداره و به همین دلیل به راحتی و بدون اضطراب دروغ میگه .
ولی همونطور که pc-game گفت میشه از اینکه حرفشو زیاد کش میده شک کرد که شاید داره دروغ میگه البته از این روش بیشتر تو دنیای واقعی میشه استفاده کرد , تو دنیای مجازی راحت تر میشه دروغ گفت و هیچکس متوجه نمیشه . تو دنیای مجازی به نظرم تنها راه برای شک کردن به دروغ گفتن اون فرد اینه که طرف یه گافی بده و الان یه حرفی بزنه ولی در گذشته عکس همون حرف رو زده باشه . بازم تاکید میکنم که در همه ی این حالت ها میشه شک کرد .
این نظر من بود ممکنه اشتباه باشه .
با سپاس :n16:
سلام
دوستان میخواستم ببینم به همکلاسی های دختر دانشگاه پسر اول باید سلام بده یا دختر ؟؟؟؟؟ اصلا واجبه سلام دادن ؟ بعضی وقت ها هم ادم ضایع میشه سلام میده و جواب نمیشنوه !!
با هم هیچ اشنایی ندارید نیاز نیست سلام کنید.نقل قول:
به هرحال باید پسر سلام کنه اونایی که جواب سلام نمیدن بی شخصیتن . البته به نحوه سلام کردن طرف هم بستگی داره که با نیت بد سلام نکنه.
این مشکل منم هستنقل قول:
واحد بقلی تا ساعت 2 شب تو خونشون میزگرد تشکیل میدن و با صدای بلند صحبت میکنن ، گاهی اوقات با صدای کوبیدن هم میاد نصف شب!!
چند بار پدرم تذکر دادن یک بار هم ساعت سه شب خودم بهشون گفتم
خیلی هم شر و خلافکار هستن خانودگی موندم چیکار کنم (از اون دسته موجوداتی هستن که دنبال دعوا ان و قومیتی کار میکنن:| ) ، ترسی ندارم ازشون ولی چون خانواده داره اینجا زندگی میکنه نمیتونم زیاد گیر بدم ، احتمال تعویض خونه هم نیست
نظرتون چیه؟
شکایت هم بکنم فکر نکنم به نتیجه ای برسه و دردسر هاش بیشتر میشه فکر کنم.
سلامنقل قول:
به نظر من چه دختر چه پسر فرق نمیکنه ، کسی که جواب سلامو عمدا نداد ارزششو نداره که حتی فک کنی که دفعه بعد بهش سلام بدی یا نه ، چون کلا مرخصه
کلی آدم هست تو دانشگاه که ارزش سلام کردن داشته باشن به همونا سلام بدین و مراوده داشته باشین
حالا در مورد همکلاسی های دخترتون اگه ترمای اول باشین احتمالش هست که یا خودشون سلام ندن یا جواب سلام شما رو خیلی کوتاه بدن ، شاید طبیعی باشه این رفتار
ولی وقتی یه خورده میرین جلوتر میتونین یه اکیپ خوب باشین با هم ، دختر و پسر با هم :n11: :7: و حتی :36:
مثه چن تا دوست که دیگه این چیزا مطرح نیست که کی اول سلام کنه کی دوم
موفق باشین